7156
  • ninja7
    ha meg felteszem az 1.2-t és nem crackelem meg akkor előjön a rossz lemez van behelyezve szöveg szal nem lehet hogy csak egy normális crack kellene de az az érdekes hogy vagy 3 fajtát kipróbáltam a gamecopyworld.com-ról meg máshonnan is
  • EK1TEP
    Windows-t rakd újra!
  • ninja7
    de ugy is próbáltam hogy csak az 1.1-et tettem fel
    ugy is próbáltam hogy a dvd5-sel és a reloaded-del de sehogy se
  • [HUN]FaTaL
    Hát akkor pedig mennie kéne. Próbáld meg 1.1-el.
  • ninja7
    amugy a videokártyám az geforce 8500 Gt 512-es
  • ninja7
    hát de akkor miért indult el tegnap és emlékszem régebben amikor megjelent akkor is simán ment
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nem tud SM3at a VGA-d.
  • ninja7
    Sziasztok!
    Légyszi segítsetek már mert már annyit kerestem rá a választ de sehol nem találom. Az lenne a gond hogy felteszem ha simán ugye el akarom indítani akkor kiírja hogy tegyem be a lemezt stb. jó oké megcrackelem de akkor meg ha el indítom nem történik semmi. Már ezen a forumon is mindent átnéztem hogy hátha találok választ de csak annyit láttam írva hogy másik crackel próbáljuk meg vagy tegyük fel a patch-eket.Én ezeket is megtettem de ugyan ugy nem történik semmi. Ami érdekes hogy tegnap meg feltettem az 1.2-es patch-t utána megcrackeltem és elindult aztán ma kattintanék rá és megint nem megy. Légyszi segítsetek.
  • Pummis
    sziasztok nem tudja valaki a játék nem ismeri fel a kormányt miért van ez ? beálitásokba ctrl megnyomom és kormányt eltekerem bara de semei
  • arty
    nem, a játék összességében élvezetes :) (de pár apro modositással nagyságrendekkel lett volna jobb: hosszabb fékút, kevesebb sárgatakonyeffekt, játék könyvtárába mentődő és lementhető replay)
  • EK1TEP
    Szar az egész játék nem?
  • arty
    jaja, nekem sincs 2 gigám és alig pár másodpercet tudnék (értelme igy semmi) visszatekerni

jo szarul irták meg ezt a részét (is) a gridnek :(
  • IMYke2.0.0.0
    werkfilmnek igazat adok.
    Ezen játék eredeti verziója nem okoz gondot senkinek - érdekes módon, a warez változattal többen szívnak.

A visszatekerés helyes módja:

1. Ütközés után ütsz egy ESC-et
    2. Megnyomod az F2-őt és nyomvatartod mindaddig a pontig, amíg van visszajátszás!
    3. F12 gombot 1x megnyomod.
    4. A játék 3 mp-ig pozícionál és közben van lehetőséged felkészülni a fékezésre, irányváltásra stb..
    5. A játék valós időre vált.
  • TaRka0107
    LoL! Neked minden játék megvan eredetibe?
  • [HUN]FaTaL
    Neked muszáj minden topicban belekötni valakibe?
  • ricsa008
    ez lerágott csont
    de a demo is megvan ha ez megnyugtat :D
  • werkfilm
    vétel előtt a demot kéne megnézni nem kalózkodni
  • ricsa008
    na uninstall
    de azért köszöntem a tippeket
  • macleody
    Lehet, hogy nincs elég hely a c meghajtón? 2GB kell a replaynek. Ha lezúzod a kocsit nyomsz egy entert, pár másodperccel korábbról elkezdi visszajátszani a történteket, F12-re bedob a játékba. De lehet, hogy a legnehezebb fokozaton nincs visszajátszás.
  • ricsa008
    nálam sem a készülékkel van baj (ha csak nem a billentyűzettel )de az is müködik minennel
    a gond csupán annyi hogy nem tudom visszatekerni
    na de haggyuk a pi...ba
  • [HUN]FaTaL
    Ugyan nem játszottam végig de elég sokat nyomtam, és szintén semmi baj nem volt se az előző vason XP x86-tal és Vista x86-tal, se a mostani Vista x64el és Se7en x64-el.
  • MerlinW
    Semmi baj a játékkal, 2x végigjátszottam és azóta is fent van, néha előveszem. A hiba az ön készülékében van.
  • ricsa008
    ez van
    ami szar az szar
  • MerlinW
  • ricsa008
    hát nem tom lehet a crack a rossz vagy nem tom de ha totálkálra töröm akkor nem segít semmi csak az ALT-F4
    na de mindegy
    pedig ez lett volna a köv hónapi ereteti vétel de így elment tőle a kedvem és a bizalmam
  • ricsa008
    oks akkor próbálom majd
    thx
  • MerlinW
    F12 - visszatekered F2-vel majd megint f12.

De tutorial-ban szerintem elmondják. A bill.kiosztásban viszont tuti le van írva.
  • ricsa008
    de azzal nem csinálsemmit :( sőt semmivel nem csinál semmit csak kamerát tudom váltogatni meg tudok erre-arra nézni
  • MerlinW
    F12
  • MerlinW
    Akkor olvasd el még egyszer amit írtam...
  • ricsa008
    ha falnak csapom mit csináljak?
  • Dobronski
    A blur-t leveszem fasza,de még mindig recés...
  • MerlinW
    Az advanced beállításokat állítsd defaultra** és egyesével állítgasd. Ott van valami ami ezt műveli. Nálam is volt ilyen.

**töröld ezt: "c:\Documents and Settings\neved\My Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml"

A blur elszíneződés és egyéb dologgal kapcsolatban olvass vissza pár oldalt, többször volt szó az erre vonatkozó módosításokról.
  • macleody
    Nincs kikapcsolva a videókártyád driverében a cucc?
  • Dobronski
    cső all!

Felraktam a grid-t,de van egy gondom.A játék el van mosva,alig lehet valamit látni.Blur-t kikapcsoltam.Egy másik:Recés minden.Még a betűk is.Mindent felvettem maximumra amit lehetett,de semmi.Még AA-t is.1024-ben játszom(monitor limit).
  • InfectedMann
    De kurva vicces itt valaki.

lacica: thanks
  • lacica
    Kint a kormány tulajdonságoknál lehet,hogy a combined kivan pipálva. Nézzd meg hátha!!
  • [HUN]FaTaL
    Váltsál. :D
  • InfectedMann
    Lenne egy olyan gondom, hogy ma újra feltettem a GRiD -et mert már egy ideje tulaja vagyok egy Logitech G25 -ös szettnek, de valami iszonyat brutál lassúak az autók, egyszerűen olyan mintha valami tuning trabantot vezetnék, és a automata váltás sem az igazi. Tök mindegy milyen autó, tök mindegy milyen verseny állandóan fenn áll a jelenség, és hát így nehéz lesz versenyt nyerni, hogy a többiekhez képes fele olyan gyorsan megyek.

Billentyűzettel meg teljesen jól megy az autó, de nálam a bill. felejtős, szinte irányíthatatlan vele a game. Legalábbis számomra. Meg nem azért van itt a G25.
  • arty
    igen, az 1.1 magyaritas jo az 1.2-es játékra