7156
-
#4704 kijött már vagy mikor fog pontosan kijönni ez a gamma? -
#4703 Hogy állítsam be a játékban a Logitech formula force-os kormányt hogy normálisan lehessen vezetni. Hiába állitgattam a legkissebb kormánymozdulatra is keresztbe áll az autó. Valakinek valami ötlet?? Kinek milyen beállítás jött be? -
#4702 nem sg-n lenne a legegyszerűbb?
amúgy meg ne pazarold az energiaforrásokat a fölösleges caps-lock oddal, így is elég szűkén vagyunk. -
#4701 AKI AKAR REALISZTIKUSABB VEZETÉST, AZ ESET 9 KÖRÜL JÖHET PRIVÁT SERVERRE!!
MÓDOSITOTT FIZIKÁVAL!!!
A modositott fájt msenen vagy vagy emailben eltudom küldeni, akit érdekel jelezze.
-
#4700 távolabb rakaj a cameranézetet és nagyobb perspektívát ad, jó nagyon. -
#4699 mit változtat az alaphoz képest? :S ott sincs gond a sebességérzettel sztem xD -
#4698 Super realisztikus belso kamera nezet kiraly sebessegerzettel.
Innen letoltheto: GRID kiegeszitesek -
#4697 szerintem nincs hozzá hunosítás -
kiscody #4696 sziasztok!lécci valaki segítene abba honnan tudnék magyarosítást leszedni?ha van már egyáltalán!!!??köszönöm -
#4695 ja ez igy van, de privát szrveren haverokkal jó igy nyomni:) a hülye gépi ellenfél meg kit érdel, online a tuti:) de gondolom ezt te is tudod:) -
#4694 volt már szó erről, hogy a hiába csinálná meg bárki tökéletesre, a játék csak a körülöttünk lévőknek számol AI-t és fizikát, a többit kötélen húzza, így nem érvényes rájuk az új fajta tapadás. -
#4693 Átiram a a tapadást a kocsiknak, 100% ról 75-re és most oylan jól viselkednek a kocsik mintha tényleg szimulátorral játszanék(jó azért még távol van, de nagyon élvezetes) sokkal lassabb a tempó és igy a gyors egyenesekbe szinte félek, ezáltal a sebességérzet is nőtt. nagyon fasza kb 3 órát teszteltem multiba(havernak is elküldet a beállitást azaz ő is kisebb tapadással megy) és iyg tényleg kemény harc meg, meg persze kis koccanás és ki is csúszunk, ugyhogy vigyázni is kell:!!! aki szeretné kicsit időtállóbá tenni a játékot irja át a tapadást. csak az a baj hogy a gépi ellenfelek már az első kanyarba otthagynak ugyhaogy haverokkal lanba vagy vagy olyanokkal kell játszani akik szintél modoltak. -
Blacksheep77 #4692 Mivel nem jött senki így kiléptem a privátból! Sajnálom. -
Blacksheep77 #4691 Senki nem jön?
-
#4690 nincs uninstall-ja a jateknak.hogyan lehet torolni akkor normalissan ? -
Blacksheep77 #4689 később is lehet csatlakozni:-)
Amúgy kész a privát
Remélem működik mert most csináltam elöször.
-
#4688 Én is mennék, de addigra nem érek haza.
Pedig már jó lenne egy futam valamikor. -
Rogerke #4687 Drift vagy mi lesz?
-
#4686 Én megyek! (csak el ne felejtsem :D) -
Blacksheep77 #4685 MA ESTE 19 órakor csinálok egy privát szerveret a JELSZÓ: balcksheep
A játékban a nevem SanyiHUN77 így keressetek!
-
#4684 Nem mert nem támogatja az SM3-at.Egyébként hogy lehet gamepaddal tolni?1.1-es patch fönn van -
#4683 elképzelhető -
#4682 hali a game fut (asus Estreme AX550 512Mb)en??? -
valak #4681 akkor majd lécci csinálj egy szervert és jövök -
#4680 Ééééén, de csak kb fél órán belül lenne jó. -
valak #4679 ma este ki jönne gamelni? -
mikrofonhead #4678 Tudod mit csinálj??? megvan... a catalyst control center-be állítsd be azt aminél van olyan opció, azt alkalmazásvezéreltre rakd!Így tökéletesek lettek nekem az élek, még 1 kicsi rece sincs....mint assa-ba :D cool
Csak az a baj, de szerintem ez a játék hibája h a kocsi árnyéka tökéletes kidolgozású de a többi tereptárgyé nálam elég szemcsés :S -
#4677 Nekem is a menü recés (HD4850) de a game nem! -
mikrofonhead #4676 Hy...vmiért tiszta csíkos a sárga szöveg a betöltőképernyőkön...és nem tudom, h mitől.A gépem bőőven elég a maxhoz és mindent maxra rakva is recések :( nemtudok képet küldeni mert ez a k*rva vista nem engedi se a printscreent se az alt+printscreent :((( fraps nem működik ... -
zoralkiki #4675 -
zoralkiki #4674 Egy ilyet Drifteltem!!:D
-
#4673 Nem gyenge 8600GTS-en 1024-be fullon megy:) -
szergely8 #4672 Xp SP3 sajna már vagy 10szer felraktam meg ilyenek új windows meg minden de egyszerűen nemtudom:S Köszi azért a segítséget:) -
#4671 Nem tudom...:S Vistád van? mert akkor kattints az ikonra jobb gombbal és a kompatibilitásnál állísd be hogy futtatás rendszergazdaként... vagy telepísd újra ha ez sem segít. -
szergely8 #4670 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?174199 [/IMG] -
szergely8 #4669 nvidia 9600gt mindjárt belinkelem mit ír ki -
#4668 Mit ír pontosan? (Lehet hogy gyenge a videókártyád...):( -
szergely8 #4667 Hello! Valaki ha segítene nagyon megköszönném. A problémám a következő: Feltelepítem a játékot minden okés de amikor indítom kijön a logo hibajelentés és kész:S valaki tudja a megoldást? Patcheket próbáltam már:( Nagyon szeretnék játszani, mert nagyon jó játék. Előre is köszi -
#4666 skidmarks - féknyomok
particles - részecskék, pl lesurolod a falat és pattognak a szikrák
cloth - szó szerint ruhát jelent, játékban nemtom :D -
Leky #4665 Konkrétan a Skidmarks a Cloth és a Particles érdekel.