7156
-
#4335 Akkor passz. -
Rainbow15 #4334 Legújabb driver, AA a driverben is és a játékban is be van kapcsolva, 1024*768 felbontás, de 12xx*1024-en is ezt csinálja. -
#4333 anti aliasing kikapcsolva.
alacsony felbontás.
régi driver. -
Rainbow15 #4332 Hello
Miért ilyen érdekesek a vonalak nálam a játékban? Szögletesek.
KÉP -
#4331 csináltam egy szervert... Milano, C. Loop pálya, 8 kör
supergamez a jelszó... -
#4330 thx, a szervert, jó volt, bár rövid...
de rájöttem, nekem csak Milanoban szabad menni, a többin annyira nem megy h iszonyat... -
Akylleus #4329 na, ma nincs verseny? -
#4328 20:00 -tól valaki privátban (kirol007; supergamez)?
-
#4327 Ottvan a!
(használjátok a "válasz erre"-t! ;) -
trimo #4325 Menj az offtopikba, warezt itt sem szeretik, csak mint TDU topikba. ;) -
#4324 Nálam alap a collision, anélkül nincs értelme az egésznek :o -
BIZ0906 #4320 Na így már jobb a topik, hogy nem cseszi el az a kép az üzenő rész :) -
#4318 Köszönöm! -
psicho #4317 Rengeteg valasztasi lehetoseg van, raadasul ujak nyilnak meg ahogy kapaszkodsz a rangletran (a legjobbak nem allnak szoba veled az elejen).
En ugy vettem eszre hogy a kiegyenlitett tudasuak a leg sokoldalubbak. A masik erdekesseg, de lehet hogy csak bekepzelem, de mintha tanulnanak. Nekem egy olcso (7200 + 15%) , de kiegyelitett tulajdonsagu pilota a tarsam, pro tuned-ra speccelve, de a "B" license versenyeket is nyeri (minden kategoriaban) miutan 2-3 szor nekifutottunk a versenynek. Tomerdek penzt hoz :) -
#4316 Megkérdezem, megint, hátha majd most. :)
Milyen versenyzőtársat kell felvenni, aki bentvan az első 5-ben? Melyik tulajdonságának kell magasnak lennie?
Köszi! -
#4315 Amint látom, voltak próbálkozások az utolsó 4 helyről -
psicho #4314 Amikor megvan a 6 kupa egy adott kategoriaban, kihivnak egy 1v1 versenyre.
Sajnos elkonnyelmuskodtem, es vesztettem. Van ra mod hogy ujra nekirugaszkodjak, vagy ez csak egyszeri alkalom kategoriankent? -
#4313 ezzel az a baj, hogy szivesen vegigvinnem ujra a jatekot, de nincs hozza nagykedvem, mert most kb 100%:D és az uj accnal, nem kapod meg az osszes autot, ami kozul az adott geposztalyban valszhato lenne, erre akkro jottem ra, mikor megcsinaltam az uj accot: es gt1ben, csak astin,s7,meg cr06 volt valszhato, mindenki mas murcielagoval ment es el is hagytak mint a szart, amit ak anyarokban lehetetlen lett behozni! szar esetleg statdata atmasolas, windowsnal vagy valami nem mukodik egy uj profilba? -
bad boy 2 #4312 nem igyse megy -
bad boy 2 #4311 nem nod 32 -
bad boy 2 #4310 ok tanks -
#4309 Esetleg nem Kaspersky a vírusirtód? -
#4308 Probáld ki igy, ahogy a képen van..lehet azzal jolesz! -
bad boy 2 #4307 porbáltam ott is (off )-ban de semmi meg juni 18-dika ota senki nem irt oda semmit!! -
#4306 Ird az off topicba, vagy csak egyszerüen nézz be a faq-ba, ott lehet van orvosság rá!
Bizo!
Jah a németekkel folyamatosan az a gond, hogy a fel a "csapatuknak" csak hátvéd, folyamatosan kinyomnak az utrol! -
bad boy 2 #4305 helllosztok olyan problémám vvan hogy feltettem a gémet crackeltem
aztán kattintokaz ikonra és semmi nem történik mi lehet a baj ???
segitséget köszi előre is sziasztok és még anyit hogy van hely , 13 giga , a gép is jó minden tavaszal lett felújitva rajta a dirt is fut rajta szépen közepes felbontáson prosterrt meg teljes felbontáson (bocs hogy nem irom le mivan a gépembe mert sajna nem tom anyira sorry) -
#4304 Hmmm, tényleg most kipróbáltam én is.Akkor csak az marad, hogy új profilt kell csinálni és ahhoz új Acc-ot -
#4303 nem jó sajnos, megcsinalom, meg minden, es azt irja, mikor crealni szeretnenk, h csekkoljam le az internetemet, es problajam ujra! szal vmi szopo van, vagy roszkor csinalok vmit... -
#4302 erre a valo a collisions off, en nem is megyek mar olyan serverre, mert sok a köcsög, és csak folyton lökdösnek! -
BIZ0906 #4301 Mákod van, hogy a Németek nem ütöttek ki XD -
-
#4299 Szerintem Téged vettelek fel Xfire-re -
#4298 Csináltam szobát: jöjjön aki akar:
ChuckyHUN
supergamez -
#4297 gaborhun
-
#4296 xD
Felvettelek Rocco -
#4295 Most segít nekem valaki.
Hogy játszotok multiban?? -