GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Edizon
köszi! megpróbálom

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

macleody
Próbáld ki ezt: Grid Launcher.
Edizon
Sziasztok!

olyan problémám lenne hogy felraktam a játékot, elindítottam és rákérdezett egy felbontásra amit el is fogadtam, amint lemegy a videó az indításnál amikor profilt kéne csinálni csak egy nagy feketeséget látok.
Nem tudtok vmi programot amivel anélkül tudnám átállítani a felbontást (mondták hogy lehet ez a probléma) h ne lépjek be a játékba v vmi más megoldást? Már próbáltam újrarakni.
Elõre is köszönöm a segítséget!

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

tommygear
<#worship><#worship>
lolSL
nc/torrents.php?action=details&id=301373

tommygear
pls help
nem tudom patchelni a gamet kiírja hogy nem találhato a játékmappa
lolSL
2012+

Tudja valaki, hogy mikorra várható a második rész?

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

adamfesto
Aha, sokat segítettél! THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

<#eljen><#wink><#wink><#wink>
Szia! Minden nap van privát szeró, gyertek bátran. Kb 17-18 órától indul
Van amikor napközben is.
Ittnézzétek, általában ki van írva a név és jelszó. A név a fontosabb, mert a jelszó mindig: grid <#wave>
Bogdogege
ok thx

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Törölt felhasználó
Nem lehet, így uncsi fog maradni keressetek olyan szervert amire mindketten fel tudtok menni.
Bogdogege
Sziasztok megvettem a játékok minden szép és jó,de privátba játszanák a haverral , de nem tudok gépi ellenfeleket berakni .Érdeklõdnék , hogy lehet-e ? Mert ketten egymást kergetni elég unalmas .Köszi <#help>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Carlos
*catch up

Þór vígi þessi rúnar

adamfesto
Ezt a bosszantó felzárkózást - katch up - le lehet valahogy írtani a játékról?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

10 napja senki????<#wow3>
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Boccs nem 15 hanem 17
Amúgy lehet ma leszek ha lesz kb. 15-kor szeró de ez sajnos NEM BIZTOS
Tudom hogy nem nekem szólt de ehhez tartozik ez is😛róbáltam múlt héten jönni de 3 nap alatt csak 1x láttam szerót 18-ig aztán meg már nem is néztem <#nemtudom><#confused>
Sok sikert Attyboy, és szerencsés utat.<#vigyor2>
bboyatty
Hali!
Hát eltávolodtam a Grid-tõl, mert megkaptam a TDU-t aztán leragadtam rajta meg hát mindig akkor nem vagyok gépközelbe mikor ti fent vagytok, nekem reggeltõl ilyen 4-5ig van idõm aztán barátnõmnél vagyok vagy õ nálam és utánna egész reggelig itt ülök. 😛
Na meghát most hétvégén megyek németbe dolgozni. Kb karácsonyig nem is jövök haza.
Na de utánna helyem is lesz mert veszek új HDD-t teszem fel megint a játékot. Nem fogok megfeledkezni róla...😄
Játékba karácsonyig nem igen fogtok látni de attól még ha nethez jutok be nézek majd ide.
Addig is jó gurulást nektek!

Bocsi a hosszú hsz-ért.
Üdv mindenkinek.
<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ViniSoundz
Sziasztok!

Hú, el is felejtettem én is privátba menni. Amúgy a játékban én vagyok Demetree, szerintem már találkoztam itt néhányatokkal Grid-ben 😊
Szia!
Nem jöttél már régen gurulni, pedig minden nap toljuk.Mi van veled?<#wave>
logitech Wingman Formula force GP
bboyatty
Milyen kormányod van?<#fejvakaras>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Sziasztok!

szeretnék a grid-el kormánnyal játszani, és beállitásokba beállitotam a gombokat h kormányel lehesen menni és bekapcsoltam a vibrationt.De mikor játszok akk nincs vibráció vagy is ha rá megyek a rázó kõre akk nem rezeg a kormány meg semmi erõ hatás nincs a kormányon, és hát igy kormányal menni elég nehéz.

nem tudjátok h lehetne beállitani h a kormányal jól lehessen menni, h legyen vibration?
Nem fogok elfelejteni vezetni, mert azért reggelente a karriert azt nyomom(akkor még nincs olyan meleg),bár az nem olyan jó. <#nyes><#nyes><#nyes><#wink><#wink>
Addig semmi??? <#nemtudom>
Nem jól van ez!<#gun>
Semmit ne felejts el addig! <#boxer>
Szeretettel várunk.<#wave><#wave><#wave><#worship>
Majd szeptembertõl kezdve megint fogok jönni <#wink> de délutánra itt olyan meleg van (utóbbi napokban meg vihar volt 3 nap is délután) hogy megfulladok <#hehe> De SZEPTEMBERTÕL megint leszek!!!<#taps><#taps><#taps><#wink><#wink><#wink>
Zsombi!!!!!!
Nagyon eltûntél.<#gonosz3> ????????
Mûködnie kéne úgy is. Csak a patch legyen mindenkinek fent és úgy elvileg tudtok játszani multit is rendesen
TrashLáda
Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy mûködik-e a multi ha fel van téve valamilyen grafikai javítás? Privátba fogunk majd játszani néhányan, és nincs mindenkinek feltéve ez a cucc, csak az 1.3-as patch. Ez így mûködõképes?

saitek r660gt

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hát nem tudom<#nemtudom> Milyen kormány? A játék támogatja? Próbáld ki kormány nélkül is hogy úgy mûkszik e és ha igen akkor meg játssz úgy szerintem vagy próbálj valamit átállítani <#szomoru1>
Hello, nekem az a problémám hogy miközben játszok gyakran elõfordul hogy lefagy a kép (majd el is sötétedik, ezen kívül a force feedback-es kormány is teljesen oldalra tekeri magát és kész ! Lefagy az egész gép .Valakinek van valami ötlet hogy mitõl lehet ? Én a kormányra gyanakszok de a driver/softver csere nem segített ...(ugyan ez elõfordult a dirt 2-nél is de pl. a test drive unlimitednél semmi probléma nem volt )Patch is fent van a. Remélem tudtok segíteni !!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ok én meg a végén nem közlekedtem túl jól te viszont már a végére belejöttél <#wink>
bboyatty
Nagyon jó volt a gurulás, köszi a segitségért is, végére már tûrhetõen közleketem.

Sajnos este nem tudok jönni, de esetleg majd holnap. <#vigyor5>

név az zsomboor jelszó meg grid hátha jön más is
bboyatty
Ok toljuk.<#ravasz1>
Mondd a szeró nevét és kódját.

Csak most fogok majd ebédelni,de elkezdhetjük aztán majd folytatjuk nem fogok sokáig enni ezt megígérem<#vigyor2><#circling><#vigyor5>
És te? mert most meg én késtem a válasszal<#hehe>
Igen <#nyes>
bboyatty
Ráérsz még?<#vigyor5>

Na valaki jönne egy pár kört nyomatni mert most ráérek?<#eljen><#nyes>
Igen szerencsére már sikerült rendbetenni.<#nyes>
Nem én nem manuállal túl nehéz az nekem<#hehe> de ha jól csinálja valaki akkor nyerhet vele valamennyi idõt.
Sajna peched van. 18 órától indul a szeró.
Nyár van, könnyebben tolódik az idõpont.
Na majd holnap korábban is jó lesz, legfeljebb csinálok szerót én.
Ma dolgom volt idáig, azért nem is csináltam.
bboyatty
Na jó én eddig vártam de látom tolódik a dolog, nekem meg menni kell. Nem nagyon akar összeállni, hogy játszunk egy jót, na de egyszer csak összejön.
Csá.