GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
olyan problémám lenne hogy felraktam a játékot, elindítottam és rákérdezett egy felbontásra amit el is fogadtam, amint lemegy a videó az indításnál amikor profilt kéne csinálni csak egy nagy feketeséget látok.
Nem tudtok vmi programot amivel anélkül tudnám átállítani a felbontást (mondták hogy lehet ez a probléma) h ne lépjek be a játékba v vmi más megoldást? Már próbáltam újrarakni.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Van amikor napközben is.
Ittnézzétek, általában ki van írva a név és jelszó. A név a fontosabb, mert a jelszó mindig: grid <#wave>#wave>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Hát eltávolodtam a Grid-tõl, mert megkaptam a TDU-t aztán leragadtam rajta meg hát mindig akkor nem vagyok gépközelbe mikor ti fent vagytok, nekem reggeltõl ilyen 4-5ig van idõm aztán barátnõmnél vagyok vagy õ nálam és utánna egész reggelig itt ülök. 😛
Na meghát most hétvégén megyek németbe dolgozni. Kb karácsonyig nem is jövök haza.
Na de utánna helyem is lesz mert veszek új HDD-t teszem fel megint a játékot. Nem fogok megfeledkezni róla...😄
Játékba karácsonyig nem igen fogtok látni de attól még ha nethez jutok be nézek majd ide.
Addig is jó gurulást nektek!
Bocsi a hosszú hsz-ért.
Üdv mindenkinek.
<#eljen>#eljen>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hú, el is felejtettem én is privátba menni. Amúgy a játékban én vagyok Demetree, szerintem már találkoztam itt néhányatokkal Grid-ben 😊
Nem jöttél már régen gurulni, pedig minden nap toljuk.Mi van veled?<#wave>#wave>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
szeretnék a grid-el kormánnyal játszani, és beállitásokba beállitotam a gombokat h kormányel lehesen menni és bekapcsoltam a vibrationt.De mikor játszok akk nincs vibráció vagy is ha rá megyek a rázó kõre akk nem rezeg a kormány meg semmi erõ hatás nincs a kormányon, és hát igy kormányal menni elég nehéz.
nem tudjátok h lehetne beállitani h a kormányal jól lehessen menni, h legyen vibration?
Nem jól van ez!<#gun>#gun>
Semmit ne felejts el addig! <#boxer>#boxer>
Szeretettel várunk.<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#worship>#worship>
Nagyon eltûntél.<#gonosz3>#gonosz3> ????????
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Sajnos este nem tudok jönni, de esetleg majd holnap. <#vigyor5>#vigyor5>
Mondd a szeró nevét és kódját.
Nyár van, könnyebben tolódik az idõpont.
Na majd holnap korábban is jó lesz, legfeljebb csinálok szerót én.
Ma dolgom volt idáig, azért nem is csináltam.