7156
  • Jockey
    kijött már vagy mikor fog pontosan kijönni ez a gamma?
  • StephenKing
    Hogy állítsam be a játékban a Logitech formula force-os kormányt hogy normálisan lehessen vezetni. Hiába állitgattam a legkissebb kormánymozdulatra is keresztbe áll az autó. Valakinek valami ötlet?? Kinek milyen beállítás jött be?
  • VRSDM
    nem sg-n lenne a legegyszerűbb?
    amúgy meg ne pazarold az energiaforrásokat a fölösleges caps-lock oddal, így is elég szűkén vagyunk.
  • samsung123
    AKI AKAR REALISZTIKUSABB VEZETÉST, AZ ESET 9 KÖRÜL JÖHET PRIVÁT SERVERRE!!

MÓDOSITOTT FIZIKÁVAL!!!

A modositott fájt msenen vagy vagy emailben eltudom küldeni, akit érdekel jelezze.
  • samsung123
    távolabb rakaj a cameranézetet és nagyobb perspektívát ad, jó nagyon.
  • armageddon666
    mit változtat az alaphoz képest? :S ott sincs gond a sebességérzettel sztem xD
  • Gabisan
    Super realisztikus belso kamera nezet kiraly sebessegerzettel.
    Innen letoltheto: GRID kiegeszitesek
  • samsung123
    szerintem nincs hozzá hunosítás
  • kiscody
    sziasztok!lécci valaki segítene abba honnan tudnék magyarosítást leszedni?ha van már egyáltalán!!!??köszönöm
  • samsung123
    ja ez igy van, de privát szrveren haverokkal jó igy nyomni:) a hülye gépi ellenfél meg kit érdel, online a tuti:) de gondolom ezt te is tudod:)
  • VRSDM
    volt már szó erről, hogy a hiába csinálná meg bárki tökéletesre, a játék csak a körülöttünk lévőknek számol AI-t és fizikát, a többit kötélen húzza, így nem érvényes rájuk az új fajta tapadás.
  • samsung123
    Átiram a a tapadást a kocsiknak, 100% ról 75-re és most oylan jól viselkednek a kocsik mintha tényleg szimulátorral játszanék(jó azért még távol van, de nagyon élvezetes) sokkal lassabb a tempó és igy a gyors egyenesekbe szinte félek, ezáltal a sebességérzet is nőtt. nagyon fasza kb 3 órát teszteltem multiba(havernak is elküldet a beállitást azaz ő is kisebb tapadással megy) és iyg tényleg kemény harc meg, meg persze kis koccanás és ki is csúszunk, ugyhogy vigyázni is kell:!!! aki szeretné kicsit időtállóbá tenni a játékot irja át a tapadást. csak az a baj hogy a gépi ellenfelek már az első kanyarba otthagynak ugyhaogy haverokkal lanba vagy vagy olyanokkal kell játszani akik szintél modoltak.
  • Blacksheep77
    Mivel nem jött senki így kiléptem a privátból! Sajnálom.
  • Blacksheep77
    Senki nem jön?
  • Zinaj
    nincs uninstall-ja a jateknak.hogyan lehet torolni akkor normalissan ?
  • Blacksheep77
    később is lehet csatlakozni:-)

Amúgy kész a privát

Remélem működik mert most csináltam elöször.
  • kirol
    Én is mennék, de addigra nem érek haza.

Pedig már jó lenne egy futam valamikor.
  • Rogerke
    Drift vagy mi lesz?
  • Blekk Síp
    Én megyek! (csak el ne felejtsem :D)
  • Blacksheep77
    MA ESTE 19 órakor csinálok egy privát szerveret a JELSZÓ: balcksheep
    A játékban a nevem SanyiHUN77 így keressetek!
  • Snexi
    Nem mert nem támogatja az SM3-at.Egyébként hogy lehet gamepaddal tolni?1.1-es patch fönn van
  • passatgt
    elképzelhető
  • Sunyi RóKA
    hali a game fut (asus Estreme AX550 512Mb)en???
  • valak
    akkor majd lécci csinálj egy szervert és jövök
  • Blekk Síp
    Ééééén, de csak kb fél órán belül lenne jó.
  • valak
    ma este ki jönne gamelni?
  • mikrofonhead
    Tudod mit csinálj??? megvan... a catalyst control center-be állítsd be azt aminél van olyan opció, azt alkalmazásvezéreltre rakd!Így tökéletesek lettek nekem az élek, még 1 kicsi rece sincs....mint assa-ba :D cool

Csak az a baj, de szerintem ez a játék hibája h a kocsi árnyéka tökéletes kidolgozású de a többi tereptárgyé nálam elég szemcsés :S
  • berczely
    Nekem is a menü recés (HD4850) de a game nem!
  • mikrofonhead
    Hy...vmiért tiszta csíkos a sárga szöveg a betöltőképernyőkön...és nem tudom, h mitől.A gépem bőőven elég a maxhoz és mindent maxra rakva is recések :( nemtudok képet küldeni mert ez a k*rva vista nem engedi se a printscreent se az alt+printscreent :((( fraps nem működik ...
  • zoralkiki
  • zoralkiki
    Egy ilyet Drifteltem!!:D
  • norbi56
    Nem gyenge 8600GTS-en 1024-be fullon megy:)
  • szergely8
    Xp SP3 sajna már vagy 10szer felraktam meg ilyenek új windows meg minden de egyszerűen nemtudom:S Köszi azért a segítséget:)
  • laci 700
    Nem tudom...:S Vistád van? mert akkor kattints az ikonra jobb gombbal és a kompatibilitásnál állísd be hogy futtatás rendszergazdaként... vagy telepísd újra ha ez sem segít.
  • szergely8
    [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?174199 [/IMG]
  • szergely8
    nvidia 9600gt mindjárt belinkelem mit ír ki
  • laci 700
    Mit ír pontosan? (Lehet hogy gyenge a videókártyád...):(
  • szergely8
    Hello! Valaki ha segítene nagyon megköszönném. A problémám a következő: Feltelepítem a játékot minden okés de amikor indítom kijön a logo hibajelentés és kész:S valaki tudja a megoldást? Patcheket próbáltam már:( Nagyon szeretnék játszani, mert nagyon jó játék. Előre is köszi
  • arty
    skidmarks - féknyomok
    particles - részecskék, pl lesurolod a falat és pattognak a szikrák
    cloth - szó szerint ruhát jelent, játékban nemtom :D
  • Leky
    Konkrétan a Skidmarks a Cloth és a Particles érdekel.