7156
-
Csokis #5753 Minden vezérlővel működik elméletileg (még PS3-as cuccal is ment valakinek), csak beállítás kérdése! -
#5752 Logitech Dual Shock esetében is működik?
Mert feleslegesen nem buh(z)erálnám a vezérlőm alapprogramját...
-
Csokis #5751 Logitech Rumblepad 2 akart volna lenni. Nekem is ez van egyébként!
Jelenleg ezekkel a játékokkal működik:
Juiced 2: HIN
Crysis WARHEAD
GTAIV
GRID
MotoGP 08
The Club
Kane & Lynch
Sega Rally
Bionic Commando
SpiderMan Web of Shadows
Unreal Tournament 3
Shadowrun
Fallout 3
Flatout 2 Ultimate Carnage
and the new
Lord of the Rings Conquest
Mirror's Edge
Ezekkel viszont nem:
Gears of War
007 Quantum of Solace -
Csokis #5750 Ja igen. Ha valakinek Logitech Rumbplepad 2 vezérlője van, akkor elég csak az xinput1_3.dll és xbox360cemu.ini file-t bemásolni, majd az xbox360cemu.ini file-t megnyitni pl. jegyzettömbbel és a [PAD1] szekció UseForceFeedback=1 sorában az 1-est átírni 0-ra. Kész, lehet játszani! -
Csokis #5749 Le van ott írva. A xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini és az XInputTest.exe file-t bemásolod a játék mappájába. Elindítod az XInputTest.exe file-t és beállítod a saját vezérlőd szerint. Kilépsz, majd törölheted is ezt a file. Elindítod a GRiD-et és felismeri az Xbox360-as vezérlőt. Én pl. Juiced 2 alatt használom, mert ott csak a Xbox360-as vezérlővel lehet irányítani (vagy billentyűzettel). Kiválóan bevált! -
RYO21 #5748 Ezt hog kell használni? -
#5747 akkor asszem ezt nem rakom fel :)))) -
#5746 Hát nálam nem egy:( -
Csokis #5745 De, lehet, KATT! -
#5744 Nem lehel emulálni?Mert a PC-be nincs oldalra fordítás:( -
Csokis #5743 Xbox360-as irányítóval játszik. -
#5742 Neked,hogy olyanok a visszatekerő gombok?????????? -
#5741 de amúgy tényleg...van az a 400 megás mod, azon bellül van egy sicher nevezetű mappa...és abban is ugyanaz van ami a sicheren kívül van...akkor most melyiket rakjam be a játék könyvtárába? -
#5740 nekem furcsamód játszható a játék...pedig mindent felraktam ami itt volt mod , persze full grafon 1280x1024es felbontásban mivel monitorom csak ennyit tud max és 8x-os élsimítással -
fess #5739 nekem simán kicsomagolta,lehet azért nem megy mert zip-ben van.ha nincs winziped szedj le 1et,annak ki kell tudnia csomagolni,bár sztem a winrar is megoldja...
amúgy a shaderpack mappába kell másolni,de előtte töröld ki ami benne van -
#5738 Én letöltöttem a 400mbos modot és nem csomagolta ki, valami hiba volt! -
#5737 DX10es modot hova kell másolni mert én nem tudom?:D -
#5736 A 400 megástól nekem ilyen lett: :DDD
-
#5735 Mekvan azóta. -.- -
#5734 Remek. :)
A DX10 modot hova copyzzam, ahhoz nincs readme.. -
#5733 dehogynem, volt amikor nem indult, volt amikor sárga maradt, stb -
grolko #5732 ha mindent felnyomsz maxra, akkor kábé játszhatatlanra. he-he -
#5731 Sorrend nem változtatott a végeredményen? -
#5730 probáltam én már minden sorrendet ... ;)
még a 400 megás pakkban "bízom", azt nem probáltam egyedül -
#5729 Lehet, hogy van a modoknak egy jó sorrendje, és csak úgy lesz ilyen (elképzelhető, hogy ugyan azokat a fájlokat írják felül..) -
fess #5728 én többet vártam ettől,nem olyan nagy durranás,pedig mindent letöltöttem azt a "dx10"-es cuccot is -
#5727 hm , megnézzük nekem mennyit fog zuhanni az fpsem ezekkel a modokkal -
#5726 Szevasztok! Olyan gondom van hogy felveszem a grafikát maxra! Anti alasinget is 8xosra de visszaállítja 2xosra és medium grafikára!:D Mi lehet a gond? Tehát beállítottam maxra, újraindítja a gépet és mediumon marad!:D -
RYO21 #5725 A lényeg a dargos mod. Abbanm vannak a postprocees-t átállító file-ok. Az xml fileokban egy pár code át van írva. Azért néz ki ilyen szépen. -
RYO21 #5724 csak az nincs fent. -
EK1TEP #5723 Sztem írd le normális sorrendben mit hogyan rakjunk fel mert ebből gubanc lesz!Nekem is fentvolt pár mod azt kapa látod meg is halt. -
EK1TEP #5722 Semmi.
Hibát észlelt leállt.Felrakom megint XD -
#5721 neked a 400 megás pakk is fentvan? nekem egyedül az nincs még fent ... -
RYO21 #5720 nálam így néz ki! -
#5719 fekete marad a kép? vagy kiír valamit? -
#5718 Örülök hogy segíthettem! -
#5717 Huhh.. lol :D , Télleg ez volt a baja . THX -
#5716 Nekem ilyenkor a Sound managerbe át kell állítanom fejhallgatóra! -
#5715 Hali ! nekem olyan bajom lenne hogy mikor nyomom a versenyt az autónak nem hallom a hangját, csak a turbót amikor váltok. Nem tudjátok mi lehet a baja ? -
EK1TEP #5714 XD nekem befagy a töltésnél XD
Ennyit erről...