7156
-
zsomboor #6395 Engem érdekelne. -
dzsavermadar #6394 Ok! Felteszem az 1.2-t, és 17 órától 1-2 órát ráérek, ha valakit érdekel. -
zsomboor #6393 Lehet hogy én is jövök.
Decsak egy félórára tudnék -
zsomboor #6392 20 perce én már rátettem -
dzsavermadar #6391 Bocs, de nem írtam oda,hogy kinek válaszoltam.Nem neked. -
#6390 Na akkor sztem lassan mindneki csalja rá a gépére az 1.2őt:) -
zsomboor #6389 Mire érsz rá? -
dzsavermadar #6388 Kb egy óra múlva ráérek, jó lesz? -
zsomboor #6387 igen -
dzsavermadar #6386 Én nem próbáltam az 1.3-at, de úgy lenne jó ha látnánk egymást,ezért egységesen kellene beállítani. -
zsomboor #6385 Ma nem jó. -
#6384 Miért is nem?Nálam teljesen jó!
Ma valaki jön multizni? -
zsomboor #6383 Mert az 1.3 nem működik.
(legalább is nekem nem) -
zsomboor #6382 Az1.2 működik nekem is -
#6381 Miért nem 1.3-at teszitek fel? -
dzsavermadar #6380 Tegnap én is megcsináltam az 1.2-ről 1.0-ra, de elkéstem. Csináljam vissza,vagy várjak még. Bár az 1.2 azt hiszem mindenkinél működik. Azért várok egy kicsit, míg beválik nálad, és akkor felteszem én is. Írd le, ha megerősíted. -
dzsavermadar #6379 Itt vagy még? -
zsomboor #6378 Most megyek játszani. -
zsomboor #6377 Most raktam fel az 1.2-t az működik -
zsomboor #6376 Jó de majdnem a felétől ketten voltunk.
-
dzsavermadar #6375 Szia! csak éppen bekukkantottam, és itt vagy. Másfél óra nem olyan kevés játék, főleg nem egy első találkozásban. -
zsomboor #6374 Szerintem is jó volt.
DE mért ment el majdnem mindenki olyan hamar? -
dzsavermadar #6373 Akkor lépjünk túl rajta. Inkább azt veszem figyelembe, hogy "tök jó volt".K. -
#6372 Nekem se:D -
dzsavermadar #6371 Köszi! Olvastam, de megjelent a "szarakodás", meg a "sértődés" szó és így már nem teljesen világos számomra, ezért érdeklődöm. -
#6370 #6365 -
dzsavermadar #6369 Sziasztok! Mégis megcsináltam az 1.0-át, de már abbahagytátok.Sebaj.Jó volt? -
Szabi1991 #6368 Logitech Force EX-et használ vki ? :D
próbálgattam ma vele megint játékot.. nagyon nehéz irányítani az autókat rFactor után.. :) -
#6367 én vagyok martinho95 am.
az egyik képen kivolt irva hogy feladva ,az azért volt mert nem csatlakoztattam a pedál kábeljét a kormányhoz :D -
#6366 Csak egy észrevételem lenne! Sztem azok a képek nem olyan izgalmasak, ahol a statisztikák vagy a playerlist van -
#6365 Na amberek! Mi volt ez a 6 emberes kezdés, aztán meg a szarakodás? Sztem tök jó volt, majd még be kell lőnöm rendesen a kormányt meg valamit baszni a nettel vagy a géppel, mert igen csak darabosan ment a gamma. Ráadásul az ati driver is küldött valami hibaüzenetet, utána meg kajak volt vagy 10 FPSem:S De jó volt. Majd megismételhetnének valamikor. JA és mindenki próbálja már meg rácsalni az 1.2 es patcht a játékára valamilyen úton módon, mert ha télleg igaz, akkor ezeket a hibákat javítja. Na mindenesetre kösz mindenki, a történéseket, meg sértődéseket meg valaki vezesse már le! -
#6364 Pár kép a mai online mókáról.
-
zsomboor #6363 Na én megyek majd holnap is fent leszek vlamikor délután -
zsomboor #6362 Na vége van elment mindenki -
dzsavermadar #6361 Ja! Kellemes versenyeket!K. -
dzsavermadar #6360 Köszi, de ma már nem változtatok.Majd csak kibírom valahogy. Lehet,hogy legalább az 1.2-est kellene mindenkinek, mert azért jobb mint az 1.0. Az 1.2-es ha jól tudom mindenkinek OK, és lehet, hogy passzol még az 1.3-hoz is.Itt lejjebb írta valaki, hogy láthatják egymást. -
#6359 1.0-as verzióval toljuk ! -
dzsavermadar #6358 Ma még benézegetek ide, hátha van új hír. Viszont lemaradtam a mai taliról.Úgy látszik az én verzióm nem passzol, de addig nem csinálok semmit vele amíg nem egyeztetünk.Gondolom a publikusban sem tudnánk találkozni emiatt. -
dzsavermadar #6357 Nem jött senki, úgyhogy kiszálltam a privátból. -
dzsavermadar #6356 Úgy látszik valamikor Patcheltem, mert nem látom a versenyt.Ha igen,akkor az 1.2 lehetett. Csináltam egy versenyt az én nevemmel, jelszó ugyanaz. Ha valaki így járt mint én,próbálja meg, és közelítünk a verzió megítélésében.