GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd írok ide, ha lesz szeró, egyelõre csend van.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Köszi a tippeket, ezt a szellemverdás dolgot meglesem.<#eljen>#eljen>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Van elõnye, ha jól tudod használni.
Ne foglalkozz azzal se, hogy legend, vagy sem, mert azt úgy is el lehet érni, hogy csak részt veszel a versenyeken, és mindig utolsó vagy, és soha egy jó idõeredményed.(csak lassabban. Hibázásnál más is otthagy, nem csak a legend, vagy te a másikat.
Told a karriert minél többet, és meglátod gyorsan javulsz majd.
A tesztvezetést is kipróbálhatod, mert ott a saját szellemverdád ellen tudsz menni, és látod, hol kell javítani.
Ha nem felejtem el, majd ideírom a szerót, de talán megnézheted itt is.
Rendbejött a géped?
Gyere hozzánk privát versenyre, és ott tesztelheted magad nyugodt körülmények között.Még segítséget is kapsz, ha kell. Zsomboor már ajánlotta itt neked nemrég. Nem csak "legendek" vannak, és nálunk kevesebb a kormányos, mint a billes. Itt a kezdõk is tiszteletben vannak tartva, majd meglátod. Minden délután vagyunk kb. 17 óra körültõl, 20:30-21 óráig. Általában Zyllion a szeró neve, a jelszó: grid
Írj, ha jönnél, majd figyelek, hátha más a szeró neve. De mindre kipróbálod a jelszót, úgyis csak a jóra enged be.Mi a Grides neved?
Eddig csak freestyle driftbe jeleskedtem meg egy két rendes versenyt nyertem.
Egy érdekességet akarok tõletek megkérdezni,régebben fent volt a grid a gépen amíg xp volt,nemrég feltettem a win7-et és újraraktam a játékot.Amíg xp volt low grafon épp hogy elfutott a játék,most hogy a 7 van fent max grafon teljesen élvezhetõ módon fut viszont nincs füst effekt a játékban,ezt mi okozhatja?
Néha én is elõfordulok itt is.<#wave>#wave>
Amúgy esetleg, ha találkozok innen valakivel - mert azért nagy ritkán 1-2 helyen szoktak lenni magyarok - akkor Demetree névvel vagyok fent.
Már évek óta nem bírom megunni ezt a játékot, ugyanúgy, ahogy playstation-on a Gran Turismo-t 4-et sem.
Na majd legközelebb.<#hehe>#hehe>
Ma megpróbálok benézni.
Köszi mindent!
rosszul mondtam csak az idõpontja van kiírva a szervernek a jelszó az mindig ugyan az. grid a jelszó (milyen furfangosXD) a szervernév meg álltalában Zyllion-PH-Team 17.00-17:30-tól addig míg van kivel menni de az ki lesz írva a fórumra amit már belinkeltem tegnap <#nyes>#nyes>
Hát nem szoktam szándékosan lökdösõdni, nem szoktam unfair lenni, inkább vesztek.
Gondolom nagyrésze a társaságnak kormánnyal játszik és már rég legend.
Én még csak most kezdtem online játszani és billentyûzettel elég nehéz jól játszani... 😛
Nem nagyon látni magyar embereket a szerókon, kb egy hete játszom de azóta egy magyar sráccal találkoztam. Már a topik is elég kipusztult. Nem játszátok már a játékot?<#szomoru1>#szomoru1>
Nincs kedvem újra átélni a jelenséget
Esetleg ha tudjátok a megoldást vagy az okot akkor írjátok le.
Köszi!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Elõre is köszönöm ha tudtok segíteni, én nekem már lövésem sincs.
[email protected] a emailom, de ide is jó, privátba is. Csak valami ötletet! xDD. Thx
rFactor Estiliga
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vagy kapcs. hiba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
és még amit mondtatok lehet cheat vagy kapcsolódási hiba is
Am én is észleltem ezt a jelenséget, de nem mindig jön elõ. Ha valami jobban hozzáértõ benéz ide biztos meg fogja tudni mondani az okát