GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a gombokat állítottam át úgy, ahogy a többi játékoknál megszoktam.. 😊
Új vagyok az autós játékok terén, annyira, hogy ez az elsõ amit kipróbáltam (eddig RTS-eket, FPS-eket meg ûrszimulátort nyomtam).
A billenytûzettel nem tudom irányítani rendesen ezért beruháztam egy Logitech Formula Force FX kormányra, de nagyon nehezen tudom összehozni a játékkal, csak a játékon belüli kalibrálás után mûxik, de nem tudom rendesen kalibrálni a türelmem kezd elfogyni.
Szóval segítség kellene mert tuti rosszul állok neki játékvezérlõvel még nem szoptam ennyit. Egy szájbarágós magyarázatot kérnék, mert semmi tapasztalatom nincs sem az autós játékokkal, sem a kormányokkal.
Elõre is köszönöm...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
hoy ehh
http://goo.gl/gd6Zi5
Jó kis játék de valami szörnyû az irányítása... Próbáltam kormánnyal is de úgy se volt sokkal jobb. pl ha kanyarba elfordítom a kormányt szinte keresztbe áll az autó, mintha túlkormányzott lenne (szinte alig fordítom el a kormányt) billentyûzettel játszhatatlan volt és GamePad analóg irányítóival is hasonló volt... Bekapcsoltam az összes segítséget de úgy még talán rosszabb volt😄 Ti milyen beállításokat használtok? vagy van hozzá valami javítás? Thx!
Ez a minimum.
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU
* 1GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
* DirectX Compatible Sound Card
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space
A játék eredeti?
Ott plö az a lényeg, hogy csúszkálni kell az autóval és akkor csinál hasonlókat. No, az direkt van.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Szerintetek ezen a konfigon futna a game döcögés nélkül?
Can You RUN it-minimum
Can You RUN it-recommended
Elõre is köszi a válaszokat!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha csinálom a bajnokságot és összegyülik egy koocsira a lóvé és ha arra csinálok egyedi matricázást meg festést,akkor azt tovább tom vinni Multiplayer-re is?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Prohardver
Nagyon szégyeltem magam a török "barátom" ByInad elõtt mert csaltam akkor este, pedig csak próba volt.
Kéne szervezni majd egy összmagyar jó kis lobbyt! üdv: Ansell
aktív^^ cu@dsnk
Multiban nem lehet olyan hegyi head-to-head versenyeket menni?
nem tudjátok hogy kell csinálni új fiókot hogy tudjak Mulzni
Mert nem tom a jelszavam és nem akarom újrakezdeni a gamet
Én meg se próbáltam, de nem is érdekel.
S így nyugodtan lehetek büszke a végig vitt játékomra.
Azt tudni kell ha egyszer csaltál utána újra kell telepíteni a játékot különben az autóid nem változnak vissza.
Az Ebay.xml fájlban a "minPerformanceIncPercentage" értéket 10 -re kell állítani ill.a maxPerformanceIncPercentage -ot is 10 -re.
ezáltal az Ebay -en az újnál drágábban, vagy ugyanannyiért vásárolt autó 10 % -al gyorsabb lesz a gyárinál.