GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy gondoltam a karriert, hogy legalább kétszer- háromszor végigtolni.<#nyes>
Majd írok ide, ha lesz szeró, egyelõre csend van.
bboyatty
Majd valaki írjon ide is mikor indul a szeró.😊

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Karriert már rég tolom... már majdnem minden verseny megvan.
Köszi a tippeket, ezt a szellemverdás dolgot meglesem.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szerintem a piros jelzõvel ne nagyon foglalkozz,hisz látod, hogy nem lehet rá számítani, inkább a saját ritmusod szerint lõdd be a kanyarokat, a fékezési távokat.Kevesen mennek manuális váltóval a létszámhoz képest.
Van elõnye, ha jól tudod használni.
Ne foglalkozz azzal se, hogy legend, vagy sem, mert azt úgy is el lehet érni, hogy csak részt veszel a versenyeken, és mindig utolsó vagy, és soha egy jó idõeredményed.(csak lassabban. Hibázásnál más is otthagy, nem csak a legend, vagy te a másikat.
Told a karriert minél többet, és meglátod gyorsan javulsz majd.
A tesztvezetést is kipróbálhatod, mert ott a saját szellemverdád ellen tudsz menni, és látod, hol kell javítani.
Igen ott keress!
Ha nem felejtem el, majd ideírom a szerót, de talán megnézheted itt is.
Szia Zsombi!
Rendbejött a géped?
bboyatty
Aham, most is játszodtam egy kicsit, hibázok elég sokat én is az a baj és legendek mellett 1 pici hiba és meg is elõznek, mindig benézem a féktávot, mert ha akkor fékezek mikor jelez az a piros kis jelzõ akkor az hamar van...viszont ha tulfutok rajta akkor meg leesek az ívrõl, gyakorolni kell még ezt. Te manuál váltóval nyomod?

Igen. <#wink> Azért mennek el melletted mert 1. vagy jobban jönnek ki az elõzõ kanyarbõl esetleg még manuális váltóval is. 2. Lehet hogy cheaterek. 3. Használt autót vettek és az ha jól kifogod lehet gyorsabb is.
bboyatty
Ja a grides nevem is bboyatty, bocsi ez lemaradt.

bboyatty
Persze, hogy megyek. Akkor ma is 17 óra körül a privát szerverek között keresselek titeket? 😊

Szia!
Gyere hozzánk privát versenyre, és ott tesztelheted magad nyugodt körülmények között.Még segítséget is kapsz, ha kell. Zsomboor már ajánlotta itt neked nemrég. Nem csak "legendek" vannak, és nálunk kevesebb a kormányos, mint a billes. Itt a kezdõk is tiszteletben vannak tartva, majd meglátod. Minden délután vagyunk kb. 17 óra körültõl, 20:30-21 óráig. Általában Zyllion a szeró neve, a jelszó: grid
Írj, ha jönnél, majd figyelek, hátha más a szeró neve. De mindre kipróbálod a jelszót, úgyis csak a jóra enged be.Mi a Grides neved?
bboyatty
Pattan ki a szemem az idegtõl... játszok online és mintha az én autómba 1 sebességgel kevesebb lenne, egyenesbe csak úgy gyorsulnak le mind, mindenki hagy ott mint a szart. Nem hiszem el, hogy ennyire szar vagyok, vagy mégis?<#szomoru1>Idõ kell ,hogy megszokjam vagy mi? Az elején nem zavart, hogy nem fogok jó poziciókat de mostmár kezdem unni, hogy mindig 10 másodperceket kapok és nem faltól falig megyek. Még az elején vagyok az lehet a baj?

Eddig csak freestyle driftbe jeleskedtem meg egy két rendes versenyt nyertem.

Kapcsold be a graf beállításoknál. Vagy úgy se megy???
Sziasztok
Egy érdekességet akarok tõletek megkérdezni,régebben fent volt a grid a gépen amíg xp volt,nemrég feltettem a win7-et és újraraktam a játékot.Amíg xp volt low grafon épp hogy elfutott a játék,most hogy a 7 van fent max grafon teljesen élvezhetõ módon fut viszont nincs füst effekt a játékban,ezt mi okozhatja?

Szia!
Néha én is elõfordulok itt is.<#wave>
Passz én is letöltöttem már vagy 2 hónapja azóta se tudtam vele mit kezdeni<#nemtudom>
ViniSoundz
a "dx10"-es mod fájljait hova a fenébe kell másolni? nincs benne semmilyen nfo és olyan fájlokat sem találok amiket leszedtem.
ViniSoundz
1.3-as
Milyen patch van neked fent?
Hát nem lehet változtatni sajnos, akkor a multi eredményeket elveszíted
ViniSoundz
Nem lehet online profilnevet változtatni valahogy? Ahhoz elõrõl kéne kezdeni az egészet mi?

Amúgy esetleg, ha találkozok innen valakivel - mert azért nagy ritkán 1-2 helyen szoktak lenni magyarok - akkor Demetree névvel vagyok fent.

Már évek óta nem bírom megunni ezt a játékot, ugyanúgy, ahogy playstation-on a Gran Turismo-t 4-et sem.
PazyZZ
100%

<#kacsint><#kacsint><#kacsint>
bboyatty
Bocs, csak mosrt vettem észre hogy írtál.<#szomoru1>
Na majd legközelebb.<#hehe>

Most egy fél órát ráérek ha gondolod.<#nyes>
bboyatty
Fent van a patch.<#eljen>
Ma megpróbálok benézni.
Köszi mindent!

Ja és ha még nem tetted meg akkor 1.3 patch-et rakd rá<#nyes>
Nem nem lehet figyelni se. De ha bajnokság van végül is akkor is lehet valakinek egy másik szervert csinálni, csak kevesen lesztek olyankor. Û
rosszul mondtam csak az idõpontja van kiírva a szervernek a jelszó az mindig ugyan az. grid a jelszó (milyen furfangosXD) a szervernév meg álltalában Zyllion-PH-Team 17.00-17:30-tól addig míg van kivel menni de az ki lesz írva a fórumra amit már belinkeltem tegnap <#nyes>
bboyatty
Aham.. Na az zsír. Mikor bajnokság van szpektételni se lehet?<#crazya>

Én karácsony után 1-2 héttel vettem a játékot azóta kétcsillagos elit a rangom de már nem sokat játszok ranked-en inkább privát. Mostanában meg a nfs world-öt nyúzom kivéve a hétvégét meg pár alkalmat mert akkor van GRID bajnokságomXD.
Én is billentyûzettel játszok, de nem mindenki tolja kormánnyal. Szerintem nem olyan nehéz bill.-el játszani csak kicsit fura vele más autós játékokhoz képest.
bboyatty
Ok. Köszi. Be fogok nézni.
Hát nem szoktam szándékosan lökdösõdni, nem szoktam unfair lenni, inkább vesztek.
Gondolom nagyrésze a társaságnak kormánnyal játszik és már rég legend.
Én még csak most kezdtem online játszani és billentyûzettel elég nehéz jól játszani... 😛

minden nap olyan 17 óra körül van játék de néha napközben is akad valaki akivel lehet gurulni.
Ha akarsz sok magyarral találkozni akkor itt mindig ki van írva a privát szerver jelszava amire bárki beléphet(kivéve ha épp bajnokság folyik!!!) az a lényeg hogy ne zúzz.
Igen használt autók, és ha olyat veszel ami sok versenyt nyert már elõtte, akkor lehet akár gyorsabb is mint az újonnan vett.<#vigyor2>
Én játszom de általában privát szerveren. <#nyes>
bboyatty
Közbe megoldódott a gondom... már ment rendesen és az elveszett rank-om is visszakaptam...<#crazya>

Nem nagyon látni magyar embereket a szerókon, kb egy hete játszom de azóta egy magyar sráccal találkoztam. Már a topik is elég kipusztult. Nem játszátok már a játékot?<#szomoru1>

bboyatty
Azok használt autók. Ha jól tudom, sose vettem onnan.

Hi all! Mi a különbség az újonnan, és az eBayen vett autók között?

bboyatty
Nem tudom, hogy találkoztatok-e már a jelenséggel de elég érdekes , tehát játszom online a játékot és persze haladok a ranklistán felfele de nem mentõdik a rankom, minden más megmarad játszott órák száma, megnyert versenyek, hányszor vertem tönkre a verdát de a rankom visszaesik adv.rokie-ra. Már kétszer feküzdöttem magam pro-ra és semmisé vált. 😞
Nincs kedvem újra átélni a jelenséget
Esetleg ha tudjátok a megoldást vagy az okot akkor írjátok le.
Köszi!

Hát ebben nem tudok segíteni <#gonosz3>
LeventeV
az a problemam lenne a jatekkal, hogy online kozbe lefagy... a 3. verseny kozbe. neha azt irja, hogy a vkari drivere leallt es ujraindult. frissitettem a legujabb driverre de meg mindig csinalja.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

A patch nékül próbáltad?
Nekem ezt crack-elés elõtt csinálta(crackelni kellett az eredeti játékot LOL)
Fige
Sziasztok. Lenne egy problémám. Letöltöttem a játékot, kicsomagoltam, feltelepítettem, 1.3 patchet is felraktam, megcrackeltem és mikor indítanám a játékot dupla katt az ikonra de nem történik semmi. Nem indul el, semmi hibaüzenetet nem tesz ki, de tényleg semmit. Letöltöttem a Direct x 9.0c-t, kellet egy d3dx9_41.dll file, azt is bemásoltam a system32-be. Windows XP-m van és a játékot háromszor telepítettem.
Elõre is köszönöm ha tudtok segíteni, én nekem már lövésem sincs.
[email protected] a emailom, de ide is jó, privátba is. Csak valami ötletet! xDD. Thx

rFactor Estiliga

patchaou
kapcs. hibához pont jókor jön nekik mindig. Ez a hátránya annak hogy tört verzióval is megy a multi, és nincs csalás elleni védelem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor valszeg cheat ha nem áll a kocsija a pályán vagy nem visszafele megy
Vagy kapcs. hiba
patchaou
Fõleg elõre, ha olyan a szitu akkor kanyar közben, de mindig azelõtt mielõtt nagy csattanás lenne.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Milyen irányban mozog az autója a pályához képest olyankor? (elõre;hátra;oldalra) mert ha áll a pályán és coll forward-ra van állítva a szeró akkor ezt csinálja meg akkor is ha visszafelé megy vagy tolat.
és még amit mondtatok lehet cheat vagy kapcsolódási hiba is
Törölt felhasználó
Fúú már rég játszottam, ha újra felrakom és játszok majd, akkor felveszlek😊
Am én is észleltem ezt a jelenséget, de nem mindig jön elõ. Ha valami jobban hozzáértõ benéz ide biztos meg fogja tudni mondani az okát