7156
-
ninja7 #5875 ha meg felteszem az 1.2-t és nem crackelem meg akkor előjön a rossz lemez van behelyezve szöveg szal nem lehet hogy csak egy normális crack kellene de az az érdekes hogy vagy 3 fajtát kipróbáltam a gamecopyworld.com-ról meg máshonnan is -
EK1TEP #5874 Windows-t rakd újra! -
ninja7 #5873 de ugy is próbáltam hogy csak az 1.1-et tettem fel
ugy is próbáltam hogy a dvd5-sel és a reloaded-del de sehogy se -
#5872 Hát akkor pedig mennie kéne. Próbáld meg 1.1-el. -
ninja7 #5871 amugy a videokártyám az geforce 8500 Gt 512-es -
ninja7 #5870 hát de akkor miért indult el tegnap és emlékszem régebben amikor megjelent akkor is simán ment -
#5869 Szerintem nem tud SM3at a VGA-d. -
ninja7 #5868 Sziasztok!
Légyszi segítsetek már mert már annyit kerestem rá a választ de sehol nem találom. Az lenne a gond hogy felteszem ha simán ugye el akarom indítani akkor kiírja hogy tegyem be a lemezt stb. jó oké megcrackelem de akkor meg ha el indítom nem történik semmi. Már ezen a forumon is mindent átnéztem hogy hátha találok választ de csak annyit láttam írva hogy másik crackel próbáljuk meg vagy tegyük fel a patch-eket.Én ezeket is megtettem de ugyan ugy nem történik semmi. Ami érdekes hogy tegnap meg feltettem az 1.2-es patch-t utána megcrackeltem és elindult aztán ma kattintanék rá és megint nem megy. Légyszi segítsetek. -
#5867 sziasztok nem tudja valaki a játék nem ismeri fel a kormányt miért van ez ? beálitásokba ctrl megnyomom és kormányt eltekerem bara de semei -
#5866 nem, a játék összességében élvezetes :) (de pár apro modositással nagyságrendekkel lett volna jobb: hosszabb fékút, kevesebb sárgatakonyeffekt, játék könyvtárába mentődő és lementhető replay) -
EK1TEP #5865 Szar az egész játék nem? -
#5864 jaja, nekem sincs 2 gigám és alig pár másodpercet tudnék (értelme igy semmi) visszatekerni
jo szarul irták meg ezt a részét (is) a gridnek :( -
#5863 werkfilmnek igazat adok.
Ezen játék eredeti verziója nem okoz gondot senkinek - érdekes módon, a warez változattal többen szívnak.
A visszatekerés helyes módja:
1. Ütközés után ütsz egy ESC-et
2. Megnyomod az F2-őt és nyomvatartod mindaddig a pontig, amíg van visszajátszás!
3. F12 gombot 1x megnyomod.
4. A játék 3 mp-ig pozícionál és közben van lehetőséged felkészülni a fékezésre, irányváltásra stb..
5. A játék valós időre vált.
-
#5862 LoL! Neked minden játék megvan eredetibe? -
#5861 Neked muszáj minden topicban belekötni valakibe? -
ricsa008 #5860 ez lerágott csont
de a demo is megvan ha ez megnyugtat :D -
#5859 vétel előtt a demot kéne megnézni nem kalózkodni -
ricsa008 #5858 na uninstall
de azért köszöntem a tippeket -
#5857 Lehet, hogy nincs elég hely a c meghajtón? 2GB kell a replaynek. Ha lezúzod a kocsit nyomsz egy entert, pár másodperccel korábbról elkezdi visszajátszani a történteket, F12-re bedob a játékba. De lehet, hogy a legnehezebb fokozaton nincs visszajátszás. -
ricsa008 #5856 nálam sem a készülékkel van baj (ha csak nem a billentyűzettel )de az is müködik minennel
a gond csupán annyi hogy nem tudom visszatekerni
na de haggyuk a pi...ba -
#5855 Ugyan nem játszottam végig de elég sokat nyomtam, és szintén semmi baj nem volt se az előző vason XP x86-tal és Vista x86-tal, se a mostani Vista x64el és Se7en x64-el. -
#5854 Semmi baj a játékkal, 2x végigjátszottam és azóta is fent van, néha előveszem. A hiba az ön készülékében van. -
ricsa008 #5853 ez van
ami szar az szar
-
#5852 -
ricsa008 #5851 hát nem tom lehet a crack a rossz vagy nem tom de ha totálkálra töröm akkor nem segít semmi csak az ALT-F4
na de mindegy
pedig ez lett volna a köv hónapi ereteti vétel de így elment tőle a kedvem és a bizalmam -
ricsa008 #5850 oks akkor próbálom majd
thx -
#5849 F12 - visszatekered F2-vel majd megint f12.
De tutorial-ban szerintem elmondják. A bill.kiosztásban viszont tuti le van írva. -
ricsa008 #5848 de azzal nem csinálsemmit :( sőt semmivel nem csinál semmit csak kamerát tudom váltogatni meg tudok erre-arra nézni -
#5847 F12 -
#5846 Akkor olvasd el még egyszer amit írtam... -
ricsa008 #5845 ha falnak csapom mit csináljak? -
Dobronski #5844 A blur-t leveszem fasza,de még mindig recés... -
#5843 Az advanced beállításokat állítsd defaultra** és egyesével állítgasd. Ott van valami ami ezt műveli. Nálam is volt ilyen.
**töröld ezt: "c:\Documents and Settings\neved\My Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml"
A blur elszíneződés és egyéb dologgal kapcsolatban olvass vissza pár oldalt, többször volt szó az erre vonatkozó módosításokról. -
#5842 Nincs kikapcsolva a videókártyád driverében a cucc? -
Dobronski #5841 cső all!
Felraktam a grid-t,de van egy gondom.A játék el van mosva,alig lehet valamit látni.Blur-t kikapcsoltam.Egy másik:Recés minden.Még a betűk is.Mindent felvettem maximumra amit lehetett,de semmi.Még AA-t is.1024-ben játszom(monitor limit). -
#5840 De kurva vicces itt valaki.
lacica: thanks -
#5839 Kint a kormány tulajdonságoknál lehet,hogy a combined kivan pipálva. Nézzd meg hátha!! -
#5838 Váltsál. :D -
#5837 Lenne egy olyan gondom, hogy ma újra feltettem a GRiD -et mert már egy ideje tulaja vagyok egy Logitech G25 -ös szettnek, de valami iszonyat brutál lassúak az autók, egyszerűen olyan mintha valami tuning trabantot vezetnék, és a automata váltás sem az igazi. Tök mindegy milyen autó, tök mindegy milyen verseny állandóan fenn áll a jelenség, és hát így nehéz lesz versenyt nyerni, hogy a többiekhez képes fele olyan gyorsan megyek.
Billentyűzettel meg teljesen jól megy az autó, de nálam a bill. felejtős, szinte irányíthatatlan vele a game. Legalábbis számomra. Meg nem azért van itt a G25. -
#5836 igen, az 1.1 magyaritas jo az 1.2-es játékra