7156
  • BIZ0906
    Neked hogy hogy nem bluros a kép vagy homályos? Hogy csináltad ilyen letisztultra?
  • RYO21
    be lehet állítani a játékot hogy bill.-en ne akajon 90fokos szögben fordulni? nagyon idegesít
  • RYO21
    nálam az nem csinál semmit.
  • [HUN]FaTaL
    Azt simán le lehet venni (nekem is le van) csak a post processt kell eltűntetni.
  • RYO21
    sárgán:

de így az igazi:

• RYO21
    nálam is igy nez ki, csak csunya sárga minden
  • EK1TEP
    Simán!
  • IMYke2.0.0.0
    HD4850-el így is néz ki - alapból.
  • RYO21
    be lehet állítani a játékot hogy bill.-en ne akajon 90fokos szögben fordulni? mert igy olyan az irányítás mint az undercoverben.
  • RYO21
    kicsit jobb graf

http://www.pcgameshardware.com/&menu=browser&image_id=835886&article_id=646827&page=1&show=original

igy kellene kineznie a játéknak
  • farass
    Sziasztok!
    Látom itt is többen írjátok, hogy nem működik rendesen a Logitech kormány. Nekem Formula Force EX-em van és nem ment a játékkal, de a következő trükk, bár körülményes, de megoldja a problémát: Először játék indít, majd a menübe érve kormány csatlakoztat, alt+tab, Profiler indít, kalibrál és vissza a játékba, ami immáron látja is a kormányt!!! Talán kalibrálni nem is szükséges, de baj nem lehet belőle!
  • Fitti83
    Király volt a tegnapi derbi!!!Köszi Hole! Bánhatják a többiek, hogy nem jöttek!! XD
  • lybrahu
    Na igen...még gyakorolni kell!!
    De hát nem ezért szeretünk!
  • Fitti83
    Kár hogy nem lehet szerkeszteni a hsz-t. :( Lett pár hibám, mert csak gyorsan írtam és nem olvastam át. Sory.
    És a dupla hsz-ért is sry. Csak bassza a csőrömet az a pár hiba. XD
  • Fitti83
    Én szerintem ott lezsek!!!De ez alap már nem ennél a társaságnál!? Akkor Johnny és Lybra, ti is gyertek ám!!! Ott a helyetek! NA és várunk még jelentkezőket. Nehogy már mindig külföldiekkel kelyen derbizni!Sok sikert mindenkinek!Én nem fogok kímélni senkit.Zúzás lesz ezerrel! Nah jó, csak light-osan.
  • holecsko10

Akinek nincs ts az innen leszedheti, természetesen mikrofon kell.

87.229.24.114:8767

Itt van ez a cím a szobákon belül R_D_GRID szobába kell bemenni és a jelszó: roncsderbi a szobába max 32 ember fér be szóval, ha valaki nem kerülne, be a 12 fős találkozóba az figyelheti, hogy ki húz el és csatlakozhat.

Ha zavar, hogy egyfajtába-kibe mászkálnak a ts szobából és mindig ezeket mondja, hogy new payer vagy player left akkor ezt kell csinálni, hogy a néni csöndbe, legyen

Setting/otions/Sound notification/Joining and leaving itt meg ezt a kettőt channels Player joined Player left ezeknél ott van az elérése és nyomjunk a clear-ra és apply és kész.
  • kikiakiraly
    oksa
    Kösziiiiiiiiii
  • Fitti83
    Ha nem eredeti a játékod, akkor fáradj át légyszi az off topik-ba és ott biztos megmondják melyik crack kell.
    Amúgy a konfig az azt jelenti, hogy milyen a géped, miket tartalmaz.
  • kikiakiraly
    És mi az a konfig????Bocsi de nem régen kaptam a gépem.
  • macleody
    Legalább a konfigodat leírnád.
  • kikiakiraly
    Sziasztok
    Nekem az lenne a bajom a Grid-el hogy nem lehet elindítani.:(
    Amikor rákattintok akkor nem csinál semmit,utána kipróbáltam egy v1.2-es verziót meg vagy 20 féle crack-et de akkor sem jó.
    Ha valaki tud segítsen légysziiiiiiii
    Előre is köszönöm
  • Fitti83
    Töltsd le a legfrissebb Logitech Profiler-t, ha nem az van fent. Nálam segített az irányítás javításában.
  • kissadamvikt
    feltettem semmi változás
  • IMYke2.0.0.0
    Én értelemszerűen feltenném - nem véletlenül készülnek ezek a javítások.
  • kissadamvikt
    nem 1.1-es van fent. 1.2-eset tegyem fel? attól jobb lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    Azaz v1.2 Patch-et akartad feltenni, nemde bár?
  • kissadamvikt
    feltettem az 1.1-es patchet most már be tudtam állítani a gombokat, de játék közben nem reagál semmire, még a billentyűzetre sem.....
  • kissadamvikt
    Szasztok!

van egy Logitech Wingman Formula GP kormányom, de a játék nem érzékeli. kormány driver fent van rendesen, más játékkal működik de ezzel nem. játékot nem patcheltem
  • [HUN]FaTaL
    Igen ezt elbaltázták. Exen jobb klikk, tulajdonságoknál meg lehet nézni a verziószámot. Szívesen egyébként :)
  • holecsko10
    Már sikerült megoldani lybrahunnal. Újra felraktuk a 1.2-es patch-et és így már tényleg megy. Sajna az a bibi hogy nem mutatja a játék hogy hányas van fent. Köszönjük a segítséged.
  • lybrahu
    Az van mindannyiunknak
  • [HUN]FaTaL
    Nem egyezik a verzió. Patcheljetek mindannyian 1.2re.
  • lybrahu
    Üdvözlet!
    Vki. legyen kedves segíteni! A probléma a következő: 4-en szeretnénk tolni 1 versenyt online, de nem látjuk az egyikünk által létrehozott versenyt. Illetve 2-en látják 2-en pedig nem.Magyarán bárhova is megyünk (verseny keresése) az egyik páros nem látja ugyanazokat a versenyeket.
    Ketten x-et látnak, ketten y-ont. Remélem érthetően írtam le! :)
    Mi lehet a gond?
    Előre is kösz!
  • Misi az ezredes
    Ja thx sikerült :) csak még be kell állítani mert most ha gyorsan megyek tekerhetem fullra h picit elforduljon a komrány :/
  • Misi az ezredes
    majd ma délután megnézem köszi :)
  • HeadHunter86
    Nálam úgy kell, hogy először CTRL, aztán ENTER, akkor megjelenik az adott parancsra egy kérdőjel, pl.: gáz-nál, és akkor megnyomom a pedált és kész. Remélem érthető.
  • sanyikasanyika
    Az előbb a linkkel lehetett baj.
  • sanyikasanyika
    Köszi működik.
    Holnap veszem meg jónak tűnik nagyon. Az NFS valamiért nekem nem tetszik,de ez jól néz ki :)

• Misi az ezredes
    Azzal nincs probléma csak azzal hogy mintha nem érzékelné :/ Pedig LFS-ben TDU-ban tökéletesen megy :/
  • kifli
    controllsba bemész és betű helyett a kormányt forgatod vagy pedált nyomsz