GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy-hoy "csoda, hogy tudok játszani"??? Nem lapozófájlról beszélek, az külön partícióra van beállítva; 300MB a szabad hely. Eddig semmilyen játéknál nem jelentett ez problémát. A franc gondolta volna vagy 5 évvel ezelõtt, hogy 5GB-nyi partíció kevés lesz a rendszernek...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

nekem is GTR2-ben 😄

lac coo
Itt ugye nem lehet mentéseket kölcsön adni ? 😊
Én szinte csak akkor nyerek versenyt, mikor mindenkit feltolok a falra 😊)))

( Csendben jegyzem meg, hogy pár nap Race lazítás után komoly gondjaim voltak GTL-ben a féktávokkal 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
izé, én nem találtam ghost módot😊 hol is van olyan opció?

Mission Impossible 2010: PRO Class

BiG G
billentyûzettel nem is leszek olyan marha, hogy segítségek nélkül játsszak 😊))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

arty
segitségekkel, talán.

Forza.

BiG G
nemtom' mirõl beszélsz 😊 serious nehézségen mindegyik versenyt elsõre lehet nyerni 😊

Nightwish006
Sziasztok! Valószinüleg leleszek ugatva a kérdésem miatt, mert lehet sokan kérdezgettek már hasonlóakat, de nincs idõm végig nyálazni ezt a sok hsz-t... Naszal a problémám az, hogy jóformán tökmind1 mien beállításokkal játszom, folyamatosan akad a game... Ilyen 20-30 másodpercenként akad1et :\ és néha a verseny kezdésénél megõrül, és 1fps el megy végig... Nagyon idegesítõ! :S Gép : q6600 - 8800gt - 4gb ram - 40gb szabad hellyel, 15-25gb között van megadva a lapozó file. Ja, és 32bites vista, sp nélkül

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

DJ Skyline
én ma délutánra vittem végig, mondjuk basic fokozaton, meg full rásegítéssel, direkt az agyrák ellen 😄 a játék végülis nem rossz, csak jobb lett volna úgy megoldani, hogy csak akkor nyílik meg global sorozat, ha mindent teljesítettem. pl az euro sorozat master részét már meg sem kellett csinálnom :S a játéknak rég vége, de még van 4 versenysorozat. egyedül az nem tetszett, hogy a Le Mansi versenyek túl sûrûn jöttek, a felét skippeltem szinte.

Alexease
Alexease
Csinaltam 1-2 versenyt, megkaptam a Global sorozatot...

Elhiszem, hogy ez arkad, meg ez stilus, de van aki elvezi, hogy szetszivatja a gep?!?! Ennek semmi koze a autoversenyhez, ez egyszeru csalas, szopatas😉 Idomilliomosok, mazohistak elonyben😊

A lenyeg, hogy megvan majd' az osszes auto, palya, lehet tesztelni EGYEDUL😊
en szivesen
ranked - eur - blinstein - on - on - short
proway
nem akar vli gyorsan csinûlni host-ot?? 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Nekem ugyanez a problémám van. Utána néztem a játék hivatalos fórumán ennek a dolognak és ott is jópáran írták , hogy nekik is hasonló problémájuk van. Sõt az a vicces , hogy a Project Torque-ban ugyanez a hiba van, de minden más játék pedig mûködik rendesen. Remélem a patch majd segít rajta, bár nem hiszem.

petesilver
no. amikor balos kanyarnál driftbõl átcsapja egybõl jobboskanyarba driftbe, drift abbahagyása nálkül, akkor mi van a gáz/fék combóval? Nekem a nissannal meg pár autóval a kézifék nem mûködött igazán, ott gondolom gáz/fék kell, arra meg nem érzek rá, nem tudom mennyi gáz kell, illetve, az végig padló, csak féknél picit felenged, vagy a gázadagolás is folyamatosan változik??? Azért remélem olvasható, hogy nem megy 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

arty
bevallom tényleg nem néztem meg, mivel mások által betett képeken az látszott, h a PP teljesen ki lett kapcsolva a mododban 😊

Forza.

5.1-ed van? nalam ez akkor fordul elo, amikor stereora van allitva es a kozepso hangszorora nem kuld hangot.
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok:Belépek a játékba, minden jónak tûnik menüben szól a zene rendesen müxik minden, de versenyen az autó motor hangja nagyon halk vlmikor nem is hallani kizárólag csak fedett helyeken erõsõdik fel.Esetleg volt már másnak is ilyen gondja?Lehet e vele vlmit kezdeni?
Ha vlki tudja a megoldást írja meg pls 😊
Elõre is thx.
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

grebber
Leirni nem fogom mert baszott sok van de csináltam róluk képeket.
Innen leszedheted!---> Grid Szponzorok

Next PC upgrade: 2022

Plebii
Sziasztok!

Nekeme egy olyan kérdésem lenne, hogy a c meghajtóm amin a windows van nem valami nagy összesen tíz giga. A hiberfileval együtt marad most jelen pillanatban 3 giga. (winxp rõl lenne szó)
van egy könyvtár C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\GRID\DataCache\...\replay\ ami nekem elég nagyra szokott megduzzadni, volt hogy a c-n már csak 70 mega maradt, a játék meg behalt belassult, a windows meg panaszkodott a helyre. A virtuális memória d-n van. Amit lehet win alatt kikapcsoltam.
A kérdés az hogy a replay helyét nem lehet valahogy módosítani valami átirogatással mert így nem jó, hibernálni szoktam.

Amúgy a game sztem jó, a toca race driver 2 3 azért jobb volt irányításban de ez hangulatban ötször jobb, grafikát meg sem említve, ami sztem a mai legszebb autós játékban ban. Logitech wingman formula force feedback-el tolom már megszoktam. Viszont a legidegesítõbb a neten az a sok balfa... ember akik elrontják az elejétõl a versenyt.

Ha írták már itt akkor bocsi, de van valami magyar server amin általában nem az elsõ kanyarban leamortizálás a cél, vagy akár külföldi?

Köszi!

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S

Ja és nincs olyan fájl a teljeshez mint a demóhoz h kikapcsolja a postprocessing-et? Mert teljessel nem mûködik.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

ejnye greg bácsi 😊 azt a futamot meg én nyertem 😊)

Alexease
Elinditod a jatekot, vegiglapozod a szponzorokat es leirod ami kell😉
grebber
Ja azt megcsináltam azt 😄

Igen ezt a szép autódat sikerült majdnom elkaszálnom. Mert valaki fotózással volt elfoglalva! 😛 Jó volt tényleg. Remélem összehoz minket még a sors.
Heló! VAlaki letudná nekem írni az összes szponzor elvárását? Elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Dante73
A 15 milkás versus-t mondom, a le mans-i pályán. Ha mindegyik megvan, automatikusan beadja. Ja, és a nehézsége extrém, ami nem változtatható. Elsõ kör után, vagy 5 mp elõnye volt, már nem is láttam. Ha háromszor fejreáll, sem érem utól. Egyébként biztos nyerhetõ, de nekem erre az irányitásra ennyire már nem áll rá a kezem. Vissza TDU, és GTL!

http://www.freetvmaci.info/

grebber
Én is végig toltam de az a bónusz futam hol mikor válik elérhetõvé mert én nem tudok róla??

Az ai meg így van megírva a 24 órás versenyen nagyon kijön ez.pl elsõ kör vége 3. vagyok az utolsó gumifalas kanyaroknál mind a két elõttem lévö versenyzõ belemegy a gumifalba és hiba nélkül szinte sebességbõl alig vesztve száguldok tovább.Odaérek az egyenes szakaszra megyek full sebességen erre annyi látok kis térképen hogy máris jön mögöttem az a két kocsi de vagy 2000-el és le is elöznek 😞

BiG G
Most délután derbiztünk picit magyarokkal (is), utána meg véletlenül becsúszott egy muscle kupa, ahol legyaktak mint annak a rendje 😄 Szegény Boss Mustang pedig nem ezt érdemelte volna...

Btw, látszik hogy nagyon sokat fejlõdött a törésmodell az utóbbi néhány évben, de azért sok helyen még mindig megmosolyogtató. Érdemes a kocsi elején a szétmázolt textúrát megnézni, nem valami életszerû sajnos.

macleody
Látszik, hogy meg se nézted. Elõször is a PP nincs kikapcsolva, hanem át van "alakítva". A másik, hogy két mappa van benne, ebbõl az egyik a tracks. Ha csak a tracks-et másolod a játék mappájába akkor ezt éred al, mint amit írtál, mert az effects.xml file-okat is szerkesztettem.

arty
az általad készitett modban a teljes post process ki van kapcsolva 😊

ha valakinek csak a csökkentett bloom kell, íme a nem lekodolt pályákhoz:
low bloom mod

Forza.

Még jó, hogy ez is szerepel az általam készített "modban"...<#rolleyes>

arty
közben egy forumon találtam megoldást:

minden pályának saját effects.xml-je van
pl:
..\GRID\tracks\usa\san_fran\effects.xml

<Param name="bloomAmount">
1.000000
</Param>

Az 1.000-at megvaltoztatod 0.20000-re es íme,
egymás mellett:

külön:

0.200000

1.000000 (eredetileg)

Forza.

armageddon666
miért túl konzolos? O.o na mind1 ^^ nekem tetszett a gém. nem szimulátor de ez van... nem zavar valahogy xD ellenben 1-2 morbid párosítás eléggé -.- Prototype azon a japán pályán ahol Acura NSXel sem tudok menni O.o pfff... na mind1 😄 szép apránként meg lesz minden ^^

@

Dante73
Végére értem én is, uninstall is megvolt.
Összeségében egy játszható játék, de egy PC-s játékos számára ez túl konzolos game. Végére belejöttem az irányításba, egyedül a rengeteg törés zavart, illetve az, hogy folyamatosan dobálta felfele a La Mans-i pályát. Így az utolsó "bónusz" futamot sem csináltam meg. Kicsit frusztráló volt, hogy én az elsõ kanyarból jövök ki, az ellenfél a harmadikba megy be...
Végeredményem;

http://www.freetvmaci.info/

Ez így nem igaz, mert pl. az amerikai pályák adatai nincsenek lekódolva.

arty
nem a PostProcess a gond, hanem a tulzott (kifehéredik minden 😞 ) HDR.
azt pedig minden egyes pályához külön kell belõni, de sajnos a DIRT-el ellentétben itt a fájlok le vannak kodolva, reménytelen 😞

thx CM 😞

Forza.

Ne használd, illetve használjátok a módosításomat, mert bugos lesz tõle a játék. 😞

Hát a képen kivan...
De én a motion blurt nemtom elõvarászolni!
csokis cuccában az is kivan lõve!

macleody
Ha már annyira nem tetszik a pp miért nem kapcsoljátok ki? Egyszerûbb és nem bugos tõle a játék.
zaki
bal...

w77d
melyik az eredeti??

HoReSz1975
én is visszaraktam az eredetire, mert valami nem franó, nekem is csinálta <#fejvakaras><#nemtudom>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

BiG G
csak én nem látok ezen a képen semmi érdekeset? a baloldalon lévõ kontrasztosabb, osz' mivan? 😊

Öszehasonlítás

macleody
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\GRID\DataCache\...\replay\
Faxa!!

Szia! Felraktam a módosítást amit csináltál. Szerintem is jobban néz ki így. De ha játék közben megnyomom az Esc-et és utána vissza akarok lépni a játékba akkor nem megy. Ha Esc-et nyomok megint vagy entert a continue-ra akkor sem. Visszaraktam a régi file-okat akkor müködik!
Te tapasztaltál ilyet?