GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Meg nekem 1.2 van
Ha nem patch-eltem volna akkor tudnánk 1.0-is játszani.
De így több verseny van multiba
Nem mert a külömbözõ verziók nem látják egymást
1.0-ással nem tudunk egyébként játszani?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nemtom mit szedtem az elõbb volt vagy 270 mb, ez a mostani csak 197

Nem baj úgy sincs még meg mindenki
Nekem meg most van idõm.(:
nem volt jó, az én verzióm magyar, erre leszedtem egy angolt én hü...., de most szedem a jót

Meg van a patch?
csak lassan tudok írni mert 2 üzenet közt 90 mp-nek kell lenni mert nem rég regisztráltam!!!
Nincs
Még 7 perc és lenn a patch is!

Msn-ed nincs, mert úgy könnyebb lenne egyeztetni...

Szedem az 1.2-es patch-t!

még várjunk negyedig!!!
Nem LAN-ba
Multiplayer;Online;Privát és kész!!!
A szerver neve zsomboor lesz a jelszó pedig legyen ugyan az mint eddig
(elsotali)
Érted?
és hogy kell belépni? Lan-ba?

Vagy már?

Itt vagyok, 1.2 vel szoktunk játszani!!!
Sziasztok! Fél 6 - 6 között jövök, ha lesztek beszállok. Most elmentem.
Oké! Hányas verzióval szoktatok játszani, mit szedjek le hozzá. Én általában csak akkor patchelek, ha nagyon muszáj, ha alapból minden elfogadható (mint ennél a játéknál is volt) nem patchelek.

16:45-kor én itt leszek és majd akkor megbeszéljük a kódot stb.
Jöhetsz nyugodtan, sõt gyere!!!
Úgy is max 4-en leszünk veled együtt.<#wink>
Sziasztok! Habár rég nem játszottam a játékkal, de egy jó kis versenyre vevõ lennék, ha bevesztek a buliba...

Csak azért kérdezem mert eddig még nem válaszolt senki,
de te tegnap kérdezted...
Most akkor lesz játék vagy nem???
GerY5
"OFF"

Eladó egy használt, de kitûnõ állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva.
Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésû laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
(A közeljövõben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésrõl akkor fogok bõvebben írni.)
A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:

http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing

Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget átvállalom)
Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!

FIGYELEM! Karbantartáshoz csakis fehér zsírt szabad használni!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FatR8FReda96PuTewRe92awrA2PeDReF

ON

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Én 16:45-kor itt leszek.<#eljen>
Ja amúgy Black Ghost vagy (Faszagyerek)tegnap nem késtél mert pont akkor csináltam meg a szervert!!!<#wink>
Nekem teljesen jó.
A héten bármelyik nap jó az 5 óra.
Ma megpróbálok tovább maradni!!!
(ha játszunk)
KB
Mi is befejeztük.Príma minden.Köszi a játékot nektek!
Black Ghost
köszi neked is.

Mehetünk holnap is, ez az 5 órás idõ jó lesz?
Holnap is fent leszek valamikor.
Jó volt a játék dzsavermadar és faszagyerek!!!
OK
A kód elsotali
a szervernév pedig zsomboor
Kész van!!
Azért írd ki az adatokat, hátha valaki betéved. felõlem mehet. Szólj, ha kész, és akkor újraindítok és jövök.
Megcsinálom én
Én csináljam vagy te?
Ja igen elvileg
Hárman leszünk?
Akkor ugyan úgy legyen mint tegnap
Hárman leszünk?
AHA
A privátban csak az választ aki csinálja a szervert
(ugyan tegnap te csináltad de közben kiléptél de az elsõ versenyt te csináltad)
Itt vagyok. Tegnap én nem láttam semmi pályaválasztást, nem tudom miért? De nekem minden pálya jó, minden autó megfelel. Ha olyan autó lesz amivel nem szoktam menni, akkor majd megtanulom. A pályákat meg névrõl úgysem tudom azonosítani. Lassan tudok írni, úgyhogy menet közben nehézkes nekem sokat beszélgetni.Ha exe hibára hivatkozva megint kilép a gépem a játékból, akkor újraindítás után visszamegyek.De most minden futó dolgot kikapcsolok, újraindítom a gépet, ezért késhetek egy kicsit.
Rendben<#wink><#wink><#wink>
10 perc
Itt vagytok?
Akkor jössz te is???<#kerdes>
De az 1.2 az fent van nekem is.
Hát majd meglátom de most nem akarom elrontani.( ha mégse menne)
De kösz hogy szóltál.