7156
-
zsomboor #6595 Hahó te itt vagy még?
Ha igen akkor 17:00-tól akarnál-e játszani 1.2-es patch van fent. -
zsomboor #6594 Na én megjöttem. Ha valaki akarna valamit akkor itt vagyok. -
zsomboor #6593 Majd 16:45-kor visszajövök -
kisbesi #6592 Sziasztok!
A grafikai javításokban sajnos nem működik az Enhanced Ultra mod.
Nem tudtátok valahova feltölteni?
Előre is köszönöm! -
zsomboor #6591 Kör alakúak, ugye?
Mert azok vannak elöl is meg hátul is. -
dzsavermadar #6590 De lehet elöl is. -
dzsavermadar #6589 A gépen hátul zöld, rózsaszín,kék lukak -
zsomboor #6588 Én is. -
dzsavermadar #6587 Mentem. Szia! -
zsomboor #6586 Az USB-t azt tudom hogy mien
A Jack dugós aljzat az hogy néz ki? -
zsomboor #6585 ja jó -
dzsavermadar #6584 Bár kell, hogy legyen a gépen ilyen aljzat is. -
dzsavermadar #6583 Most nézem, vigyázz,mert ez Jack dugós. Inkább USB-s kellene. -
zsomboor #6582 ok majd meglátom, hogy hogy jobb!!!
lehet eltart majd egy ideig míg megszerzem -
dzsavermadar #6581 Persze. Tökéletes. Bármelyik jó, amit a számítógépre tudsz dugni,a legegyszerűbb is.Ha úgy rendelsz, akkor időbe telik míg megkapod. Bármelyik áruházban, zeneboltban, számgépes szerű boltban kapni -
zsomboor #6580 E jó lesz hozzá?
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZSVkVaUVVrZGpkdz09&pid=VkZkd1ZrMXJNVlZaTTJSUFZrVnNOUT09 -
dzsavermadar #6579 OK! Én most elmegyek pár órát, majd jelentkezem. Szia! -
zsomboor #6578 utánna -
zsomboor #6577 Már csak a fülhallgató és a mikrofon kell
Azt majd megpróbálok szerezni -
dzsavermadar #6576 Eléje, vagy utána? -
zsomboor #6575 megvan -
zsomboor #6574 nem volt szabad még egy 1-est hozzá kellett tenni. -
zsomboor #6573 Na megvan.Most ellenőrzi hogy szabad e a név. -
zsomboor #6572 ja ja windows
én is azt a nevet írom akkor be mint itt. -
dzsavermadar #6571 Nekem a Skype nevem ugyanaz, mint az itteni. Tulajdonképpen ez helyettesíti a telefonszámot. -
dzsavermadar #6570 Persze, ha Windows-od van. -
dzsavermadar #6569 A legújabb verziót töltsd le. www.skype.hu - Skype 4.2 for windows -
zsomboor #6568 Látom a mikrofon+fülhallgató sem drága. -
zsomboor #6567 AHHA, kezdem érteni. Akkor majd megpróbálok beszerezni egy fülhallgató+mikrofon-t. -
dzsavermadar #6566 Ha nem ismered, akkor röviden olyan, mintha telefonos kapcsolat lenne, de ingyenes, "felhívhatjuk egymást, többen is egyszerre, és ha kapcsolatban vagyunk, akkor halljuk egymást/fülhallgató+mikrofon/, és mellette bármilyen program fut akkor is halljuk egymást, meg a program hangjait is. Jelen esetben a verseny hangokat. -
zsomboor #6565 Skype az van a gépen de még nem regisztráltam. A fülhallgatót azt még nem tom. De jó ötlet mert én sem írok gyorsan. -
dzsavermadar #6564 Vannak ilyen programok, illetve szerverek,amik ezt megoldják. De addig is tökéletes a Skype, mert azon is van akár konferenciabeszélgetés is, bár nem tudom, hány embert bír el.Ingyenes a beszélgetés, verseny közben folyamatos kapcsolatban lennénk. Tudod, én kétujjas, lassan író vagyok, és erre gondoltam. Egy próbát esetleg megér. -
zsomboor #6563 Jó, de
1. nincs fülhallgatóm de az talán megoldható
2. hogy lehet egymással úgy beszélni -
dzsavermadar #6562 Nem a fórumon, hanem versenyek közben, nem írogatnánk, hanem folyamatos fülhallgatós kapcsolatban lennénk. -
zsomboor #6561 upsz bocs a hang-ot nem olvastam el
Ezt hogy gondolod? -
dzsavermadar #6560 Persze, általában gépközelben vagyok minden nap.
-
zsomboor #6559 amúgy itt vagy még? -
zsomboor #6558 1. Bocs nem voltam itt.
2. Hogy érted?(itt a fórumon?) -
dzsavermadar #6557 Szia! Arra gondoltam, jó lenne hangkapcsolatban lenni versenyek közben. Mi a véleményed? -
zsomboor #6556 Na ez a tegnapi verseny nagyon jó volt, és szerintem még jobb is lessz, főleg ha mégtöbben leszünk.És így sokkal izgalmasabb volt , hogy nem mindig ugyan azt mentük újra meg újra hanem a régióbol minden versenyt megcsináltunk. Ma (vagy legközelebb) pl. mehetnénk az európai versenyeken.