GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
"Lehet hogy szar a verzió", hát öcskös ez nem warez topic itt nem tudunk segiteni .. <#nemtudom>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mobedo
hello mindenkinek
AD1 belépek a játékba, s mindíg új profilt kell csinálo mnem menti el soha a rámentek akkor se
AD2 S ha végigviszem az elsó versenyt a grift world (carrer) ben akkor meg kihoz egy táblézatot s nem reagál semmire lehet hogy szat a verzió?? Vagy csak én vaygok hülye elõre is kösz a válasz<#help>

gurubefree
Amatorok .... Ha van valakinek a multkori brigadbol vezetni egy kicsit akkor gyertek .

Minden amatort szivesen latok ... Nagy arcok keruljenek !!!!!

gurubefree
supergamez

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

BaliBoy
THX! <#worship><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ment 😛
(#163491)

-tRs-Landor

w77d
ilyen nálam is volt, de egy újraindítás után megoldódott..

nem folyik.. szép 100hertzes tv 😛

-tRs-Landor

Srácok, nálam valami miatt nincs visszajátszás futamok után, pedig a demóban volt. Én vagyok a vakegér, és nem kapcsoltam be valamilyen beállítást, vagy mi a para?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

armageddon666
én még csak 1t mentem. tényleg mindig ugyanonnan jön az autó? XD

@

Alexease
A drift engem egyaltalan nem erdekel, foleg igy jatekban😊 A japan palyakon meg egy centit sem mentem😉 Pedig vannak hegyi szakaszok, ami jo lenne, de meg a demo-ban el ment tole a kedven, amikor meglattam az extra gagyi arkad "mindigugyanott" szembejovo autot...
Alexease
A ..\Documents and Settings\Alexease\My Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml file-ba piszkalj bele, gyorsan rajosz😊))
lac coo
A HDR-t ( vagy mi az...) hogy tudom a legegysuerûbben kikapcsolni ?
Soha nem tetszett nekem ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

És mit mondtak?
Összehasonlították és?

petesilver
Jaja! 😊 Így aztán tényleg mindegy, milyen a fizika a játékban, külsõs hátulnézetnél még a kormány is luxus, csak összezavarja az embert! 😊

Hjajj, én ezt a driftet de nem vágom bakker Juan segítségével sem. Mindig akkor sikitozik a gyönyörtõl a spotter, amikor nyílegyenes részen próbálom összeszedni az autót, valahogy egyenesbe hozni, kanyarban többnyire keresztben beleállok a falba, vagy ami méj jobb, pörgés közben seggel elõre állok a falba 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Máté94
Magyar?
europe, bmc
inditok:
ranked, on on, short
kormánnyal :p

kis negyedórás mûsor volt, GTR2-vel, Race 07-el, R-factor-al, Toca 3-al, és még 10 másik játékkal hasonlították össze.. 😄

2 kép telóval, a kistévémrõl xD

Alexease
Fizetos reklam😊
Foleg ha meghivnak valami ismert versenyzo arcot, aki azt mondja, hogy milyen profi szimulator. Kozben banannal a kezeben nyomogatja a gombokat😊)))
Motors TV-n nagyon dicsérgetik a játékot 😄DD
(tv-n fogható, autós csatorna)

a LeMans verseny nagyon teszik nekik, meg a Drift 😄

na, egy race?
Denes888
Csináltam egy non ranked servert: europe,damage on, cacht off, race lenght short. Elvileg csak 1 ilyen server van.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Látom valakinek nagyon megy<#mf2><#nevetes1>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Denes888
JAh, és lehet hogy hülyeség, de mi lenne ha hamachin tolnánk a játékot? Akkor nem kéne várni a privátban.

Denes888
Ezt én is láttam. Legutobb driftlelésnél, hogy multiban, én választhattam egy régi corollát,és egy rx7-et, és egy csomó másik ember pedig ott ment dodge challangerrel.

macleody
Nem folyik ki a szemed attól a tv-tõl? <#vigyor>
82 centis lcd tv-m van de kell a 2-2.5m hogy normálisan nézhessem.<#vigyor>
BaliBoy
Majd ezt a képet tedd már be pls. a PC-s játékoknak leálldozott topikba. Ugyanis a konzolosok szerint csak görnyedve lehet PC elõtt ülni. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Elõször fura volt de megszoktam...
CoD2-zöm és elégjól kenem szal nincsgond.Mondom! szokni kell!
Grid is jólmegy vele...

Ez a guminyavaja billentyûzet milyen mondjuk egy ilyen vagy egy fps-t használva?

-tRs-Landor

BiG G
detto bill, bár abból legalább valami normális logitech-em van 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ha már itt tartunk...
én csak ilyen csöves lájtosba nyomom<#vigyor3>

Robez84
Repülni tanul a sráááác!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

BiG G
mondjuk gyorsulást+irányításkönnyítést multiban is meg lehet ilyen elven oldani, de remélem hogy nem így van

Alexease
Igazabol, folyam,atosan javitanak is rajta, ami reszben pozitiv. Pl. a regebbi Toca verziokhoz kepest, folyamatosan javul a cockpit nezet (regen nem volt vagy csak ultra gagyi). A jelszoval vedheto privat szerver is pozitiv. De negativ iranyban is halad a dolog. Mig a korabbiban volt kuplung lehetoseg, valtomeghibasodassal, ebben mar ubergagyi a valtas, hibasodas nelkul;( Tudom, hogy arkad-akcio-szimulator (😄D), de ha van ra lehetoseg, miert nem lehet benn hagyni, kikapcsolhatoan?!?!?!

Csak ez bosszant, hogy a lehetoseg benne van, de rakenyszeritik a gagyit... Ez olyan mint a cockpit allitasi lehetoseg. Minden Toca/Colin verziohoz jott ki maganember altal keszitett utility, amivel lehett allitani. Vagyis van ra igeny, meg lehet csinalni. De nem, a Codies mint ha eszre sem venne... Es meg sorolhatnam (ezt is😄)...
így reprezentatívabb volt a kép 😛

-tRs-Landor

de ha ellehet még jobban rontani, akkor javítani is lehet rajta, nem ? 😄D

Alexease
Gondolom, az AI scripteket irjak at futasidoben😉 Online elvileg nem megy😉

De ebbol is latszik, hogy miert nem lesz ebbol a sorozatbol "normalis" jatek;( Erre van igeny, ilyen iranyitasokra, ilyen nezetekre, jatekmenetre, stb.😞

Csak sajnalni lehet, hogy itt egy jo engine (grafika, latvany, hangulat, animaciok, cockpit, fizika, stb.) es csak a nagyuzemi gagyizas van...😞
Alexease
Kormany, pedal es hatulrol tologatod?!😊
hmm...

remélem multyban nem mükszik...

Azt nagyon sajnálom hogy egy Seat nem került be a túraautók közé...

BiG G
mondjuk van összvissz egyetlen audi a játékban, az r10-es le mans-i verda 😄 érdekesen mutatna a túrautók között...

Vaxi
hmm akkor nemvágom 😊 köszi 😉

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

<#wave>

-tRs-Landor

BiG G
ja bocs. hát ez tényleg valami csít lesz, amit pedig nem zár ki hogy többször láttad, az csak azt jelenti hogy nem egy ember ismeri a mutatványt. de amit példának felhoztál, a túraautós kupában csak bmw 320i meg a chevy lacetti van, audival semmiképp nem mehetett senki _elvileg_

RatBaG
ugratom a lovam...

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Nem zárja ki egymást de szerintem itt arra céloznak hogy szimulátorhoz köze nincs a játéknak.

Next PC upgrade: 2022

Vaxi
-.-
olvasd el kérlek még1x, amit írtam elõtte. köszi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

lac coo
A Saját motorhangomat feljebb tudnám venni valahogy ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BiG G
ctrl-t nyomsz és tudsz választani ha van mibõl 😊

DarkSector
<#nevetes1>
háát nekem olyan érzésem van mintha megcsinálták volna a drift-et, és azt a fizikát tették volna a többi kategóriába is, független milyen autóval mész.
Ezt csak én látom így.
Amúgy meg néha érdekes húzásai vannak.
Volt, hogy mentem-mentem, egyszercsak 2 másodpercre begyorsult, mint állat, majd normál sebesség, és 5-10 másodperc múlva megint 2 mp turbospeed!
LOL
meg néha hang is akad, ezért fogom skyline-omat, és beduranok vele egy abSprint-re. Ez viszont olyan érzés, mintha a halálos iramban lennél.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"