GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
1,2-s patch fenn van mert én feltettem.

Most mentem publikon és egy srác mondta hogy az 1.3-s patch-t zavarja a magyarítás, viszont jobb az autó fizikája és nem lehet csalni, szal érdemes elgondolkodni a felrakásán.
Egyátalán nem gond, sõt jobb ha többen jönnek
Black Ghost
5-kor én is ráérek, ha nem gond akkor jövök.
A közösséget igazából nem is kell kialakítani, mert az jön magától, ha egyre többen csatlakoznak a fórumhoz,a játékhoz. Itt sok minden okosságot is tanulhatunk egymástól a játék mellett. Ha valakit érdekelnek az ilyen dolgok, akkor csatlakozik a csapathoz. Ha valakit csak a játék érdekel, akkor csak játszik. Nincs kötelezettség.Ha életképes a dolog, majd kiforrja magát. Ennél a közös versenynél is úgy vettem észre, hogy jó az érdeklõdés. Most még szervezési, meg egyéb problémák is voltak, de minden kezdet nehéz. Egyre jobb lesz minden.Csak mindig elõre.
Még nem tudom, hogy alakul az elkövetkezõ 2-3 órám, mert volna itthon pár dolog, amit meg kellene csinálnom, de általában 5 után már nem szeretek "dolgozni".
Épp itt vagyok.Persze, hogy szeretnék minden alkalommal játszani, hiszen azért vagyunk itt.
Különben azért kérdeztem mert tegnap csak fél órát játszottunk.<#rinya>
Én csak felvetettem hogy játszhatnánk, ha akarsz.
Az öt óra jó lenne nekem is bármelyik nap, csak a haver is akarna játszani
veled.(de nézni mindenképp)
A közösség kialakítása pedig nagyon jó ötlet.Csak azt nem tudom hogy lehetne megvalósítani. 15:50-kor itt leszek ha játszanál akkor szólj,ha nem akkor is.<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Én is benéztem. Nem csak a játékról szól az élet, bár nagyon kellemes játszani. A fórumot kellene felpörgetni, hogy minél többen összejöjjünk, és akkor nem számít, hogyha valaki nem ér rá, mert mindig lesznek partnerek. Egy közösség kialakítása szuper lenne, és egyre bõvülhetne. A szórakozás, a kapcsolat a lényeg. Tegnap kérdezted, hogy miért nem mentem el, amikor bezúztad magad. Mert nagyobb élmény volt együtt autózni, mint egyedül beérni a célba, és "ujjongani", hogy legyõztem egy törött autót. Persze a gyõzelem az fontos, de nem minden áron, és ha lehet azonos feltételekkel. A másik meg az, hogy tegnap csak ketten voltunk, és ha jól tudom, barátságos meccs volt. Késõbb még benézek, általában 5 óra után ráérek játszani is, meg beszélgetni is, hellyel-közzel.
Heló csak hogy tudd voltam itt, majd még felnézek.
Most itt van egy haverom szal ma nem nagyon érek rá játszani.
De még lehetséges!!!
Ha játszanál akkor írj.<#hawaii>
Én is.
Rendben!Szia!
Na még egyszer szia, most már megyek.
Holnap délelõtt vagy holnap után fent leszek
Majd vlamikor még játszhatnánk.
SZIA<#wave>
Köszi! Én élveztem.
De nem, baj jó volt.
Ketten, 1.2 verzióval csurogtunk.A versenynek vége. Neked milyen a verziód most?
Most jöttem vissza
de csak ketten voltunk dzsavermadarral
DeerHunter01
sikerült összehozni ?

\"Erről van szó!\"

ottvok
OK! Kész a verseny.
akkor kezdjük?
Itt vagyok, teszteltem,mûködik.Csak nekem még a grafikán is kellett bûvölnöm, mert gyenge a gépem.
Feltéve ha még ma elkezdjük.?!
Kész vagy?
De más is jöhet akinek 1.2 van
Mármint a patch
legyen ugyanaz a jelszó mint tegnap csak most csináld te
meg szólj ha kész!!!
(elsotali)
Jó tedd fel.
nekem már úgy is fent van
legfeljebb ketten játszunk.
Most visszavonulok 10-15 percre és felteszem az 1.2-t, meg kipróbálom, és visszajövök.Mert arra felfelé még tudok menni, ha kell.
Akkor most mi legyen???
Van itt valaki 1.3-as verzióval?
lehet
#6399 De lehet, hogy már befejezte,mert közben újra itt volt.
nem látja a bercely-ét
Nézd meg a bercely-t, hogy látod-e, itt lejjebb irja az adatokat
Bocs mülli86 nem neked írtam
De akkor ki nézi meg???
Én az 1.0-val természetesen nem látom.
megvan csinálva
a jelszó probakor legyen
( még csak megnézzük hogy az 1.2 és az 1.3 látja e egymást)
Törölt felhasználó
Én am azt se értem minek magyarítod?😄 De lehet hogy az volt a baj, kikell próbálni...
Szerintem,zsomboor csinálj egy privátot, és akinek 1.3.asa van nézze meg, hogy látja-e esetleg próbakör. Itt lejjebb írta valaki, hogy a kettõ lehet, hogy jó egymással. Nekem most 1.0 van, de le van töltve minden, úgyhogy azt teszem fel amit akarok.nem tudom, hogy az 1.3-asnak jelent-e valamit a gép tudása, mert az enyém ép, hogy jó, az 1.2-est bírja, de megpróbálhatom az 1.3-ast is.Legfeljebb újra teszem ha nem mûködik.
Ja jó
Itt vagyok, csak még elolvasom mirõl beszéltetek.
Itt vagy dzsavermadar?
Itt vagyok, és látom egyezkedünk a verzióban.Mi legyen?
Amúgy az 1.3-al nem lehet hogy az a baj hogy elõtte magyarítva volt???
Egyébként az1.2 nekem is mûködik rajta szal azn nekem jó
de mondom dzsavermadart kérdezd elvileg õ csinálja a szervert
Kérdezd dzsavermadart.
DeerHunter01
akkor most rakjam fel az 1.2-es patchet vagy ne ?
mert nincs kedvem naponta újrarakni a játékot.

\"Erről van szó!\"