7156
-
#5835 Nem tudjátok hogy kell a Porsche-t meg a sima Lacettit megszerezni a játékba? -
#5834 a magyarításnál elég csak az 1.1-est feltenni?
és az működik az 1.2-es patchel? -
EK1TEP #5833 Olvasni emberek!Olvasni! -
Szabi1991 #5832 ott van a fejlécbe.. -
#5831 magyaritás létezik csak
www.magyaritasok.hu -
Jerry94 #5830 heloo minkenki!
magyarosítást keresek GRID-hez és ezek a linkek nem jók.
akinek megvan a jó magyarosítás kérem hogy küldje el erre a címre: [email protected]
előre is kösz -
PunkZoli #5829 nekem megvan eredetiben, de amikor neten szeretnék játszani se a létező accba ,se normál netre nem tud felmenni, kiírja, hogy nem észlel netkapcsolatot...
ez mitől lehet? -
Szabi1991 #5828 nem szokás warezolni.. :p
de amúgy az egyik fájlra (pl.010-es) jobbklikk -> társítás -> winrar és csomagold ki.. ;) -
#5825 Támogatás nulla, stabilitás közepes, kompatibilitás nulla. Ahogy Ek1tep is írta, a kutya sem használja, jóformán a Microsoft sem foglalkozik vele lassan 4 éve. -
EK1TEP #5824 Nincs támogatva sztem nem is használja senki XD -
Laci82 #5823 Miért mi baj vele? -
#5822 XP64 felejtős. XP32 vagy Vista64 - illetve októbertől Windows 7 x64 -
EK1TEP #5821 Az alatt sok minden nem indul!
Eléggé elfelejtett rendszer. -
Laci82 #5820 Sziasztok.
Valaki használ 64 bites xp-t?
Nekem nem indul el alatta a játék -
#5819 Versenysorozatokat és minimum bronz minőségben. -
Szabi1991 #5818 hmm ? :D -
tomi319 #5817 1 helre megnyert verseny? -
Szabi1991 #5816 huh, nemtom.. most kezdtem el én is újra, de asszem úgy a 4.-5. versenytől már vehetsz fel csapattársat :-) -
tomi319 #5815 Sziasztok nem tudja valaki hogy mikor vagy melyik verseny után kapok csapat társat aki segít a versenyekben? -
#5814 Ja értem :) -
#5813 Na ez marha jól sikerült. -
xido #5812 stimmel,egyértelmű,hogy a nagyobbat próbáltam,de azt hittem kell valami előcsalogatós trükk,hogy feliratozza,amit mond nekem a gazdasszony a garázsban vagy a csóka a vezetés közben:) -
#5811 "Verzió 1.1
A magyarítás kiterjed a játékban előforduló összes szövegre. Ahol ékezet nélkül vagy angolul látsz szöveget, azt nem fogadta be a játék! A videók feliratozása is bekerült a játékba. Jó szórakozást kívánunk."
Bár még nem próbáltam : Grid HUN v1.1
GRID HUN v1.1 -
#5810 Pedig de. -
xido #5809 a multi5/russian után már tovább enged szerencsére...most azt keresgélem,hol lehet esetleg feliratokat bekapcsolni,mert nem hiszem el,hogy a "nagy magyarítás" csak a menüt érinti és más nincs a játékban:) -
sada67 #5808 szia!
megpróbáltam, ua az a helyzet sajna, pedig nagyon jó játék. Kissé idegesitő hogy akkor lassul be, amikor kanyarodok, igy általában felkenődöm a falra és vége. na mindegy, elrakom a következő gépre hátha azzal jobb lesz, addig porosodik a polcon -
#5807 www.gamecopyworld.com
-
rgaby #5806 Nekem is kilép a verseny után.
Honnan szerzek jó cracket?
-
sada67 #5805 köszi, megpróbálom, csak időközben uninstalláltam. -
RYO21 #5804 nekem is ez a problémám -
xido #5803 S lőn igazad..
Kérdezek mást..van ez a magyarítás...de azt be lehet kapcsolni valahol,hogy a csaj manager szövege is feliratozva legyen,meg a srác-navigátoré a verseny alatt?..mert eleddig csak a menü és egyéb textúrákat látom magyarul..máshol nincs felirat:( -
EK1TEP #5802 Semmi köze az oprendszerhez!!!
Szar a crack! -
xido #5801 Nálam a bevezető verseny után puff..kilép a játék..régen xp alatt nem volt ilyen,win7 64bit alatt igen... -
#5800 1.2 patch fentvan?
virusirto kikapcs próbából?
nem fut tul sok minden? (feladatkezelőben megnézheted a futó folyamatoknál) -
sada67 #5799 sziasztok!
próbáltam utána keresni, de nem találtam választ, ezért megkérdezném. Nekem szaggat a játék, pontosabban belassul időközönként, ez idegesit. Megvolt egy barátomtól a játék, majd megvettem boltban, de ua a kettőnél, nincs különbség. tud valaki megoldást? videokari drivert is frissitettem. -
#5798 Üdv.
Én azt nem vágom mi alapján kapom azokat a kupákat a versenyeseményeknél?
Mert pl. a prototipusnál egy verseny kivételével megnyertem az összeset,összesítettben is én nyertem,mind egyénileg,mind csapat szinten.Nem értem a logikát.Ráadásul a történetnél azt írja csak egyet nyertem,holott vagy 5öt kb. -
#5797 Srácok, a Porsche 911-et hogy kell megszerezni vagy ami van bónusz autó, már csak azt kellene megszerezni mert van olyan acsi a játékba hogy vezesd az összes autót. Köszi aki tudja. -
#5796 Mutass már egy OS-t ami elkészült és nem férne rá fejlesztés ? :D LOL
Amúgy ez rosz crack.... -
#5795 Vista 64en és win7 64biten is hibátlanul ment mini imagel és 1.2-es patchel. -
EK1TEP #5794 Ilyen gondom nekem Vista alatt volt.1. futam és utána kilép.
Mások mondták crack gond lehet...
Azóta nem is ptóbáltam.
Ja és nem a Win7el van a gond!