7156
-
#5106 AI -
#5105 már csak az ai mappa kéne mert így kurva erősekk az ellenfelek és nem tudok nyerni la manson az alattam lévő kategóriával versenyzek majdhogynem szal valaki felteszi nekem a kb 300kb-s ai mappát valahova? nagyon megköszönném azt is -
#5104 Magyarítás ügyben nem tud nekem senki sem segíteni? Mint írtam a nightvison.cwi.hu oldal nem műkodik, a nightvison.konzolozz.hu letöltései között elvileg nincs egy darab file sem. -
#5103 isten vagy -
#5102 Ték disz!;) -
#5101 jajj valaki pls tegye már fel nekem az ai mappát meg a cars mappából a tyregrip.csv-t becsomagolva rapidra vagy valahova!!! nem nagy az egész nincs 1mb 300kb ami télleg nem sok -
#5100 Sziasztok! Tudja valaki mit csinál az Ultra_High_V11 grafikai módosítás, mert én nem igazán veszek észre különbséget, legalább is nem szembetűnő.
Továbbá az lenne a kérésem, ha valakinek megvan a játék magyarítása, legyen szíves küldje már el akár ide privát csatolmányként, persze ha a mérete megengedi, mert sajnos nightvision oldala nem működik.
Előre is köszönöm! -
#5099 megteszi nekem valaki hogy felteszi nekem valahova cars mappából a tyregrip.cvs fájlt meg az ai mappát? léccíléccíléccí -
#5098 hát. ezek közül össze-vissz a renault-k, és a citroen váltott ki belőlem érdeklődést. már ha van nekik igényes belterük. nem kifejezetten vágyom egy 1567-ik "csodajárgányra"^^ -
#5097 A supranak pl. ocsmány a belseje, a lagunat fogom megnézni :) -
Szabi1991 #5096 ezek mind nagyon jók... -
#5095 Minde beta / ronda a belső nézet 1-2 kivételtől eltekintve. -
Szabi1991 #5094 link -
#5093 honnan? -
#5092 LINKET! -
Szabi1991 #5091 Chevrolet ZR1, Mitsubishi Lancer EVO 6, Porsche Carrera GT, Nissan Silvia s15, Audi R8, Chevrolet Camaro Concept, Bugatti Veyron, Hummer H2, Toyota JZA80 SupraRZ, BMW M3 E92, E46, Ferrari Daytona Coupe '68, Nissan GT-R Proto, Renault 11 Turbo '83, CITROEN SM 2.7, RENAULT LAGUNA 3.0 V6, Honda NSX Coupé, Targa... meg még egy csomó más autó tölthető hozzá :p -
#5090 annyira azé nem kő. iszonyat rég játszottam vele utoljára így is. ha lenne hozzá addon áradat, akkó elgondolkodnék^^ -
Szabi1991 #5089 2 ezer a bótba... -
#5088 őőm.. nekem tdk-s van :x -
#5087 Gyere TDUzni?:D -
#5086 próbálgattam anno mindenfélét ebben, de nem jött be. képtelen voltam arra menni, amerre szeretnék:D
nem tom mennyire lenne ütős egy kódmesteres sztírt játék. bár ea-nál csak nem lenne szarabb. inkább adják az erre szánt pénzt az invictusnak hasonló célokra^^
"Az mekkora vicc, hogy az alone in the dark 4, az TDU enginge? :DDD"
lááll oO -
#5085 Szerintem a muscle/tuned/drift/touge versnyek nagoyn élvezetesek, ott még nem kell annyira figyelni az ideális ívre, jobban számítanak a reflexek.. De amikor rosszul megyek rá a kanyarra, és 350el beépülök a gumifalba az kiakaszt -.- Amúgy, ha a codemasters nem debil összehozzák, és hülyét csinálnak az EA fejlesztőiből, az Edenből, meg mindenkiből..
Az mekkora vicc, hogy az alone in the dark 4, az TDU enginge? :DDD -
#5084 detto. fosva hányok a körpályáktól gtr-ektől, és egyebektől, ami nem hasonlít autóra. ez is a lezúzás/hang miatt jött be max. vmi jóféle utcainak szintén örülnék. per pill a wr2 az amit tologatok néha. utcai, szét is hullik real damage peccsel, oszt használható karikával is. cikázhatok a babok között^^ -
#5083 KB. Nagy kár, hogy nem utcai autós, és hogy csak körpályák vannak. De ha a rallytól eljutottak idáig, innen már csak egy lépés valami olyasmi, mint az ős NFS-ek :)
Én pl rühellem a GT1-GT2-PROTOTYPE-OPENWHEEL meg a hasonló 3-4száz kmh között száguldozó cuccokat.. A legtöbbet touge-t nyomtam boss mustanggal :DDD -
Torda5 #5082 A legjobb arcade jatek a Vilagon!!!!!!! -
#5081 Nm :) -
#5080 hehe. gondolhattam volna, hogy alex próbálkozott ezzel:) még1x köszi. -
#5079 fú köszi! tehát van remény. -
#5078 Tök jó kezsüell cucc. De valaki buherált itt valami tiregrip értéket, és szimesebb lett. Olvass vissza. -
#5077 vééégre valaki érti:D nem gondoltam volna, hogy ez ilyen "bonyit" kérdeztem^^
nem direkt húzom őket, csak étted...:D nem lenne ez rossz, ha...
egyébként sztem, amiket adnál tippeket, már végigpróbáltam:) ez meg bejönne a törés (főleg), és a hangok miatt, csak hát irányíthatatlan:c -
#5076 Most direkt húzod a srácokat ? :D
Ez egy ilyenre beállított engine, ez egy ilyen játék. Mást keresel... Adjak tippet mit póbálj ki ami reálisabb ?
-
#5075 aucs:c
nem pont erre gondoltam. hanem kanyarban nem érezni azt, hogy hatna az autóra bármilyen erő is, ami a tömegéből, ill sebességéből adódna^^ para.
#5074:
bajod? x) -
#5074 -
obe #5073 nem értem mire gondolsz..nincs force? -
Gados Alex #5072 császtok azt szeret ném meg kérdezni hogy magyarositást honnan lehet leszedni meg hogy kell meg csinálni a multiplayer modot elöre is köszi császtok.. -
#5071 halihajó^^
létezik ehhez már valami kezelhetőségi hekk, vagy miegyéb, hogy legalább egy picit úgy tűnjön, mintha lenne tömege az autónak drájvolás közben?. kormánnyal gyakorlatilag használhatatlan a játék így. padom nincs, bill meg hát izé:c -
Leky #5070 A magyarítást valaki fel tudná valahová tölteni, mert a fenti link nem műxik. -
böcsi #5069 Hali!
Ma este 1 Bridgestone Challange csapatás 21:00 körül? -
#5068 sziasztok az 1.2 patch és a magyrosítás bírják egy mást? köszi -
#5067 velki fel tudná nekem rakni mondjuk rapidra a cars mappából a tyregrip.cvs fájlt meg az ai mappát? Nagyon meg tudnám neki köszönni