7156
    Ebben van valami, de ne én fizessek már a játékért,aki szarabb országban nem is élhetne... Fizessen a dúsgazdag dagadt amcsi kölyök.. Meg német, meg angol, stb...
  • arty
    felesleges, ha pénzzel támogatod a fejlesztőt, aki így a készíthet következő játékot amivel megint jól elleszel? komolyan??
    Ezt szerintem mindenki tudja, hogy egy játékot, jószerivel csak azért vesznek meg, hogy neten rendesen tudjanak játszani... Ehez ha nem kell eredeti játék, mert nincs kódod, akkor tök fölöslegesen veszed meg, ergó egy porfogó, vagy egy jó dísz. De hát végülis már megvettem, szóval fölösleges ezt tovább beszélni...
  • arty
    ha szerinted 2k a fejlesztőknek ennyit jelent, akkor igen
    CD galaxisban most jó kis akciók vannak:) De am ezek szerint vettem egy 2000ftos porfogót??:D
  • berczely
    Nebazd hol vetted 2000FT-ért??
  • norbi2fraktal
    sz, ezzel nem nagyon tőrődtek a feljesztők, mivel nekem warez verzióm van és találok szerókat,tehát nincs serial :-)

amugy 2000 nem sok érte...
    Szevasztok! Most jött meg a gyémánt kiadású (2000Ft-os) Játék. Az összes kérdésem annyi lenne, hogy a kézikönyvben nincs benne a kód. Na most ehez ha nem kell kód, akkor hogy oldják meg, hogy neten is legálisan játszak?
  • RYO21
    Nekem nem erre van szükségem, hanem meg akarom tudni hogy melyik xmf fájlban mit kell átírni. (valami 0.8000 rémlik)

A Dirt 2 demót akarom eyg kicsit moddolni
  • IMYke2.0.0.0
    Banner - Grafika javítása
  • RYO21
    tudja valaki hogy mit kell átírni a játék track fájlainál hogy ne legyen minde olyan sárga?
  • Dobronski
    Up
  • Fehercsoki
    Igen.
  • GonzaloGerardo
    Hello ! A magyarítás kompatibilis az 1.3-as javítással ?
  • Coronita21
    Konzol ps3
    Race Day
    Freestyle Drift
    Freestyle Arena D
    Nissan Silvia
    10 minutes
    1 Combo, 89x

• Coronita21
  • havast
    hmm...erdekes felteves a tap,mindensetre mas viszont nem jatsze ezt a hibat....windows annyit brummog,h sulyos hiva utan allt helyre.tulmelegedes...letesztelem,de akkor mas progikan miert nem jon elo???pl dirt,red alert3,crysis,stb??
  • IMYke2.0.0.0
    Én is inkább küzdök, idegeskedem, de akkor sem csalok - olyat már csináltam, hogy már végigjátszott, és többet nem szándékolt játék esetében kipróbáltam pár dolgot... Trainer, MOD stb.
    [Grand Theft Auto 3 esetében nagy királyságok voltak...]
  • Coronita21
    amúgy ezeket a kódokat sosem értettem, semmi élvezet nem lehet benne, minden szintet a játékosnak kell megcsinálni saját ügyességével, ha 50x próbáljameg, ha vért izzad akkoris, miért jó ha bepötyögnek egy számot és megvan csinálva. akik kódokkal jáccanak visszakéne menniük máriózni hátha azt megtudják csinálni csalás nélkül.
  • Coronita21
    saját rekordot megdönteni csalással, az szép lenne
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vádaskodás!
    Eléggé elgondolkodtató:

"Grid Cheats for Playstation 3

Drift master
    Enter 789520 as a code. *
    *This cheat provided by Gamewinners.com"

Ettől még, bőven el tudom hinni a rekordod, hiszen, korábban is voltak linkelve képek tízmilliós rekordokkal.
  • Coronita21
    nah megdöntöttem a saját rekordom x)
  • BIZ0906
    Windows eseménynaplójában ír e valami hibát.
  • arty
    tulmelegszik vmi?

stb

ez hardvergond, az fix
  • blackcalibra
    Táp?
  • havast
    hello!lenne 1 kerdesem.van 1 olyan problemam,h ha a griddel jatszok(1.3)
    a rendszer random ido utan kikapcsol.(win7 64bit,phenom9950,ati 4850,4gd ddr2,logitech wingman formula force gp)

mi lehet a problema???
    van valakinek valami otlete erre??halas lennek erte...
  • Csokis
    Áhh, szóval ennyi minden kellett neki. Már mindegy, mert újratelepítettem, de azért köszi!
  • MerlinW
    Itt a megoldás, működik:)
  • MerlinW
    Hm, nem akarja. Akkor telepítés. Azért köszönöm szépen.
  • Csokis
    A patch miatt kell? Mert nekem az miatt kellett, de ezután se fogadta el és telepíthettem újra. :/ A következő mentsd el egy reg file-ba (idézőjelek nélkül).

"Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\GRID]
    "PATH_APPLICATION"="E:\\Games\\GRID"
    "LANGUAGE"="eng"
    "DLC_CAPABLE"="YES"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\GRID\1.00.0000]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\GRID\1.20.0000]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\GRID\1.30.0000]"
  • MerlinW
    Megkímélne valaki egy újratelepítéstől, és bedobná nekem a játék registry bejegyzéseit?:)
    (HKEY_CURRENT_USER\Software\Codemasters\Grid)
  • berczely
    Na ez egy nagyon jó hír!
  • Csokis
    Valószínűleg lesz DLC, mert a registryben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Codemasters\GRID (64bit-es win) alatt van egy ilyen bejegyzés, hogy "DLC_CAPABLE"="YES".
  • guruzone
    IGEN, KIJÖTT A KICSIKE (196 mb)

1.3 patch - Amit én észrevettem újítás:

- Multiplayer: 1. a szobák listájánál már láthatod belépés nélkül is a Collisions és a Driver Assists állapotát

- Extras: az extrák közé rejtették el a letölhető tartalmak listáját, ami holt üres. Ezt kéne kinyomozni, pc-re DLC???

mást nem vettem észre, a túraautók közt sem találom a pontiac gto-t szóval nem sok újítás van... 200MB-ba belefért volna egy-két új track a Demolition Derbyhez is...
  • Coronita21
  • Coronita21
    hű, erről nem is tudtam, köszi az infót, ennek nagyon örülök:) hála codemasters-nek, hogy nem csak a hulladék nfs-eket kapjuk..
  • MerlinW
    Itt a DX11 listában is szerepel kiadási dátum nélkül, illetve asszem Gamespot-on említették pár hete.
  • Coronita21
    tényleg lesz GRID 2 ?
  • Szabi1991
    legalább az új autók lennének :/
  • IMYke2.0.0.0
    Óriási a hír, ahogy a Patch mérete is...
    Sajnos, 0.5-s netnél ülök jelenleg.

Viszont, az biztos, hogy megint feltelepül a gépre a kicsike, végre nem lesznek átíródva a személyes rekordjaim... stb.