GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
:D nemhiszem, többször láttam már ilyet :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

akkor valszeg csitel :O

Vaxi
neem :) nem a demora!
hanem mittomén fel van kínálva, hogy BMW meg Lacetti és amaz meg Audi-val megy ez csak példa.

Alexease
Jeg?! Eppen ellenkezoleg, tulsagosan tapad, tul eros az oldaltartas, irrealisan rovid a fektav, stb.:)
lac coo
Éppen hogy kis tüskék borítják az utat ! Amik fékezéskor még jobban kibújnak ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DarkSector
átállítja a kasznit!
gondolom a demora gondolsz.
Nézd ez esetben FAQ-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
LOL
mondasz valami.
Valami fagyos bolygóé, ahol mindent jég borít!
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vaxi
zaki | #3438 erre van ötleted? <#help>

lac coo
Irányítai én sem tudom, de nam azért mert nehéz, hanem mert valami más bolgyó fizikája van benne :)))

Alexease
Meg igy is sokan panaszkodnak, hogy nehez es nem tudjak iranyitani:)
zaki
Én jövök :D

lac coo
"It shouldn't be considered a sequel to the race driver games ,more of a reboot as a game with emphasis on fast, action filled race and not on simulation"

Hogy kettõ miért zárja ki egymást, fel nem foghatom !!!!!!!!!!!!

petesilver
Itteni angol letöltés linken találtam egy nagyon jó camera pack-et, a friss verzióban már mûködik a hátranéz opció is, nekem az 50-es FOV jön be. Esetleg ha a látöszöggel is lehetne variálni picit.....:)

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
A vendegloben is fizetes nelkul szoktal tavozni, mert mar ugyis megetted az ebeded?!:) Komoly hozzaallas, gratulalok;))
Alexease
Nem az en kamera nezetem, en csak feltoltottem Neked;) Nem azokat hasznalom, csak azert azt adtam oda, mert azokhoz jo a notepad, nem kell hexeditor;) De mint irtam, piszkalni kell, mert ki tudja milyen beallitasok vannak benne;)))
Szasza20
Ezek után biztos van értelme megvenni ha már kijátszottad!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

VRSDM
Ha valaki lemaradt volna akkor, itt az újabb lehetõség! Tempó srácok 1 hét és a szezon kezdetét veszi a bemelegítõ edzésekkel!

plakát
ha érdekel klikk

u dont have to listen anybody else but me

petesilver
Alex, a kamera nézetednél lélegzik a dallara bakker! :) Álló helyzetben cockpit nézetnél orr széles, elsõ antenna látszik. Gázadás, majd antenna lebukik, és keskenyedik az orr! Jarmában fék-gáz sûrûn, olyan, mintha egy nagy halat vezetnék!!! :)

petesilver
Lomha, szenvedõs kõnigseggel befejezem a kört Detroitban úgy, hogy a célhoz kacsázva érkezek elsõ helyen, miközben majdnem alvázra bontom a verdát, erre megszólal a spotter: Ez egy remek kör volt! Majdnem kiestem olyan röhöghetnékem támadt! Lecseréltem az akcentusos németet egy amerikaira, végre isteni beszólások vannak, nincs akcentus, és nagyon cool-ba nyomja az amcsi a szövegelést! :)

w77d
ez engem is érdekelne. mennék egy roncsderbit mondjuk Imprezával XD

Japep
Xp, DirectX, vírusírtó megy közben...hely van elég (20 GB).

Nem tudom mi lehet a baj... :S
És csak nekem van ilyen gondom... :(

Na valahogy csak megoldom...

Azért köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Alexease
A program, a videokartya es valszeg a drivere OK.
Mas problema lesz. Milyen rendszered van? DirectX? Hangkartya es drivere? Hatterben fut valami program (tuzfal, virus/spam irto, stb.)? Mindent le kell (illik) loni! Van eleg hely a rendszer particion? milyen jogosultsaggal vagy bejelentkezve? Es meg sorolhatnam...
Mi meg a ChosenOne ok vagyunk... xD

Vaxi
lehet, hogy gyík kérdés, bocsánat érte akkor, de van úgy, hogy egy versenyben valaki más autoval indul, mint amit alapból felkínál (tehát nincs benne az autolistámban) ez hogyan kivitelezhetõ?
köszönöm :)

VRSDM
gondolom tört.

u dont have to listen anybody else but me

Japep

Erre azt válaszoltátok, hogy tegyem fel az új drivert. Fel is tettem az új nVidia drivert (GeForce 8600 GTS-hez), erre meg már a legelején lefagy a betöltésnél...

Valaki tudna nekem segíteni???
Nagyon megköszönném! :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MerlinW
OFF

Maradjunk annyiban, hogy az M$ is belátja, mekkora ballépés volt a Vista, jövõre jöhet az új Windows, közben bejelentett egy újabb 5 éves XP szupportot.
Az, hogy sokkal többet tud, mint az XP, valamilyen szinten igaz, feltéve ha céges hálózati állomásként használod, vagy fejlesztesz rá.
Egyébként Alexease teljesen jól beszélt, az OS csak egy keret legyen az alkalmazások számára, és ne az zabálja meg a hardvert.
De nem vitatkozom, ha neked jó, használd.

[merlinw.org]

<#vigyor3>

w77d
nekem W77D, ez tuti nincs senknél XD

LoooOOOOl.... full ugyanez a csapatnevem nekem is :D...... xD yD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

30Dani
és valóban
thx

thank you for helping us help you help us all

w77d
vicc?? akkor rossz szmájlit használtál. Bár lehet csak az én másnapos gyomrom nem fogadta be hirtelen :D

HoReSz1975
viccelni sem lehet fuck you <#bohoc><#action>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

w77d
de tuskó vagy bazdmeg......

HoReSz1975
a shifttel NOOB <#mf1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

macleody
Hogy érted azt hogy csak a felbontással? Jópár beállítási lehetõség van a menüben.
30Dani
Nem tudjátok, lehet a grafikát részletesebben állítani, mint amit a játék menübõl enged? Gyakorlatilag csak a felbontással tudok érdemben variálni.

thank you for helping us help you help us all

macleody
Akkor az x-akták <#szomoru1>
w77d
frissíts drivereket

Biztosan nem a játékkal van a baj, mert én már egy hete nyomom és még egyszer se fagyott le!
repvez
az a durva hogy minden segédlet be van kapcsolva és igy irányithatatlan akkor mi lenne ha azokat is kikapcsolnám.
Japep
Nekem maxon fut szaggatás nélkül...összesen 1 órát ha játszottam eddig vele (nemrég szereztem meg), de már 3-szor lefagyott...
Mit lehet ez ellen tenni???

Elõre is köszönöm a választ! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Dante73
Mivel normális vason normálisan megy, így 2 eset lehetséges. Vagy azt mondom elõitéleteid hajtanak, és butaságot beszélsz, vagy ami logikusabb, hogy a gépek nem megfelelõk hozzá.
Te választasz.
De itt hagyjuk is abba a személyeskedést, és a vitát.

PEACE!

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Tényleg nem a vita helye, csak annyit mondok, rég láttál vistát...

Maxtreme
Aham, még jó hogy tudod milyen gépek vannak nálunk. Grat.. Mentalistának kéne lenned neked is....

w77d
az emberek félnek az újtól, amitõl félnek az meg ROSSZ XD

Dante73
100-150 ezer forintos centrino-kon meg ilyen hulladék vasakon persze hogy szar. XP is az volt PII-n... Normális vas kell alá, és nem annyit, hanem többet tud mint az XP... Jóval többet. Minden téren. Komolyan, nem értem minek ez a nagy Vista utálat.

Alexease
Az hogy stabilabb a Vista, az erosen relativ es felhasznalas fuggo;)
Es az hogy gyorsabb, szebb egy op rendszer, az meg durvan sokadlagos szempont;) Nem a op rendszert akarom hasznalni, hanem az azalatt futo programokat;) Foleg ugy vicces, hogy sokan elismerik, hogy macerasabbak a driverek, nem fut jonehany utility, lassab jopar alkalmazas, stb., vagyis lehet hogy az desktop szep es gyors (?!), de azok a dolgok, aminek ertelme van es amit hasznalna (alkalmazasok nem a win) azokkal "gond" van vagy lassabb:)))

De ez itt OFF, vagyis lenyegtelen, mindenki azt hasznal amit akar:)
Maxtreme
Igen. A Cégnél is azért cserélem sorban az új notiokon levõ vistákat XP-re, mert annyira meg van vele elégedve mindenki, és annyira stabil meg jól használható...
Nálam is van fent a megjelenés óta Vista (is) csak tudnám minek.

Dante73
Mivel a Vista Xp-hez képest atomstabil, így nem értünk egyet... Gyorsabb is szebb is, biztonságosabb is, egyedül a játékok lasabbak 5%-al kb, és a Vista-XP közti másolás lasabb. A többiben magasan jobb. Tudom, sokáig használtam XP-t, És majd egy éve Vista van a gépemen. Meg kell szokni. Ennyi.