7156
-
#5351 Nem találok ilyet :/ -
#5350 Átállítod controlsban a megfelelő gombokat. -
#5349 Hogy tudom kormányra állítani nincs olyan lehetőség nálam :/ -
#5348 Fuhhhh, kikészített a story mód. Van szopatós rész rendesen. Annyit játszottam hogy, a sarkam megfájdult a sok pedálozástól. -
#5347 Jaja meg is van! Azért érdekes. FULL grafikán elég könnyedén megy :O -
#5346 Van, gamecopyworldon van az image. -
#5345 :/ érdekes mind1 átrakom azt kész :)
Amm.. Buttolási lehetőség van itt is mint TDU-ban? Mert TDU CD-m már eléggé repedezett nem akarok ezzel is így járni -
#5344 Hy! Ma du-n egy Freestyle Drift? Xfire-m: headhunter860806
Vegyetek fel azt játszunk egyet. -
#5343 Nekem rendesen települt a d-re. -
Roteiro #5342 Sziasztok,
Én is csatlakoztam a Grid fanok táborába :) Szoktak lenni magyar szervezésű versenyek?
Ha vlkinek lenne kedve menni pár kört vegyen fel xfire-ön:Roteiroo -
#5341 Telepítem a lemezről a GRID-et és megadom neki hogy a D-re telepítsen erre települ a C-re ez átlagos? -
#5340 Tényleg. Mikor írtam még jó volt. Feltöltöttem ide: Magyarítás. -
sanyikasanyika #5339 Azt írja ki letöltött file mérete 0 bite . -
sanyikasanyika #5338 Bár az a link rossz.- -
sanyikasanyika #5337 Bocsi most vettem észre megvan válaszolva :) -
sanyikasanyika #5336 Sziasztok!
A magyarítást honnan lehet "beszerezni" ?
Köszi előre is. -
#5335 Ott van a bannerban: Magyarítás. -
pisuka #5334 Srácok valaki fel dobná a magyariítást mert nem találom a faq-ban!
Kösziönöm! -
#5333 Szívesen , de a nagy dolgok most kezdődnek ! Most mindent magadra kell hangolni. Gumik tapadása, kormány holtjáték stb... -
#5332 Hali Köszönöm!!! Minden faca!!! Ez nehéz szülés volt, de megérte - ngyon pöpec ez a játék:) -
#5331 Ha jól emlékszem a grafikában mindent full-ra raksz ez is megoldódik !
/ua. mint a Dirtben/ -
#5330 Nagyon köszönöm a segítséget Neked és Mindenkinek - összeállt a dolog, ez nehéz szülés volt...
Most már csak egy furcsa dolog van, hogy belső nézetben nincs pilóta (nem látni a kezeit) és nem tekeredik a kormány, hanem fixen áll - elég fura...
még 1x thx mindeninek!!! -
#5329 Burnout idei. -
#5328 http://gridjoint.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 -
#5327 Lapozz vissza a 5158 hsz-re. Onnan letöltöd és a Grid/effect mappát felülírod -
#5326 Jah, biztos hogy nem a vistávalvan gond és nem is a profilerer, mert más játéknál mükszik... A griddel nem tuddom összehozni...Effekt setup alatt mit értesz? A profilerben? Vagy a gridben
nem tudnál nekem linkelni egy eállításod a profilerben...???? és mi az a mini image??? le vaok maradva. valószínű itt a gond...:) Előre is köszi!!!! -
Indigo #5325 És hol volt ez a szavazás? -
#5324 Hát az UNDERCOVER elég gagyi lett , más meg nem nagyon jelent meg /bocs Burnout . de az más kategória/ így nem nagyon volt vetélytárs /amugy se nagyon van más a Codemasters/ -
#5323 Csak arra szerettem volna rávilágítani , hogy nem a vistával van a baj ! -
#5322 Azt azért nem ! Jó sokat baszakodtam vele én is ! 1.Legfrissebb kormány driver 2. effect setup 3. mini image ...aztán össze állt ! -
#5321 Az internetezők 45 %-ainak szavazata szerint ! -
Indigo #5320 Ki szerint? -
#5319 2008-ban az év legjobb autós játéka a Race driver GRID lett ! -
#5318 Hali! Én vágom, de nem tudom mit basztam el , vagy mit nem állítok be. Neked elsőre minden simán ment? -
#5317 Érdekes, nekem semmi problémám a 64es vistaval.Olvass vissza ! Nekem tökéletesen mükszik a kormány /Logitech/
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1189556936 -
#5316 Á, kicsit sem :))))
-
#5315 amúgy nem vagyok függő:) -
#5314 [csak poénkodtam.]
[nekem a max szorzóm eddig 4x volt, kicsit még szoknom kell a GRID alatti driftelést... hát igen, a NFS arcade feeling egészen más, mint ez.] -
#5313 nem volt semmi csít
csak vagy 2x ilyen 40-es szorzó
10 perc alatt persze szabad driftbe. -
#5312 Te jószagú-atya-úristen!
Valld be, hogy csíteltél!