7156
  • Csokis
    Kijött az 1.3-as patch, KATT!

"- Added support for additional content packs.
    - Added support for Motion Platform D-Box.
    - Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
    - Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
    - Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
    - Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
    - Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
    - Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
    - Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
    - Prevented the editing ebay.xml cheat"
  • Máté94
    He?
  • MerlinW
    Reklám rovat:
    "Mióta megjelent a Shift, kétszer annyit játszom a GRID-el"

Egyébként jövőre jön a GRID2 DX11 támogatással.
  • JUVEfun
    Szerintem sehogy !!!!!!!!!!!!!!!
  • omi88
    hali! Olyan kérdésem lenne hogy el akartam adni egy autót és véletlenül az ebay-es eladásra mentem és most az van kiírva az autóra hogy ebay listing vagy valami ilyesmi. Ezt hogyan lehet visszacsinálni? nagyon megköszönném a választ
  • Penge88
    Okutama-n billentyűzettel nyomtam 60 milkát lakótársam gépén... Eleinte 3 milliónak indult, de pár menet után 60 lett belőle. Ez 3 kör alatt, 52x szorzóval. Tény, h imádom a drift-et, és rFactorhoz vagyok szokva (sorry az OFF_ért). :D
  • Fehercsoki
    Ja és mi lanon sem látjuk egymást(rendes lan,össze van kötve a 2 gép).
  • Fehercsoki
    Nekem pont ugyanez és nem tudom miért van és még mindig nem sikerült megoldani.
  • Don Tomassino
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem a profikhoz : egy barátomnak 1,2es peccs van fent mint nekem de ennek ellenére se látjuk egymást a szervereken sőt még privátban sem!
    Van olyan akinek hasonló problémája volt?? És ha igen hogyan oldották meg?
  • Fehercsoki
    1.2 de már rájöttem,csak rosszul fordították magyarra,1.2 van fennt és magyarítás,és a tesómnak is,de lanon valahogy nem találjuk meg egymás szerverét:S
  • Black Ghost
    Melyik patch van fenn?
  • Fehercsoki
    Miért van az hogy multiban,akár lan akár online amikor rámennék h versenyek keresése akkor mindig azt írja h "te még egy eseményt sem hoztál létre,létre akarsz hozni egyet?"Ha igenre megyek akkor csinálhatok 1t,de én nem csinálni hanem csatlakozni akarok,ha a nemre megyek akkor pedig visszadob és ha megint rámegyek a verseny keresésre megint azt akarja h csináljak egyet:S
  • samsung123
    hát nekem is előjött ez a hiba(de már nem,pasz hogy mitől mult el)..sőt spannál ha, összetörte az autót totálkárosra akkor is lefagyott...szerintem csak 1.1 rakd fel vagy azt se...
  • darki81
    Tudja valaki mitől fagy le mindég a játék amikor befejezek egy küldetést? 1.2 fent, és win7! Meg amugy az 1.1 magyaritas nemjó, nem lesz magyar, meg máshova tallozni sem lehet :SSSS Valaki tud segiteni?
  • arty
    uj driverek mindenre, uj directx, 1.2re patchelt játék, ...

végül winreinstall :))
  • Clava
    akkor mivan ha a játék vlaami olyat ír ki indításnál hogy
    A "számok" címen található utasítás a "0x00000001" memóriacímre hivatkozott.A
    memóraterületen nem végezhető el a következő művelet written".

Vistám van x86 és már próbáltam újrataelepíteni a játékot úgy se megy
  • arty
    Nem.
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Ezt a DX10-es modot érdemes betenni a játékba szebb lesz tőle vagy nem érdemes foglalkozni. Továbbá hogy ha érdemes akkor hogy kell berakni mert letöltöttem azt ami itt van kicsit fentebb de semmi readme file nincs mellette. Köszi!
  • joshfeed
    Ha valakinek van kedve akkor jöjjön a Tunngle-ra játszani.
    A tunngle olyan mint a hamachi csak sokkal jobb.
    Én ott szoktam nyomulni.
  • SötétBarom
    Rángatni? Én a joyt se rángatom. Leginkább a gázzal kell játszani.
  • arty
    ezesetben szimplán béna vagyok! :))
  • [HUN]FaTaL
    Nem 64 bites rendszerrel kell jgy, hanem bekapcsolt UACcal.
  • mikiking
    ok,Futtatás rendszergazdaként ... 64 vites rendszerrel igy kell,rájöttem,bocsi
  • mikiking
    Helo,mar jatszottam ezt a gamet,msot fel szeretném rakni a DVD 5 verziot,de installkor ahogy rámegyek hogy telepités ezt irja ki :
    " A kért müvelethez magasabb felhasználói szint szükséges. "
    Mit csináljak ?
  • Szabi1991
    1-2 milla simán megvan kormánnyal :DD
  • arty
    kormánnyal rángatni kell, azaz kb reménytelen :( sikerül vagy ezer pontokat összeszedni ...

vagy(!) béna vagyok :D
  • SötétBarom
    Mé?
  • Dobronski
    "visszatudnÁk"
  • tls68
    Gyertek má lécci grid multiplayerezni privát szerver neve:Totalcar ma 15:50 kor ha lehet és a jelszó:f3chalenge
  • arty
    nameg, driftet nem játszok :))
  • arty
    sajnos a játék 80%-át a pedálbugos momo kormányommal játszottam ... (értsd: gázpedált tövig nyomva olyan 80%-nak vette a játék a gázt)

a végén meg nem volt kedvem "visszamenni". majd később még talán előveszem, 1-1 bajnokságot megnyerni :)
  • SötétBarom
    Elég hiányos a kupagyűjtemény :DD
  • ricsa008
    én mrahára játszanák vele ha totálcárból visszatudnák jönni :( de amikor összetöröm mintha lefagyna a játék

• Barny
    Sziasztok nekem nemmegy a jatek rendesen:S..eljutottam egy darabig de most van 2 verseny amire ramegyek kidobb hibauzenettel a windows.erre van valami megoldas?..patch 1.2 fentvan a jatek eredeti!!!
  • arty
    azt hittem lesz valami video vagy "tüzijáték" a végére - vagy jutalomkocsi, mittomén :/
  • IMYke2.0.0.0
    Igen.
  • arty
    az is megvolt:

akkor, "nyertem" ? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Amikor mind a három "asztal" minden szintjét teljesítetted.
    Ezek után bármelyik versenyt újra elindíthatod, hogy legyőzd azon szakasz rekordereit.
  • arty
    amugy mi a játék célja? mikor van "vége"? ha abbahagyom? :D

• arty
    Én meg gondoltam folytatom a GT Legends félbehagyott karrieremet: reménytelen :D Képtelen vagyok időben fékezni kezdeni, 5 restart után hatodszor is elszámolom az első(!) kanyart ... ráadásul a kocsit állandoan rátámasztom az ellenfélre, ami ott szintén nem egészséges - gridben viszont alap :D

Majd ha végeztem ezzel és pihenek pár hetet, talán ujra menni fog :))