GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Indigo:Eleinte nekem is nagyon érzékeny volt, nem bírtam még az egyenesekben sem tartani a kocsit. Feszt egyik oldaltól a másikig csaptam a jármûvet. Próbálgattam állítani, de nem tudom hogy most esetleg azért-e vagy a javítások miatt (1.1-1.2 pach), de helyrejött. Nekem is Rumblepad 2-õm van csak vezetékesbe. Azt olvastam hogy állítólag a játék nem támogatja ezt a gamepadot, amit a javítással megoldottak. Tedd fel a javításokat, ha az sem segít akkor itt van az én beálításom.SpeciálisEzt ugyan ott a vezérlésen belül találod lent.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Te gamepaddal nyomod? Nálam így rohadtul túlkormányzott az autó... Alighogy odébbtolom picit a kart, máris falnak megyek... pedig a végállás még nagyon messze van. Nem lehet ezt valahogy beállítani?

Köszönöm!
Így próbáltam elsõre is, csak kicsit hülyén van megoldva a setup menü...
Mostmár megy!

Nekem is egy gamepadom van. A beállítása egyszerû. Az options-ban a vezérlésnél rámész a costum-ra (feltétlen erre menjél, mert csak itt tudod megváltoztatni a kiosztást). Az enter lenyomása után lehet módosítani a kiosztásokat (pld. a kormányzás balra: rámész, enter, és a kiválasztott analóg kart balra tolod).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

HappyHunter
Drivert feltetted hozzá? ( ha nem akkor ezt találtam: http://drivers.softpedia.com/get/JOYSTICK-GAMEPAD-WHEELS-and-TABLETS/LOGITECH/Logitech-Rumblepad-2-Vibration-Feedback-Gamepad.shtml )

Esetleg Vezérlõpult-nyomtatók és...-játékvezérlõk(innen sztem tudni fogod)
Vagy játékban Beállítások-irányítás(asszem) ott kiadja a billentyûket és rámész mintha csak egy másik billre akarnád rakni a féket például, és megnyomsz a kontrolleren egy gombot.
Szerintem így kéne mennie, de én még csak most tervezem a kontrollert,ezért kérdeztem az analóggal való kompatibilitást.

Be happy. :) Running!

Egyáltalán 😊

HappyHunter
Az analóg kart nem tudod, vagy egyáltalán?

Na erre én is kíváncsi lennék! Ma vettem egy vezeték nélküli Logitech Rumblepad 2-t, be szeretném állítani a GRID-hez, de nem találom, hogy hol lehetne...

HappyHunter
Helló mindenki, egy kérdés: kontrolleren be lehet állítani a térést analóg karra?

IMYke2.0.0.0
Készíts egy ugyanolyan nevû ÚJ PROFILT, mint a korábbi!
Mentsd el, lépj ki szabályosan és a mentést írd felül késõbb a Win-ben. Ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tettem új rendszert a gépre,bemásoltam a codemasters mappát a dokumentumokba,de mégse jelenik meg az eddig elért eredményem,de a beállitásaim megvannak...
most kezdhetem elölrõl az egészet?
macleody
Én a gõzborotva-vödör-szivacs kombót alkalmazom <#vigyor>
kifli
a kézimosás sokkal jobb, mert nem olyan agresszív tisztítás mint a mosó 😄
nem lesz koszos az autó ? 😄D

az autómosónak mi értelme van?
IMYke2.0.0.0
úúú, ilyenrõl még nem hallottam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az mitõl lehet,hogy lentebb vettem néhány grafikai beállítást,és elkezdett szaggatni a játék,mikor visszaállítottam az elvileg nagyobbra,akkor meg jó volt...
Narancs
Pedig teljesen biztos, hogy az ATT volt a ludas. A lényeg, hogy most megy rendesen ...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

kifli
nekemse 😊
[HUN]FaTaL
Nekem se okozott gondot az ATT Grid alatt.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Nekem ATT-vel van szabályozva a venti - semmi gondom így is.

Narancs
Meg van: ATT-t leszedtem és megoldódott a probléma!

Danecay
Nekem is HD4850-esem van, ráadásul felraktam a módosított Ultra High-ra beállított fileokat is, és nálam sem szaggatott soha.

ja vágom csak kérdeztem nekem nincs semmi gáz a játékkal 😊

Narancs: bár az automatikus indításban is szét kéne nézni, hogy nincs e teljesen feleslegesen indló progi ami be tehet a játéknak

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kifli
ottvan 😄 :
"MS update és 3rd Party programok frissítése..."
"Ja, és background service-k letiltása"
Itt mikre gondolsz?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

IMYke2.0.0.0
Akkor én a szerencsések közé tartozom: E8400 + 2GB (1066) + HD4850 = soha, sehol semmi szaggatás, FPS esés, még FRAPS-filmezés közben se.

Rendesen karbantartott rendszer, minden gagyi codec és szoftver eltváolítása, kihagyása ajánlott.
Ja, és background service-k letiltása

Narancs
Nem fontos, nem a gép kevés. Amúgy X2 @2.6Ghz, 2GB DDR2.
Ugyanazon a pályán, ugyanolyan beállításokkal egyszer 60+fps, legközelebb meg játszatatlanul szaggat. Akkor is 60+ pfs, csak néha leugrik 0-ra.
Másik fórumon ezt a választ kaptam:

,,Ez egy ilyen ati FEATURE. Havernál 4850-es ATI, 8.7 vagy 8.8-as catalist van fent és le le esik a fps 1 mp ig és akkor utána meg megint jó. és mindezt random csinálja csak a játék alatt menüben nem látható ilyen jelenség.
Sajnos hiába néztük, semmi progi nef fut aminek nem kéne, swap fájl is jó win lapozófile is jó.
Egyetlen egy dolgot nem próbáltunk még ez pedig az hogy megtömni a c: meghajtót miután a visszajátszás swapot letöröltük. Ez még lehet tudna segíteni akár nálad is."

Valami ötlet?
Amúgy már egy olyan hiba is társult a meglévõhöz, hogy egyetlen drift versenyt sem tudok futtatni, hibaüzenettel kirak a Windows...

IMYke2.0.0.0
Csak épp a processzort és RAM mennyiséget nem írtad le... 😊

Narancs
Sziasztok!
Következõ a gondom: ugyanazon a pályán egyszer teljesen jól fut, máskor meg játszatatlanul szaggat. Neten rákeresve rengetegen panaszkodtak ugyanerre, de megoldást senki nem írt le. Ha kilépek és vissza, akkor néha megjavul, de inkább csak véletlen egybeesés lehet.

Segítsetek plz!

X1950PRO
Cat 9.2
XP SP3
1.2 patch fent van

És tényleg!
Egyébként mûködik a többi versenyszámban is 😊

holecsko10
Na rájöttem hogy lehet megcsinálni.

C:\Program Files\Codemasters\GRID\tracks\usa\detroit\route_8 tartalmát át kell másolni a route_0 mappába.

A játékban: Versenynap - nyitott kocsiszekrény Helyszínek: detroit
Ennyi.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Eszem-faszom megáll... <#circling>

GRID-hez még nem használtam modot, de ezt az õrültséget én is kipróbálnám <#nyes>

holecsko10
Aki tud japánul az ki szedhetné a lényeget hogy hogyan lehet ezt megcsinálni.Itt az oldal

holecsko10
Ez nagyon durva.

Készítheted a zsepit mert indul az uninstall 😊
kifli
hát én <#rinya><#idiota>
/OFF
Miért, szerinted ki fog sírni utánad? 😊

X2 6000+ proci, 4 GB RAM, HD4830 VGA
Ezen a konfigon, mindent high-ra és ultrára véve, 8x msaa és kikapcsolt motion blur mellett külsõ nézetbõl 50-65 fps-el megy, belsõ nézetbõl 40-50-el. Nekem ez elég, 40 alá sosem esik, és sosem szaggat be egy pillanatra sem.

nektek mennyi fps-el megy?nekem amd 5200+,3GB 800mhz ram,8600gt 512 ddr3 cuccal minden fullra véve,kivéve a többszörös mintavételezés,ami 4msaa-n van,valamint kikapcsolva a homályosítás,mert attól kifolyik a szemem,megy 32-35 fps-el... csak mert lentebb írták,hogy autós játéknál kevés a 35-40 fps...
SötétBarom
😄D

Csak Xbox kontroller. Amúgy nem látszik a kép, mennyi volt a score?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Danecay
Ezekkel a beállításokkal próbálj játszani.

Alexease írta anno:
- A GRID Advanced panelen a SATURATION beallitasnal a 100% a normalis, vagyis nem fog kesni a kormanyzas. A DEADZONE gyokerseg... A LINEARITY pedig 0-nal linearis!!!

kifli
télleg <#zavart1>
meg nekem van fenn grafjavító mod is
Az övé ha jóllátom xbox-on készült kép Select gomb "A" látod?

kifli
dehomályos a teképed az enyémhez képest :S
kifli
nekem eddig ez a legjobb driftem 😊

SötétBarom
Okatuma, 3 kör, 1 combo

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ha ezt elõbb tudom,akkor nem kapok idegbajt attól,hogy a le mans-i versenyen,az utolsó percben kicsúszok,és defektet kapok... ezt az enter-es flashback-et eddig nem ismertem
Ám ha amúgy sem vagy odáig a "körözgetõs" versenyekért, akkor nem értem minek rinyálsz itt. Hidd el, mi sem fogjuk megsiratni, ha nem játszol vele..

Elõször is nem rinyálok, hanem elmondom mi van. Másodszor engem rohadtul nem érdekel ha te nem fogsz sírni utánam, mások nevében meg ne nyilatkozz, kivéve ha dupla személyiséged van, ez esetben gyógyíttasd magad.
Elég sok játék akadozik, melyik jobban - melyik kevésbé, de ez kivételesen nem. A wheelman pl. kapásból akadozik. A graf kártya elég gyenge, egy autós játéknál nem elég a 30-40 fps. Persze ha minõségtõl függetlenül akad, akkor vagy fut alatta más, vagy a cpu nem bírja, vagy a graf kártya driver nem csípi, vagy vírusod van, vagy halódik a vinyó... szóval elég sok minden lehet 😊