GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdezek mást..van ez a magyarítás...de azt be lehet kapcsolni valahol,hogy a csaj manager szövege is feliratozva legyen,meg a srác-navigátoré a verseny alatt?..mert eleddig csak a menü és egyéb textúrákat látom magyarul..máshol nincs felirat😞
Szar a crack!
virusirto kikapcs próbából?
nem fut tul sok minden? (feladatkezelõben megnézheted a futó folyamatoknál)
Forza.
próbáltam utána keresni, de nem találtam választ, ezért megkérdezném. Nekem szaggat a játék, pontosabban belassul idõközönként, ez idegesit. Megvolt egy barátomtól a játék, majd megvettem boltban, de ua a kettõnél, nincs különbség. tud valaki megoldást? videokari drivert is frissitettem.
Én azt nem vágom mi alapján kapom azokat a kupákat a versenyeseményeknél?
Mert pl. a prototipusnál egy verseny kivételével megnyertem az összeset,összesítettben is én nyertem,mind egyénileg,mind csapat szinten.Nem értem a logikát.Ráadásul a történetnél azt írja csak egyet nyertem,holott vagy 5öt kb.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
RMCF
http://goo.gl/gd6Zi5
Mások mondták crack gond lehet...
Azóta nem is ptóbáltam.
Ja és nem a Win7el van a gond!
32bit xp-n régen teljesen jól futott,most 64bit win 7re tettem fel
és a bevezetõ futam után az eredménytáblánál kilép a játék és a lefutott kört se menti el...1.2 patch fent van...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezután, kitörlöd a '0'-s profilhoz tartozó anyagokat (azaz, amiben 0 van).
Ha nem az volt, akkor már tudod, hogy az 1-eseket kell törölni...
De a mentésed még így meg lesz [*.zip/*.rar)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ott van egy autosave0 és autosave1 meg sok iylen pgrade könyvtár
és most innen mit töröljek méégis? 2 profil van a játékba de csak az egyiket (elsõt) akarom törölni
A mentés könyvtárból törlöd a profilod nevével ellátott alkönyvtárat. Ennyi.
Egyébként meg ilyenkor nyisd meg a feladatkezelõt, és ott zárd be a programot, mielõtt ismételten megpróbálnád elindítani.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Itt a két magyarítás között mi a különbség? Mert méretben elég nevetségesesen eltérnek vannak.<#zavart1>#zavart1>
Elõre is köszi!
Ezt a Dragos módot honnan tudom letölteni??
Köszönöm a válaszokat.
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az lehetséges hogy egy inno3D 9600GT nem lehet feljebb rakni a felbontást 1280-nál magasabbra?
Van egyébként rá valami megoldás?
A felbontást állító program kapufa :S
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
még egy fékrontó mod kéne és egész korrekt kis játék lehetne 😄
Forza.
Az efféle házi buhera módosítások mindig visszásak számomra.
S nekem az eredeti jobban tetszik a monitoromon. Fõképp nagy sebességnél.
---
megnéztem az összes modot, gyakorlatilag a dragoson kívül semmit nem ér egyik sem, a kép NEM változik általuk!
eredeti:
eredeti+dragos:
eredeti+dragos+dx10:
eredeti+dragos+ultrahigh+mit_dof:
eredeti+dragos+ultrahigh+ohne_dof:
a 400 megást meg nem rakom fel, mert gázul néznek ki a texturák, eleve csak _LOW változatok vannak a modban!!! 😞
Forza.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
A játék fél-arcade. Persze, ezzel sokan vitatkoznak/nának.
Lényeg, hogy az Év Játéka volt, iszonyat magas pontszámokat kapott jó ki autós játék - rengeteg autó, több fajta verseny típus, utcai és körpályák, drift, párbaj, sima körverseny...
Kihagyhatatlan.
Ha igazi szimulátorra vágysz, akkor ez nem a Te játékod. Pl.:
- rFactor, GTR/2