GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mé' merre álljon ? 😮

majd este vágj telibe egy két Ufót, mert nem jó hogy utsók vagyunk a bajnokságban...

Robez84
!Elmebeteg a videód Maxtreme! 16-al lejjebb!<#nevetes2>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

SimaSuna
és azt h ha az R10eseel JOBBoldalával telibevágom a másik kocsit, a bal irányba áll az orra? 😄
Szevasztok! feltettem a legújabb patchet meg crackeltem meg minden ami a nagykönyvbe megvan írva játszok vele minden szuper, majd kilépek kiirja hogy exe hiba, utána újra elszeretném indítani a játékot és akkor már vissza se enged csak exe hibát ír és kész! Léci ha valakinek ilyen gondja volt már és sikerült megoldani akkor legyen szíves írja már le hogy mit kell csinálni hogy ez megszûnjön

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

petesilver
Igen, erre gondoltam, vagy ilyesmire! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
És azt, hogy romázúzott aeroval Lemansban semmi hatás nincs az autó viselkedésére? Nyertem jóformán Wireframe LMP1-es autóval! 😊

és azt észrevetted, hogy amikor az Audi R10-ben belsõnézetben jobbra nézel, nem hallod a motor hangját ? <#idiota>

aha srácok észrevettétek hogy ha szarrá zúzod a kocsit, még az ajtó is be van horpadva, a festés össze-vissza karcolva van, de a visszapillantónak az üvege max betörik-reped, de le sosem törik? csak ha az ajtó is kiesik 😊

en ugy tudom, az fustol aki kikapcsolt segitsegekkel jatszik.
RatBaG
nekem úgy tûnt hogy aki laggol az szokott folyamatosan füstöt húzni.
multkor derbin meg engem borogattak meg már az elsõ körben, még sose volt ilyen (csak a demoban), de leszakadt a kipufogóm, úgyhogy két 10 méteres szikracsóvát húzva teljesítettem a 12 kört... <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

arty
jol láttam, h multiba nem lehet pro togue modban menni? (párban le a hegyrõl és vissza)

Forza.

VRSDM
volt tegnap multiban egy svéd ficak, aki ment elõttem (löman) és folyamatosan füstölt a kocsija, mintha a gumi folyton égne, semmit sem lehetett látni mögötte. váltásoknál meg függõleges irányba lövelt ki fekete füstgomyolag 😄 mint valami vonat úgy nézett ki 😄

u dont have to listen anybody else but me

Alexease
tegnap kiserleteztem a beallitasokkal (http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189556936&no=3941), volt egy-ket erdekes😊 Minimumon nem lehetett kanyarodni, nagyobb ertekeken sinauto lett belole😊 Szo szerint!😛
Alexease
Multkor irtam, hogy ahoz hogy szimulatorosabb legyen, rengeteg mindent atkellene irni a jatekon. Egyszeruen nem erne meg a befektetett plusz munkat. Eladasokat tekintve, az arkad reteg nagysagrendekkel nagyobb mint a szimes.

Pl. ha ez most csak szim. lenne, kihalt volna a topic😉 A bill.-t, kontrollert el lehetne felejteni, nem lenne 3 gombos szupermillios drift, stb.😉
petesilver
Éééés még azt is el tudom képzelni, hogy annyira árkádra vágták a cuccot, hogy még több anomáliát okozna, ha bizonyos értékeket nullára állítanál. Értem ezelatt, hogy mondjuk számolni akarja, de nem tudja értelmezni, és csinálna random rakéta módot az autóból! 😊

lac coo
Mert alig hozna ( he hozna egyáltalán ..) plussz bevételet .
A tömegnek már az is elég, hogy autó formája van 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ajem kisa
Ehhez hasonlo dolgok voltak nekem is amikor multiban nyomtuk...(a peccs elött), volt pár surprise amikor egyszer az elöttemlévö eltünt, és rámzuhant a levegöböl tetövel, és keresztben...akkor aszontam, hogy hivom muldört, és klárit, hogy megfejtsék mé' vót ez, de foglalt vót a szám...😊

Maxtreme
30Dani
Fejlesztõknek vajon miért nem éri meg kiegészítõként kiadni egy szimulátor-modot?

thank you for helping us help you help us all

Alexease
Ezert irtam multkor, hogy meg ha tudnank mi micsoda, es ha lehetne normalisabbat faragni belole, egyszeruen nem eri meg a belefektetett munkat😉
VRSDM
ööö. Alex? 😊

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Még ha lehetne is tudni mi micsoda, ki az az õrült aki ezt mind-mind átírja-teszteli ?! 😊))

Ez már így hal meg 😊

bertino
najo, ez is igaz <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alexease
Valahogy meg kellene szerezni az auto beallitas file-jainak a leirasat, hogy mi micsoda😉 Ott ki lehetne kapcsolni a kezifeket es az extra brake power-t is😉 De egyelore, ezt a 2-300 szamadatot vegigtesztelni, szinte lehetetlen😉
Dante73
Fizika? Hol láttál Te ebben a játékban fizikát?<#ravasz1><#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

bertino
én azt még el is bírnám viselni, de ez a fizika ez no comment...

lac coo
F3-ban mi az istennek van kézifék ???!!! LOL !

Azért ennyire nem kéne már lazára gányolni egy autós játékot ....

DarkSector
Jól megasszontad. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez annyira gáz, okozok egy frankó tömegkarambolt, erre semmi nem látszik belõle, akárhonnnan nézem. inkább ne rakták volna bele, akkor legalább nem próbálnám meg utólag felvenni.
legalább a porfelhõt lehet valahogy eltüntetni? meg a gumifüst?
ajem kisa
Cseppet kilog a keretböl...és nemis látni alul mi a szero...:S
peccs elött nemvolt ez szerintem!

ajem kisa
Jah! Minden assist kikapcsolva! (tényleg)

Alexease
Probaltam mar sokmindent atirni, de nem sok sikerrel😉 Minden osszefugg mindennel, igy nehez. Foleg, hogy a lenyeghez, az autok fizikai beallitasaihoz, nem lehet hozzaferni (vagyis hozzalehet, csak gozom sincs mi micsoda;D).

Itt van egy "tapadast csokkento csomag"😊 Ez se sokkal jobb vagy rosszabb, csak mas😊

GRID LOW GRIP "D"

Robez84
nem tom hogy most jobb lett e vagy sem...lehet hogy nem mert most nem tudtam F1000-ben 1 lenni Savage nehézségen. jááááááááááááááááj!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

RatBaG
hát ha tényleg ilyen sínautós nfs-fosch lett akkor én tökön szúrom magam. végre egy arcade game ami még a tûréshatáromon belül van, erre elbasszák. a legjobb irányítás még mindig a demoban volt, ott még volt farolás meg lendületbõl sodródás a mustanggal ha bedobtam egy kanyarba. ahoz képest már a full is csak egy butított verzió, de ha még tovább mentek.... ááá kurva anyjukat <#rinya>

Per Aspera Ad Inferi.

reaper4
no comment <#shakehead>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

<#lookaround>

bertino
nnáááám, csak majdnem 😛

BiG G
Kíváncsiságképpen feltettem az 1.1 mellé egy 1.0-ásat is, és megnéztem - sokkal többen vannak még 1.0-val mint a peccselttel. Nálam perpill mind a két verzió fel van téve, együtt valami 16,1 giga <#idiota>

Az 1.1 meg azért nem tetszik mert baromira árkádos lett, és a legtöbbször ON-ra van téve a collision, tehát mostantól ha visszafelé haladnak a versenyzõk, akkor is ütközök, ami idegesítõ nagyon.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hát akk ennyi erõvel minden gémer kokca aki végigvisz egy játékot?<#rolleyes>

bertino
kocka.

BiG G
hát ez fantasztikus

SeanJRRussel
Tegnap sikeresen végig vittem a gémet,billentyûzettel!!!!!!!!!!!!!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Robez84
multi?
1.1 patch
Privat.
name: Takashi
pass: nismo

BiG G
törölni fogják mert warez, de a játékból simán a multiplayer opcióval tudsz multizni, nem kell hozzá semmi.

BiG G
csak nekem lassult be az 1.1-tõl a játék? illetve baromi kevesen vannak még a szervereken, vissza kéne térni 1.0-ra :S

macleody
+ 2GB a replaynek a C meghajtón.
Lacee86
köszi

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."