7156
  • decoy
    köszi
  • BIZ0906
    Ejha natívban jobb vagy mi annak az értelme ezt nem vágom :S ?
  • SötétBarom
    1280x1024 monitor natív..
  • BIZ0906
    Felbontás?
  • SötétBarom
    Valószínűleg igen.
    Nekem egy 2.7es c2d-n meg egy 4850en 80fps minden maxon :DD
  • decoy
    ha kell még vmi adat a megállapításhoz akkor leírom:D
  • decoy
    hali.sztetek ezen futna akadozás nélkül?
    proci:Intel(R)Core(TM) Duo CPU E8135 @ 2.40 GHz 2.40 GHz
    memória(ram) 1.00 GB
    rendszer típus.32 bites op. rend.
    Videókarártya: Ati Mobility Radeon HD 2400 XT
    REGGELT!

• SötétBarom
    Skyline satu :D

• eds7
    Én is, de tetszik.
  • Szabi1991
    REggelt!
  • SötétBarom
    Szervusz kérlek.
  • R420
    EStét!
  • SötétBarom
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Komoly. Sok energiát fektetett bele :)
  • Black Ghost
    Ezen jót nevettem.
  • SötétBarom
    Höhö, KhtX :)
  • IMYke2.0.0.0
    http://rapidshare.com/files/140840774/fraps_2.9.4_www.nladevilz.info.rar
    pass: www.nladevilz.info

Csak példa. Ellenőrizni nem tudom...
  • SötétBarom
    2re megyek melózni, szal ma már nem lesz belőle semmi. Egy jó kis hegyimenést akarok felvenni viperrel. Azzal nagyon jó vagyok (néha..) :D
  • IMYke2.0.0.0
    Google... FRAPS Full :)
  • SötétBarom
    Buzi trial verziós fraps a buzi 30 másodperces limittel :D Akartam csinánie egy videjót, :C
  • Szabi1991
    nem rossz a PS, de ritkán unalmas.. ahhoz képes a GRID is egy akciójáték.. :DD
  • Indigo
    Pro Street, mint etalon...
    Annál unalmasabb és bénább autós játékkal még nem játszottam. Még NFS-nek is szar.
  • tomcsa4
    Kitalálom, warez. Ne peccseld. Mindkét problémára ez a megoldás.

Másnak: múltkor megígértem, hogy újra belenézek Gridbe. Nagyon unalmas, töröltem pár meccs után. PS és Colin Dirt az etalon.
  • EK1TEP
    Nekem új játék kezdésnél amikor megcsinálom az első kötelező versenyt kész kilép... ha meg mentést töltök be és driftelnék akkor is kilép!
  • eds7
    Nekem segített, vagyis most nem fagy le.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem meg sosem lépett ki (ez a játék sem) - eredeti DVD-m van, biztonsági exe-vel, hogy ne kopjon a lemez.
  • [HUN]FaTaL
    Hát akkor passzolom, nekem driftnél lépegetett ki, igaz az enyém "biztonsági" másolat. Tervbe van véve egy eredeti példány. :)
  • Indigo
    Szerintem nem ez a probléma, mert nekem eredeti GRID-em van, és miután felraktam az 1.2 patch-et, nekem is ezt írja kilépésnél :/

Másnak valami ötlet, hogy ez mitől van?
  • greg benz
    Már megoldódott,köszi:)
    Végre faszán irányítható,és nem lép ki
    Mostmár elégedett vagyok,és fasza helyezéseket is érek el!
    Egy kissé off kérdés,de remélem nem köveztek meg érte:P
    Észrevételeim alapján a Dirt hasonló betegségben szenved,mint a Grid,nem hiába,azonos a fejlesztő cég:) Szóval a kérdés,dirthez is létezik ilyen javító patch?
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom wrz, de nem jó az 1.2 krekk, használj mini imaget + eredeti exet.
  • greg benz
    Nekem nem segít:(
  • Black Ghost
    Ja hát az alap, 1.2 patch-nek fent kell lenni.
    Lehet hogy marhaság de én a kilépéskori lefagyásokat úgy tudtam orvosolni,
    hogy a felbontás 1650×1050-ről levettem 1280×1024-re, pedig játék alatt nem szaggatott sosem.
  • greg benz
    Egy kis fejlemény...

Felraktam a patchet,így már faszán lehet irányítani az autót,nem csúszkál össze-vissza,stb.. Újrakezdtem a karriert,lefutottam az első versenyt (1. hely:P),aztán a visszajátszás és a végeredménylista után mikor rányomok,hogy continue,akkor kilép a winbe,és kiírja,hogy hibát észlelt és leáll...viszont,ha pl race day-on megyek csak egy futamot,utána nem lép ki.. tudtok rá mondani valami okosat?:(
  • greg benz
    Logitech Rumble pad 2-m van,és sajnos hiába próbálgattam vagy 2 napig,nem javult a helyzet,viszont a hajam égnek állt a fos versenyeredményeimtől..
  • b-type
    :)) igazad van.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezeket - az AI hibákat - a valóságban is előforduló műszaki/emberi hibáknak tudtam be végig. Sokkal nyugodtabb, kényelmesebb ezt hinni, mint a rossz MI problémáján rágódni :)
  • b-type
    Ez a kormánykezelés viszont egy komoly gubanc tud lenni, mert autós játékban gond ha nem megfelelően kezeli a kormányt.
    Én egy történeti szálat hiányolok belöle, de ez az én keresztem :))
    ..mert minden másban elég jónak találom. Egészen jó az autók vezetési élménye, kivéve a túraautókat (magánvélemény), jól fut sztem és szépen néz ki, jók a hangulati elemek (amik pl. a szimekből sajnos hiányoznak), és megfelelő a nehézség.
    Az AI-n lehetne még kicsit dolgozni, mert bizonyos pályákon/pályarészeken botrányosan rosszul mennek..gyakorlatilag sok kocc azért van mert akkorátt lassulnak némely bemeneti íven hogy nem lehet lereagálni, hiszen még az AI autók egymáshoz mérten is pályát-sebességet módosítanak.
    Párszor szentségeltem ez miatt. Szal sztem erősíthetnék azt a történeti szálat amit anno elkezdtek.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem egyedül az átfogó statisztika hiányzott/zik belőle.
    Nem a töltés közbeni infókra gondolok [qrva gyorsan eltűnnek nekem], hanem összesített eredményekre, pályákra lebontva stb.
  • Black Ghost
    Amúgy a játéknak tényleg sok nyűgje van, és ahogy látom mindenkinek más a gondja, nálam például kilépéseknél fagyott le és az addig elért eredményeimet nem mentette, kellet egy kis idő mire kigyógyítottam a gyerekbetegségekből.
  • b-type
    többeknél van probléma az irányítással, hasonló egyébként volt az első Race Driver-nél is. Nekem amikor az én gépemen nyomtam nem volt ilyen problémám, viszont a cimbim gépén elég sokat szöszöltünk mire jó lett, de még így is pontatlan.
    lehet átírogatni ezt azt hogy javuljon. Egyébként belső nézetben így is késik a kormány ezt meg kellett szokni.