GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
Üdv

multizni csak eredetivel lehet?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Mikor belépnék a játékba betölti a logóig és utánna egybõl kidob hibával. A GRID.exe hibát észlelt ezért leállt. A játék eredeti de már próbáltam törtel is és ugyanazt irja ki. Az 1.1 és az 1.2es patch se segít. A konfigom e8400 3ghz, asus p5qc, 4gb ram, gtx 260. Nem értem mi a baja. Ha jobb klikkel rákattintok a GRID.exe-re tulajdonságok és kompatibilitás és windows 95 vagy 98\Me állítom úgy elindul de akkor meg nem lehet felbontást meg hertzet állítani és nagy csúnyán jeleníti meg, és kint a windowsba se tudom módosítani. Windows Xp sp3 van és nvidia 180.48 driverem.
guruzone
Aki játszani akar, TeamSpeakben vagyunk általában a Guru's GRID Gaming szobában. jelszó nincs. Ma is játék van délután 5-ig kb. Üdv

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Danecay
NEVED\Documents\Codemasters\GRID\savegame\
Ha minden igaz 😊

Szasz mindenki!
Újra kellene telepítenem a GRID-et (persze Win miatt) Hová menti a játék a mentéseket?, mert nem akarnám újra kezdeni az elejérõl!! Köszi.
Hiába,semmi változás,nem értem,hogy miért van ez a probléma,ki fogom próbálni másik gépen is,hátha a gépemmel van gond.
Danecay
És ha a \NEVED\Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml -ben átírod a felbontást?

Ott is csak 1280 felbontás a max.
Danecay
Mondjuk, lehet nálad felajánlaná az 1680 X 1050-es felbontást is a Launcher, mert most vettem észre, hogy most nálam valamiért most ez Windows alatt sem aktív. Gyakorlatilag azokat a felbontásokat ajánlja fel amiket a Win is.

Danecay
A Grid Launcher-t próbáltad már? Igaz a 1680 X 1050-es felbontást ez sem ajánlja fel, viszont az 1440 X 900-at igen és én így is használom, már csak azért is mert 1680 X 1050-ben a monitoromon csak 60Hz a képfrissítés.

Persze,ekkora felbontásban megy a rendszer.
Danecay
Hi!
Windowson belül a felbontást be tudod állítani 1680X1050-re?

22" a monitorom,de itt csak 1280X1024 felbontás a max ,amit tudok állítani,segítenétek?
 Evil
Jah, ha a monitorod nem támogatja azt a felbontást <#idiota>

Bandi 18
Én is azon tolom 😊

Létezik,hogy nem lehet 1680X1050 felbontást elõcsalogatni a játékból?
bpeti72
köszönöm

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Danecay
Érdemes elolvasni a #5122 commentemben lévõ SPOILER-ezett részt.

Danecay
Elküldtem a fileokat😊
Nekem is volt ilyen kormányom régebben és nagyon szerettem. Egyébként 502-s verziójú az utolsó driver hozzá.

MerlinW
mindig ugyanonnan: gamecopyworld.com

[merlinw.org]

bpeti72
sziasztok Cracket honnan? valaki légyszi. köszi

JUVEfun
NEM JÖTT EL SEMMI ! Próbáld meg ide küldeni : e mail.:[email protected]
KÖSSSSZI !!!!!!!!!!!!!

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Logitech WingMan Formula Force ! /köszi a segítséget /

Danecay
Hi!
Ha van újabb driver a kormányodhoz, eloször azt próbáld meg telepíteni. A továbbiakat már spoilerként írom, mert az már erõsen WRZ téma, de csak itt fejtem ki mert itt kezdtül el a beszélgetést.
Szóval:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az nem oldja meg a FFB problémáidat akkor a problémát az is okozhatja, hogy nem eredeti a játékot, és nem a megfelelo CRACK-et használod (a haveromnál is ez volt a probléma). Ha patchelted 1.2-es verzióra, nem is érdemes crack-et használni, ugyan is állítólag nem menti el az egyes játékállásokat a játék. Én is az 1.2-es patch által telepített exe-t használom és mellé Daemon Tool-al mountolom a játékhoz készített Mini Image-file-t. Próbáld ki Te is így, lehet ez megoldja a gondodat, ha a kormány driverének frissítése nem segített.

Privátba el akartam küldeni a megfelelõ fileokat, de nekem is azt írta hibának, hogy nem vagy regisztrált fórumozó. A módosított FFB beállítást megkaptad?

Danecay
Milyen kormányod van?

JUVEfun
KÖSZI ! Igen,kormányt , de az effektek nem mûködnek egy istennek se. Az 1.1 és 1.2-es patch-t már én is feltettem.

Danecay
Köszönöm, de a magyarítást az óta sikerült letöltenem, csak megtévesztõ volt, hogy a nightvison.konzolozz.hu -n nem az az üzenet jelenik meg, hogy a letöltések eléréséhez be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod, vagy ehhez hasonló, hanem, hogy a "A kért oldal nem létezik" ill. "Ebben a kategóriában még nincsenek letöltések", de regisztráció után elérhetõvé vált a tartalom. Egyébként sem tudom, hogy privát üzenet formájában el tudtad volna e küldeni a 84.3 MB-os magyarítást.
A hivatalos 1.1 és 1.2-es Patch-eket telepítettem, semmi extra, a Force Feedback beállítást pedig elküldöm priviben, gondolom kormányt használsz 😊

JUVEfun
Adj egy email címet és elküldöm a magyarítást,mert itt a privin nem tudom, mert nem vagy regisztrálva . Különben milyen Force Feedback beállítást használsz ? /Ja és melyik patch-et ?/

Danecay
Értem! Erre írtam, hogy érdekes módon a legelsõ amatõr pilótámnak nagyobbak voltak a képességeit jelzõ cikkei mint a sok pénzért megvásárolható profié, ezért is kérdeztem rá a dologra.
Eddig én is csak új verdát vettem.

broman191
Minél nagyobb egy cikk annál jobb, minden versenytípushoz másféle cikk(ek) elõnyös(ek). Én nem vettem eBay-es autókat mindig nullkilós' verdára költöttem...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Danecay
Hi!
Mi a lényege az eBay-es vásárlási lehetõségnek? Az esetek többségében elhanyagolható az a pár ezer fontnyi különbség a rendes vételi árhoz viszonyítva, különösen ha több százezres, vagy milliós értékû autókról van szó.
Nem rég játszom a játékkal, de a demó után kialakult negatív véleményem ellenére, annál jobban szórakozom vele. Valószínûleg ehhez hozzájárult az az óta kiadott 2 db. patch is valamint a módosított Force Feedback beállítás amit használok.
Még valami. Csapattárs választásnál hogyan kell értelmezni a hozzátartozó grafikont. Az egyes tulajdonságokat jelölõ cikkek, szeletek, minél jobban távolodjanak el, ugorjanak ki a kör közepétõl, vagy éppen ellenkezõleg? Számomra az lenne a logikus, ha a képességek nagyságát a hozzá tartozó szeletek nagysága jelölné, de számomra érdekes módon megnéztem egy jó drága pilóta képességeit és a legelsõ csapattársam egyes képességei nagyobbak voltak mint a drágáé. A drága pilóta képességei alig ugrottak ki a kör közepérõl, vagy hogy úgy mondjam a legbelsõ kis körrõl 😊 Szóval akkor ezzel mi a helyzet, mit is kell nézni?

pointer4
Mer õket jól lelehet húzni zsével 😄 A sok almát.
broman191
No fuckin' way...miért mindig a boxosoknak megy minden elõbb...-.-''

Adam II
Leszedtem tegnap azt a grafikai javítómodot de a readme németül volt így nem mertem bemásolni azt a sok vackot mert attól tartok, hogy elrontom a játékot. Aki használja ezt a modot vagy hasonlót elmondaná, hogy kell felrakni?

bpeti72
köszönöm

dobozra van kiegészítõ :/

INNEN! Elöbb regeld magad, aztán mehet a letöltés.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

bpeti72
sziasztok A magyarításrol tudtok valamit honnan lehet leszedni mert a fenti nem müködik.

kifli
neked is 1000 köszi <#law><#puszi><#worship><#worship><#worship><#worship>
macleody
kifli
már csak az ai mappa kéne mert így kurva erõsekk az ellenfelek és nem tudok nyerni la manson az alattam lévõ kategóriával versenyzek majdhogynem szal valaki felteszi nekem a kb 300kb-s ai mappát valahova? nagyon megköszönném azt is
Danecay
Magyarítás ügyben nem tud nekem senki sem segíteni? Mint írtam a nightvison.cwi.hu oldal nem mûkodik, a nightvison.konzolozz.hu letöltései között elvileg nincs egy darab file sem.

kifli
isten vagy <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#law><#puszi>
ajem kisa
kifli
jajj valaki pls tegye már fel nekem az ai mappát meg a cars mappából a tyregrip.csv-t becsomagolva rapidra vagy valahova!!! nem nagy az egész nincs 1mb 300kb ami télleg nem sok
Danecay
Sziasztok! Tudja valaki mit csinál az Ultra_High_V11 grafikai módosítás, mert én nem igazán veszek észre különbséget, legalább is nem szembetûnõ.
Továbbá az lenne a kérésem, ha valakinek megvan a játék magyarítása, legyen szíves küldje már el akár ide privát csatolmányként, persze ha a mérete megengedi, mert sajnos nightvision oldala nem mûködik.
Elõre is köszönöm!

kifli
megteszi nekem valaki hogy felteszi nekem valahova cars mappából a tyregrip.cvs fájlt meg az ai mappát? léccíléccíléccí
12346
hát. ezek közül össze-vissz a renault-k, és a citroen váltott ki belõlem érdeklõdést. már ha van nekik igényes belterük. nem kifejezetten vágyom egy 1567-ik "csodajárgányra"^^

[HUN]FaTaL
A supranak pl. ocsmány a belseje, a lagunat fogom megnézni 😊

http://goo.gl/gd6Zi5