GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(wcg-n milyen autos számok is vannak? nidforszpid? 😄 nahagyjál a hozzáértéseddel 😄 )
Forza.
Get a life!
www.team-gigabyte.com
Forza.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A driftnél nagyon jol lehet vele játszani!
Azon filózom, hogy veszek egy boxcontrollert, azon állítólag van analóg ravasz (vagy mi..). Ez igaz?
Fákjúal!
Triathlon for life
Az 1 dvd-s verzióhoz is van valami patch nézz utána a google-ban !
Esetleg nem az 1 dvd-s verzió van meg neked ?
Ezért nem tudja felrakni mert nincs mire felraknia !
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Get a life!
Létezik már a játékhoz, valamilyen Realistic mod, vagy valami hasonló, ami javít az autók viselkedésén?
Get a life!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Aztán már a controlban a custom setupban be tudod állítani.
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
Segítséget szeretnék kérni!
Hol és hogyan lehet beállítani a játékban hogy ne billentyûvel hanem kormánnyal tudjak játszani!
Setupban semmit nem találtam!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Az biztos hogy a downhill drift, peak run és city run ugyanazon a hegyi úton játszódik...ami egyébként egy valós szakasz, Google MAPS-en is jól látszik, meg ez szerepelt az Initial D-ben is mint Mt Akina(ami valójában Mt Haruna):Mt Haruna útvonal:
bar nekem eddig freestyle driftw ftw 😄
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Idõmérõ?
Ha a kocsiknál kiválasztom a test drive-ot, akkor ott tudok pályát választani, de akkor is csak a kategóriának megfelelõ pályát.
Ergo nem tudok peak run-t választani egy drift autóval.
Lehet hogy ezt csak akkor tudom megtenni ha az összes versenyt megnyerem?
Global licence-em van épp, olyan 1100.000 RP körül...
A másodikra: csak ugy tudsz menni más pályákon, ha idöméröben tolod (vagy miben, megtalálod, majd ha ujra játszom vele, megnézem neked!)!
Kérdésemre tudtok választ adni?
"Végigolvastam a FAQ részt, meg a neten is nézelõdtem de nem találtam módot arra hogy a full játékban a drift autóval menjek egy pro tuned ellen mondjuk a peak runban vagy a city runban, esetleg egy midnight touge-on a'la Initial D? Van erre mód?
Akár valamilyen mod v hack segítségével?
Vagy legalább multiban szabadon lehet menni különbözõ kategóriákkal egymás ellen?
A másik kérdés hogy arra van-e mód hogy egy drift autóval menjek pl a fent említett pályák valamelyikén(hiszen azok csak pro tuned autóval elérhetõek ha jól tudom) csak úgy egyedül?"
Végül is a kormánnyal kezdtem el játszani,azzal azért lehet normálisan gyorsulni kipörgés nélkül.
A nfs az meg valóban más kaptafa...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
2,Az utcai autók is kipörögnek ha 300+ lóerõ figyel bennük, és az a hátsó kerekekre koncentrálódik.
Az a másik hogy ezek drift beállított kocsik nem 300 hanem inkább 400 lóerõ fölötti teljesítménnyel (nézd meg a D1 gépeit), és igen, ezek elpörögnek hármasban is simán.
3, kormányt, gázpedált állítsd be a játékban is külön, mert alapból valóban nagyon érzékenyen kezeli ezeket. Ha ebbõl visszaveszel mindjárt irányíthatóbb lesz a kocsi.
2 ezek nem utcai autok, képzeld ha tövig nyomod a gázt, mind kipörög, sokkal jobban, mint amennyire ezt a GRID tükrözi
3 kapcsolj be minden segitséget és játsz könnyû fokozaton vagy menj nidforszpidezni
Forza.
Végigolvastam a FAQ részt, meg a neten is nézelõdtem de nem találtam módot arra hogy a full játékban a drift autóval menjek egy pro tuned ellen mondjuk a peak runban vagy a city runban, esetleg egy midnight touge-on a'la Initial D? Van erre mód?
Akár valamilyen mod v hack segítségével?
Vagy legalább multiban szabadon lehet menni különbözõ kategóriákkal egymás ellen?
A másik kérdés hogy arra van-e mód hogy egy drift autóval menjek pl a fent említett pályák valamelyikén(hiszen azok csak pro tuned autóval elérhetõek ha jól tudom) csak úgy egyedül?
De itt a grid-ben baromira érzékeny az írányitás szerintem.Gondolok itt most gáz fék fröccsre.Na mind1,elõszedem a kormányt,hátha az segít dolgon
Anno a GTR fia gt volt ilyen,de mondjuk az hip-hop uninstall lett a vége
Az oké hogy iszonyú reális akar lenni a játék,de azt nekem senki ne probálja beadni,hogy a létezõ összes taliga kipörög még kettesben is,nem is kis slunggal...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
#4848 Ez nem hiba , ez inkább erény <#idiota>#idiota>
Egy bajom van csak vele xp alatt nem indul el az eredeti csak a feltört<#wow1>#wow1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
az meg hogy te nem tudod iranyitani az mar a te bajod.
egyebkent eleg bena peldat hoztal fel: "Ezt az ilyen kis vérpistikék szeretik , akik a NFS Carbonnal is játszottak." mivel a Carbonba se volt nehez iranyitani az autokat (bar lehet neked az is fejtorest okozott 😄)
ami nekem a legjobban teccik az egeszbol az a freestyle drift sztem eleg jol megcsinaltak.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k