GRID

Oldal 1 / 144Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
oksi köszi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Google - 2 másodperc. DE azért itt a megoldás: keresd meg a játék system mappájában a hardware_settings_config.xml fájlt, nyisd meg és töröld ki ezt <data><res mem="270" maxWidth="1280" /></data>

RoboKutya78
Srácok hogyan tudnám a játékot rávenni hogy elfusson 1980+1020 as felbontásban?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Pontiac Firebird kicsit odabasz <#szeret>
Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Akit érdekel, PC-re is átemelték a konzolra már megjelent 8 Ball & Prestige DLC-t.

Birom mikor valaki szarakodik egy 1-2 ezres játék törésével.
Ami macerával jár annyit megér ha megveszem eredetibe.
Sõt ha valakinek van esze ilyen steames leárazáskor vesz játékot és még patch-elni sem kell mert a legújabb javítással töltõdik le.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

köszi a rendkívül nagy segítséget...
Szabi
870Ft a játék...

ha az eredeti 1.0 crackkel crackelem, nem indul a játék. miért?
Szabi
nem

hali. feltettem sorba az 1.1 , 1.2 és 1.3 patcheket, aztán a dlct is, de elvileg ezt crackelni kell, de a crackfájlja nem tudom holvan. egy crackfájl letöltõ linket valaki tudna dobni? köszi!
a játék 1.3-ra peccselve. az lenne a kérdésem, hogy mivel gamepaddal játszom, és csak annyit szeretnék állítani a szinte tökéletes beállításokon, hogy az autó egy picivel hamarabb reagáljon a kormánymozdulatra,amikor megnyomom a padon az "iránykarikát"

ezt melyik beállítási opcióval tudom megtenni ?

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Elkezdtünk a barátaimmal LAN-ozni Tunngleval, 1.3-as patch-csel, crack-kel, mûködik is, látjuk egymást, elindul a verseny, viszont (csak) engem 1-2 perc után minden alkalommal kidob "kicked out from session"-nel. Ha én vagyok a host, akkor is ugyan ez történik. Eredeti lemezem van, de törttel is próbáltam már, mindekettõ ezt produkálta.
Valakinek valami ötlet? :/ Köszönöm elõre is.
davis98
OFF:

nickname: doki09

Szabi
hátha érdekel még valakit a játék, fõleg hogy most 1-2 euróért beszerezhetõ volt 😊

bekerült a fejlécbe Broski módja, szerintem érdemes használni, nekem bevált, kiszedi a sárgaságot, több autót tesz versenybe és sok apró hasznos változtatást tartalmaz 😊

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy bejön az intro videó azon túl vagyok és utána jön egy olyan rész amikor csinálni kell egy profilt.
Be írom a nevem meg mindent amit kell de nem tudok onnan tovább lépni valahogyan.
Hogyan lehet ???
kekeN7
És én is. <#vigyor>

Akkor lehet hogy én is újra feltelepítem a játékot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szabi
<#eljen>

Simán megy Win 7-en 64 biten Gamerangeren 1.3 patch-al!!! Minden este ott küzdünk kíváló magyar pilótákkal!!!
Sziasztok, nemrég újra feltettem a játékot, mondván megnézem mi a helyzet a multiban, aztán többszöri sikertelen próbálkozás után olvastam, hogy megszûnt a multi szerver és ez a gameranger nevû dolog van helyette, letöltöttem fellépek az egyik szerverre, a játék elindul és magától lépkedve elindít egy sima menetet a multi helyett.
Ilyenkor mi a teendõ?

1.3-as patch van rajt.

Elõre is köszönöm!

Üdv CSiGi DataFix Warez Site - http://datafix.try.hu

privát ment

Mayorpapa
Sziasztok! Újraraktam a rendszerem, de korábban már egy külsõ vinyóra telepítettem a játékot. Tudna nekem valaki egy .reg fájlt küldeni, amivel be tudnám írni a játékot a reg. adatbázisba, és így nem kellene az új vinyóra feltelepíteni. Köszönöm!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

koppim
Még egy kérdés ebben a játékban nincs 5.1 -es hang?

koppim
Segítsetek.

Az 1.1 es magyarítást honnan tudnám letölteni?

A grafikai modok is éredekelnének, mert ami linkek itt vannak azok már nem jók.

lacica
Köszi,már megvan.

Fpocok
Megy win7 64 bit-en.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lacica
Miért nem megy Win-7 64 bit-en!? Üdv.

jah és fel is van patchelve.

Sziasztok.Win7 U. 32 bitem van,és a Gridnél a második emelvénynél az utolsó versenynél ha betöltöm akkor nem lép tovább,tegnap 45 percig töltött és semmi.....ez mitõl lehet?Eredeti a gamma.... :S

bency

:) Semmi okosság :P

Tudtok valami jó kis modot, ami egy picit valósághûbbé varázsolja az irányítást?

Törölt felhasználó
Szia!
Én éppen ezen vagyok túl.A játékom nincs pachelve, csak magyarosítva.
Látok is 7 játékot (köztük egy zárt magyart), de kapcsolódni nem tudok hozzájuk. Ahogy rájuk nyomok a játék elindul automatikusan, a multira lépked majd a végén kiírja, hogy nincs futam indítva, akarok-e én indítani.
Tanács?
Ha esetleg valakit érdekel és még nem tudja mert szeretne multizni.
Gameranger Grid multi hír.

Törölt felhasználó
Szevasztok!
Reggeltem.
Csináltatok magyar szobát?
jozsiking
Köszönöm szépen.<#worship>

Fpocok
Én is úgy tudom, hogy õk vették át. Szóval lehet multizni valahogy elvileg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

GameRanger segítségével igen, lehet.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

jozsiking
Sziasztok lehet még a játékkal még valahogy multizni vagy valami hasonló mert egyedül kicsit unalmas egy idõ után.

bboyatty
Ha nem eredeti a játék akkor crack hibára tippelek, ha eredeti akkor nem tudom.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hellósztok. Mostanába nekem is kedvem lett hozzá hogy ujra elkezdjek vele játszani de felraktam és amint elindítom lefagy és kidob a játék. Win7-em van a gépen. Be se tölti a kezdõ képet csak kiirja és egybõl kifagy. Segítsetek léccives
igen haverom de mégsem találtam.Köszi.
Sziasztok.Hol lehet magyarítást találni? Mert nem találok sehol.
Sziasztok.Régen játszottam vele ma kedvet kaptam hozzá felrakom és nem tudok profilt csinálni nem menti le.Régen simán ment win7em van
Elárulná valaki hogy kell patch-elni a játékot 1.3-ra úgy hogy mûködjön is? Köszi.
Üdv!
nemrég kaptam meg a játékot egy barátomtól,és az a gondom,hogy fel van patch-elve 1.3-ra,de a kormányomat nem lehet látni,és használni sem a játékban,pedig a telepítésnél,a játék,berakta a profil információkat a kormány profiljai közé.windows7 X64 professional fut a gépemen,és egy logitec momo kormányom van.találtam a hivatalos fórumban egy kis programot,ami elvileg ezt a hibát lenne hivatott kiküszöbölni,de az 64 bites vistára,illetve xp-re készült,win7 alatt nem mûködik.ha valaki tudja a megoldást,az kérem írjon!
Üdv!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hali!
Most tettem fel a GRIDet gyári meg minden,de másodiknál feljebb nem tudok váltani mert megáll at autó,pedi egyesbe szakít.Vajon miért van?
Elõre is köszi
Oldal 1 / 144Következő →