GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, szerintem se rossz...viszont simán elbírja a 3-as fokozatot mindenhol...alacsony fordulaton/kisebb sebességnél is sokkal jobb ha 3-asban van...majd csinálok valami videjót én is, hogy kb. hogy csinálom...(csak ahhoz valahogy mûködésre kell bírnom...nem kajázza jelenleg sajna...nem tom mi van...)

Viszont mindenképpen érdemes lenne 3-asban kipróbálni...

ja, és mivel vezetsz tutika14?
Törölt felhasználó
Nem rossz, csak nagyívû kanyarokban minimum 3asban kéne menned és olyan 160-180-as tempóval érkezni a kanyarban nagy belépési szöggel. Sokkal több pontod lenne! Ez ilyen biztonsági autózásnak tûnik😊
Ja és kézi váltóval megyek meg minden driving assist off 😄
Régen csináltam azóta valamivel jobb vagyok szval nem megyek a fûre meg ilyenek. CSak lusta voltam videót felvenni meg nem tudom a Youtube jelszómat 😞😞😞
Vélemény? 😄

Na nost nálam detto ugyan ez......<#nyes><#rolleyes><#vigyor>
thomson002
Köszönöm a segítséget, de már azóta újraraktam a gépet és vígan fut.

http://indafoto.hu/Thomson

1.3 patch van rajta? (akkor az lesz a baj sztem.) Milyen az OS? Ha nincs rajta az 1.3 akkor a játék által mentett konfigot töröld ki...ott van valahol, ahol a mentéseid<#worship>
thomson002
Sziasztok

Olyan gondom lenne, hogy 2-kor még ment a játék, de este már nem akart elindulni.Újraraktam -> semmi , próbáltam patch-eket feltenni -> semmi , safe indítás -> semmi
Tudtok erre valamilyen megoldást ?
(a játék eredeti)

Elõre is köszönöm !

http://indafoto.hu/Thomson

pisztácia
Üdv

Az lenne a kérdésem, hogy van egy ilyen gamepadom, és az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom beállítani azt, hogy ne rángassa a kormányt a játékba, hanem csak finoman. Nagyon érzékenynek érzem.

köszönöm

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bency
Itthon vagyok mostmár,tolhatjuk!

:) Semmi okosság :P

markans16
Healló!
Nem akar vki nyomni ma egy magyar Versenyt de publikon???

bboyatty
Na hát Bency nem lesz itthon de én ott leszek ha tudok. Holnap megmodnom a frankót.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

A pénteki idõpont az jó am. amit írtam?
De egyébként álltalában olyan 5 óra körültõl volt gurulás, de most nem tudom hogy van
bboyatty
1,3 van nekünk is. Majd írj ide és megbeszéljük.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hát azt én, elõre nem tudom, most 1.0 van nekem fennt úgyhogy kb. 2 hónapja nem voltam gridezni <#gonosz3> Na, de majd pénteken 15:30-20:00-ig ráérek GRID-ezni ha nektek is jó, addig felteszem az 1.3-at (vagy melyikkel akartok játszani?)
bboyatty
Holnap hánykor van gurulás? Pont ráérek szóval jó lenne tolni egyet.

Üdv neketek.

bency
Haverokkal 3an vagyunk,jó lenne 😄

<#taps><#taps><#eljen><#nyes><#eljen><#taps><#taps> Csak meg kell beszélni elõre, egyébként itt minden nap van verseny elég sokan vagyunk
bency
Kéne csapni egy magyar versenyt Privat szerveren este! Ki van benne?

De, de, tényleg van igazi 24 órás<#vigyor>, viszont menteni akkor se lehet sajnos.
markans16
Nem lehet menteni! De simán le lehet nyomni egy 24 órásat!
A percek kb 0,6mp gyorsasággal mennek, úgyhogy max 10-12 perc egy verseny!
KB 4-5-6 kör! Semmi! Csak egy unalmas szar! Mennyivel jobb egy jó kis
LeMans GT1! 😉

De a Race Day-en balül van rendes 24 órás is. Nem lehet menteni? akkor nem sok értelme volt belerakni ezt a lehetõséget...
Black Ghost
Ha jól tudom egy ilyen verseny "csak" 24 perces, legalább is karrier módban annyi. Valószínûleg ezért nincs mentés.
Hali! Szeretnék lenyomni egy 24 órás Le Mans-t de nem találok benne mentést. Hogy lehet folytatni, mert nem hinném hogy egyhuzamban le tudnám nyomni. Elõre is köszi
azt tudom hogy hol van magyarositás de nem telepiti fel jába van kiválasztava a könyvtár nem települ fek
bboyatty
Kösz. Már megoldódot neki is a probléma.

Black Ghost
A magyaros(í)tást sehonnan, ellenben a magyarítást innen
Black Ghost
Nekem anno a felbontást 1680×1050-rõl vissza kellet venne 1280×1024-re, és jó lett.
sziasztok a magyarositást hogyan lehet feltenni??? nekem a dvd5-ös verzio van meg
bboyatty
Helló. Haver telepítette a játékot és az a problémája, hogy nem jegyzi meg a játék a beállításokat, szóval ahányszor belép be kell allítsa a grafikát meg mindent. Nekem is volt ez a probléma de már nem tudom, hogy oldottam meg. Segítségért elõre is kösz.

Nem azért dob ki sztem. Mindenféle versenyre kapsz autót multiban, legfeljebb ha több autó közül lehet választani, te nem használhatod mindet.
Igen jó csak aztán rájöttem hogy csak akkor tudok multizni ha a single módban megvan az az autó ami a multis szerveren megy különben kirug.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Privátba próbáltátok? Ott könnyebb megtalálni mert kiírja a nevét<#kacsint><#wink><#nyes>
És akkor most már jó?<#kerdes><#smile>
Aztán megtaláltam hogy 1.3-as verzió.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nincs verziószám még a cd-s verzióhoz se <#wink>
De van megoldás a patch problémára!!! Eredetit is crackelni kell !!!<#vigyor> akkor mûködni fog, a hivatalos oldalon is azt mondták.
Hali.A verzió számot hol tudom megnézni.Amugy steames a játék.Nem tudok multizni.

mindketten 1.2 patchet tettük fel de ugy sem jó. az 1.3 meg nekem is ugyanolyan mint sokaknak: el sem indul a játék. :S tehát nem tudom mi a gond

MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb

lolSL
ugyanazt a patchet rakjátok fel

Hali mindenki! olyan kérdésem lenne hogy haverommal szeretnénk játszani egymással de sehogy sem tudjuk összehozni hogy lássuk egymást. Próbáltuk ranked, non ranked módban is, de neki teljesen más versenyeket dob ki mint nekem. Valószínûleg mi vagyunk hozzá buták... Valahogy meglehet ezt oldani hogy össze is kerüljünk? Köszi!

MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb

Na ez az ami szinte mindenkinél jelentkezik 1.3-nál. Írok privátba.
Hi!
Megvettem a játékot,feltelepíítettem,felraktam az 1,3-as patchet,és nem indul!
Win7 64,ráklikkelek az exere,tölt egy kicsit és semmi,még hibát sem ír!
Mi lehet a baj?
Tedd fel az 1.3 patch-et ott vannak sokan <#wink><#eljen><#vigyor>
Bandi 18
Megvettem én is a játékot végre 😊, de nem találok online egy playert sem 😞. Nem szokott valaki online játszani ?

Nézd meg lehet nincs elég hely a meghajtón <#wink>

JUVEfun: köszi megnézem <#taps>
nem tudom fel tenni a magyaritást amikor a könyvtárat kell beéllítani onnan nem tudom folytatni
meg tudtok valami magyar szervert? megköszönném