GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
1.0 exe keverve 1.1 exe-vel HIBAJELENSÉGEK.
Az 1.0 exe mellé a játék sytem könyvtárába van egy hardware_settings_config.xml fájl. Az 1.1 frissítés ezt a systemben lévõ fájlt lecseréli újra az .exe-vel együtt. A kettõ kersztbe nem mûködik, ami úgy jelentkezik azoknál, akiknél a potprocess ki van kapcsolva /de lehet bekapcsolt, alapállapotban is/ hogy nem menti el a grafikus beállításokat. Namost, mivel ma ezt megszívtam, leteszteltem: 1.1 frissítés után mindenképpen gond nélkül mûködik a game 1.0-ás exe-vel, ha az exe mellé visszarakjuk az 1.0-ás GRID/System/hardware_settings_config.xml fájlt. Ha a kettõ együtt van cserélve, nincs gond. Ha csak az nem, hogy postprocess nélkül igazán jó gammát már csak az új 1.1-es exevel lehet elérni. Frissítették többekközött a Shaderpack könyvtár tartalmát is, így gyanítom a régi exe nem ugyanúgy kezeli le a friss shadereket teljesen, ahogy kéne, de ez csak abban nyilvánult meg nálam, hogy sötétebb a játék.

Namost. Az új exe, vagy az új xml élbõl visszaírja a dokumentumok mappában lévõ postprocess bejegyzést true-ra, ezért újra elõállítja a pillanatállj miatti fagyást. Ezt minden babrálás/csere utáni indítás után vissza kell írni false-ra, és akkor újra mûkszik a pillanatállj után a tovább funkció.

Köszönet Shivernek, ma a multizásnál való szívásomkor Õ adta az ötletet, hogy az xml verziószáma 39-re változott 1.1 alatt 38-ról, ezután álltam neki kísérletezni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Basszus!<#eplus2>Ehhez is kell az SSE2,mint a Colin DIRT-höz?

Nalam ugyanez volt, ujraraktam az egesz 1.1-et mod-ok nelkul es ugy zokkenesmentesen fut.

Viktorr
Hali
Még a sima 1.0 verzióhoz letöltöttem azt a csomagot ami kikapcsolja a különleges efekteket!Feltettem az 1.1 -es pecst és azóta pl ha összetöröm a kocsit nem tudok tovább játszani,mert megáll a játék és nemtudok semmit sem csinálni!Erre van valami megoldás?

MerlinW
A "kis méretû" GRID-hez patch-elési javaslat az OFF TOPIK-ban.

[merlinw.org]

Robez84
akkor majd én:
1.1
privi
name:takashi
pass:nismo

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
nem akar valaki egy szerveret csinálni???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Én nem látom eggyikõtök serverét se!

ajem kisa
az enyémet sem látjátok?

én nem látlak...

na gyerünk mán 😄

várunk 12:40ig aztán indulunk

ja én singleben próbáltam gyakorolni de a hülye AI kilökdösött 😛 na majd multiban 😄D csinálok szerót...

Név: realee-HUN
PASSWORD: supergamez

Hali emberek!

Tegnap este (11körül) naon f*sza driftelést nyomtunk multiban privátszobán!Kár hogy kevesen voltunk!
Ma este is csinálok várom a tegnapi résztvevõket és persze bárkit aki szeretné veretni!<#nyes>

Am csak ilyen 1-2x xxx xxx-at drifteltünk...<#hehe> Elég jól kentétek!

hy all
na grat a codmasternek javitott sokat a patch simában fut és valamivel kifinomultab az irányitás jah és végre nem kell görcsölni a gamepadal😄D

Ezek nem régi gts-ek 😊 Ezek kevesebbet esznek, és egy db teljesítménye nagyobb, mint a gtx-é, mivel jól meg vannak huzatva. Egyébként pedig ez igy együtt egy 9800gx2-nek felel meg, mivel azok is 2 uj gts-bõl épülnek fel. Nem nagy cucc ez már manapság. Ha vkinek van 2 9800-a, az már nagy cucc 😄

amugy ez nekem már pár hónapja megváltozott, mert reredukáltam kicsit a gépet, csak az aláirást nem frissítettem. Szal most 1 db új gts van, de ez is bõven elég 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

petesilver
Háát, nem 😊 Talán így

petesilver
Remélem sikerül. Ha a szöveg után látható videóra utaló jel, akkor megtekinthetõ egy gyors 3 körös Zondazúzda 😊 Minden jó, ha a vége jó jeligére 😊Video

petesilver
Thx!Done!

petesilver
Innen a sok szép video! 😊 Te legalább értelmes dolgokra használod! 😊

Alexease
Torolheto😉 Ha lefagy, nem szabalyosan lepsz ki (ALT-F4), vagy csak ugy (😄) neha ott felejti😊
Alexease
Jo fajta cucc, csak sokat fogyaszt😉
Amikor az enyemet vettem tavaly (8800GTX), a haverom vett 2x8800GTS-t. Meglepo, de arban jobban kijott neki a 2 GTS mint nekem az 1 GTX, de teljesitmenyben mar nem volt annyira meggyozo (az enyemhez kepest)😊
petesilver
Hm. Nézem, furán kevésnek tûnik a C:/-n a hely. All users/applicaton/Codemasters/grid/datacache/petesilver/replay/2,1 giga replay.pbf file van. Na szép!

petesilver
2 8800GTS SLI ??? Anyám!😊 Mond, hogy nem találkoztál még játékkal, ami szaggatott!!!

bertino
ték -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

petesilver
Izé, a 2-es lépéstõl már a game-ben gondoltam, hogy csinálod.

ebbõl kb csak az 1. stepet lehet megcsinálni -.- láttad már mivan a codemasters mappában?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

petesilver
Step1: C/....dokumentumok/Codemasters könyvtárat bemásolod valahova biztosítékként
Step2:Jelenlegi profilodat elmented az eddigi mellé más néven
Step3: az új profilt betöltöd, és a multineved megváltoztatod

Step4: bízol benne, hogy jól gondolom, mert sosem csináltam, de elvileg mûködnie kell

Step5: ha mégsem mûkszik, no para, mert el van mentve a jó állapot, törölsz, és utána visszacopy a jót.

Privát szerver

Név: -SG--K0CKA--
Jelszó: supergamez

1.1 PATCH!!!

Sziasztok, megtudnátok mondani, hogy hogy tudnám megváltoztatni multiba a nevemet ugy, hogy a mentéseim ne vesszenek el?

Basszus,ehhez is kell az SSE2,mint a GRID-hez?

Ez a GRID nem?<#idiota>

Robez84
A processzorodat érdemes lenne kicserélni pl Amdx2 re mert a többi konfigod nem olyan rossz. Sokat számítana de még a AMDAthlon64 3500-is sokat dobna rajta.

BiG G
egy dolog hogy elindul, és egy másik játszani vele. nem mellesleg nem mindegy mi van amellett a cerka mellett, bár sokat abból se nézek ki 😉

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ja persze én meg commodore 64rõl játszok

De a readmiben nem irják hogy kell neki meg asz eggyik haveromnak is elindul pedig neki 2.5 celeronja van
Alexease
Processzor utasitas keszlet, AMD64 es Pentium4-tol felfele.
zaki
egészet leadják? <#idiota>

mia az az sse2?
Aha sima amd de miért nem indulhat el?
Basszus,ehhez is kell az SSE2,mint a GRID-hez?Amugy köszi a választ.

macleody
Gondolom sima AMD, nem tudja az SSE2-t.
Sziasztok feltelepítettem a játékot és amikor elakarnám índítan exe hbát észlel miért lehet ez???
Gép😞amd 2.8,1gram. atihd2600)
petesilver
esetleg msn?

Alexease
Alexease
Meg vagy 22 ora biztos😉
BiG G
mennyi van még vissza belõle? belenézek majd 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

JuanG
érdekesség: Eurosport2-õn Le Mans 24H megy 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

A véleményetekre vok kíváncsi:egy ismerõsnek a gépén(AMD2500+os proci,Galaxy GeForce7600GT VGA,másfél giga RAM)nem akar elindulni a játék.A grid.exe hibát észlelt,ezért leáll üzit dobja mindíg.Mi lehet a gondja?1.00-ás verzió van fent neki.

zaki
az igen 😄DDDDDDDDD

Robez84
bugs!