7156
  • Csabesz6
    Visszajátszáskor mivel forgatom a kamerát az autó körül?
    köszi
  • RYO21
    Szerintetek hány fps-re állítsam be a grafikát? elég neki 30fps? vagy vegyem le low-ra?
  • RYO21
    mind1 megvan
  • RYO21
    online módban melyik a dalara f1?
  • swabo
    már lényegtelen megoldottam...
  • swabo
    császtok! Nekem az lenne a bajom a játékkal, hogy miután a beállításoknál beállítottam a kormányra az irányítást (Logitech MOMO),
    a custom van kipipálva, mert a preset nél nem lehet állítani, na utána miután elindítom a versenyt a játék nem reagál a kormányra meg a pedálokra, csak a váltás hátranézés kézifék stb... nem tudnátok valamiben segíteni?? nagyon szépen kszönöm!!
  • EK1TEP
    Jókérdés ezt nemtudom sajnos :S
  • Passy
    Köszi, ez volt a baj.
    Egyébként elkülönít magának helyet vagy csak használja és aztán törlődik?
  • EK1TEP
    Kevés a helyed a C meghajtón vagy amin a windows van.
  • Passy
    Hali!

1 kérdésem lenne, mégpedig: eltünt a visszajátszás a versenyek végéröl.
    Valakinek van valami ötlete?
  • szargame
    Sziasztok! A Saját kocsimon a futott kilómétert mirtnem jegyzi meg ?
  • RYO21
    fullon 20fps-em van.
  • RYO21
    melyik assist-ekkel érdemes driftelni? tc stb....
  • [HUN]FaTaL
    A GDDR3as 7300GT szénnéhúzva gyorsabb csak mint a 6600GT. Egy a lényeg szénnébutítva lehet csak vele gridezni.
  • Maxtreme
    opp én is benéztem, 6600GT-nek olvastam lol :D
    a DDR3-as 7300GT viszont valamivel gyorsabb mint a 6600GT azért :) (a sima DDR1-es 6800 meg kb 6600GT :) )
    ...uhh ez a sok szám
  • RYO21
    GDDR3 128 bit
  • [HUN]FaTaL
    Nem 6800GT hanem 6600GT :D 6800GT-nek a közelébe sincs.
  • Maxtreme
    Ha DDR3 akkor igen!:)
    (az órajeleket nézve mondjuk vszínű h az :D)
  • [HUN]FaTaL
    7300GT inkább 6800GT ami 2005ben jött, ami 4 év :)

A többivel egyetértek egyébként :)
  • Maxtreme
    7300GT kb gf 6800, ami bizony 2004 környékén jött ;) (jóó akkor 5 év :) )
    Amúgy a 6 évet szintre értettem, azt is példának.

De ugye azzal egyet értesz hogy azt a játékfejlesztőktől sem lehet elvárni hogy 1 sok évvel ezelőtti színvonalat képviselő gépen menjen minden új game 500 fps-el? :)
  • [HUN]FaTaL
    Az E2200 és a 7300GT az hol 6 éves?:D 6 éve FX-ek voltak meg a korai P4ek...
  • Maxtreme
    Azért azt nem lehet elvárni hogy valami jól is nézzen ki, meg jól is menjen egy ~ 6 éves gépen.
  • [HUN]FaTaL
    A gridlauncherrel egy-két dolgot tiltogatva, kapcsolgatva még a notebookomon is játszható a játék (2ghz dualcore, 2gb ddr2-667, mobility hd3470 256 gddr2/64bit)
  • Danecay
    Töltsd le a GRIDLauncher-t INNEN Ezzel indítsd a játékot, de még mielőtt a Launch Grid-re kattintanál az Advanced... beállítások között nézz szét, mert van egy csomó dolog, aminek a kikapcsoloásával, vagy értékének csökkentésével plusz FPS-hez juthatsz. Első körben javaslom a Post Process Enabled és BLUR pipák kiszedését, de vannak még ott még pl. az árnyékokra vonatkozó beállítások is, továbbá kutakodj a második Object Details fül alatt is.
  • RYO21
    nálam csak 800x600 on van 30 fps.
  • Maxtreme
    Minek? Még patch nélkül is az egyik legjobban optimizált játékok közé tartozik.
  • R420
    Hali!
  • RYO21
    1.2-es patch javítja a teljesítményt?
  • dav1d
    *jav:

ezt a sort:
    <postprocess enabled="true" blur="true" />

cseréld erre:
    <postprocess enabled="false" blur="false" />
  • dav1d
    DEMO:
    C:\Documents and Settings\<your user>\My documents\Codemasters\GRID Demo\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml

Teljes játék:
    <Windir>:\Documents and Settings\<your user>\My documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml

az alábbi sort keresd meg ezekben a fájlokban:
    <postprocess enabled="true" blur="true" />
    <postprocess enabled="false" blur="false" />

(légyszi faq-ba irjátok be!)
  • kaposi1
    a magyarítás elköltözöttide
  • macleody
    Ehune.
  • zotya10002
    Sziasztok!!Valaki tudna segíteni magyarítás ügyben?????
  • kifli
    én is jaffázok már egy kicsit...

ae86-al mentem...
  • holecsko10
    Hali kettő problémám van az egyik a következő. Amikor megyek, verseny közben sokszor belassul, a kép főleg kanyarokban azt mondják, hogy ez valami effekt, és hogy ki lehet szedni a játékból. Adna valaki ehhez egy linket. A másik meg az, hogy rangsorolt versenyben játszok és bajnok 3 csillaggal volt, de kifagytam vissza mentem és látom, hogy csak 2 csillag van a 3 helyet jól van mondom biztos nem mentette el átküzdöm magamat hogy meg legyen a 3 csillag és kilépés de előtte mentettem a game-t majd később vissza megyek mit látok megint 2 csillag van a 3 helyet ilyenkor mit csináljak? Mert nagyon pipa vagyok és egyfolytában ezt játssza el velem.

Kérem valaki segítsen.
  • kifli
    itt vannak:

ITT és ITT

valamint a grid laucher nevű progival lehet nagyobb felbontású tükröjket/árnyékokat meg hasonlókat csinálni
  • EK1TEP
    Nézett ki így!
    Van kis cuccos ami kivesz valamit a gameből és nemlesz olyan homályos de viszont a háttér az elég érdekes lesz néhol...fák,hegyek gagyik lesznek..legalábbis nálam ilyen volt.
  • kifli
    voltak itt belinkelve mod-ok
  • BIZ0906
    Jó lenne ha így nézne ki :)
  • RYO21
    Ezeket a képeket a neten találtam.