GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
multizni csak eredetivel lehet?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Újra kellene telepítenem a GRID-et (persze Win miatt) Hová menti a játék a mentéseket?, mert nem akarnám újra kezdeni az elejérõl!! Köszi.
Nekem is volt ilyen kormányom régebben és nagyon szerettem. Egyébként 502-s verziójú az utolsó driver hozzá.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ha van újabb driver a kormányodhoz, eloször azt próbáld meg telepíteni. A továbbiakat már spoilerként írom, mert az már erõsen WRZ téma, de csak itt fejtem ki mert itt kezdtül el a beszélgetést.
Szóval:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Privátba el akartam küldeni a megfelelõ fileokat, de nekem is azt írta hibának, hogy nem vagy regisztrált fórumozó. A módosított FFB beállítást megkaptad?
A hivatalos 1.1 és 1.2-es Patch-eket telepítettem, semmi extra, a Force Feedback beállítást pedig elküldöm priviben, gondolom kormányt használsz 😊
Eddig én is csak új verdát vettem.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mi a lényege az eBay-es vásárlási lehetõségnek? Az esetek többségében elhanyagolható az a pár ezer fontnyi különbség a rendes vételi árhoz viszonyítva, különösen ha több százezres, vagy milliós értékû autókról van szó.
Nem rég játszom a játékkal, de a demó után kialakult negatív véleményem ellenére, annál jobban szórakozom vele. Valószínûleg ehhez hozzájárult az az óta kiadott 2 db. patch is valamint a módosított Force Feedback beállítás amit használok.
Még valami. Csapattárs választásnál hogyan kell értelmezni a hozzátartozó grafikont. Az egyes tulajdonságokat jelölõ cikkek, szeletek, minél jobban távolodjanak el, ugorjanak ki a kör közepétõl, vagy éppen ellenkezõleg? Számomra az lenne a logikus, ha a képességek nagyságát a hozzá tartozó szeletek nagysága jelölné, de számomra érdekes módon megnéztem egy jó drága pilóta képességeit és a legelsõ csapattársam egyes képességei nagyobbak voltak mint a drágáé. A drága pilóta képességei alig ugrottak ki a kör közepérõl, vagy hogy úgy mondjam a legbelsõ kis körrõl 😊 Szóval akkor ezzel mi a helyzet, mit is kell nézni?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Továbbá az lenne a kérésem, ha valakinek megvan a játék magyarítása, legyen szíves küldje már el akár ide privát csatolmányként, persze ha a mérete megengedi, mert sajnos nightvision oldala nem mûködik.
Elõre is köszönöm!