7156
-
#7075 nem vagyok google -
zsomboor #7074 Hát lehet...de akkor a TOCA 3 meg miért megy még? az még régebbi...
-
#7073 Csak nekem nem működik a multi crackelt verzióval mostanság??? -
#7072 Nézd azt is hogy mennyi idős a játék -
zsomboor #7071 Hát ööö, én nem hiszem hogy addig kilőnék amíg meg nem jelenik a GRID 2, de lehet...dirt-et is csak a 2 megjelenése után lőtték le...reméljük hogy csak valami hiba... -
ateszka0918 #7070 Hát akkor nagyon szomorú lennék :( -
#7069 Nem gondoltatok arra hogy végleg le lettek kapcsolva a szerverek ? -
ateszka0918 #7068 Hali
Nekem is ilyen gondom lenne. Két napja nekem is ezt a hibát dobja ki. Valaki nem tudja mi lehet a gond? -
#7067 Sziasztok még új vagyok de aszt szeretném kérdezni hogy miért nem engedi a játék Online pedig elölte sokat játszottam elértem a Legendás sz-intett de most már csak eszt írja. Előre is köszönöm szépen.
-
#7066 Race Driver: GRID on Intel GMA4500M
Minimum grafikai beállításokkal, 640x480-ban, éppen-éppen játszható lehet, ~20 FPS környékén, ha igaz ami a videó leírásában van. Nem egy szépség, de legalább elmegyeget. -
DCshoesLali #7065 Sziasztok! Szeretném kipróbálni ezt a játékot mert nagyon tetszik, de a videokártyám elég gyenge!
Szerintetek legalább minimum grafikán menne?:
Intel DualCore T3000 2x 1.8Ghz
2GB RAM
Mobile Intel GMA 4500M VGA -
BlueRain #7064 Sziasztok. A minap feltelepítettem, de nem indul el a játék. Kiírja, hogy a "race driver grid hibát észlelt, ezért leáll" stb.
Gépem: 3,60 ghz-es proci
geforce 8800 gts
2 gb ram
xp sp3 van fent
szóval szerintem kéne futnia. Valakinek van ötlete? -
#7063 Documents\Codemasters\GRID -
SaphireDraco #7062 Sziasztok!
Az a problémám hogy elsőnek letöltöttem a játékot kipróbálni ilyesmi, most meg is vettem, letöröltem a régit és feltettem az eredetit de gondolom anno a crack beírt valami valahová hogy ne menjen fel a netre, ez szherintem a mentések közelében lehet mert az ujrainstall után a mentéseim megmaradtak,viszont ezt nem tudom hogy hol van... tudnátok segíteni? -
#7061 Sziasztok!
Haveromékkal most kezdtük el ezt a játékot! Nagyon király, de van egy kis problémánk! Teljessen legálissak a játékok eredetiek még mielött valaki röktön ezzel kezd! :)
Haverommal 2 en szeretnénk játszani tehát multi/privát csinálok versenyt csatlakozik ... elindul a verseny 100m után kikickeli valamiért a szeró. De ha ő csinálja a versenyt akkor is. Esetleg nem találkoztatok ilyen problémával? Valami ötlet? :S -
#7060 Ha már videózgatunk betolom az enyémet
-
#7059 Az igazi a G25:) Rugdoshatod a kuplungot mint a hülye, a H váltóba meg tolhatod 2ből 3ba minden nehézség nélkül :D -
zsomboor #7058 Én is bill.el...egyébként meg van egy DFGT-m, meg valami nevenincs kormányom is....de a GRID-et bill.-el jobban szeretem...rFactor-t nyomom kormánnyal... -
tutika14 #7057 Azt se tudom hogy a játék támogatja e a joystick-ot XD
-
tutika14 #7056 Van mindenem de billentyűvel mert azal kezdtem a leg elején és hozzá szoktam de álltalában autós játékot ps2-es kar vagy kormány. És én is 3 -ban tolom csak régen nem tom miért 2-esbe pedig sokkal nehezebb 2 be :O -
zsomboor #7055 Igen, szerintem se rossz...viszont simán elbírja a 3-as fokozatot mindenhol...alacsony fordulaton/kisebb sebességnél is sokkal jobb ha 3-asban van...majd csinálok valami videjót én is, hogy kb. hogy csinálom...(csak ahhoz valahogy működésre kell bírnom...nem kajázza jelenleg sajna...nem tom mi van...)
Viszont mindenképpen érdemes lenne 3-asban kipróbálni...
ja, és mivel vezetsz tutika14? -
#7054 Nem rossz, csak nagyívű kanyarokban minimum 3asban kéne menned és olyan 160-180-as tempóval érkezni a kanyarban nagy belépési szöggel. Sokkal több pontod lenne! Ez ilyen biztonsági autózásnak tűnik:) -
tutika14 #7053 Ja és kézi váltóval megyek meg minden driving assist off :D -
tutika14 #7052 Régen csináltam azóta valamivel jobb vagyok szval nem megyek a fűre meg ilyenek. CSak lusta voltam videót felvenni meg nem tudom a Youtube jelszómat :(:(:( -
tutika14 #7051 Vélemény? :D
-
zsomboor #7050 Na nost nálam detto ugyan ez...... -
#7049 Köszönöm a segítséget, de már azóta újraraktam a gépet és vígan fut. -
zsomboor #7048 1.3 patch van rajta? (akkor az lesz a baj sztem.) Milyen az OS? Ha nincs rajta az 1.3 akkor a játék által mentett konfigot töröld ki...ott van valahol, ahol a mentéseid -
#7047 Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy 2-kor még ment a játék, de este már nem akart elindulni.Újraraktam -> semmi , próbáltam patch-eket feltenni -> semmi , safe indítás -> semmi
Tudtok erre valamilyen megoldást ?
(a játék eredeti)
Előre is köszönöm ! -
#7046 Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy van egy ilyen gamepadom, és az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom beállítani azt, hogy ne rángassa a kormányt a játékba, hanem csak finoman. Nagyon érzékenynek érzem.
köszönöm -
#7045 Itthon vagyok mostmár,tolhatjuk! -
#7044 Healló!
Nem akar vki nyomni ma egy magyar Versenyt de publikon??? -
#7043 Na hát Bency nem lesz itthon de én ott leszek ha tudok. Holnap megmodnom a frankót. -
zsomboor #7042 A pénteki időpont az jó am. amit írtam? -
zsomboor #7041 De egyébként álltalában olyan 5 óra körültől volt gurulás, de most nem tudom hogy van -
#7040 1,3 van nekünk is. Majd írj ide és megbeszéljük. -
zsomboor #7039 Hát azt én, előre nem tudom, most 1.0 van nekem fennt úgyhogy kb. 2 hónapja nem voltam gridezni Na, de majd pénteken 15:30-20:00-ig ráérek GRID-ezni ha nektek is jó, addig felteszem az 1.3-at (vagy melyikkel akartok játszani?) -
#7038 Holnap hánykor van gurulás? Pont ráérek szóval jó lenne tolni egyet.
Üdv neketek. -
#7037 Haverokkal 3an vagyunk,jó lenne :D -
zsomboor #7036 Csak meg kell beszélni előre, egyébként itt minden nap van verseny elég sokan vagyunk