7156
-
#7115 Sziasztok lehet még a játékkal még valahogy multizni vagy valami hasonló mert egyedül kicsit unalmas egy idő után. -
#7114 Ha nem eredeti a játék akkor crack hibára tippelek, ha eredeti akkor nem tudom. -
ricshy94 #7113 Hellósztok. Mostanába nekem is kedvem lett hozzá hogy ujra elkezdjek vele játszani de felraktam és amint elindítom lefagy és kidob a játék. Win7-em van a gépen. Be se tölti a kezdő képet csak kiirja és egyből kifagy. Segítsetek léccives -
visszalépés #7112 igen haverom de mégsem találtam.Köszi. -
#7111 Googe a barátod, Kb. 20 mp-t vett igénybe. -
visszalépés #7110 Sziasztok.Hol lehet magyarítást találni? Mert nem találok sehol.
-
badoer #7109 Sziasztok.Régen játszottam vele ma kedvet kaptam hozzá felrakom és nem tudok profilt csinálni nem menti le.Régen simán ment win7em van -
gaskony #7108 Elárulná valaki hogy kell patch-elni a játékot 1.3-ra úgy hogy működjön is? Köszi. -
gsg16 #7107 Üdv!
nemrég kaptam meg a játékot egy barátomtól,és az a gondom,hogy fel van patch-elve 1.3-ra,de a kormányomat nem lehet látni,és használni sem a játékban,pedig a telepítésnél,a játék,berakta a profil információkat a kormány profiljai közé.windows7 X64 professional fut a gépemen,és egy logitec momo kormányom van.találtam a hivatalos fórumban egy kis programot,ami elvileg ezt a hibát lenne hivatott kiküszöbölni,de az 64 bites vistára,illetve xp-re készült,win7 alatt nem működik.ha valaki tudja a megoldást,az kérem írjon!
Üdv! -
kapor09 #7106 Hali!
Most tettem fel a GRIDet gyári meg minden,de másodiknál feljebb nem tudok váltani mert megáll at autó,pedi egyesbe szakít.Vajon miért van?
Előre is köszi -
#7105 -
#7104 Megvéve. -
#7103 4 és fél euró most STEAMen! -
misztert #7102 hali
a gridnél biztos lehet konfigurálni a kormányt mert azt láttam a beállitásoknál. -
misztert #7101 hali
ezt már megcsináltam de nekem nem ment igy se ,de megtaláltam a megoldást:
a tunngle / rendszer / beállitások menüpontban meg van adva a port amit használ alappból 11155, na ezt a portot nyissátok meg a reuteren is és igy már működött nekem is.
gyertek minél többen mert tele van orosz csiterekkel .
kéne kizárólag magyar szobát csinálni, vagy ha már van ilyen osszátok meg minden magyarral. -
CsabaSP #7100 Ezt csináljátok meg, csak a tunnglet tegyétek felülre és menni fog a játék.
-
CsabaSP #7099
-
csabbesz68 #7098 Sziasztok .Szereztem a gyereknek egy régebbi (újra nincs pénz) logitech formula force gp kormányt ,csak az a gondom hogy az újabb játékok nem látják . Kalibráltam , a legutolsó driver van a gépen hozzá . A négy öt éves játékokkal nincs gond , csak hát az új játékokhoz képest azok a béka segge . Vagy csak valami beállítási probléma lenne? Ez a kettő újabb van most a gépen : race grid és a dirt2 .Ezeknél az újaknál már nem is lehet választani irányítást ? Keyboard vagy ha be van dugva egy "felismert" kormány akkor automatice azzal lehet csak irányítani?
Köszönöm -
misztert #7097 hali
nekem is pont ez a problemám hogy játék lan opcióba nem talál egy szervert sem. 1.3 as patch van fent ( vagyis az összeset felraktam sorba)
most a másik gépemen is megpróbálom bár azon nem lehet vele játszani mert nagyon laggol de azért a kapcsolatot meg tudom majd nézni.
közben ha valaki tud infot hogy miért nem látok lanszerót akkor irjon légyszi. -
Joci07 #7096 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni , hogy letöltöttem a TUNNGLE-t regisztráltam beléptem kapcsolódtam oda ahol többen is vannak a RACE DRIVER GRID szobába beléptem a játékba mentem LAN-ba de egyetlen egy szervert sem mutat...Valami ötlet esetleg ? -
zsomboor #7095 Szia!
Ha nem ugyan azon a HDD-n van a grid és a patch, akkor lehet esetleg ilyen hiba...ha ugyan azon van, akkor passz, több ötletem nincs... -
argo001 #7094 Tudtok segíteni? Patch-elni szeretném a játékot, de minden patchnál kiírja, hogy Couldn't find an installation of Grid.
Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? -
Dév92 #7093 hali tudtok segíteni?
van egy problémám játszok kb 10 percig a játékkal az utánna lefagy valami tanács -
#7092 DE ha már leálitották mi a faszért nem jelentették be a 2est vagy nem tudom...igy semmi de semmi értelme az egésznek. -
#7091 Ez mekkora szívás pedig a napokba akartam visszatenni. Remélem meggondolják magukat és újraindítják a szerókat. -
Gyuszopapa #7090 Úgy van mindenki használja a tunngle-t legalább ott tudjuk majd nyomni. -
zsomboor #7089 Hát tunngle az működik, ha úgy jó... -
#7088 neeeeee! kedvenc autós game! a legjobb cucc szerintem. ezt merték tenni? hámost akkor valami fos nfs-t toljak? neeee. ezt nem gondoltam volna...:( -
Szabi1991 #7087 -
Gyuszopapa #7086 Mérgesek a külföldiek is nagyon azt írják mindenkit arra buzdítanak hogy ne vegyen Codemasters játékokat. -
Gyuszopapa #7085 Azért ki is hírezhették volna,esetleg valami valami alternatíva?Hamachi vagy Tunngle?Vagy ők is felajánlhattak volna valami alternatívát. -
Szabi1991 #7084 R.I.P. -
#7083 -
#7082 azért mondjuk lenyomnék a torkukon egy méteres bránert, mert ez szemétség -
#7081 én írtam a codemastersnek mert hallottam érdekes dolgokat, de sajnos meg lettem erősítve:
Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning Grid.
Due to the age of the game, Grid is no longer playable online I'm afraid. Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused.
If you need further assistance, please reply to this email and INCLUDE THIS LINE IN YOUR REPLY:-
{|CALLID|}=XXXXXX
Or include the entire text of this email.
Kind regards
Rob
Codemasters Customer Services
-
#7080 Talán akkor ma bejelentik a 2. részt. -
zsomboor #7079 Én se találtam semmi ilyesmit... -
BIZ0906 #7078 Valamit írtak egyáltalán hogy lekapcsolják? Semmi hírt nem láttam erről :S -
#7077 letöltöm steam-ről aztán majd megnézem hogy onnan műxik-e -
zsomboor #7076 Nem is azért mondtam...csak ez így elég furcsa hogy a gridet hamarabb lekapcsolják mint a toca-t...