GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Ha szabad jelentkeznem engem is érdekelne némi normális verseny, bár én kormánnyal játszom(minden segítség OFF) szal kissé bénázom néha, de így érdekesebb. Már ha nemzavar titeket, ha vkire várni kell a verseny végén, hogy beérjen 😊
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
nekem a drift kormánnyal nem nagyon megy 😄D
de felõlem..
nyomhatunk bármit
\"Erről van szó!\"
hamachi megy mind2nknek
patch hiány lehet az oka?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mit lehet tenni? 😊
Felõlem is mehet akkor ma egy próba multi... nemsoká szabad vagyok és akkor majd írom a paramétereket!
benne lennék felõlem ma is játszhatnánk egy próba versenyt , csak drift ne legyen 😄
\"Erről van szó!\"
érdekes hogy cdprojektnél 2ezer a gém.. 576nál meg 6ezer.. ugyanaz a kiadás o.0
Komoly, csak 12 játékos? Hát akkor lesz még egy játék amit én már biztos hogy nem fogok megvenni. 😄
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Nálam ez abbamaradt sulikezdéskor azóta nem is játszottam a játékkal, tervezem/terveztem a megvételét én is, 2000Ft-ért láttam valahol nem tûnik rossz árnak érte csak nem hiszem hogy sokan lennének még multin...
Esetleg ha pár SG-s összeállna akkor talán.Ha van rá igény akkor jelezzétek ide a topicba és amikor többen ráérünk lehet indítani pár privát meccset!<#wink>#wink>
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel sokan szoktak neten játszani mert tervezem hogy veszek valami jó kis autós játékot és ez megtetszett.
Láttam a neten egy helyet ahol olcsón meg lehet venni, de olyat szeretnék amivel sokan játszanak.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
pl:
vagy:
3 méteres féktáv, 250-es végsebesség 10 sec alatt, patexel bekent gumik....lol
fery02
Amikor még éltek a linkek én leszedegettem a moddokat és elég szépen kipofoztam velük a játékot!Eltûnt a sárgaság, igaz kicsit nõtt a gépigény!
Szerintem guglizz rá a módnevekre hátha úgy is megtalálod õket!
Am az sztem dargos mod nem dragos mod ami ott van a linkek közt!
Azt tudom, hogy ezek az EGO motoros játékok ilyenek, mert pl Dirt 1-2 is ilyen.
Ám a napokban kijött a Dirt 2-höz egy patch, ami eltûnteti és helyette nagyon szép, éles képet kapunk.
Valami ilyesmi érdekelne engem is. 😊
40 éves vagyok, egy gyermek apja, elvált és csak autós játékokkal játszom, megszállottan. Leginkább GT-val. Egyiktõl sem várom el a tökéletességet. Mostmár elfogadom õket úgy ahogy vannak - eltekintve a szélsõségesektõl - és a csak a kellemes oldalukat veszem figyelembe.
Legutóbb a GRID-hez volt szerencsém. Alapnehézséggel gyorsan végigtoltam, mert kiváncs voltam a végére. Sajnos letöröltem amikor egy másik profilt a kartam létrehozni... Nem gond, legalább nehezebb fokozatban és nagyobb gyakorlattal, precízebben megcsinálhatom még1X. Az egyik kérdésem is ezzel kapcsolatos: Számít-e a bónuszoknál vagy cheat-eknél, hogy milyen fokozatban csinálom végig? Ill. ha beállítom a WR-okat a különbözõ pályákon, ad-e valamit? Vagy ha én felküzdöm magam a Hall of Fame tetejére, mi lesz? Illetve a japán autóknál miért nincsenek bónuszautók? Szóval a lényeg, hogy minden ezzel kapcsolatos infót szeretnék megtudni.
Elõre is kössz!
Hibaüzenetet nem kapok
Errõl mit lehet bõvebben írni.
Kapnia kéne egy üzit hogy "error: nothing happens" vagy mit?
Nem indul el a játék. Elindítom és csak tölt majd nem történik semmi
(bár ahogy olvastam soknak ez a problémája) Felraktam mind a 3 patchot és ugy sem akar indulni. Nem tudja valaki a megoldást erre a problémára