7156
  • SötétBarom
  • Zoli007
    Azt hittem, csak nálam ilyen, de ha ez szériatartozék, akkor OK.
  • EK1TEP
    A szélek meg azért recések mer a képen pl éppen füst van a háttérben és ez valahogy így lett megoldva... ha füst van akkor a modellek élei berecésednek ezt én is észrevettem.
  • EK1TEP
    Hát az nem festék kopás a kocsin?
    Az is legyen 1920x1080-as felbontású textúrából vagy mire gondolsz?
  • Zoli007
    Javítva.
  • EK1TEP
    Mit kell nézni?
  • Zoli007
    Helló! 2 "problémám" van a játékkal:
    - az árnyékoknak mintha kicsi lenne a felbontása, recés a szélük
    - ezen a képen nem lehet látni annyira, de mintha a modell is kis felbontású lenne, recés a széle, ami játék közben nagyon zavaró.
    Grafika minden max, AA 8x. Előre is kösz a válaszokat!

P.S.: Véletlenül nem tudja valaki mi a különbség a Level 1,2,3 AA, és az MSAA verziók között?
  • red13
    Egy kis segítség kellene. Euro B license- Endurance-Lemans series GT1 és GT2-őt hogy a francba lehet megcsinálni? Kilökni nem igazán sikerül őket, mert az első kanyarba úgy elhúznak, hogy nyomhatom én neki akárhogy, kanyarokat vehetem be gyorsan, szépen, egyszerűen semmi esélyem. mad.gif Már csak ez a két verseny hiányzik.
  • IMYke2.0.0.0
    Logithech Dual Shock-om van, és a hozzá kapott CD-n lévő progival elég jól lehet kalibrálni a cuccot (profil meg ilyenek)...
    Ettől függetlenül, én nem a DS-sel nyomtam végig, hanem billentyűzettel.
  • Indigo
    Így sem az igazi :( Javítást felraktam, így meg nem lép ki rendesen a játékból ("a GRID.exe hibát észlelt és leállt"). De a vezetés sem lett jobb, a te beállításaiddal sem. Esetleg még próbálkozom majd vele.
    De egyébként nem annyira fontos, elsősorban TPS játékok miatt vettem a gamepadot, csak jó lett volna, ha ez is megy vele. (Viszont Live for Speed-et kipróbáltam, azt nagyon szépen lehet irányítani vele. Asszem GRID esetében maradok a billentyűzetnél.)
  • csoli31
    Indigo:Eleinte nekem is nagyon érzékeny volt, nem bírtam még az egyenesekben sem tartani a kocsit. Feszt egyik oldaltól a másikig csaptam a járművet. Próbálgattam állítani, de nem tudom hogy most esetleg azért-e vagy a javítások miatt (1.1-1.2 pach), de helyrejött. Nekem is Rumblepad 2-őm van csak vezetékesbe. Azt olvastam hogy állítólag a játék nem támogatja ezt a gamepadot, amit a javítással megoldottak. Tedd fel a javításokat, ha az sem segít akkor itt van az én beálításom.SpeciálisEzt ugyan ott a vezérlésen belül találod lent.
  • Indigo
    Te gamepaddal nyomod? Nálam így rohadtul túlkormányzott az autó... Alighogy odébbtolom picit a kart, máris falnak megyek... pedig a végállás még nagyon messze van. Nem lehet ezt valahogy beállítani?
  • Indigo
    Köszönöm!
    Így próbáltam elsőre is, csak kicsit hülyén van megoldva a setup menü...
    Mostmár megy!
  • csoli31
    Nekem is egy gamepadom van. A beállítása egyszerű. Az options-ban a vezérlésnél rámész a costum-ra (feltétlen erre menjél, mert csak itt tudod megváltoztatni a kiosztást). Az enter lenyomása után lehet módosítani a kiosztásokat (pld. a kormányzás balra: rámész, enter, és a kiválasztott analóg kart balra tolod).
  • HappyHunter
    Drivert feltetted hozzá? ( ha nem akkor ezt találtam: http://drivers.softpedia.com/get/JOYSTICK-GAMEPAD-WHEELS-and-TABLETS/LOGITECH/Logitech-Rumblepad-2-Vibration-Feedback-Gamepad.shtml )

Esetleg Vezérlőpult-nyomtatók és...-játékvezérlők(innen sztem tudni fogod)
    Vagy játékban Beállítások-irányítás(asszem) ott kiadja a billentyűket és rámész mintha csak egy másik billre akarnád rakni a féket például, és megnyomsz a kontrolleren egy gombot.
    Szerintem így kéne mennie, de én még csak most tervezem a kontrollert,ezért kérdeztem az analóggal való kompatibilitást.
  • Indigo
    Egyáltalán :)
  • HappyHunter
    Az analóg kart nem tudod, vagy egyáltalán?
  • Indigo
    Na erre én is kíváncsi lennék! Ma vettem egy vezeték nélküli Logitech Rumblepad 2-t, be szeretném állítani a GRID-hez, de nem találom, hogy hol lehetne...
  • HappyHunter
    Helló mindenki, egy kérdés: kontrolleren be lehet állítani a térést analóg karra?
  • IMYke2.0.0.0
    Készíts egy ugyanolyan nevű ÚJ PROFILT, mint a korábbi!
    Mentsd el, lépj ki szabályosan és a mentést írd felül később a Win-ben. Ennyi.
  • fess
    tettem új rendszert a gépre,bemásoltam a codemasters mappát a dokumentumokba,de mégse jelenik meg az eddig elért eredményem,de a beállitásaim megvannak...
    most kezdhetem elölről az egészet?
  • macleody
    Én a gőzborotva-vödör-szivacs kombót alkalmazom
  • kifli
    a kézimosás sokkal jobb, mert nem olyan agresszív tisztítás mint a mosó :D
  • Szabi1991
    nem lesz koszos az autó ? :DD
  • fess
    az autómosónak mi értelme van?
  • IMYke2.0.0.0
    úúú, ilyenről még nem hallottam :)
  • fess
    az mitől lehet,hogy lentebb vettem néhány grafikai beállítást,és elkezdett szaggatni a játék,mikor visszaállítottam az elvileg nagyobbra,akkor meg jó volt...
  • Narancs
    Pedig teljesen biztos, hogy az ATT volt a ludas. A lényeg, hogy most megy rendesen ...
  • kifli
    nekemse :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem se okozott gondot az ATT Grid alatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem ATT-vel van szabályozva a venti - semmi gondom így is.
  • Narancs
    Meg van: ATT-t leszedtem és megoldódott a probléma!
  • Danecay
    Nekem is HD4850-esem van, ráadásul felraktam a módosított Ultra High-ra beállított fileokat is, és nálam sem szaggatott soha.
  • BIZ0906
    ja vágom csak kérdeztem nekem nincs semmi gáz a játékkal :)

Narancs: bár az automatikus indításban is szét kéne nézni, hogy nincs e teljesen feleslegesen indló progi ami be tehet a játéknak
  • kifli
    ottvan :D :
    "MS update és 3rd Party programok frissítése..."
  • BIZ0906
    "Ja, és background service-k letiltása"
    Itt mikre gondolsz?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor én a szerencsések közé tartozom: E8400 + 2GB (1066) + HD4850 = soha, sehol semmi szaggatás, FPS esés, még FRAPS-filmezés közben se.

Rendesen karbantartott rendszer, minden gagyi codec és szoftver eltváolítása, kihagyása ajánlott.
    Ja, és background service-k letiltása [MS update és 3rd Party programok frissítése...]
  • Narancs
    Nem fontos, nem a gép kevés. Amúgy X2 @2.6Ghz, 2GB DDR2.
    Ugyanazon a pályán, ugyanolyan beállításokkal egyszer 60+fps, legközelebb meg játszatatlanul szaggat. Akkor is 60+ pfs, csak néha leugrik 0-ra.
    Másik fórumon ezt a választ kaptam:

,,Ez egy ilyen ati FEATURE. Havernál 4850-es ATI, 8.7 vagy 8.8-as catalist van fent és le le esik a fps 1 mp ig és akkor utána meg megint jó. és mindezt random csinálja csak a játék alatt menüben nem látható ilyen jelenség.
    Sajnos hiába néztük, semmi progi nef fut aminek nem kéne, swap fájl is jó win lapozófile is jó.
    Egyetlen egy dolgot nem próbáltunk még ez pedig az hogy megtömni a c: meghajtót miután a visszajátszás swapot letöröltük. Ez még lehet tudna segíteni akár nálad is."

Valami ötlet?
    Amúgy már egy olyan hiba is társult a meglévőhöz, hogy egyetlen drift versenyt sem tudok futtatni, hibaüzenettel kirak a Windows...
  • IMYke2.0.0.0
    Csak épp a processzort és RAM mennyiséget nem írtad le... :)
  • Narancs
    Sziasztok!
    Következő a gondom: ugyanazon a pályán egyszer teljesen jól fut, máskor meg játszatatlanul szaggat. Neten rákeresve rengetegen panaszkodtak ugyanerre, de megoldást senki nem írt le. Ha kilépek és vissza, akkor néha megjavul, de inkább csak véletlen egybeesés lehet.

Segítsetek plz!

X1950PRO
    Cat 9.2
    XP SP3
    1.2 patch fent van