GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
Megvéve.

Fpocok
4 és fél euró most STEAMen!

Parasite Eve 2, best game EVER!

hali
a gridnél biztos lehet konfigurálni a kormányt mert azt láttam a beállitásoknál.
hali
ezt már megcsináltam de nekem nem ment igy se ,de megtaláltam a megoldást:
a tunngle / rendszer / beállitások menüpontban meg van adva a port amit használ alappból 11155, na ezt a portot nyissátok meg a reuteren is és igy már mûködött nekem is.
gyertek minél többen mert tele van orosz csiterekkel .
kéne kizárólag magyar szobát csinálni, vagy ha már van ilyen osszátok meg minden magyarral.
Ezt csináljátok meg, csak a tunnglet tegyétek felülre és menni fog a játék.

Sziasztok .Szereztem a gyereknek egy régebbi (újra nincs pénz) logitech formula force gp kormányt ,csak az a gondom hogy az újabb játékok nem látják . Kalibráltam , a legutolsó driver van a gépen hozzá . A négy öt éves játékokkal nincs gond , csak hát az új játékokhoz képest azok a béka segge . Vagy csak valami beállítási probléma lenne? Ez a kettõ újabb van most a gépen : race grid és a dirt2 .Ezeknél az újaknál már nem is lehet választani irányítást ? Keyboard vagy ha be van dugva egy "felismert" kormány akkor automatice azzal lehet csak irányítani?
Köszönöm
hali
nekem is pont ez a problemám hogy játék lan opcióba nem talál egy szervert sem. 1.3 as patch van fent ( vagyis az összeset felraktam sorba)
most a másik gépemen is megpróbálom bár azon nem lehet vele játszani mert nagyon laggol de azért a kapcsolatot meg tudom majd nézni.
közben ha valaki tud infot hogy miért nem látok lanszerót akkor irjon légyszi.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni , hogy letöltöttem a TUNNGLE-t regisztráltam beléptem kapcsolódtam oda ahol többen is vannak a RACE DRIVER GRID szobába beléptem a játékba mentem LAN-ba de egyetlen egy szervert sem mutat...Valami ötlet esetleg ?
Szia!
Ha nem ugyan azon a HDD-n van a grid és a patch, akkor lehet esetleg ilyen hiba...ha ugyan azon van, akkor passz, több ötletem nincs...
Tudtok segíteni? Patch-elni szeretném a játékot, de minden patchnál kiírja, hogy Couldn't find an installation of Grid.
Valaki találkozott már ilyen jellegû problémával?

hali tudtok segíteni?
van egy problémám játszok kb 10 percig a játékkal az utánna lefagy valami tanács
bency
DE ha már leálitották mi a faszért nem jelentették be a 2est vagy nem tudom...igy semmi de semmi értelme az egésznek.

:) Semmi okosság :P

bboyatty
Ez mekkora szívás pedig a napokba akartam visszatenni. Remélem meggondolják magukat és újraindítják a szerókat.<#zavart2>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Úgy van mindenki használja a tunngle-t legalább ott tudjuk majd nyomni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hát tunngle az mûködik, ha úgy jó...
ViniSoundz
neeeeee! kedvenc autós game! a legjobb cucc szerintem. ezt merték tenni? hámost akkor valami fos nfs-t toljak? neeee. ezt nem gondoltam volna...😞
<#eljen>

Mérgesek a külföldiek is nagyon azt írják mindenkit arra buzdítanak hogy ne vegyen Codemasters játékokat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Azért ki is hírezhették volna,esetleg valami valami alternatíva?Hamachi vagy Tunngle?Vagy õk is felajánlhattak volna valami alternatívát.

R.I.P.

Carlos
<#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Shiver
azért mondjuk lenyomnék a torkukon egy méteres bránert, mert ez szemétség

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
én írtam a codemastersnek mert hallottam érdekes dolgokat, de sajnos meg lettem erõsítve:

Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Grid.

Due to the age of the game, Grid is no longer playable online I'm afraid. Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused.

If you need further assistance, please reply to this email and INCLUDE THIS LINE IN YOUR REPLY:-

{|CALLID|}=XXXXXX

Or include the entire text of this email.

Kind regards
Rob
Codemasters Customer Services

A felhők felett mindig süt a nap

FSpofon
Talán akkor ma bejelentik a 2. részt.

Arab money

Én se találtam semmi ilyesmit...
Valamit írtak egyáltalán hogy lekapcsolják? Semmi hírt nem láttam errõl :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jetblack
letöltöm steam-rõl aztán majd megnézem hogy onnan mûxik-e

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Nem is azért mondtam...csak ez így elég furcsa hogy a gridet hamarabb lekapcsolják mint a toca-t...<#nemtudom><#confused>
jetblack
nem vagyok google

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Hát lehet...de akkor a TOCA 3 meg miért megy még? az még régebbi...

Edizon
Csak nekem nem mûködik a multi crackelt verzióval mostanság???

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

jetblack
Nézd azt is hogy mennyi idõs a játék

Hát ööö, én nem hiszem hogy addig kilõnék amíg meg nem jelenik a GRID 2, de lehet...dirt-et is csak a 2 megjelenése után lõtték le...reméljük hogy csak valami hiba...<#nemtudom>
Hát akkor nagyon szomorú lennék 😞
jetblack
Nem gondoltatok arra hogy végleg le lettek kapcsolva a szerverek ?

Hali
Nekem is ilyen gondom lenne. Két napja nekem is ezt a hibát dobja ki. Valaki nem tudja mi lehet a gond?
jozsiking
Sziasztok még új vagyok de aszt szeretném kérdezni hogy miért nem engedi a játék Online pedig elölte sokat játszottam elértem a Legendás sz-intett de most már csak eszt írja. Elõre is köszönöm szépen.

broman191
Race Driver: GRID on Intel GMA4500M

Minimum grafikai beállításokkal, 640x480-ban, éppen-éppen játszható lehet, ~20 FPS környékén, ha igaz ami a videó leírásában van. Nem egy szépség, de legalább elmegyeget.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sziasztok! Szeretném kipróbálni ezt a játékot mert nagyon tetszik, de a videokártyám elég gyenge!
Szerintetek legalább minimum grafikán menne?:

Intel DualCore T3000 2x 1.8Ghz
2GB RAM
Mobile Intel GMA 4500M VGA

Sziasztok. A minap feltelepítettem, de nem indul el a játék. Kiírja, hogy a "race driver grid hibát észlelt, ezért leáll" stb.
Gépem: 3,60 ghz-es proci
geforce 8800 gts
2 gb ram
xp sp3 van fent
szóval szerintem kéne futnia. Valakinek van ötlete?
lolSL
Documents\Codemasters\GRID

Sziasztok!
Az a problémám hogy elsõnek letöltöttem a játékot kipróbálni ilyesmi, most meg is vettem, letöröltem a régit és feltettem az eredetit de gondolom anno a crack beírt valami valahová hogy ne menjen fel a netre, ez szherintem a mentések közelében lehet mert az ujrainstall után a mentéseim megmaradtak,viszont ezt nem tudom hogy hol van... tudnátok segíteni?

Realdanee
Sziasztok!

Haveromékkal most kezdtük el ezt a játékot! Nagyon király, de van egy kis problémánk! Teljessen legálissak a játékok eredetiek még mielött valaki röktön ezzel kezd! 😊

Haverommal 2 en szeretnénk játszani tehát multi/privát csinálok versenyt csatlakozik ... elindul a verseny 100m után kikickeli valamiért a szeró. De ha õ csinálja a versenyt akkor is. Esetleg nem találkoztatok ilyen problémával? Valami ötlet? :S

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

jetblack
Ha már videózgatunk betolom az enyémet

Törölt felhasználó
Az igazi a G25😊 Rugdoshatod a kuplungot mint a hülye, a H váltóba meg tolhatod 2bõl 3ba minden nehézség nélkül 😄
Én is bill.el...egyébként meg van egy DFGT-m, meg valami nevenincs kormányom is....de a GRID-et bill.-el jobban szeretem...rFactor-t nyomom kormánnyal...
Azt se tudom hogy a játék támogatja e a joystick-ot XD
Van mindenem de billentyûvel mert azal kezdtem a leg elején és hozzá szoktam de álltalában autós játékot ps2-es kar vagy kormány. És én is 3 -ban tolom csak régen nem tom miért 2-esbe pedig sokkal nehezebb 2 be 😮