7156
  • misztert
    sziasztok
    egy előző kérdésemre tudna valaki választ adni, nevezetesen hogy a logitec dual actiont egyálltalán nem használja a játék.próbáltam a patchet is de semmi.Kalibrálni tudom a saját szoftverében de akkor se analognak használja hanem gombnak.
    Ha valaki tudja hogy biztos nem fog menni vele soha az is irja meg légyszi mert akkor nem töröm magam.
    előre is köszi
  • pointer4
    Peace !
    Ennél már csak az mókásabb, hogy LFS ből a rekordok (hasamra csapok, csak kb) 45%-át egérrel állították be.
    Ha már arcade autós játékokról van szó, amúgy a Grid meg TDU van a toppon, és szégyenletes, hogy NFS-UC ilyen zsér színvonalat ért el.
  • SzitaAti
    Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy betettem egy SB 128 Vibra hangkártyát a gépbe, és azóta nem indul a GRID... :( Újratelepítés volt, nem tom mi baja lehet. Xp32bit, SP3. Muszáj voltam vmi hangkártyát betenni, az alaplapitól már falra másztam(állandó nyöszörgések-sustorgások, ha használatban volt a vinyó, furcsa hangokat hallatot) és ez úgyis itthon pihent.
    Volt már valakinek hasonló? Van rá vmi megoldás? Köszi!

Attila

Curva Sud: visszatekerni az f2-vel tudod, ha megnyomod az F12-t, onnantól játszhatod újra.
  • BiG G
    pontosan erről van szó. elvész a vezetés élményének egy kicsiny szelete (egészen pontosan a kormányzás adta illúzió), cserébe sokkal-sokkal gyorsabb és patentabb reagálási lehetőséget kapsz. valamit-valamiért.

én ezt főleg multiban tudtam értékelni.
  • obe
    igazad van:..."deadzone-okat meghúzogatod és billentyűzettel lehet a legjobban játszani. jobban mint gamepaddal vagy kormánnyal. az élmény nem akkora, de gyorsabban tudsz reagálni :)"...evvel pont az a mondanivalód tömör lényege, hogy a billentyűzet jobb ide, persze hozzá is tetted egyből hogy oda az élmény. én inkább az élményt díjazom az ilyesfajta arcade típusú játékoknál, nagyon szépen visszaadja a force a rajt előtti remegő kasznit, ütközéseknél akár ki is tépi a kezedből a kormányt, de megértem azt is aki kényelmesen az öléből szeret joyal bíbelődni..túlragoztam így is, lásd: #5059

• BiG G
    bármikor lekeverek egy 50 millás driftet a yokohamai pályán 3 kör alatt.
  • BiG G
    FAIL. egy mondat végét és egy TELJESEN MÁSIK mondat végét másoltad össze :) olvasd újra, és értelmezd.
  • obe
    én értem mire célzol avval hogy elég ide a joypad, valószínű hogy nem is megyek jobb időket vele, de azért élvezeti szempontból összehasonlíthatatlanul jobb a kormány + pedál kombó mint az analóg karok tologatása. nem vagyok beképzelt, toltam én a gtr 1-et is billennytűvel, míg nem volt kormányom, mondjuk úgy is ment:)..szóval nem azt mondtam hogy ezt csak kormánnyal lehet,- mert mind2-en tudjuk hogy ez csak fun autós game, semmi rfactor, gtr széria - de még a leggyengébb autós játék is jobb kormánnyal,szerintem..tehát elnézést kérek ha durvábban szóltam mint kellett volna, peace
  • Szabi1991
    kormánnyal akkor is jobb a játék....
  • pointer4
    Akar a bánat téged megéríteni, ne legyél már beképzelt :D
    Iszonyat felesleges véleményem szerint a kormány hozzá, joypad fullosan tökéletes. Gondolod én nem játszom vele?
  • w77d
    nagyon klappol hozzá a kormány...
  • obe
    látom a sarkítás nagy haverod..mit kéne tán használnom egy autós játékhoz mester?..dobjam ki a kormányom mert a szimulátor cockpit építő aszonta ide ez nem jó?..nevetséges kis emberke vagy
  • pointer4
    Egészségedre az ebédet :D
    Mesélj, ehhez is használtál kormányt? :D

Mer u.a. kategória :D
  • gallardo
    elég undorító hogy egyesek multiban arra mennek hogy a másikat kilökjék
  • obe
    nahát kormányt használok egy autós játékhoz, ki hallott már ilyet!!..köszi az ebéd utáni viccet, jól estett
  • pointer4
    Gridet kormánnyal :D LOL
    Olyna mint egy Supermariot egérrel :D
  • MerlinW
    Beetleatwar1977´s Modpacks

• MerlinW
    Skinek, modok, tuningok

Pl. Dragos Mod:

• SötétBarom
    Ma este hatig nyitott vagyok egy kis multira..
  • obe
    .."kormánnyal nem akkora élmény"...:)lol

de, természetesen a legjobb kormánnyal
  • SötétBarom
    És tudsz vele driftelni is? (nem driftversenyen, hanem pl pro muscle autóval :P )
  • BiG G
    csak kalibrálás kérdése az egész :) deadzone-okat meghúzogatod és billentyűzettel lehet a legjobban játszani. jobban mint gamepaddal vagy kormánnyal. az élmény nem akkora, de gyorsabban tudsz reagálni :)
  • SötétBarom
    :o

Én próbáltam, de durvább gépekkel el se tudtam indulni :DDD
  • misztert
    köszi de ezen már túl vagyok . ez tuti lenne ha az analógot nem gombnak kezelné (vagy teljesen elfordul vagy egyenes,nincs átmenet)

ha a problémám megoldódna én is benne lennék hamachis partiba.

hello
  • BiG G
    ajjaj az nem lesz jó, mert én is billről vagyok :D mondjuk assist nélkül is megy :)
  • SötétBarom
    De szigorúan assists off. Múltkor nyomtam haverral, és simán elvert a snecie billentyűvel :)
  • BiG G
    utána meg levezetésnek kis roncsderbi :D és persze a noobokat kihagyjuk a partiból, emlékszem mivolt amikor mama is bekeveredett a mezőnybe -.-
  • laci 700
    logitech Gaming Software-ben létrehozzhatsz a játékhoz egy profilt és ott be tudod állítani. én még nem próbáltam:D általában a driverrel együtt települ!
  • BigReaper
    versenybe bennevagyok én is hamachis partyba, szoljatok privatban, es fiygelek ra...!!!
  • SötétBarom
    Én főleg éjjel érek rá :/
    De ha elkezdjük szervezni, és összjönnénk 8an mondjuk egy vasárnap délutánra, az igenigen fasza lenne.. És persze pro tuned/muscle-t nyomnánk csak, mer 200 fölött én szédülök :DDD
  • BiG G
    én benne vagyok :)
  • SötétBarom
    Valamikor össze kéne szedni egy 5-6 embert egy izoms hamachi partira..
  • BiG G
    túl zárt játék az ehhez. cserébe ami van benne az fullos :) és most aztán visszasírhatjuk a GRID-et egy olyan nagyon várt förmedvény után mint az NFS:UC.
  • [HUN]FaTaL
    Sehonnan :/
  • w77d
    szerintem nincsenek új autók hozzá...
  • Torda5
    Hol lehet letolteni uj autokat bele?
  • fradis
    Sziasztok
    Láttam páran kérdzték mégis reménykedem valki tud valamit.
    Játékot föltesz minden szükséges dolgot megcsináltam kat és semmi.
    H valaki tud akkor segitsen légyszi
  • SötétBarom
    Valahogy megoldható, hogy ha lanolunk, akkor is legyenek AI autók a pályán???
  • w77d
    Rfactor, GTR2, GT Legends, STCC...
  • misztert
    sziasztok
    kipróbáltam a játékot és nagyon tetszik de sajna valamiért nem kezeli a logitec dual action kontrolleremet. Egyálltalán nem látja. Gondolom a controlls menüben kéne hogy megjelenjen. A legujabb driverét töltöttem le hozzá és semmi.Gombokkal meg játszhatatlan a játék.
    kérem segitsen valaki.

ui: gran turismóhoz hasonló autós pályaverseny van pc-re?

előre is köszi: mrt