GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Furcsa, hogy a legtöbben épp az ellenkezõjére panaszkodnak, és az a bajuk, hogy állandóan csúszkálnak. Mindenesetre a gyakorlás sokat segít, bele kell jönni.
Pontosan hova teszi a c-re a replayt?
Üdv
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet én is veszek egy kormányt...
Mission Impossible 2010: PRO Class
Próba !!!!!<#eplus2>#eplus2>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
thank you for helping us help you help us all
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
"Kategória: szimulátor"<#idiota>#idiota>
azért ennyire a Codemasters se láma xD
amúgy meg nem egy nagy vasziszdasz, bár a leghosszabb verziója a harunának elég hosszú, hogy élvezhesd is...de amúgy kibaszott ritmustalan szar lett, és kb 2-szer olyan széles az aszfalt mint a valóságban, hogy a kisgyerek is végig tudja tolni gombokkal
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de ha nincs türelmed inkább nyomdd bill-el meg assistokkal <#eplus2>#eplus2>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nekem sincs replay egyik futam után se, és a jóég tudja mi a faszért nincs, de nem jogosultság, és helyhiány miatt az biztos...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
De nemis ez a lényeg, hanem a 300MB ami iszonyatkevés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ez több mint sok, de a 300MB az a pentium 3-nak is kevés szerintem nemhogy egy 2008-as játéknak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szerintem gyorsan csinázzzá takarítást, mert ez gáz naon.<#vigyor3>#vigyor3>
Hát ez az elsõ autós game amit végigtoltam ugy hogy nem hagytam ki egy napot se hogy ne ezzel toltam volna. (pl Carbon megjelenés óta fenntvan a gépen 20%-on áll) Ez teljes mértékben lekötött és nagyon jó volt!
Next PC upgrade: 2022
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem nézne ki rosszul ha a motion blur belenne kapcsolva de õ azt is kibuherálta belõle...így nem élvezet játszani hogy nagysebességnél nincs elmosódás!
mégelb*szom...
thank you for helping us help you help us all
o blur - motionblur ki/be
o dynamic_ambient_occ enabled - altalanos feny valtozas
De mindent lehet reszletesen allitani, szinekkel, kontrasztokkal, idokkel, stb. a ..\Race Driver Grid\postprocess\ konyvtarban talalhato file-okkal. De ha ez a 3 kapcsolo nem ment, akkor oda bele se nezz😊)
Amugy a BE az a TRUE, es a KI az a FALSE (ha esetleg meg ez se menne;D).