7156
  • tesó07
    Nem tudjátok hogy kell a Porsche-t meg a sima Lacettit megszerezni a játékba?
    a magyarításnál elég csak az 1.1-est feltenni?
    és az működik az 1.2-es patchel?
  • EK1TEP
    Olvasni emberek!Olvasni!
  • Szabi1991
    ott van a fejlécbe..
  • arty
    magyaritás létezik csak

www.magyaritasok.hu
  • Jerry94
    heloo minkenki!
    magyarosítást keresek GRID-hez és ezek a linkek nem jók.
    akinek megvan a jó magyarosítás kérem hogy küldje el erre a címre: [email protected]
    előre is kösz
  • PunkZoli
    nekem megvan eredetiben, de amikor neten szeretnék játszani se a létező accba ,se normál netre nem tud felmenni, kiírja, hogy nem észlel netkapcsolatot...
    ez mitől lehet?
  • Szabi1991
    nem szokás warezolni.. :p

de amúgy az egyik fájlra (pl.010-es) jobbklikk -> társítás -> winrar és csomagold ki.. ;)
  • MerlinW
    Támogatás nulla, stabilitás közepes, kompatibilitás nulla. Ahogy Ek1tep is írta, a kutya sem használja, jóformán a Microsoft sem foglalkozik vele lassan 4 éve.
  • EK1TEP
    Nincs támogatva sztem nem is használja senki XD
  • Laci82
    Miért mi baj vele?
  • MerlinW
    XP64 felejtős. XP32 vagy Vista64 - illetve októbertől Windows 7 x64
  • EK1TEP
    Az alatt sok minden nem indul!
    Eléggé elfelejtett rendszer.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Valaki használ 64 bites xp-t?
    Nekem nem indul el alatta a játék
  • MerlinW
    Versenysorozatokat és minimum bronz minőségben.
  • Szabi1991
    hmm ? :D
  • tomi319
    1 helre megnyert verseny?
  • Szabi1991
    huh, nemtom.. most kezdtem el én is újra, de asszem úgy a 4.-5. versenytől már vehetsz fel csapattársat :-)
  • tomi319
    Sziasztok nem tudja valaki hogy mikor vagy melyik verseny után kapok csapat társat aki segít a versenyekben?
  • macleody
    Ja értem :)
  • macleody
    Na ez marha jól sikerült.
  • xido
    stimmel,egyértelmű,hogy a nagyobbat próbáltam,de azt hittem kell valami előcsalogatós trükk,hogy feliratozza,amit mond nekem a gazdasszony a garázsban vagy a csóka a vezetés közben:)
  • macleody
    "Verzió 1.1
    A magyarítás kiterjed a játékban előforduló összes szövegre. Ahol ékezet nélkül vagy angolul látsz szöveget, azt nem fogadta be a játék! A videók feliratozása is bekerült a játékba. Jó szórakozást kívánunk."

Bár még nem próbáltam : Grid HUN v1.1
    GRID HUN v1.1
  • MerlinW
    Pedig de.
  • xido
    a multi5/russian után már tovább enged szerencsére...most azt keresgélem,hol lehet esetleg feliratokat bekapcsolni,mert nem hiszem el,hogy a "nagy magyarítás" csak a menüt érinti és más nincs a játékban:)
  • sada67
    szia!
    megpróbáltam, ua az a helyzet sajna, pedig nagyon jó játék. Kissé idegesitő hogy akkor lassul be, amikor kanyarodok, igy általában felkenődöm a falra és vége. na mindegy, elrakom a következő gépre hátha azzal jobb lesz, addig porosodik a polcon
  • IMYke2.0.0.0
    www.gamecopyworld.com
  • rgaby
    Nekem is kilép a verseny után.
    Honnan szerzek jó cracket?
  • sada67
    köszi, megpróbálom, csak időközben uninstalláltam.
  • RYO21
    nekem is ez a problémám
  • xido
    S lőn igazad..
    Kérdezek mást..van ez a magyarítás...de azt be lehet kapcsolni valahol,hogy a csaj manager szövege is feliratozva legyen,meg a srác-navigátoré a verseny alatt?..mert eleddig csak a menü és egyéb textúrákat látom magyarul..máshol nincs felirat:(
  • EK1TEP
    Semmi köze az oprendszerhez!!!
    Szar a crack!
  • xido
    Nálam a bevezető verseny után puff..kilép a játék..régen xp alatt nem volt ilyen,win7 64bit alatt igen...
  • arty
    1.2 patch fentvan?
    virusirto kikapcs próbából?
    nem fut tul sok minden? (feladatkezelőben megnézheted a futó folyamatoknál)
  • sada67
    sziasztok!
    próbáltam utána keresni, de nem találtam választ, ezért megkérdezném. Nekem szaggat a játék, pontosabban belassul időközönként, ez idegesit. Megvolt egy barátomtól a játék, majd megvettem boltban, de ua a kettőnél, nincs különbség. tud valaki megoldást? videokari drivert is frissitettem.
  • bowari
    Üdv.
    Én azt nem vágom mi alapján kapom azokat a kupákat a versenyeseményeknél?
    Mert pl. a prototipusnál egy verseny kivételével megnyertem az összeset,összesítettben is én nyertem,mind egyénileg,mind csapat szinten.Nem értem a logikát.Ráadásul a történetnél azt írja csak egyet nyertem,holott vagy 5öt kb.
  • tesó07
    Srácok, a Porsche 911-et hogy kell megszerezni vagy ami van bónusz autó, már csak azt kellene megszerezni mert van olyan acsi a játékba hogy vezesd az összes autót. Köszi aki tudja.
  • pointer4
    Mutass már egy OS-t ami elkészült és nem férne rá fejlesztés ? :D LOL
    Amúgy ez rosz crack....
  • [HUN]FaTaL
    Vista 64en és win7 64biten is hibátlanul ment mini imagel és 1.2-es patchel.
  • EK1TEP
    Ilyen gondom nekem Vista alatt volt.1. futam és utána kilép.
    Mások mondták crack gond lehet...
    Azóta nem is ptóbáltam.

Ja és nem a Win7el van a gond!