7156
  • savior
    gratulalok a jatek keszitoinek. ilyen szar szetmosott grafikat es ilyen bena iranyitast meg sosem lattam.
  • BiG G
    ja múltkor találkoztam vele... még mindig harcias :D már legend valami 4 ezer ponttal, ebből 3900-at tuti derbiben szedett össze
  • RatBaG #4742
    Courier még mindig él?
  • arty
    8500ért házhoz kapod ...
  • Jockey
    ahh értem..
    csak egy dolgot nem értek, elvileg a gamma még nem jelent meg, vagy igen?
    Engem warez cuccok nem érdekelnek, eredetibe akarom megvenni és külföldi szervereken tolni ha van rá lehetőség.
    Hivatalos megjelenés mikor van?
  • Solid Snake
    itt az nfo :)
  • Jockey
    kicsit bővebben?
  • Solid Snake
    "vagy valamit rosszul tudok?" eléggé
  • Jockey
    én nem értem, hogy játszotok neten úgy, hogy még meg sem jelent a gamma ha jól tudom, vagy valamit rosszul tudok?
  • VRSDM
    derbi ... derbi.
  • mikiking
    meglátjuk mire vagy képes
  • mikrofonhead
    [email protected] - mindenki vegyen fel aki akar gridezni multiba....összehozzuk vhogy...csak írjátok h GRiD és akkor tudni fogom :)
  • BiG G
    Gyerekek, röhej ami ma ment. Mint az utóbbi időben, már csak derbizni járok fel, stresszt levezetni, ma pedig összeverődtünk négyen-öten magyarok. Na mondom fasza, végre lesz egy jó kis társaság. Erre bazdmeg, fogja magát a gyerek, és beáll keresztbe, a másik falnak vág, egy másik meg kipörget. És érted, nem a szlovák Courier, akivel már a játék megjelenése óta vérre menő csatákat vívunk, sőt nem is akármelyik másik külföldi, hanem bazdmeg a magyar. Próbáltam nekik elmagyarázni miért gyökerebbek a nagy átlagnál, de nem igen fogták fel - amin meg sem lepődöm, hisz az egyik nicknevében ott volt hogy 15 éves, még ott van a seggén a tojáshéj, de a többi sem lehetett sokkal idősebb. (Mondjuk a korral nem jár az intelligencia, szóval simán lehettek harminc évesek is, azon a tényen hogy utolsó tahó parasztként viselkedtek nem változtat semmin.) Többek között ezért sem jó magyarokkal együtt játszani, mert csak idő kérdése, hogy előjöjjön a vérünkből az a jó mentalitás, és onnantól megette a fene az egészet.
  • dante66
    Nem arra gondoltam.
    A 4727-esre.
  • MerlinW
    Ennek? #4728
  • dante66
    Köszi ezt az infót.szerintem sokmindenki hasznát veszi.kössz.
  • MerlinW
    nemcsakneked:)
  • MerlinW
    DVD5-ös verzióhoz is van patch. Kitömörítve, bemásolós formában.
    Google: GRID Patch Repack, vagy torrenten megtalálható (az 1.2-es is).
  • mikiking
    én megyek ellened....van msn ? vagy skype ?
  • mikiking
    nem muszálya eredetinek lenni
  • dante66
    Lehet másolt verzióval is neten játszani.Megszerkeszted az ID-d Felhasználónév és jelszó és már csatlakozhatsz is online...gyere ellenem
  • mikrofonhead
    Hát én simán nyomnám de nem eredeti a game :/
  • mikiking
    ha valaki akarja neten nyomin irjon
  • dante66
    ManoNegra ha ez a válasz nekem jött akkor azt kell sajnos mondanom hogy nincs ott fent patch...akkor arra nincsen patch a DVD5-ösre?az nagyon kár.és hogyhogy arra nincsen?
  • ManoNegra
    Ahonnan szedte azt a verziót, ott talál patch-et is valószínüleg...
  • mikiking
    és még valami.... neten lehet tolni ??? ha igen,akkor másolttal is ,vagy csak eredetivel ?
  • mikiking
    Sziasztok, most szereztem meg a dvd5 ös verzióját a gamenak.kiakarom probalni az uj kártyával is ,mert már jáccottam a 8600 gt vel.... szoval.... patch vagy valami kell rá ??? mert nem vagyok jártas benne,hogy javit e vagy nem,vagy valami
  • arty
    arra a verziora nem tudsz pecset tenni
  • dante66
    Hello.Hát én egy fizetös oldalról szedtem...Race Driver Grid DVD5-ös verzio.anélkül is megy a joy csak mivel ha utánaolvasol akkor nem lehet ugy érzékeli az analogot a joy.szal nem lehet normálisan kanyarokat venni...ezért online ba is pl lemaradok meg ilyenek :D.de DVD5-ös verzió...és ezért kellene a patch...a joy miatt.így nem lehet olyan élvezetesen játszani vele.remélem tudsz/tudtok segíteni.
  • mikrofonhead
    Hát nemtudom milyen verziód van neked, az enyémhez van crack is.De minek kell a patch?Anélkül nem megy a joy?
  • dante66
    Sziaszok...Nahát engem is megfogott ez a grid :).most még csak minimumon tolom gf 6600...:D nade nemis ezért írtam.sajnos nekem az a baj hogy leszedtem énis és feltelepítettem és nem kellett crackelni és így nem tudom feltenni a patch-et ...a joyomhoz kellene (logitech rumblepad)...Ha tudtok kérlek segítsetek...Válaszotokat elöre is köszönöm.Sziasztok.
  • mikrofonhead
    hi skacok!

énis minden este nyomom a grid-et multiba, tegnap kikapott 6 db japó japan 7 körös versenybe
    széééégyen volt :D:D számukra.... hunpoti néven tolom ha vhogy tudunk kéne összehozni magyarokat ... én mindig sziasztokkal köszönök hátha van magyar player fenn :)
  • atila4
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/311615999GRID_2008_08_01_00_17_46_26_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    ezt mér csinálja?
  • LacHUNt3r
    Na most megint nem tudom mivan ezzel mert ha versenybe indulok multiban,ha a single-ben vittem végig valamit exe hibával leáll..mellesleg nem tudok rákattintani jobb gombbal sem az asztali ikonra sem mert akkor is leáll az explorer működése...
  • atila4
    Hát állísd át az érzékenységét vagy ha nem segít töröld le a drivert :D
  • atila4
    én szoktam:p gt1-be megtalálsz AAttilaa néven
  • hello
    Hello!
    Van egy Genius gamepadom amivel semmi gond sem volt amíg fel nem raktam a drivert a hozzáadott cd-ről, azóta "ultraérzékeny" és olyan gyorsan mozgatja a kormányt hogy nem is látszik a keze.
    Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • LacHUNt3r
    Érdeklődnék hogy ki szokott játszani multiban és mikor?
    Valamikor összezörrenhetnénk :)
  • Neoncsoves
    És így várja el a BSA, hogy megvegyék az emberek a szoftvereket? :) Ha itthon nem is kaphato? :P
  • Szabi1991
    Magyarországon bizonytalan hogy egyáltalán megjelenik-e....