GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Így próbáltam elsõre is, csak kicsit hülyén van megoldva a setup menü...
Mostmár megy!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Esetleg Vezérlõpult-nyomtatók és...-játékvezérlõk(innen sztem tudni fogod)
Vagy játékban Beállítások-irányítás(asszem) ott kiadja a billentyûket és rámész mintha csak egy másik billre akarnád rakni a féket például, és megnyomsz a kontrolleren egy gombot.
Szerintem így kéne mennie, de én még csak most tervezem a kontrollert,ezért kérdeztem az analóggal való kompatibilitást.
Be happy. :) Running!
Be happy. :) Running!
Mentsd el, lépj ki szabályosan és a mentést írd felül késõbb a Win-ben. Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
most kezdhetem elölrõl az egészet?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Narancs: bár az automatikus indításban is szét kéne nézni, hogy nincs e teljesen feleslegesen indló progi ami be tehet a játéknak
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Itt mikre gondolsz?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Rendesen karbantartott rendszer, minden gagyi codec és szoftver eltváolítása, kihagyása ajánlott.
Ja, és background service-k letiltása
Ugyanazon a pályán, ugyanolyan beállításokkal egyszer 60+fps, legközelebb meg játszatatlanul szaggat. Akkor is 60+ pfs, csak néha leugrik 0-ra.
Másik fórumon ezt a választ kaptam:
,,Ez egy ilyen ati FEATURE. Havernál 4850-es ATI, 8.7 vagy 8.8-as catalist van fent és le le esik a fps 1 mp ig és akkor utána meg megint jó. és mindezt random csinálja csak a játék alatt menüben nem látható ilyen jelenség.
Sajnos hiába néztük, semmi progi nef fut aminek nem kéne, swap fájl is jó win lapozófile is jó.
Egyetlen egy dolgot nem próbáltunk még ez pedig az hogy megtömni a c: meghajtót miután a visszajátszás swapot letöröltük. Ez még lehet tudna segíteni akár nálad is."
Valami ötlet?
Amúgy már egy olyan hiba is társult a meglévõhöz, hogy egyetlen drift versenyt sem tudok futtatni, hibaüzenettel kirak a Windows...
Következõ a gondom: ugyanazon a pályán egyszer teljesen jól fut, máskor meg játszatatlanul szaggat. Neten rákeresve rengetegen panaszkodtak ugyanerre, de megoldást senki nem írt le. Ha kilépek és vissza, akkor néha megjavul, de inkább csak véletlen egybeesés lehet.
Segítsetek plz!
X1950PRO
Cat 9.2
XP SP3
1.2 patch fent van
Egyébként mûködik a többi versenyszámban is 😊
C:\Program Files\Codemasters\GRID\tracks\usa\detroit\route_8 tartalmát át kell másolni a route_0 mappába.
A játékban: Versenynap - nyitott kocsiszekrény Helyszínek: detroit
Ennyi.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
GRID-hez még nem használtam modot, de ezt az õrültséget én is kipróbálnám <#nyes>#nyes>
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Miért, szerinted ki fog sírni utánad? 😊
Ezen a konfigon, mindent high-ra és ultrára véve, 8x msaa és kikapcsolt motion blur mellett külsõ nézetbõl 50-65 fps-el megy, belsõ nézetbõl 40-50-el. Nekem ez elég, 40 alá sosem esik, és sosem szaggat be egy pillanatra sem.
Csak Xbox kontroller. Amúgy nem látszik a kép, mennyi volt a score?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Alexease írta anno:
- A GRID Advanced panelen a SATURATION beallitasnal a 100% a normalis, vagyis nem fog kesni a kormanyzas. A DEADZONE gyokerseg... A LINEARITY pedig 0-nal linearis!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elõször is nem rinyálok, hanem elmondom mi van. Másodszor engem rohadtul nem érdekel ha te nem fogsz sírni utánam, mások nevében meg ne nyilatkozz, kivéve ha dupla személyiséged van, ez esetben gyógyíttasd magad.