GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülnék ha ezt az engine-t amit a dirt meg a grid használ felhasználná a codemasters valami utcai autós cucchoz, szerintem nagyon nagyot ütne..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Naon úgy tûnik, hogy egy idõre kimarad az életembõl a Grid és mehetek GTA 4-ezni tovább. 😞 Csak már úgy hiányzott vna vmi penge autós gém. A Forza 2 messze van már. 😊
Az imént egy midnight touge közben sikerült az ellenfelet (aki egyébként a csapattársam volt) úgy hozzászorítani a szalagkorláthoz, hogy az egy ponton behorpadt, az arc pedig megdobódott rajta, és lezuhant a szakadékba 😄DDD Kb 3 kanyarral lejebb meg ott hömbölgött fejtetõn az út közepén <#idiota>#idiota>
Baszott látványos volt 😄D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A Mini image megoldotta kilépést. 😊 Ez már egy pozitívum, köszönöm. Viszont az durván fél percenként fellépõ belassulás nem szünt meg. :/ Arra is várok tippeket. Olyan mint egy effekt, nem pedig szaggatás.
(De ott az OFF topik..)
Értem. Tudsz segíteni egy rövid leírással, hogy azt, hogy is csináljam? Megköszönném.
Csak néhány futam erejéig szeretnék játszogatni vele, hogy érdemesnek találom-e utána beszerezni Box-ra.
Köszi szépen.
Üdv!
nekem is ugyan ez a problémám volt, valszeg a crackkel lesz a gond. mióta nem cracket használok a cd nélküli indításra, hanem miniimage-t azóta hibátlanul fut és nem lép ki.
A hozzászólások nagy részét végigböngésztem, hogy hátha találkozok vkivel, akit hasonló hibák idegesítenek és esetleg orvosolni tudja, de sajna nem találtam.
Nálam verseny közben idõközönként belassul a játék 1-2 másodpercre, majd hibátlanul fut tovább. Futam után kilép és hibaüzit dob a Windows, hogy küldjön e jelentést vagy sem. :/// Miért?
Friss, legál SP3-as 32 bites XP, új DirectX (2008.08as redist), új Nvidia driver. Próbáltam a legfrissebb késszel is és a bétával is, ami újabb nála. Ugyanaz.
Core2Duo E4600 2,66 Ghz, 4 GB 800Mhz DDr2, Asus EN8800GT 512 MB DDR3, Asus P5Q alaplap, friss driverekkel.
1.2-es patch a játékon, crack-elve. (1.1-el ugyanez volt.
Más: gondjaim vannak a hanggal is. Csak néha hallom a saját autóm. A közönséget csak addig amíg közel elhúzom mellettük. ???
SB Audigy 2.
Mihez kezdjek???? :////
[email protected]
jó szórakozást!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Rest In Peace PaC & YaK
egyébként igen, megy az 1.2-es javítással is, mivel ez alatt készült!
a letöltéshez regisztrálni kell!
Namármost én arra következtettem hirtelen hogy lehet azért nem tudom megnézni a verseny visszajátszásokat, mert (A) úgy pakoltam fel a játékot hogy a Demo fenn volt, és ez okozhatott valami ütközést az Application Data cache könyvtárában, vagy mert (😎 túl kevés a hely a Replay cache-nek a rendszer partíciómon (C:/), ezért alapból fel se installálta ezt a funkciót.
Ja igen, "Instant Replay"-ek müxenek rendesen, a játék is fut mint a nyúl Ultrán, csak azért nah... 2 verseny között, amit a kormányommal folytatott küzdelemmel töltök, szívesen megnéznék 1-2 pihentetõ, szemet gyönyörködtetõ replay-t. Ha valaki tud valami okosságot mondani, ne habozzon plz!!!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Lécci nevét és jalszavát dobjátok át nekem KÖSZI
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Én kormánnyal használom és semmi gondom vele, gamepaddal meg sem próbálnám...
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
Forza.
Kormánnyal (esetleg valami analóg keypaddal) próbáld, mert gombokkal valóban nem fog menni.
Nem lehet az érzékenységén állítani hogy 1 gombnyomásra ne pörögjön a kocsi?
Van állandóan müködõ magyar szerver Grid-be?
Ha van valaki léccives irja meg a nevét és jelszavát
KÖSZÖNÖM
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Újabb kérdés:
Patch nélkül nem is lehet megvenni a 911 GT3-at?
A karrier módban sehol nem találom a megvehetõ kocsik között 😞
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
egy kompatibilitási módot kellett bepipálni a vírusirtó settings menüjében. Nekem is ez volt.Ha nem az van neked akkor passz.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
"Örömmel vettük tudomásul, hogy több nagyobb cég is érdeklõdik a csapat iránt, elképzelhetõ, hogy újabb szponzorokkal gazdagodhatunk a jövõben!"
Tudom, hogy a logitech foglalkozik klánok szponzorálásával. Megpróbálhatom kitalálni, mely cégek kerestek meg a wcg után ajánlataikkal? 😄DD
Forza.
HEG (klánod) eredményei WCG-n:
-PGR4 (1. hely)
-Forza2 (1.hely)
-Need 4 Speed Pro Street (1. hely)
-Racedriver GRID (1. hely)
ebbõl két játékot xbox360 kontrollerrel játszottatok... kettõt TALÁN logitechel 😉
Forza.
Get a life!