GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ez egy marha jó kérdés, 1db trueno sincs a képen😄

http://goo.gl/gd6Zi5

és ez mitõl "Trueno Run" ? 😄D

fook
Van a játékban Evo ?😊

SötétBarom
Tök jó lenne amúgy egy free kamera a replayben.. Sokkal jobb screeneket lehetne lõni..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Egy jól sikerült Trueno Run képekben 😊

pointer4
A Natív felbontás az az amekkora felbontású a monitorod valójában. Ha mást raksz rá akkor az elektronikának interpolálnia kell, és szarabb képet kapsz.
Ha a monitorod 1920*1080 felbontású (technikai doksijában bennevan) attól még rakhatsz rá 640*480 as képet, csak homályabb lesz.
Milyen monitorod van ?
Az a natív felbontás ami a max asztali felbontása a monitorodnak!
Pl.: 19'-os Wide 16:10-es monitornak a natív felbontása 1440x900.Ennél nagasabbra nem tudod rakni (vagyis tudod) csak nem tudja megjeleníteni rendesen!

Ezt be kell állítani külön vagy honnan tudom, hogy nekem is natív? Catalystba be tudom állítani? Vagy már LCD-nél TFT-nél alapból így van?
Bocs az off-ért csak tudni akarom.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SötétBarom
"As an LCD display consists of a fixed raster, it cannot change resolution to match the signal being displayed as a CRT monitor can, meaning that optimal display quality can be reached only when the signal input matches the native resolution. An image where the number of pixels is same as in the image source and where the pixels are perfectly aligned to the pixels in the source is said to be pixel perfect.

While CRT monitors can usually display images at various resolutions, an LCD monitor has to rely on interpolation (scaling of the image), which causes a loss of image quality."

am aplle gépem van xd.viszonylag elég újnak számít(VISTA)
köszi
Ejha natívban jobb vagy mi annak az értelme ezt nem vágom :S ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SötétBarom
1280x1024 monitor natív..

Felbontás?

SötétBarom
Valószínûleg igen.
Nekem egy 2.7es c2d-n meg egy 4850en 80fps minden maxon 😄D

ha kell még vmi adat a megállapításhoz akkor leírom😄
hali.sztetek ezen futna akadozás nélkül?
proci:Intel(R)Core(TM) Duo CPU E8135 @ 2.40 GHz 2.40 GHz
memória(ram) 1.00 GB
rendszer típus.32 bites op. rend.
Videókarártya: Ati Mobility Radeon HD 2400 XT
REGGELT!

SötétBarom
Skyline satu 😄

Én is, de tetszik.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

REggelt!

SötétBarom
Szervusz kérlek.

R420
EStét!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

SötétBarom
😄

IMYke2.0.0.0
Komoly. Sok energiát fektetett bele 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Black Ghost
Ezen jót nevettem.
SötétBarom
Höhö, KhtX 😊

IMYke2.0.0.0
http://rapidshare.com/files/140840774/fraps_2.9.4_www.nladevilz.info.rar
pass: www.nladevilz.info

Csak példa. Ellenõrizni nem tudom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SötétBarom
2re megyek melózni, szal ma már nem lesz belõle semmi. Egy jó kis hegyimenést akarok felvenni viperrel. Azzal nagyon jó vagyok (néha..) 😄

IMYke2.0.0.0
Google... FRAPS Full 😊

SötétBarom
Buzi trial verziós fraps a buzi 30 másodperces limittel 😄 Akartam csinánie egy videjót, :C

nem rossz a PS, de ritkán unalmas.. ahhoz képes a GRID is egy akciójáték.. 😄D

Pro Street, mint etalon... <#buck>
Annál unalmasabb és bénább autós játékkal még nem játszottam. Még NFS-nek is szar.

Kitalálom, warez. Ne peccseld. Mindkét problémára ez a megoldás.

Másnak: múltkor megígértem, hogy újra belenézek Gridbe. Nagyon unalmas, töröltem pár meccs után. PS és Colin Dirt az etalon.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nekem új játék kezdésnél amikor megcsinálom az elsõ kötelezõ versenyt kész kilép... ha meg mentést töltök be és driftelnék akkor is kilép!

Nekem segített, vagyis most nem fagy le.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

IMYke2.0.0.0
Nekem meg sosem lépett ki (ez a játék sem) - eredeti DVD-m van, biztonsági exe-vel, hogy ne kopjon a lemez.

[HUN]FaTaL
Hát akkor passzolom, nekem driftnél lépegetett ki, igaz az enyém "biztonsági" másolat. Tervbe van véve egy eredeti példány. 😊

Szerintem nem ez a probléma, mert nekem eredeti GRID-em van, és miután felraktam az 1.2 patch-et, nekem is ezt írja kilépésnél :/

Másnak valami ötlet, hogy ez mitõl van?

greg benz
Már megoldódott,köszi😊
Végre faszán irányítható,és nem lép ki<#vigyor2>
Mostmár elégedett vagyok,és fasza helyezéseket is érek el!<#eljen>
Egy kissé off kérdés,de remélem nem köveztek meg érte😛
Észrevételeim alapján a Dirt hasonló betegségben szenved,mint a Grid,nem hiába,azonos a fejlesztõ cég😊 Szóval a kérdés,dirthez is létezik ilyen javító patch?

[HUN]FaTaL
Gondolom wrz, de nem jó az 1.2 krekk, használj mini imaget + eredeti exet.

greg benz
Nekem nem segít😞

Black Ghost
Ja hát az alap, 1.2 patch-nek fent kell lenni.
Lehet hogy marhaság de én a kilépéskori lefagyásokat úgy tudtam orvosolni,
hogy a felbontás 1650×1050-rõl levettem 1280×1024-re, pedig játék alatt nem szaggatott sosem.
greg benz
Egy kis fejlemény...

Felraktam a patchet,így már faszán lehet irányítani az autót,nem csúszkál össze-vissza,stb.. Újrakezdtem a karriert,lefutottam az elsõ versenyt (1. hely😛),aztán a visszajátszás és a végeredménylista után mikor rányomok,hogy continue,akkor kilép a winbe,és kiírja,hogy hibát észlelt és leáll...viszont,ha pl race day-on megyek csak egy futamot,utána nem lép ki.. tudtok rá mondani valami okosat?😞

greg benz
Logitech Rumble pad 2-m van,és sajnos hiába próbálgattam vagy 2 napig,nem javult a helyzet,viszont a hajam égnek állt a fos versenyeredményeimtõl..

b-type
😊) igazad van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

IMYke2.0.0.0
Én ezeket - az AI hibákat - a valóságban is elõforduló mûszaki/emberi hibáknak tudtam be végig. Sokkal nyugodtabb, kényelmesebb ezt hinni, mint a rossz MI problémáján rágódni 😊

b-type
Ez a kormánykezelés viszont egy komoly gubanc tud lenni, mert autós játékban gond ha nem megfelelõen kezeli a kormányt.
Én egy történeti szálat hiányolok belöle, de ez az én keresztem 😊)
..mert minden másban elég jónak találom. Egészen jó az autók vezetési élménye, kivéve a túraautókat (magánvélemény), jól fut sztem és szépen néz ki, jók a hangulati elemek (amik pl. a szimekbõl sajnos hiányoznak), és megfelelõ a nehézség.
Az AI-n lehetne még kicsit dolgozni, mert bizonyos pályákon/pályarészeken botrányosan rosszul mennek..gyakorlatilag sok kocc azért van mert akkorátt lassulnak némely bemeneti íven hogy nem lehet lereagálni, hiszen még az AI autók egymáshoz mérten is pályát-sebességet módosítanak.
Párszor szentségeltem ez miatt. Szal sztem erõsíthetnék azt a történeti szálat amit anno elkezdtek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

IMYke2.0.0.0
Nekem egyedül az átfogó statisztika hiányzott/zik belõle.
Nem a töltés közbeni infókra gondolok , hanem összesített eredményekre, pályákra lebontva stb.

Black Ghost
Amúgy a játéknak tényleg sok nyûgje van, és ahogy látom mindenkinek más a gondja, nálam például kilépéseknél fagyott le és az addig elért eredményeimet nem mentette, kellet egy kis idõ mire kigyógyítottam a gyerekbetegségekbõl.
b-type
többeknél van probléma az irányítással, hasonló egyébként volt az elsõ Race Driver-nél is. Nekem amikor az én gépemen nyomtam nem volt ilyen problémám, viszont a cimbim gépén elég sokat szöszöltünk mire jó lett, de még így is pontatlan.
lehet átírogatni ezt azt hogy javuljon. Egyébként belsõ nézetben így is késik a kormány ezt meg kellett szokni.