GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ez a mod tulajdonképpen mit ír át? mi változik az eredetihez képest? A visszajátszásnál a kameranézetet ugye nem írja át??

Shiver
de kormánnyal is probaltam, cska nem votl kedvem a szaturációval ( 😊)) ) foglalkozni😊

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
inkább billel nyomom😊

Helló
Kormány nélkül is jó a játék? Inkább mivel nyomjátok?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

igaz coll-off-al soha nem tanulunk meg vezetni mer nincs mit kikerülni azt csak mennénnk mint a veszett és ezt az amatõr társadalom nevében írom mer én se vok profi!

Csak figyelj a haveromnak meg 2.5 ös celeronja van és neki meg fut ez a fircsa hogy az õvén meg elindul pedig a az ényém azért jobb minden tekintetben!!!
Shiver
akár noobok akár pro-k játszanak, autós játékot coll-off-on játszani olyan mint egy guminõt szopatni, értelmetlen

Ne ertsetek felre, nem akarok kulon szervezkedni, csak javasoltam hogy lehetne egy kalap ala venni mindenkit, beleertve a kezdoket.
Boven eleg egy "hivatalos" versenysorozat.

Ha lenne egy qualification nap, az amatorok is eselyt kapnanak bejutni a profik koze, ami nem csekely motivalo ero. Ugyanakkor ezeken az esemenyeken a collision off-al mi sem zavarnank be az off-road roncsderbi stilussal. Persze vezetni meg lehet tanulni single playerben is, csak hat ott hianyzik a kozosseg.

BiG G
Ha tennél írásjeleket, illetve kérdõjelet is akkor lehetne érteni a problémát. A Sempron procik egyébként inkább irodai munkára vannak, olyanok mint az Intelnél a Celeronok, kispórolják belõle a naftát is, a tudást is, persze csak mértékkel. Ha nem indul, akkor késõbb sem fog, próbálj használtan szerezni egy Athlon típusút, azzal mûködni fog. Mivel 2.8-as a Sempronod, ezért még a régi Socket A-s tokozású lehet, újonnan már nem találsz bele procit.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sziasztok a játék csak sse2 támogatásu procikon indul el mert nem AMD semprom 2.8 van és nem indul elõre is köszi.
VRSDM
engem nem zavar ha õ is szervezkedik. de annyi emberõl beszél itt hogy ejjha.
közbe nálunk 14 ember gyûlt össze, és segítségek nélkül játszók bizony 3an vagyunk keményen :]

u dont have to listen anybody else but me

De ezt VRSDM csinálja nem?

samsung123
ez kell a népnek, támogatom

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

"párszor" láttam már 😄

Arkad ide vagy oda, szervezhetnenk mar egy mini bajnoksagot, sokat dobna a jatekelmenyen.

Arra gondoltem hetvegen mehetne egy 1.1 Le Mans.

- Szombaton delelott selejtezok (amatorok, kezdok welcome), collision-damage-segitsegek off, locked camera on.
Elegendo resztvevo eseten tobb verseny, a nap leggyorsabb 12 pilotaja tovabbjut.

- Vasarnap delelott donto futam, collision-damage-camera-pro mode on, segitsegek off.

A futamok eredmenyeit screenshot formajaban feltennenk ide, dontorol esetleg youtube.

A Discovery-n most megy valami mûsor a Driftelésrõl.<#awink> (10-ig tart)

Denes888
Vagy akkor készült mikor 30-40 éves volt. XD

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

OFF

Azt írtad, hogy a Grid jó, és felesleges fikázni, aki szimulátort akar, az meg inkább menjen és vezessen igazi autót a szimulátorozás HELYETT. Ebbõl én azt deriváltam, hogy szerinted a szimulátorozás felesleges idõtöltés, vezessen HELYETTE mindenki igazi autót. Nem is nagyon tudom ezt másképp értelmezni, de majd biztos segítesz. Mindenesetre, én úgy értelmeztem, ahogy, és nem értek vele egyet, ezt ki is fejtettem. Ha te máshogy értetted, akkor magyarázd el, és lehet, hogy meggyõzöl.

(Nekem tökmindegy, hogy akarsz-e velem vitatkozni vagy sem, de azért az meglepne, ha úgy írtad volna be a véleményed egy nyilvános fórumra, hogy nem vagy kiváncsi az esetleges ellenvéleményekre.)

Alexease
Vagy valoban varazslo😉 <#idiota>
MerlinW
Jah, a smink is sokat dob rajta, de egyébként is jól tartja magát. Szerencsés genetika😊

[merlinw.org]

Alexease
62 eves?! A kep alapjan fele annyi is lehetne😊
macleody
400 éves, csakhát varázsló...<#vigyor>
MerlinW
62 éves.

[merlinw.org]

petesilver
Aki tud, a többivel is tud! 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Azt hittem sokkal idosebb😉
bertino
ez a szerencsétlen az, ja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alexease
Nem fail, mert itt meg a formula autokkal is lehet driftelni😊)
Alexease
😄D
Ez az a varazslo ember (akarhogy hivjak)?😊
BiG G
FAIL, mert a fele nem is driftverda 😊))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DarkSector
LOL

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino

petesilver
😊

Alexease
Barmilyen kormany jobb mint a bill vagy a kontroler😉 Meg jobb ha FFB-s😉 A tobbi mar csak igeny es penztarca fuggo😉
armageddon666
de emberek ki mondta hogy ez szim? ez egy nyamvadt árkád...
LFSrõl meg annyi szépet hallottam már hogy leszedem valahonnan ha lesz helyem XD Saitek R440 (vagy valami hasonló. FFBs Saitek kormány) jó hozzá vagy G25/Momo alatt hülyeség próbálkozni? :C

@

VRSDM
lenézni próbálsz. mindhiába.

Alexease
En csak egyszer multiztam, de eleg volt😉 A magat normalisnak mondott tarsasag is tulsagosan arkados. Nem csak a segitsegek, nezetek, kontroller miatt, hanem a stilus miatt is. A palyaverseny abszolut nem megy vagy hasznalhatatlan, csak a csuszkalas.

A driftet alapbol sem szeretem - bar a jobbat elnezegetem😊 - de itt a jatekban meg teljesen ertelmetlen😉 Eleve drift fizika van, magatol driftel minden auto😉 Meg a GT, LMP kategoriak is😊 LOL😊) Eleve olyan oldaltartasa van minden autonak, hogy szinte lehetetlen megcsusztani, hogy ki is faroljon😉

Offline meg hasznalhato, erosen megpiszkalva a tapadas, a serules, az AI. Az a baj, hogy online meg csak szimesekkel sem biztos hogy jo lenne, mert annyira engedekeny az engine, hogy egy bizonyos szint felett mar nem az autovezetesrol szol, hanem egyszeru reflex, ugyessegi jatek😉
petesilver
Énem a driftet fikázom, tetszik, van 2 dvd-nyi avi, mindenféle drift bible, meg verseny. Csak amit ott oktat az ember/rég láttam, K-betûs driftking asszem/ az itt nem igazán mûkszik szerintem. Erre a játékban használatos kóválygásra meg istennek nem tudok ráérezni 😊Sokkal jobban bosszant, hogy soxor multiban nem látom, olyan rövid ideig írja ki, ha egyáltalán megteszi, hogy milyen pálya jön, egy pályának van vagy 3 féle hülye változata, meg az agyrém, a visszafelé. Ezt nehéz megszokni, meg a többit mellé 😊 együtt sok, nem az én stílusom, de szépnek nagyon szép legalább! 😊

bertino
ja, kb. ennyiben kimerül az egész.
persze valakinek ez is sok 😄

kemszi2
én is jobban tudok kormánnyal dirftelni,mint billel.és nem azért mert szimuláció vagy árkád.egyszerüen jobban tudom adagolni a gázt és a kormányt
bertino
<#wilting>

megtapsolsz ?
mások is megszoktak... 😄

VRSDM
nem nyitok vitát. ennek köze a valósághoz semmi, ezáltal növelni a szimuláció szintjét (kormánnyal) felesleges!
lfs-ben menj néhány kört és farold végig a pályát, 130°ban mint itt.
megtapsollak.

bertino
jaja, bár õ már 3 hónapja is lejárt lemez volt.

VRSDM
ez esetben írígyellek, biztos te vagy Uri Utódja

bertino
azért a fél társaságnak velem egyetemben biztos sikerült...

VRSDM
kormánnyal nem lehet drifetelni 😄
mivel nem úgy viselkedik az autó mint a valóságban...

armageddon666
mi volt ez a fordítva tesz le dolog? XD
arról nem a játék tehet ha faszokkal játszol és roncsderbinek hiszik.
drift meg drift, ilyen való életben is van :c sztem faja dolog fõleg ha jól jön össze a dolog ^^ kormánnyal könnyebb lenne sztem mint billel :S

@

petesilver
No. Elõre bocsájtom, hogy ha valaki félreérti és sírásnak veszi, leszarom, mert nem az, ne is irkáljon hogy mert nem tudok vezetni, és savanyú a szõlõ, meg hasonló dedós visszaszólások.

Szóval.
Asszem multiból ennyi volt ilyen árkád játékból. Nem tudok driftelni, mert nem tudom megszokni, hogy keresztbe vegyek be egy kanyart, ahelyett, hogy az ideális ívvel bûvészkednék. De driftmánia van, ezért elvoltam a többiekkel, bár továbbra se értem, mi abban a dicsõség, hogy a sok pont lényege, hogy ne menj egyenesen, ha végig megszakítás nélkül mész jobb-bal keresztbe, akkor szorzó, és kész a sok pont, de bulinak buli. Elvoltam. Aztán végre jött Spa. Király. Elindultunk, és fél pályán keresztül gondolkodtam, míg nekemjöttek, kerülgettem a többieket, hogy hol a francba vagyok? Aztán leesett a tantusz, árkádbaromság: fordítva indultunk el rajta. Persze EauRouge-ben kettõnk kivételével szinte mindenki elszállt visszafelé,már aki elért odáig. DE végigbrusztoltam. Jött Jarma, na ezt szeretem. Bal szélen nyílegyenesen elindulok, picit kihúzodok majdnem a fûre is, amikor 150-es táblára jobbról valaki rálök, majd továbbcsúszva beleállok a falba. Ehhh kérem, végigbohóckodom keresztbe a 4-5 pályát, hogy aztán az egyik kedvenc pályámon elinduljak visszafelé, a másikon meg lezúzzanak az elején? Hát asszem, ennél van jobb szórakozás is. Itt jön a képbe, hogy soxor nem is a másik versenyzõ tehet róla, mert ebben a játékban az autó viselkedése alapból hocinesze, és ez trplarandom lesz, ha váratlan esemény lép fel. Szóval nem tudom, mire jó, ha csak nem az AI-t legyakni kis erõfeszítéssel.

logitech rumble pad II-m van (3 éves), 1 évig szimulátoroztam vele 😄DD

Grid-ben is tökéletesen használható, de ha már van kormányom, akkor inkább azt használom 😊

Üdv mindenkinek
érdeklõdnék hogy gamepad-al jobb játszani vele mint billentyûzettel?
most akarok venni gamepadot:-logitecj chillstream vagy logitech rumble pad II
mielõtt megkérditek hogy miért nem kormányt azért mert olcsóért szart kap az ember
kormányba a logi.momo racing - logi.g25 a franko
nem tom vki játszik ez a 2 gamepaddal vele?ha igen milyen vagy egyáltalán jobb gamepaddal?billentûzettel nem lehet kormányozni + gáz fék is fullal lehet nem lehet adagolni
ez a két gamepad közül vmelyikkel lehet adagolni a gázt féket?
elõre is köszönöm

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

sry, de 1xcsak basz*rt a kormányom 😮

így inkább kiléptem, mert ne tudtam fordulni, csak gázt a adni :S
(azóta már müxik)