7156
-
#7035 Kéne csapni egy magyar versenyt Privat szerveren este! Ki van benne? -
zsomboor #7034 De, de, tényleg van igazi 24 órás, viszont menteni akkor se lehet sajnos. -
#7033 Nem lehet menteni! De simán le lehet nyomni egy 24 órásat!
A percek kb 0,6mp gyorsasággal mennek, úgyhogy max 10-12 perc egy verseny!
KB 4-5-6 kör! Semmi! Csak egy unalmas szar! Mennyivel jobb egy jó kis
LeMans GT1! ;) -
pongi10 #7032 De a Race Day-en balül van rendes 24 órás is. Nem lehet menteni? akkor nem sok értelme volt belerakni ezt a lehetőséget... -
#7031 Ha jól tudom egy ilyen verseny "csak" 24 perces, legalább is karrier módban annyi. Valószínűleg ezért nincs mentés.
-
pongi10 #7030 Hali! Szeretnék lenyomni egy 24 órás Le Mans-t de nem találok benne mentést. Hogy lehet folytatni, mert nem hinném hogy egyhuzamban le tudnám nyomni. Előre is köszi -
barnasopiane #7029 azt tudom hogy hol van magyarositás de nem telepiti fel jába van kiválasztava a könyvtár nem települ fek -
#7028 Kösz. Már megoldódot neki is a probléma. -
#7027 A magyaros(í)tást sehonnan, ellenben a magyarítást innen -
#7026 Nekem anno a felbontást 1680×1050-ről vissza kellet venne 1280×1024-re, és jó lett. -
barnasopiane #7025 sziasztok a magyarositást hogyan lehet feltenni??? nekem a dvd5-ös verzio van meg -
#7024 Helló. Haver telepítette a játékot és az a problémája, hogy nem jegyzi meg a játék a beállításokat, szóval ahányszor belép be kell allítsa a grafikát meg mindent. Nekem is volt ez a probléma de már nem tudom, hogy oldottam meg. Segítségért előre is kösz. -
zsomboor #7023 Nem azért dob ki sztem. Mindenféle versenyre kapsz autót multiban, legfeljebb ha több autó közül lehet választani, te nem használhatod mindet. -
Gyuszopapa #7022 Igen jó csak aztán rájöttem hogy csak akkor tudok multizni ha a single módban megvan az az autó ami a multis szerveren megy különben kirug. -
zsomboor #7021 Privátba próbáltátok? Ott könnyebb megtalálni mert kiírja a nevét -
zsomboor #7020 És akkor most már jó? -
Gyuszopapa #7019 Aztán megtaláltam hogy 1.3-as verzió. -
zsomboor #7018 Nincs verziószám még a cd-s verzióhoz se -
zsomboor #7017 De van megoldás a patch problémára!!! Eredetit is crackelni kell !!! akkor működni fog, a hivatalos oldalon is azt mondták. -
Gyuszopapa #7016 Hali.A verzió számot hol tudom megnézni.Amugy steames a játék.Nem tudok multizni. -
freenz #7015 mindketten 1.2 patchet tettük fel de ugy sem jó. az 1.3 meg nekem is ugyanolyan mint sokaknak: el sem indul a játék. :S tehát nem tudom mi a gond -
#7014 ugyanazt a patchet rakjátok fel -
freenz #7013 Hali mindenki! olyan kérdésem lenne hogy haverommal szeretnénk játszani egymással de sehogy sem tudjuk összehozni hogy lássuk egymást. Próbáltuk ranked, non ranked módban is, de neki teljesen más versenyeket dob ki mint nekem. Valószínűleg mi vagyunk hozzá buták... Valahogy meglehet ezt oldani hogy össze is kerüljünk? Köszi! -
zsomboor #7012 Na ez az ami szinte mindenkinél jelentkezik 1.3-nál. Írok privátba. -
Csavez #7011 Hi!
Megvettem a játékot,feltelepíítettem,felraktam az 1,3-as patchet,és nem indul!
Win7 64,ráklikkelek az exere,tölt egy kicsit és semmi,még hibát sem ír!
Mi lehet a baj? -
zsomboor #7010 Tedd fel az 1.3 patch-et ott vannak sokan -
#7009 Megvettem én is a játékot végre :), de nem találok online egy playert sem :(. Nem szokott valaki online játszani ? -
zsomboor #7008 Nézd meg lehet nincs elég hely a meghajtón
JUVEfun: köszi megnézem -
ricsa008 #7007 nem tudom fel tenni a magyaritást amikor a könyvtárat kell beéllítani onnan nem tudom folytatni
-
Fix10 #7006 meg tudtok valami magyar szervert? megköszönném -
Fix10 #7005 sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy felraktam az 1.3as patchet és versenyek végén nincs és egyáltakán nem is jön be a replay nemtudom végignézni verseny, régebben még működött valaki tudna sengíteni? valameik opcióba belehet álítani a visszajátszást? -
#7004 ITT próbáldmegkérdezni .... -
zsomboor #7003 Lehet h azért nem láttad mert még nem volt/tele volt. Próbáljuk ki majd valamikor itt írj időpontot, és ha nekem is jó meg tudjuk nézni h hol a baj, bár nekem se egy díjnyertes a szerverem szelektál rendesen -
zsomboor #7002 HELP!!! Bár ennek nem sok köze van konkrétan a GRID-hez de azért megkérdem itt is míg nem találok valami kormányos topikot. Nem dudja valaki h miért nem ismeri fel a kormányom a gép??? Van egy másik gépem csak az nagyon gyenge azon működik op. rendszer ugyan az mind a kettőn (win xp sp3). A gameporttal lehet a baj mert az eszközkezelőben azt írja a helyhez h ismeretlen 5x is újratelepítettem a gameportot de semmi. -
dzsavermadar #7001 Nekem is xp-m van, az nem számít. Ha felraktad z 1.3-at, akkor tudnod kell csatlakozni.Esetleg van olyan, hogy a szeróval gond van,és nem tudunk valamiért belépni. Tegnap én sem tudtam az egyikre belépni. Aztán készített más egy másikat, és ott már nem volt gond. Van akit csak többszöri próbálkozásra enged be. Próbálkozz te is többször. Vagy folynak a bajnokságok, és más a jelszó.Én is azért nem csinálok szerót, mert hozzám sokan nem tudnak belépni. Nem tudom miért. -
#7000 Letöltöttem az 1.3 as pact de nekem vind xp van nem vin-7 tem ezert nem tudok csatlakozni.Pedig mar rég szerettem volna átmenni mert az 1.2 már unom,ráadőásul most már iszonyú sok görény van fent,akik azért jönnek hogy kicsesszenek másokkal elrontva ezzel mindenki játékát. -
dzsavermadar #6999 Nem kötelező, csak (amint írtam) ha többször is jössz gurulni, akkor célszerű a gerisztráció "nálunk" is, mert jobban el tudjuk egymást érni, ha valami info van, vagy valakinek bármilyen segítség kell. Látod itt norman001-nek is belinkeltem ma reggel a PH fórumot, és már meg is kapta a választ/segítséget a kérdésére. Sokan vagyunk, és rendszeresen olvassuk a fórumot, és így hamarabb jön ami kell. Ha meg reisztráltál, egyszer írj egy bejelentkezést, hogy lássuk, hogy ott vagy.Elég egy "üdv" is. Ha versenyen történik valami, vagy elhangzik egy kérdés, egyéb, és nem tudjuk ott megbeszélni, akkor meg lehet beszélni privátban, bárkivel a meccs után valamikor, mert meg van a kapcsolat. Ide viszonylag kevesen járnak az ottani társaságból. -
Rony94 #6998 Jól éreztem magam. Nem hittem volna hogy ennyire ellehet hülyülni. :D Ráadásul ez minden nap van. Nem semmi. :D Tőlem csatlakozhatok. Hogyan csatlakozhatok? -
dzsavermadar #6997 Akkor gyere, ha tudsz.
Az élet néha elszakít minket jó dolgoktól, de hát az élet fontosabb, mint a játék.
-
dzsavermadar #6996 Nálunk a PH-n, ITT, kérdezd meg, megkapod a választ, mert néhányan tudják. Azt hiszem, hogy csak single playerben tudod használni, de ez nem biztos.