GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kossuth Lajos
a gépe a köv: 2 giga RAM, intel core 2 duo 2 GB, GeForce 8600 MGT 512 (SLI) a proci pedig egy intel Core2 Duo T7250
ha valakinek van valami ötlete akkor ossza meg, kösz
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
GRID Patch 1.3 changes will be:
* - Added support for additional content packs.
* - Added support for Motion Platform D-Box.
* - Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
* - Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
* - Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
* - Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
* - Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
* - Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
* - Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
* - Prevented the editing ebay.xml cheat
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2)A rengeteg HDR-t is lejjeb lehet venni ami minden pályán tökéletesen fog mûködni, nem mással mint a ENB series NFS undercoverhez kiadott HDpachez rakott verzióval, igy már nem olyan szines és fénylõ minden,de mégsem HDR nélküli.( ha igény van rá rakok képet)
3)épits otthon magadnak egy 500Huf ból egy FreeTracIR-t és máris mozog mindenfe a fejed ami nagyban növeli a realizmust(mondjuk nekem nem mûködött normálisan, de másokna elvileg ment(youtube)
Így kapunk még egy sokáig szorakoztató játékot😊
egyébként nagyon sokminden van a Gridjoint.com-on (lehet nézelõdni)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
http://goo.gl/gd6Zi5
Játszik valaki Radeon 4850-es kártyával?
Nem indul el,a támogatott videókátyák között nincs,elõfordulhat,hogy nem támogatja???😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
még nagyon a játék elején vagyok, épphogy megcsináltam a garázsomat, egy kocsim van a mustang. hol tudok vagyis hogyan tudok új autókat venni? mert japánban egy mustang nem a legjobb választás... legalábbis nekem. kösz a segítséget
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
- Próbáltam átírni a config fájlokat -nem segít
- A játékhoz készült külsõ felbontásállító programmal sem jó
- felraktam a patchet azzal is ugyan ez a baja
Valami ötlet?
aki elolvassa fasz
marad az uninstall, codemasters meg kapja be
1920*1200 felbontásban minden high, 8 élsimitás
Miért csak ez a játék fagy ki exe hibával? És mindig, közvetlenül a legelsõ pálya megnyerése után! exe hibát észlelt és leállt..
Neked is Boldog Karácsonyt !
Nekem innen nem megy (sajnos)
A többi verziót kipróbáltam de nem lett jobb.
Még ebben bízok.
Addig is boldog karácsonyt!!<#wave>#wave><#wink>#wink>
A kormányzás holtjátékát (Dead Zone) ugye lentebb vetted már? Én pl. 0-n használom. Javasolt továbbá az 1.1 és az 1.2-es javítások telepítése. Tört verzió esetén az eredeti 1.2-es es exe használata, mountolt Mini Image mellett, de ezt nem is olyan túl rég már le írtam ide. Esetleg próbáld, próbáljátok ki az általam használt FFB beállítást, amit letölthettek INNEN Nem utolsó sorban érdemes feltenni a kormányhoz utoljára kiadott drivert, amit a Logitech oldaláról le lehet tölteni. A linkelt oldalon a G25 képe látható, de ugyan ez a driver való a Driving Force Pro-hoz is. Nekem is ilyen kormányom van és a fent leírt módon játszok a játékkal minden probléma nélkül.
szapor
A magyarítás a nightvison.konzolozz.hu oldaról tölthetõ le egy regisztrációért cserében. A #5119 hozzászólásban írtam, hogy mi a megtévesztõ a dologban.
szandu
Milyen PATCH-et kell mappába rakni?
Mekkora az a fájl? Kerestem, de a Google nem a barátom, mert nem találta...
Ha esetleg el tudnád küldeni, hálám üldözne <#wave>#wave>
Többektõl olvastam hogy rossz az irányítás,akárcsak nekem.
Amit nem írt le senki hogy lassan reagál a program a kormány elfordításra.(Logitech Driving force pro)
Belsõnézetben tisztán látszik hogy majd fél másodperc késése van.
A "live for speed" alatt ilyen nincs.
Olvastam hogy vannak különbözõ trükkök ,amivel javítani lehet az irányítást ott is tapasztalható a késés?
Várom a tapasztalatokat....
Köszönöm