GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1.0 exe mellé a játék sytem könyvtárába van egy hardware_settings_config.xml fájl. Az 1.1 frissítés ezt a systemben lévõ fájlt lecseréli újra az .exe-vel együtt. A kettõ kersztbe nem mûködik, ami úgy jelentkezik azoknál, akiknél a potprocess ki van kapcsolva /de lehet bekapcsolt, alapállapotban is/ hogy nem menti el a grafikus beállításokat. Namost, mivel ma ezt megszívtam, leteszteltem: 1.1 frissítés után mindenképpen gond nélkül mûködik a game 1.0-ás exe-vel, ha az exe mellé visszarakjuk az 1.0-ás GRID/System/hardware_settings_config.xml fájlt. Ha a kettõ együtt van cserélve, nincs gond. Ha csak az nem, hogy postprocess nélkül igazán jó gammát már csak az új 1.1-es exevel lehet elérni. Frissítették többekközött a Shaderpack könyvtár tartalmát is, így gyanítom a régi exe nem ugyanúgy kezeli le a friss shadereket teljesen, ahogy kéne, de ez csak abban nyilvánult meg nálam, hogy sötétebb a játék.
Namost. Az új exe, vagy az új xml élbõl visszaírja a dokumentumok mappában lévõ postprocess bejegyzést true-ra, ezért újra elõállítja a pillanatállj miatti fagyást. Ezt minden babrálás/csere utáni indítás után vissza kell írni false-ra, és akkor újra mûkszik a pillanatállj után a tovább funkció.
Köszönet Shivernek, ma a multizásnál való szívásomkor Õ adta az ötletet, hogy az xml verziószáma 39-re változott 1.1 alatt 38-ról, ezután álltam neki kísérletezni.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Még a sima 1.0 verzióhoz letöltöttem azt a csomagot ami kikapcsolja a különleges efekteket!Feltettem az 1.1 -es pecst és azóta pl ha összetöröm a kocsit nem tudok tovább játszani,mert megáll a játék és nemtudok semmit sem csinálni!Erre van valami megoldás?
1.1
privi
name:takashi
pass:nismo
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Név: realee-HUN
PASSWORD: supergamez
Tegnap este (11körül) naon f*sza driftelést nyomtunk multiban privátszobán!Kár hogy kevesen voltunk!
Ma este is csinálok várom a tegnapi résztvevõket és persze bárkit aki szeretné veretni!<#nyes>#nyes>
Am csak ilyen 1-2x xxx xxx-at drifteltünk...<#hehe>#hehe> Elég jól kentétek!
na grat a codmasternek javitott sokat a patch simában fut és valamivel kifinomultab az irányitás jah és végre nem kell görcsölni a gamepadal😄D
amugy ez nekem már pár hónapja megváltozott, mert reredukáltam kicsit a gépet, csak az aláirást nem frissítettem. Szal most 1 db új gts van, de ez is bõven elég 😊
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Amikor az enyemet vettem tavaly (8800GTX), a haverom vett 2x8800GTS-t. Meglepo, de arban jobban kijott neki a 2 GTS mint nekem az 1 GTX, de teljesitmenyben mar nem volt annyira meggyozo (az enyemhez kepest)😊
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Step2:Jelenlegi profilodat elmented az eddigi mellé más néven
Step3: az új profilt betöltöd, és a multineved megváltoztatod
Step4: bízol benne, hogy jól gondolom, mert sosem csináltam, de elvileg mûködnie kell
Step5: ha mégsem mûkszik, no para, mert el van mentve a jó állapot, törölsz, és utána visszacopy a jót.
Név: -SG--K0CKA--
Jelszó: supergamez
1.1 PATCH!!!
Ez a GRID nem?<#idiota>#idiota>
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Gép😞amd 2.8,1gram. atihd2600)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty