7156
-
#6955 köszi! megpróbálom -
#6954 Próbáld ki ezt: Grid Launcher. -
#6953 Sziasztok!
olyan problémám lenne hogy felraktam a játékot, elindítottam és rákérdezett egy felbontásra amit el is fogadtam, amint lemegy a videó az indításnál amikor profilt kéne csinálni csak egy nagy feketeséget látok.
Nem tudtok vmi programot amivel anélkül tudnám átállítani a felbontást (mondták hogy lehet ez a probléma) h ne lépjek be a játékba v vmi más megoldást? Már próbáltam újrarakni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#6952 -
#6951 nc/torrents.php?action=details&id=301373 -
#6950 pls help
nem tudom patchelni a gamet kiírja hogy nem találhato a játékmappa -
#6949 2012+ -
Mikeee89 #6948 Tudja valaki, hogy mikorra várható a második rész? -
#6947 Aha, sokat segítettél! THX -
zsomboor #6946 -
dzsavermadar #6945 Szia! Minden nap van privát szeró, gyertek bátran. Kb 17-18 órától indul
Van amikor napközben is.
Ittnézzétek, általában ki van írva a név és jelszó. A név a fontosabb, mert a jelszó mindig: grid -
#6944 ok thx -
#6943 Nem lehet, így uncsi fog maradni keressetek olyan szervert amire mindketten fel tudtok menni. -
#6942 Sziasztok megvettem a játékok minden szép és jó,de privátba játszanák a haverral , de nem tudok gépi ellenfeleket berakni .Érdeklődnék , hogy lehet-e ? Mert ketten egymást kergetni elég unalmas .Köszi -
#6941 *catch up -
#6940 Ezt a bosszantó felzárkózást - katch up - le lehet valahogy írtani a játékról? -
dzsavermadar #6939 10 napja senki???? -
zsomboor #6938 -
zsomboor #6937 Boccs nem 15 hanem 17 -
zsomboor #6936 Amúgy lehet ma leszek ha lesz kb. 15-kor szeró de ez sajnos NEM BIZTOS -
zsomboor #6935 Tudom hogy nem nekem szólt de ehhez tartozik ez is:Próbáltam múlt héten jönni de 3 nap alatt csak 1x láttam szerót 18-ig aztán meg már nem is néztem -
dzsavermadar #6934 Sok sikert Attyboy, és szerencsés utat. -
#6933 Hali!
Hát eltávolodtam a Grid-től, mert megkaptam a TDU-t aztán leragadtam rajta meg hát mindig akkor nem vagyok gépközelbe mikor ti fent vagytok, nekem reggeltől ilyen 4-5ig van időm aztán barátnőmnél vagyok vagy ő nálam és utánna egész reggelig itt ülök. :P
Na meghát most hétvégén megyek németbe dolgozni. Kb karácsonyig nem is jövök haza.
Na de utánna helyem is lesz mert veszek új HDD-t teszem fel megint a játékot. Nem fogok megfeledkezni róla...:D
Játékba karácsonyig nem igen fogtok látni de attól még ha nethez jutok be nézek majd ide.
Addig is jó gurulást nektek!
Bocsi a hosszú hsz-ért.
Üdv mindenkinek.
-
#6932 Sziasztok!
Hú, el is felejtettem én is privátba menni. Amúgy a játékban én vagyok Demetree, szerintem már találkoztam itt néhányatokkal Grid-ben :) -
dzsavermadar #6931 Szia!
Nem jöttél már régen gurulni, pedig minden nap toljuk.Mi van veled? -
miki10 #6930 logitech Wingman Formula force GP -
#6929 Milyen kormányod van? -
miki10 #6928 Sziasztok!
szeretnék a grid-el kormánnyal játszani, és beállitásokba beállitotam a gombokat h kormányel lehesen menni és bekapcsoltam a vibrationt.De mikor játszok akk nincs vibráció vagy is ha rá megyek a rázó kőre akk nem rezeg a kormány meg semmi erő hatás nincs a kormányon, és hát igy kormányal menni elég nehéz.
nem tudjátok h lehetne beállitani h a kormányal jól lehessen menni, h legyen vibration? -
zsomboor #6927 Nem fogok elfelejteni vezetni, mert azért reggelente a karriert azt nyomom(akkor még nincs olyan meleg),bár az nem olyan jó. -
dzsavermadar #6926 Addig semmi???
Nem jól van ez!
Semmit ne felejts el addig!
Szeretettel várunk. -
zsomboor #6925 Majd szeptembertől kezdve megint fogok jönni de délutánra itt olyan meleg van (utóbbi napokban meg vihar volt 3 nap is délután) hogy megfulladok De SZEPTEMBERTŐL megint leszek!!! -
dzsavermadar #6924 Zsombi!!!!!!
Nagyon eltűntél. ????????
-
zsomboor #6923 Működnie kéne úgy is. Csak a patch legyen mindenkinek fent és úgy elvileg tudtok játszani multit is rendesen -
#6922 Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy működik-e a multi ha fel van téve valamilyen grafikai javítás? Privátba fogunk majd játszani néhányan, és nincs mindenkinek feltéve ez a cucc, csak az 1.3-as patch. Ez így működőképes? -
grimm13 #6921 saitek r660gt -
zsomboor #6920 Hát nem tudom Milyen kormány? A játék támogatja? Próbáld ki kormány nélkül is hogy úgy műkszik e és ha igen akkor meg játssz úgy szerintem vagy próbálj valamit átállítani -
grimm13 #6919 Hello, nekem az a problémám hogy miközben játszok gyakran előfordul hogy lefagy a kép (majd el is sötétedik, ezen kívül a force feedback-es kormány is teljesen oldalra tekeri magát és kész ! Lefagy az egész gép .Valakinek van valami ötlet hogy mitől lehet ? Én a kormányra gyanakszok de a driver/softver csere nem segített ...(ugyan ez előfordult a dirt 2-nél is de pl. a test drive unlimitednél semmi probléma nem volt )Patch is fent van a. Remélem tudtok segíteni !! -
zsomboor #6918 Ok én meg a végén nem közlekedtem túl jól te viszont már a végére belejöttél -
#6917 Nagyon jó volt a gurulás, köszi a segitségért is, végére már tűrhetően közleketem.
Sajnos este nem tudok jönni, de esetleg majd holnap. -
zsomboor #6916 név az zsomboor jelszó meg grid hátha jön más is