7156
-
#4577 "· All offline events (apart from head-to-heads and touge) are now available online "
vééégre togue!!!!!!
amugy ez az 1.2 sokkal hasznosabb javitásokat hozott, mint az 1.1! -
Djemba #4576
ezt nekem írtad apafej? -
bgabor #4575 Bezzeg gépi ellenfelek még mindíg nincsenek.
Miért gondolják ezek, hogy 10 fő alatt senki sem LAN-ozik?
Nem túl élvezetes ketten versenyezni. -
Djemba #4574 nekem azt írta ki a játék, hogy hbát észlel és leáll indítsákor
(akkor az 1.2 patch ezt is segíti?) -
#4573 · Fix for sessions list overflow and missing characters in front end.
· Fix for errors generated on game shutdown
· Support for TrackIR
· Online experience points: more points awarded for completing longer races
· Assists on/off toggle added to session creation and browsing
· All offline events (apart from head-to-heads and touge) are now available online (event voting screen now scrolls to see additional championships).
· Fix for failure to recognise some devices in user-created action map presets, including Logitech Cordless Rumblepad 2.
· Fixed GRID startup issue where it appears as a process in Task Manager but fails to run.
· Additional experience points are awarded for not colliding with other cars whilst racing damage on or forward sessions. -
#4572 Thx, de 10 körön ez lókula! ;)
Kijött az 1.2 es patch!
Ha lejön (mer'addig nemérdekel), megnézem az nfo-ját, oszt bömásolom he! -
lama king19 #4571 szép volt! ez már drift!!! -
valak #4570 valaki csináljon egy szobát privátba aztán nyomhatnánk -
#4569 Kéne valamikor. -
valak #4568 ma este egy gamet? -
BigDaddyJoe #4567 Szevasztok! Bocs hogy ismét egy ilyen jellegű kérdés, de van esetleg már arra megoldás hogy miért bukkan fel állandóan az a jellegzetes error képernyő miután kilép az ember és utána nem enged belépni a játékba? Szépen akadás mentesen fut a játék de néhány pályán összekockásodik a képernyő kifagy, kilép és egy error üzenet és utána nem tudok visszalépni a gémbe, az 1.1-es javítás is fönt van, tudna nekem segíteni valaki? Köszi szépen előre is
Gépem: AMD 3800+ Dual, 1Gb ram Radeon X1650XT 256Mb-os kártya -
#4566 lesz valami verseny ma?:) -
#4565 GRIDezek is , le kell vezetni a feles dühöt ami codban felgyülemlik:D amugy igen Kisanak irtam!(lemaradt a vessző)
Kis thx, megproszálom majd ugy! égjenek a gumik! :D -
#4564 te mit kockulsz itt? :D
mennyé codozni :P
amugy felvettem egy Peter Santha nevü magyar csapattársat :D -
#4563 Feltöltöd valahova (én ideszoktam), és a topikban a "kép beszúrása"...
Ott bemásolod a linket... -
#4562 Lehet én értem félre...
de ugye tod hogy Kisának válaszoltál? :D -
#4561 kisa gyengébb pillanatában beült és 478 millat driftelt, es aztmondta, h jonehanyszor el is baszarintotta:D, szal meg gyurjal, egyebkent hogy kell itt ebben a forumban kepet beilleszteni? nem mükszik :( -
#4560 Ma nem lesz Multi???
-
#4559 átlehet vhogy patholni.Nekem a rendszer vinyó csak 10 giga a többi dolgot másik részre pakolom -
donpedro #4558 A rendszerpartíciódon van ennyi? (Már ha több partíciód van) A replay-ket ugyanis asszem oda menti a játék. -
#4557 annak elégnek kell lenni... akkor nem tudom mi van.... -
#4556 21 giga nem elég._??? -
#4555 akkor kevés helyed van a meghajtón. Törölj pár dolgot, mert nincs elég hely neki, hogy felvegye a replayeket, nekem is volt ez így... -
Harry Seldon #4554 És az edigi júliusi megjelenést korrigálták július-augusztusra. Töményen szánalom. Mi tart ennyi ideig? Ennyivel később valamivel olcsóbban hozzájutnak, és majd lehet premier áron adni hónapokkal a valódi premier után? Szégyengyalázat. -
#4553 Király!
Ezért kell várni a Magyaroknak 1-2 hónapot, hogy kinyomtassák a kis füzetet...?pfff
Ez gáz! -
#4552 nekem az van a végén ,hogy continue or restart.
de nem kezdi el a replayt
-
#4551 menny végig a pályán teljesen és akko mutatya!!!:D -
#4550 hi all.Hogyan tudok hosszab replayt nézni?köszi -
#4549 Drift-re melyik autó a legjobb? -
Szabi1991 #4548 "Várható megjelenés: július-augusztus" -
Szabi1991 #4547 "A kiadó korábbi terveivel ellentétben a játék nem lesz magyar feliratos, hanem angol nyelven, magyar kézikönyvvel kerül majd forgalomba." -
Jim79 #4546 Yeppe, ma vagyon a magyar megjelenés napja.. -
#4545 A privát szervert vagy látom vagy nem? Nice... -
#4544 Ugyan az a 2 szervező tehát én meg a másik srác aki eddig is csinálta szándékosan nem írom a nevét majd a szobában megtudjátok.Mindekit szerettel várunk és tiszta versenyt szeretnénk tehát aki hülyéskedni akar ne is jöjjön. -
EK1TEP #4543 -
#4542 Pedig a 25. vagyok :P -
EK1TEP #4541 Hali!
Hogy tudok új online accountot létrehozni anélkül hogy új profil kéne létrehoznom?
Kössz! -
#4540 Még az NFS MW online időkből maradt meg, pár srác kérte hogy kapcsoljam ki aztán egy német gyerek beírta hogy ezért...többet nem is lett bekapcsolva. :) -
#4539 Ja hogy a Catch Up ezt jelenti? :c
Nem tudtam, köszi.
ROhadt idegesítő, hogy tökéletesen megyek elől, és utólérnek :c -
#4538 Elég rakoncátlan mind a kettő. :D Látszik a táblázaton hogy többet rángott a segge mint az S15-ömé mert sok a kisebb rangú score, nagyban pedig nálam több mert kanyarból kifelé rendesen nekiengedem ezért is az átlag +8 méter. Más a stílusom. :)