GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S lõn igazad..
Kérdezek mást..van ez a magyarítás...de azt be lehet kapcsolni valahol,hogy a csaj manager szövege is feliratozva legyen,meg a srác-navigátoré a verseny alatt?..mert eleddig csak a menü és egyéb textúrákat látom magyarul..máshol nincs felirat😞
Semmi köze az oprendszerhez!!!
Szar a crack!

Nálam a bevezetõ verseny után puff..kilép a játék..régen xp alatt nem volt ilyen,win7 64bit alatt igen...
arty
1.2 patch fentvan?
virusirto kikapcs próbából?
nem fut tul sok minden? (feladatkezelõben megnézheted a futó folyamatoknál)

Forza.

sziasztok!
próbáltam utána keresni, de nem találtam választ, ezért megkérdezném. Nekem szaggat a játék, pontosabban belassul idõközönként, ez idegesit. Megvolt egy barátomtól a játék, majd megvettem boltban, de ua a kettõnél, nincs különbség. tud valaki megoldást? videokari drivert is frissitettem.

bowari
Üdv.
Én azt nem vágom mi alapján kapom azokat a kupákat a versenyeseményeknél?
Mert pl. a prototipusnál egy verseny kivételével megnyertem az összeset,összesítettben is én nyertem,mind egyénileg,mind csapat szinten.Nem értem a logikát.Ráadásul a történetnél azt írja csak egyet nyertem,holott vagy 5öt kb.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

tesó07
Srácok, a Porsche 911-et hogy kell megszerezni vagy ami van bónusz autó, már csak azt kellene megszerezni mert van olyan acsi a játékba hogy vezesd az összes autót. Köszi aki tudja.

RMCF

pointer4
Mutass már egy OS-t ami elkészült és nem férne rá fejlesztés ? 😄 LOL
Amúgy ez rosz crack....
[HUN]FaTaL
Vista 64en és win7 64biten is hibátlanul ment mini imagel és 1.2-es patchel.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ilyen gondom nekem Vista alatt volt.1. futam és utána kilép.
Mások mondták crack gond lehet...
Azóta nem is ptóbáltam.

Ja és nem a Win7el van a gond!

arty
beta OS, így jártál

Forza.

sziasztok!

32bit xp-n régen teljesen jól futott,most 64bit win 7re tettem fel
és a bevezetõ futam után az eredménytáblánál kilép a játék és a lefutott kört se menti el...1.2 patch fent van...
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#wave>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

siker 😊
IMYke2.0.0.0
Elõször is: készíts egy "backup"-ot (mentést) az egész könyvtárról! Pl.: becsomagolod az egészet WinRAR-ral/ZIP-pel/bármivel...
Ezután, kitörlöd a '0'-s profilhoz tartozó anyagokat (azaz, amiben 0 van).

Ha nem az volt, akkor már tudod, hogy az 1-eseket kell törölni...
De a mentésed még így meg lesz [*.zip/*.rar)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pont ezaz...
ott van egy autosave0 és autosave1 meg sok iylen pgrade könyvtár
és most innen mit töröljek méégis? 2 profil van a játékba de csak az egyiket (elsõt) akarom törölni
IMYke2.0.0.0
My Documents\Codemasters\GRID
A mentés könyvtárból törlöd a profilod nevével ellátott alkönyvtárat. Ennyi.

Meg tudja valaki mondani nekem, hogy lehet a játékból törölni egy profilt?
Mákvirág
köszi a tanácsot,az én istenem áldjon meg!

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#eljen>

TaRka0107
Köszönöm a választ!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
segítségek bekapcsolva, legkönnyebb fokozaton?? 😮

Forza.

Sirch
Az 1.2-es javításban állítólag javították ezt a hibát.
Egyébként meg ilyenkor nyisd meg a feladatkezelõt, és ott zárd be a programot, mielõtt ismételten megpróbálnád elindítani.

Mákvirág
Hello! Valaki esetleg tudna tanácsot adni az 5525-ös problémámra? thx & tsá

IMYke2.0.0.0
Ütsz egy ESC-et, majd F2 a kívánt pontig nyomvatartva (vagy a rögzítés elejéig), majd nyomsz egy F12-õt és a program ad idõt, hogy felkészülj a továbbvezetésre...

TaRka0107
Szevasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy melyikkel kell visszatekerni az idõt, mert én nem látom az opciókba hogy melyikkel kellene! Vagy még be se adja a GRID World elején?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

S2000
Na basszus...<#zavart1> Pedig tényleg átolvastam.<#hehe> Köszi!

v1.1 a videókat is feliratozza.. de oda van írva.. :p

S2000
Sziasztok!
Itt a két magyarítás között mi a különbség? Mert méretben elég nevetségesesen eltérnek vannak.<#zavart1>
Elõre is köszi!

Máté94
olvass!
Sziasztok
Ezt a Dragos módot honnan tudom letölteni??
Köszönöm a válaszokat.

Dargos moddal a legjobb!

Alexease
Ha mar meg lett emlitve az rFactor, akkor a GRID egy kicsit mashogy, egy kicsit mashol😊 <#idiota><#zavart1>

BlastR
Daewoo Full HD-s tv-m van és 1920-as felbontásban akartam játszani de nem lehet beállítani...

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Milyen monitorod van?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

BlastR
Hali
Az lehetséges hogy egy inno3D 9600GT nem lehet feljebb rakni a felbontást 1280-nál magasabbra?
Van egyébként rá valami megoldás?
A felbontást állító program kapufa :S

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

arty
szerintem az eredeti okádék, irreálisan sárga, tulszinezett/kontrasztosított. hidegrázást kaptam eddig a sárgaságtól, most viszont nekiállok ujra, mert így - számomra - végre szép a játék!

még egy fékrontó mod kéne és egész korrekt kis játék lehetne 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én semmiféle "mod"-ot nem teszek a játékra.
Az efféle házi buhera módosítások mindig visszásak számomra.
S nekem az eredeti jobban tetszik a monitoromon. Fõképp nagy sebességnél.

arty
annyi eszed se volt, hogy bekapcsold a segítségeket? 😉

---

megnéztem az összes modot, gyakorlatilag a dragoson kívül semmit nem ér egyik sem, a kép NEM változik általuk!

eredeti:

eredeti+dragos:

eredeti+dragos+dx10:

eredeti+dragos+ultrahigh+mit_dof:

eredeti+dragos+ultrahigh+ohne_dof:

a 400 megást meg nem rakom fel, mert gázul néznek ki a texturák, eleve csak _LOW változatok vannak a modban!!! 😞

Forza.

Tudom, de az mégse ugyan az. <#smile> Csak magamból indultam ki, mert nekem megér +500-at.

werkfilm
gyémánt borítóját meg lehet fordítani az eredeti van a másik felére nyomtatva, belül meg ugyanaz csak van benne plusz reklám.

Ez csak a gyémánt kiadás, akkor inkább +500HUF és az eredeti kiadás, KATT! <#wink>

Máté94
Akkor szar vagy!😛
Én evvel a játékkal,mármint griddel 5 percet játszottam aztán ment a kukába,a kocsit nem bírtam irányítani normálisan és ki lettem.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Köszi a gyors választ!<#worship><#eljen>

IMYke2.0.0.0
www.cdgalaxis.hu

A játék fél-arcade. Persze, ezzel sokan vitatkoznak/nának.
Lényeg, hogy az Év Játéka volt, iszonyat magas pontszámokat kapott jó ki autós játék - rengeteg autó, több fajta verseny típus, utcai és körpályák, drift, párbaj, sima körverseny...
Kihagyhatatlan.

Ha igazi szimulátorra vágysz, akkor ez nem a Te játékod. Pl.:
- rFactor, GTR/2

Sziasztok! Már elég sokat hallottam errõl a játékról és sokan dicsérték így kíváncsi lettem én is. Nagyon keveset tudok a játékról így legyetek szívesek homályosítsatok fel. Elõször is azt nem tudom hogy ez egy szimulátor vagy inkább csak egy kirakat játék. Ezt azért kérdezem mert nagyon szeretnék valami reális valósághû játékot de nem találok sokat. Még egy kérdés mennyiért lehet megvenni a játékot mert nem tudok online boltokat így nem tudok rákeresni az árára. Köszi a válaszokat elõre is!

Segítség! Nem birok online játszani. A szobákat megtalálja de nem birok rájuk csatlakozni. Windows 7 x64 az oprenszerem.

Sikerült megcsinálnom az emulátort. Legalább nem hiába vettem kínai x360 gamepadot. Így most nem azt hiszi, hogy közönséges gamepad, hanem azt hiszi hogy az egy Xbox 360 controller. És sokkal jobb az irányítás is, sõt a menüben a billentyûzet gombok is most x360-as button-ok.

Ja igen. A vezérlõ alapprogramjához nemk nyúl! Ha nem mûködik a cucc, akkor csak a két file-t törlöd a játék mappájából és kész. <#wink>