7156
  • Leky
    Leírná valaki, hogy a grafikai beállításoknál mi mit jelent és mit eredményez a játékban.
  • berczely
    Nem
  • Szpisti
    Senki nem tud segíteni?
    Létezik, hogy a vistás grid más játékszervert használ mint az XP alá telepített?
  • Szpisti
    Mindkettőnknek 1.2 van fent. A "Private"-ban a "Session list"-ben általában csak pár darab szerver látható (amikbe csak jelszókkal lehetne belépni) de érdekes, hogy mindkettőnknek más-más nevű szerverek láthatók, és amit mi csinálunk az is itt kéne, hogy megjelenjen. Nem ugyanazt kellene látnunk?.
  • berczely
    1.1 vagy 1.2-es patchel próbáljátok!
    Alapból még nemvolt jól megcsinálva a szerverkereső és csak 20 szervert látott!
  • Szpisti
    Császtok!
    Valaki nem tudja, hogy miért nem látjuk egymást a haverommal a private-ban? Hiába csinálunk szervert, se ő, se én nem jelenünk meg egymás "Session List" -jében... Számít az, hogy nekem Vistám van neki meg XP-je? (igaz futtattam XP SP2 kompatibilitási módban is, de úgy sem volt jó)
  • 16gaborm
    Így napközben van magyar szerver amin lehet nyomni?

ha van lécci egy nevet meg kod-ot!

KÖSZI SZÉPEN
  • broman191
    1.2 :P [semmi gondom vele]
  • VRSDM
    1.0 :P
  • bowden
    Én mióta felraktam az 1.2es patch bármilyen drift-et indítok hibaüzenettel kilép. A többi versenymód jó csak a driftel van ez. Valaki esetleg tud erre megoldást?
  • BIZ0906
    Nekem ment simán csak ugye jött a kerekk xD és legalább már nem kellett moutolgatni :)
  • Neoncsoves
    Hát az a nagy helyzet igazából, hogy az 1.2es patch-csel nekem nem indult el mini-imagel. Ugyhogy patcheld fel 1.2-re, tölts le egy cracket innen.
  • AnonyMusHun007
    Köszönöm szépen.
    Már csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az alább említett programoknak van e hivatalos weboldala? (Daemon Tools-nak tudom, hogy van, mivel szotam használni.) Illetve még lenne, egy olyan kérésem, hogy valaki fel tudná-e rakni egy file-megosztó portálra az eredeti .exe file-t, mivel nem bízom meg a torrentekben...
  • Neoncsoves
    a mini image arra jó hogy kicsomagolod, bemountolod daemon tools-szal aztán YASU-val cloakolod és megy elvileg. tehát crack nélkül elinditod a játékot... lényegében
  • AnonyMusHun007
    Sziasztok!
    Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mire jó a Mini image, és hogya lehet használni?
    Tudom, noob kérdés.
  • laci 700
    ok... akkor marad az új videokari... (vagy nem játszok!:P)
    Thx!
  • lac coo
    Az nem megoldható ....
  • arty
    ha el is indulna, ugy szaggatna, h nem tudnál játszani

add el régi kártyát, vegyél használtan egy 2600XT-t legalább :)
  • laci 700
    Helló!
    Megoldható hogy menjen a demo Shader2es videokártyán? A 3DRipperDX programmal ki lehet kapcsolni a játékban az Shader3-at de a játék így is hibát ír ki hogy nem támogatja a videokártya...
    Help!:S
    THX!
  • [HUN]FaTaL
    Köszi :)
  • Blekk Síp
    Tessék
  • Darth981
    hi. grolko nem kell idegeskedni , ez benne van a játékban , igaz nem szép dolog , de el kell tűrni....Nekem tetszik a game ,egyetlen problémám ,hogy folyton kilépked. De úgy látom nem csak nekem. Irányítással semmi problémám nincs minden oké :D
  • [HUN]FaTaL
    Át tudná valaki küldeni az eredeti postprocess mappát? (100kb kb. ) Kikapcsoltam a post processt még a demohoz adott fájlokkal, de szeretném visszatenni megnézni hogy úgy hogy fut. Én hülye nem csináltam mentést, és emiatt nem szívesen húznám újra az egész gamét :D Please help.
  • grolko
    bakker! nem játszottam egy ideje, gondoltam ma felnézek hátha "letisztultabb" lesz az online közönség. hát a faszt! megjelentek "végre" a szembejövő hülyegyerekek akik annyira bénák hogy az utolsó helyet is csak nagynehezen érik el :), és az ebből adódó frusztrációt úgy vezetik le, hogy megfordulnak, és iszonyatosan szembebasszák azt aki próbál korrekten versenyezni.
    A legelején örültem, h lehet játszani pirate verzióval, de már bánom, h nem csak az játszhat aki megvette. Akkor vszínűleg kevesebb ilyen fasszal kéne találkoznom és nem menne el a kedvem a játéktól.
  • icepick16
    Sziasztok. Én feltettem a játékot, rákattintok az ikonra, de semmi sem történik. Töltöttem le vagy 3 crack-et, de mindegyikkel ugyanez a helyzet. Mi lehet a probléma? A gépem: Intel Core 2 Duo 3GHz, nVidia 7300LE, Asus P5L 1394 alaplap, Intel i945P, Samsung 200 GB SATA-II.
    Help please!!!!!
  • Szabi1991
    ha kifagy a játék, tegyetek fel normális krekket... másik topikba link is van... és ha muszáj inkább ott beszélgessetek a krekkes hibákról...
  • SimaSuna #4638
    vegyél SS3at tudó procit -.-
    vagy jobb VGAt
  • kucsi08
    sziasztok!
    egy olyan problémám lenne hogy, feletelepitem a game-et crack-elem is meg minden de amikor indítani akarom akkor azt irja ki hogy, "Az eljárás belépési pontja (alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAL32.dll)."
    ezzel mit lehetne csinálni??
    elöre is köszi
  • Danecay
    Az új Patch-nek van valami jótékony hatása az autók viselkedésére, ill. az irányításra? Én anno csak a DEMO-t próbáltam ki és a fent említett dolgokkal volt problémáim és úgy vagyok vele, hogy hanyagolom a játékot amíg valamilyen formában (PATCH, Realistic MOD, vagy hasonló) nem lesz hozzá javítás, módosítás. Tudom, hogy számtalanszor ki lett már tárgyalva, de ahogy telt az idő és ahogy jöttek az újabb részek, annál árkádosabb lett az egyébként is árkád játék. Szóval őrölnék ha valamilyen módon realisztikusabbá lehetne tenni a játékot.
  • deda
    Az első versenynek vége, bedob elém egy olyat hogy Race License, ott csak egy entert tudok nyomni mást nem fogad el és pakol a garázsba, ahol egy kis bemutató után 3 autót ajánl és ott már semmilyen gombot nem fogad el. Lefagyni nem fagy, zene is szól de még kilépni se lehet onnan...
  • BIZ0906
    1.2 Patch
  • w77d
    jött ki újabb patch?? én még az 1.1-nél leragadtam...
  • raptor22
    miután lemented a legelső versenyed akkor a 3 versenyből választhatsz és össze kell gyűjteni 60.00-et és utána csinálhatod a saját carrieredet
  • Akylleus
    fasza ez az uj patch, kene gamelni.
  • deda
    Srácok meg tudnátok mondani, hogy miután elkezdtem a GRID World-öt, lezavartam az első 1 körös versenyt (azt hiszem San Fransisco-ban), jön egy kis körbevezetés a garázsról, majd bepakol elém 3 autót amik közül gondolom lehet választani. Bal felső sarokban a profilnév, jobb felsőben "cash required 60.000". Melyik gombbal lehet itt választani az autók közül, vagy továbbmenni, egyáltalán akármit csinálni? Többször próbálgattam több fórumon utánalestem, de sehol nem találtam mást akinek ilyen problémája lett volna.
  • Harry Seldon
    Azt, hogy már csak a imádság tartotta össze a verdát elötte, és ennyi kellett a végső széthulláshoz. Nem? :)
  • Markez
    bazzeg egyfolytában kilép már az első verseny után a gém nem értem miért. fent van az 1.2 es patch meg a crackem is oké
  • raptor22
    a gyorsahajtásbol mindig baj származik
  • ajem kisa
  • valak

na erre mit mondtok?