GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ami macerával jár annyit megér ha megveszem eredetibe.
Sõt ha valakinek van esze ilyen steames leárazáskor vesz játékot és még patch-elni sem kell mert a legújabb javítással töltõdik le.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Nulla tenaci invia est via"
ezt melyik beállítási opcióval tudom megtenni ?
Segítségre lenne szükségem. Elkezdtünk a barátaimmal LAN-ozni Tunngleval, 1.3-as patch-csel, crack-kel, mûködik is, látjuk egymást, elindul a verseny, viszont (csak) engem 1-2 perc után minden alkalommal kidob "kicked out from session"-nel. Ha én vagyok a host, akkor is ugyan ez történik. Eredeti lemezem van, de törttel is próbáltam már, mindekettõ ezt produkálta.
Valakinek valami ötlet? :/ Köszönöm elõre is.
bekerült a fejlécbe Broski módja, szerintem érdemes használni, nekem bevált, kiszedi a sárgaságot, több autót tesz versenybe és sok apró hasznos változtatást tartalmaz 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Egy olyan problémám lenne hogy bejön az intro videó azon túl vagyok és utána jön egy olyan rész amikor csinálni kell egy profilt.
Be írom a nevem meg mindent amit kell de nem tudok onnan tovább lépni valahogyan.
Hogyan lehet ???
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ilyenkor mi a teendõ?
1.3-as patch van rajt.
Elõre is köszönöm!
Üdv CSiGi DataFix Warez Site - http://datafix.try.hu
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Az 1.1 es magyarítást honnan tudnám letölteni?
A grafikai modok is éredekelnének, mert ami linkek itt vannak azok már nem jók.
Én éppen ezen vagyok túl.A játékom nincs pachelve, csak magyarosítva.
Látok is 7 játékot (köztük egy zárt magyart), de kapcsolódni nem tudok hozzájuk. Ahogy rájuk nyomok a játék elindul automatikusan, a multira lépked majd a végén kiírja, hogy nincs futam indítva, akarok-e én indítani.
Tanács?
Gameranger Grid multi hír.
Reggeltem.
Csináltatok magyar szobát?
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
nemrég kaptam meg a játékot egy barátomtól,és az a gondom,hogy fel van patch-elve 1.3-ra,de a kormányomat nem lehet látni,és használni sem a játékban,pedig a telepítésnél,a játék,berakta a profil információkat a kormány profiljai közé.windows7 X64 professional fut a gépemen,és egy logitec momo kormányom van.találtam a hivatalos fórumban egy kis programot,ami elvileg ezt a hibát lenne hivatott kiküszöbölni,de az 64 bites vistára,illetve xp-re készült,win7 alatt nem mûködik.ha valaki tudja a megoldást,az kérem írjon!
Üdv!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Most tettem fel a GRIDet gyári meg minden,de másodiknál feljebb nem tudok váltani mert megáll at autó,pedi egyesbe szakít.Vajon miért van?
Elõre is köszi