7156
-
#5793 beta OS, így jártál -
xido #5792 sziasztok!
32bit xp-n régen teljesen jól futott,most 64bit win 7re tettem fel
és a bevezető futam után az eredménytáblánál kilép a játék és a lefutott kört se menti el...1.2 patch fent van... -
#5791 -
Richardix #5790 siker :) -
#5789 Először is: készíts egy "backup"-ot (mentést) az egész könyvtárról! Pl.: becsomagolod az egészet WinRAR-ral/ZIP-pel/bármivel...
Ezután, kitörlöd a '0'-s profilhoz tartozó anyagokat (azaz, amiben 0 van).
Ha nem az volt, akkor már tudod, hogy az 1-eseket kell törölni...
De a mentésed még így meg lesz [*.zip/*.rar)
-
Richardix #5788 pont ezaz...
ott van egy autosave0 és autosave1 meg sok iylen pgrade könyvtár
és most innen mit töröljek méégis? 2 profil van a játékba de csak az egyiket (elsőt) akarom törölni -
#5787 My Documents\Codemasters\GRID
A mentés könyvtárból törlöd a profilod nevével ellátott alkönyvtárat. Ennyi. -
Richardix #5786 Meg tudja valaki mondani nekem, hogy lehet a játékból törölni egy profilt? -
#5785 köszi a tanácsot,az én istenem áldjon meg! -
#5784 Szívesen. -
#5783 Köszönöm a választ! -
#5782 segítségek bekapcsolva, legkönnyebb fokozaton?? :O -
#5781 Az 1.2-es javításban állítólag javították ezt a hibát.
Egyébként meg ilyenkor nyisd meg a feladatkezelőt, és ott zárd be a programot, mielőtt ismételten megpróbálnád elindítani. -
#5780 Hello! Valaki esetleg tudna tanácsot adni az 5525-ös problémámra? thx & tsá -
#5779 Ütsz egy ESC-et, majd F2 a kívánt pontig nyomvatartva (vagy a rögzítés elejéig), majd nyomsz egy F12-őt és a program ad időt, hogy felkészülj a továbbvezetésre...
-
#5778 Szevasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy melyikkel kell visszatekerni az időt, mert én nem látom az opciókba hogy melyikkel kellene! Vagy még be se adja a GRID World elején?:D -
#5777 Na basszus... Pedig tényleg átolvastam. Köszi! -
Szabi1991 #5776 v1.1 a videókat is feliratozza.. de oda van írva.. :p -
#5775 Sziasztok!
Itt a két magyarítás között mi a különbség? Mert méretben elég nevetségesesen eltérnek vannak.
Előre is köszi! -
#5774 olvass! -
kisbesi #5773 Sziasztok
Ezt a Dragos módot honnan tudom letölteni??
Köszönöm a válaszokat.
-
EK1TEP #5772 Dargos moddal a legjobb! -
#5771 Ha mar meg lett emlitve az rFactor, akkor a GRID egy kicsit mashogy, egy kicsit mashol:)
-
#5770 Daewoo Full HD-s tv-m van és 1920-as felbontásban akartam játszani de nem lehet beállítani... -
BIZ0906 #5769 Milyen monitorod van? -
#5768 Hali
Az lehetséges hogy egy inno3D 9600GT nem lehet feljebb rakni a felbontást 1280-nál magasabbra?
Van egyébként rá valami megoldás?
A felbontást állító program kapufa :S -
#5767 szerintem az eredeti okádék, irreálisan sárga, tulszinezett/kontrasztosított. hidegrázást kaptam eddig a sárgaságtól, most viszont nekiállok ujra, mert így - számomra - végre szép a játék!
még egy fékrontó mod kéne és egész korrekt kis játék lehetne :D -
#5766 Én semmiféle "mod"-ot nem teszek a játékra.
Az efféle házi buhera módosítások mindig visszásak számomra.
S nekem az eredeti jobban tetszik a monitoromon. Főképp nagy sebességnél.
-
#5765 annyi eszed se volt, hogy bekapcsold a segítségeket? ;)
---
megnéztem az összes modot, gyakorlatilag a dragoson kívül semmit nem ér egyik sem, a kép NEM változik általuk!
eredeti:
eredeti+dragos:
eredeti+dragos+dx10:
eredeti+dragos+ultrahigh+mit_dof:
eredeti+dragos+ultrahigh+ohne_dof:
a 400 megást meg nem rakom fel, mert gázul néznek ki a texturák, eleve csak _LOW változatok vannak a modban!!! :( -
Csokis #5764 Tudom, de az mégse ugyan az. Csak magamból indultam ki, mert nekem megér +500-at. -
#5763 gyémánt borítóját meg lehet fordítani az eredeti van a másik felére nyomtatva, belül meg ugyanaz csak van benne plusz reklám. -
Csokis #5762 Ez csak a gyémánt kiadás, akkor inkább +500HUF és az eredeti kiadás, KATT! -
#5761 Akkor szar vagy!:P -
mans #5760 Én evvel a játékkal,mármint griddel 5 percet játszottam aztán ment a kukába,a kocsit nem bírtam irányítani normálisan és ki lettem. -
Sponnyabob #5759 Köszi a gyors választ! -
#5758 www.cdgalaxis.hu
A játék fél-arcade. Persze, ezzel sokan vitatkoznak/nának.
Lényeg, hogy az Év Játéka volt, iszonyat magas pontszámokat kapott jó ki autós játék - rengeteg autó, több fajta verseny típus, utcai és körpályák, drift, párbaj, sima körverseny...
Kihagyhatatlan.
Ha igazi szimulátorra vágysz, akkor ez nem a Te játékod. Pl.:
- rFactor, GTR/2
-
Sponnyabob #5757 Sziasztok! Már elég sokat hallottam erről a játékról és sokan dicsérték így kíváncsi lettem én is. Nagyon keveset tudok a játékról így legyetek szívesek homályosítsatok fel. Először is azt nem tudom hogy ez egy szimulátor vagy inkább csak egy kirakat játék. Ezt azért kérdezem mert nagyon szeretnék valami reális valósághű játékot de nem találok sokat. Még egy kérdés mennyiért lehet megvenni a játékot mert nem tudok online boltokat így nem tudok rákeresni az árára. Köszi a válaszokat előre is! -
RYO21 #5756 Segítség! Nem birok online játszani. A szobákat megtalálja de nem birok rájuk csatlakozni. Windows 7 x64 az oprenszerem. -
RYO21 #5755 Sikerült megcsinálnom az emulátort. Legalább nem hiába vettem kínai x360 gamepadot. Így most nem azt hiszi, hogy közönséges gamepad, hanem azt hiszi hogy az egy Xbox 360 controller. És sokkal jobb az irányítás is, sőt a menüben a billentyűzet gombok is most x360-as button-ok. -
Csokis #5754 Ja igen. A vezérlő alapprogramjához nemk nyúl! Ha nem működik a cucc, akkor csak a két file-t törlöd a játék mappájából és kész.