7156
  • SötétBarom
    Remélem abban lesz majd súlya is az autóknak. Végigtoltam a prostreetet ismét, és azóta egyszer elindítottam a gridet: olyan érzésem volt, mintha az autó papírból lennének..

De amúgy még mindig a legfaszább :))
  • arty
    (kis felbontás, ultralow beállitások mellett is van belassulás? szvsz probáld ki ugy is, aztán egyesével kezd el tuningolni a grafikát, h rájöjj, mi is okozza)
  • arty

Lassan vége a karriernek, nagyon szórakoztató volt. Remélem a Dirt2-höz hasonlóan Grid2 is lesz egyszer.
  • Pupuci
    Indulásnál, enyhe gumiszag :

egyedül :

Szerintem ezek azért elég jó FPS-ek.
    Nekem nincs fent más mod csak a grid_hunv1.1
  • Black Ghost
    Ez volt már nálam is, de nekem a módolások után jött elő.
  • Pupuci
    Nem hiszem.Több okból sem.
    ELőször is szinte friss, w7 install.
    4GB 1066-os RAM,HD4870 1GB GDDR5,Gigabyte MA770-UD3 lap, AMD7850 x2 Black Edition ( 16*) proci.Ugyan nem mértem az FPS-t de nagyon megy!Lehet majd dobok fel egy Frapsot és megnézem.
    Végezetül mégegyszer mondom ;) az egész futam alatt 1* vagy 2* fordul elő és valóban olyan, mintha egy hálóba futna bele az autó és igen rövid ideig tart ( néhány tizedmásodpercig ).
  • EK1TEP
    A GRiD az nem hálót jelent?
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, a bácsi gépével van ott gond.
    Valamit nagyon szarul állított be, vagy tovább megyek: a szoftver környezete lehet gagyi, elkopott, stb.

Én pl. SEMMIFÉLE belassulást nem tapasztaltam [kivéve ugye az általam okozottak, amikor is visszapörgettem a Replay-et... :)].
  • Pupuci
    Sziasztok!
    Én most találtam rá erre a játékra és elsőre megfogott pedig igazán nem vagyok ilyen autósjáték rajongó.Szerencsére lehet kapni a cdgalaxisban, már meg is rendeltem ;)
    Viszont volna egy problémám.Valami olyasmi mint ebben a hsz-ben a kolléga úrnak.
    Nem áll le a játék, nem is szaggat.Megy mint az atom.Viszont néha - néha ( ált. verseny közben 1 vagy 2* és visszajátszás alatt is ) olyan mintha egy hálóba szaladna az ember.Az autó egy pillanatra ( hogy a hasonlatnál maradjak, amíg a háló át nem szakad ) lelassul.Mondjuk 250km/h-ról a másodperc egy tört részére lelassul, mintha 100km/h-val menne.
    Biztos nem a gép a gyenge láncszem mert egyébként nagyon jól fut a gém.
  • blackcalibra
    Nekem nem volt vele probléma.
  • Misi az ezredes
    Újra kell telepítened. Hacsak, nem mentetted el előtte a korábbi állapotot.
  • Black Ghost
    Kezdek kicsit morcos lenni, a módolás óta rendszeresen fagyogat.

Vissza lehet állítani a belső nézet módolását, vagy újra kell raknom az egészet?
  • InfectedMann
    Lassan végigviszem a játékot és azt kell mondjam, hogy kormánnyal nagy élmény vele játszani még a gépi ellenfelek ellen is.
    Lehet online is kipróbálom majd :)
  • Black Ghost
    Felraktam én is, a belő kamera tök jó lett. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A barátok... :)
  • blackcalibra
    Na ezeket kerestem, bár Google a jóbarátom, először mégis elkerülte a figyelmemet...
    EZEK.
  • blackcalibra
    Köszi! Bár nem ezekre gondoltam, azért még szétnézek, de egynek ez is jó lesz.
  • Indigo
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189556936&no=5706]#5706[/URL] (ha élnek még a hivatkozások)
  • MerlinW
    Kénytelen leszel visszaolvasni:)
  • blackcalibra
    Sajnos nem találom azokat a fájlokat a neten, amivel ki lehet venni a "sárgaságot" a játékból, és a sebességérzetet javítja a belső kamerás vezetés alatt. A neten azt hiszem egy oldalon voltak ezek(magyar, ha jól emlékszem), de nem találom.
    Ha valakinek megvan a link és segítene, azt megköszönöm.
  • EK1TEP
    Régen itt az SG-s fiúk/lányok tolták esténként... régi szép idők
  • Black Ghost
    Ha nem zavar hogy átmennek rajtad, akkor keress olyat ahol ki van kapcsolva az egymással való ütközés.
  • Pukkandur
    Üdv! Létezik "normális" szerver? Mindenhol löknek, jönnek belém direkt stb. Inkább a szimulátorokat szeretem de jó lenne ezzel is bohóckodni picit, már ha létezik normális közösség akivel érdemes.
  • gismoone
    targytalan
  • IMYke2.0.0.0
    Utóbbi...
  • gismoone
    sziasztok

az lenne a problemam, hogy sehogy sem akar mukodni a kormanyom a jatekban. egy microsoft sidewinder precision racing wheel-rol van szo. nem mai csirke, de szeretnem elvezni a jatekot vele:) olvastam, hogy csak patch-el egyutt mukodnek rendesen a regi kormanyok. 1.0-rol rogton 1.2-re patch-eltem be. ez lehet baj? es amugy mit kene latnom a jatekban ha felismerte? rogton mukodik es nyomhatom tokig, vagy be kell konfiguralnom a pedalokat es a kormanyt a controls-ba?

a valaszokat elore is koszi:)
  • arty
    a szervereket nem a codemasters üzemelteti, de már szoltak a szolgáltatonak és dolgoznak a hiba kijavításán
  • csoli31
    Grid online probléma
    Én ezt találtam, de mivel nem tudok angolul (csak egy kicsit), ezért nem igazán értem.
  • Ferrari25
    Hello!Nekem se megy fel onlinera!KB 3 napja!Szerintem itt valami van!UPC-m van!4 MB Le 1 MB fel!
  • bowari
    Üdv.
    Nekem sem megy az online rész tegnap dél óta kb.
    T-online adsl netem van...
  • TottiHUN
    Akkor lehet h félre értettem :S
    http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=296494
    Itt olvastam
  • csoli31
    Ezt nem tudom hol olvastad, de nekem DIGI-s netem van és azzal sem megy az online.
  • TottiHUN
    Szevasztok nem nagyon tudok angolul, de úgy olvastam a hivatalos forumon hogy az UPC-vel van a gond. És ezért nem működik. Sajnos nekem is UPC-m van :S
    Remélem minél hamarabb kijavítják a hibát.
  • valak
    aki akar játszani az jöjjön fel a hamachi networkomra és játszhatnánk mi magyarok

Davinho10 a hálózat neve
    123456 a jelszó

gyertek
  • Tenzing
    Nekem is ugyanez a gondom
  • valak
    valaki jönne gridet játszani? mi magyarok nyomhatnánk egyet Lan-on, hamacsin vagy akár neten
    aki akar játszani az vegyen fel msm-em [email protected]
  • Jim79
    oh.., most nézem hivatalos fórumon.., másnak is gondja van vele..
  • Jim79
    Sziasztok!

Nem tudjátok, van valami az online résszel?
    Lost connection-el nem lép fel.
    Steam-es verzió van..!

köszi a válaszokat
  • Szabi1991
    léteznek, de csak X-box-ra :-(
  • Black Ghost
    Sziasztok

Állítólag a játékhoz léteznek kiegészítések, főleg új kocsik tudtok erről valamit, és ha igen honnan lehet ezeket letölteni?