GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felhők felett mindig süt a nap
Kormány nélkül is jó a játék? Inkább mivel nyomjátok?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A felhők felett mindig süt a nap
Boven eleg egy "hivatalos" versenysorozat.
Ha lenne egy qualification nap, az amatorok is eselyt kapnanak bejutni a profik koze, ami nem csekely motivalo ero. Ugyanakkor ezeken az esemenyeken a collision off-al mi sem zavarnank be az off-road roncsderbi stilussal. Persze vezetni meg lehet tanulni single playerben is, csak hat ott hianyzik a kozosseg.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
közbe nálunk 14 ember gyûlt össze, és segítségek nélkül játszók bizony 3an vagyunk keményen :]
u dont have to listen anybody else but me
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Arra gondoltem hetvegen mehetne egy 1.1 Le Mans.
- Szombaton delelott selejtezok (amatorok, kezdok welcome), collision-damage-segitsegek off, locked camera on.
Elegendo resztvevo eseten tobb verseny, a nap leggyorsabb 12 pilotaja tovabbjut.
- Vasarnap delelott donto futam, collision-damage-camera-pro mode on, segitsegek off.
A futamok eredmenyeit screenshot formajaban feltennenk ide, dontorol esetleg youtube.
Azt írtad, hogy a Grid jó, és felesleges fikázni, aki szimulátort akar, az meg inkább menjen és vezessen igazi autót a szimulátorozás HELYETT. Ebbõl én azt deriváltam, hogy szerinted a szimulátorozás felesleges idõtöltés, vezessen HELYETTE mindenki igazi autót. Nem is nagyon tudom ezt másképp értelmezni, de majd biztos segítesz. Mindenesetre, én úgy értelmeztem, ahogy, és nem értek vele egyet, ezt ki is fejtettem. Ha te máshogy értetted, akkor magyarázd el, és lehet, hogy meggyõzöl.
(Nekem tökmindegy, hogy akarsz-e velem vitatkozni vagy sem, de azért az meglepne, ha úgy írtad volna be a véleményed egy nyilvános fórumra, hogy nem vagy kiváncsi az esetleges ellenvéleményekre.)
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LFSrõl meg annyi szépet hallottam már hogy leszedem valahonnan ha lesz helyem XD Saitek R440 (vagy valami hasonló. FFBs Saitek kormány) jó hozzá vagy G25/Momo alatt hülyeség próbálkozni? :C
@
A driftet alapbol sem szeretem - bar a jobbat elnezegetem😊 - de itt a jatekban meg teljesen ertelmetlen😉 Eleve drift fizika van, magatol driftel minden auto😉 Meg a GT, LMP kategoriak is😊 LOL😊) Eleve olyan oldaltartasa van minden autonak, hogy szinte lehetetlen megcsusztani, hogy ki is faroljon😉
Offline meg hasznalhato, erosen megpiszkalva a tapadas, a serules, az AI. Az a baj, hogy online meg csak szimesekkel sem biztos hogy jo lenne, mert annyira engedekeny az engine, hogy egy bizonyos szint felett mar nem az autovezetesrol szol, hanem egyszeru reflex, ugyessegi jatek😉
Mission Impossible 2010: PRO Class
persze valakinek ez is sok 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
megtapsolsz ?
mások is megszoktak... 😄
lfs-ben menj néhány kört és farold végig a pályát, 130°ban mint itt.
megtapsollak.
mivel nem úgy viselkedik az autó mint a valóságban...
arról nem a játék tehet ha faszokkal játszol és roncsderbinek hiszik.
drift meg drift, ilyen való életben is van :c sztem faja dolog fõleg ha jól jön össze a dolog ^^ kormánnyal könnyebb lenne sztem mint billel :S
@
Szóval.
Asszem multiból ennyi volt ilyen árkád játékból. Nem tudok driftelni, mert nem tudom megszokni, hogy keresztbe vegyek be egy kanyart, ahelyett, hogy az ideális ívvel bûvészkednék. De driftmánia van, ezért elvoltam a többiekkel, bár továbbra se értem, mi abban a dicsõség, hogy a sok pont lényege, hogy ne menj egyenesen, ha végig megszakítás nélkül mész jobb-bal keresztbe, akkor szorzó, és kész a sok pont, de bulinak buli. Elvoltam. Aztán végre jött Spa. Király. Elindultunk, és fél pályán keresztül gondolkodtam, míg nekemjöttek, kerülgettem a többieket, hogy hol a francba vagyok? Aztán leesett a tantusz, árkádbaromság: fordítva indultunk el rajta. Persze EauRouge-ben kettõnk kivételével szinte mindenki elszállt visszafelé,már aki elért odáig. DE végigbrusztoltam. Jött Jarma, na ezt szeretem. Bal szélen nyílegyenesen elindulok, picit kihúzodok majdnem a fûre is, amikor 150-es táblára jobbról valaki rálök, majd továbbcsúszva beleállok a falba. Ehhh kérem, végigbohóckodom keresztbe a 4-5 pályát, hogy aztán az egyik kedvenc pályámon elinduljak visszafelé, a másikon meg lezúzzanak az elején? Hát asszem, ennél van jobb szórakozás is. Itt jön a képbe, hogy soxor nem is a másik versenyzõ tehet róla, mert ebben a játékban az autó viselkedése alapból hocinesze, és ez trplarandom lesz, ha váratlan esemény lép fel. Szóval nem tudom, mire jó, ha csak nem az AI-t legyakni kis erõfeszítéssel.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Grid-ben is tökéletesen használható, de ha már van kormányom, akkor inkább azt használom 😊
érdeklõdnék hogy gamepad-al jobb játszani vele mint billentyûzettel?
most akarok venni gamepadot:-logitecj chillstream vagy logitech rumble pad II
mielõtt megkérditek hogy miért nem kormányt azért mert olcsóért szart kap az ember
kormányba a logi.momo racing - logi.g25 a franko
nem tom vki játszik ez a 2 gamepaddal vele?ha igen milyen vagy egyáltalán jobb gamepaddal?billentûzettel nem lehet kormányozni + gáz fék is fullal lehet nem lehet adagolni
ez a két gamepad közül vmelyikkel lehet adagolni a gázt féket?
elõre is köszönöm
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
így inkább kiléptem, mert ne tudtam fordulni, csak gázt a adni :S
(azóta már müxik)