7156
-
zsomboor #6555 Én is nagyon élveztem.
Szia. -
dzsavermadar #6554 Ahhoz képest,hogy ketten voltunk, hihetetlenül jó volt.Észrevetted,hogy a régebbi kettes versenyhez képest mennyivel jobb hangulat van.Én pl.nagyon sokat nevettem közben. Igaz leginkább magamon,de az ember akkor nevet, ha felszabadult, és jól érzi magát.Hát én jól éreztem magam.Köszönöm a játékot. Igyekszem holnap is jönni, majd jelentkezem. Bízom benne, hogy mások is csatlakoznak hozzánk előbb-utóbb, és meglátják milyen jókat lehet szórakozni.Szerintem vezessük be minden kezdésre a roncsderbyt, mert ez bemelegítésnek is jó, meg tombolásnak is.Egyébként mi megcsináltuk ma más pályán is, más autókkal, mert ügyesek vagyunk. -
zsomboor #6553 Jó volt dzsavermadar.
Holnap ilyenkor? -
zsomboor #6552 Jó a probléma megoldva
A szeró kész!!!
Ha valaki nem tudná a jelszót:elsotali -
zsomboor #6551 Na várj van egy kis problémám -
zsomboor #6550 Jó! -
dzsavermadar #6549 Jó. csinálj egy versenyt és szólj.Tudod most már, hogy újraindítok és jövök. Viszont, ha kérhetem, akkor ne mindig ugyanoda menjünk.Válassz egy régiót, és mondjuk sorba ahogy jön. A változatosság gyönyörködtet. -
zsomboor #6548 Azt csak vagy csalással vagy a használtautóval lehet elérni.
(legalább is szerintem) -
dzsavermadar #6547 Ezekról az egyenesekről beszélek, de ha tudod a végsebességét az autódnak, akkor meglátod,hogy máshol is el tudod érni. Természetesen egyforma tipusú kocsikról beszélek. -
zsomboor #6546 Felőlem mehetünk.
Én már feltettem a kérdést egyszer. -
dzsavermadar #6545 Megyünk ma? -
zsomboor #6544 Ez is igaz, de hol lehet a maxon menni?
Én csak spa-ba meg a Le-Mans-on tudtam maxon menni ha jól emlékszem.
De ha többféle autó van akkor a különféle autók lehetnek gyorsabbak vagy lassabbak. -
dzsavermadar #6543 Végül is majdnem mindegy,a játék ettől még jó.Csak érdeklődtem. -
dzsavermadar #6542 Az előbb a végsebességről beszéltem. Ha én a maxon megyek, akkor csak a többet tudó autó érhet utol, vagy húzhat el. -
zsomboor #6541 Én is automatával megyek mert billentyűzettel nem tudok még arra is odafigyelni. -
dzsavermadar #6540 Nálam az más, hogy auto váltóval megyek, és ha a pálya olyan, a kanyaroknál a kigyorsításom lassabb, mint a manuál váltónál, és így hátrányba kerülök. Pár kanyar, és már le is maradtam.
-
zsomboor #6539 Az lehet még hogy az előző kanyarból jobban jött ki. -
zsomboor #6538 Nem tudok róla. -
dzsavermadar #6537 Egy biztos, hogy vannak gyorsabb verdák, mert max sebességnél vagy rám tud jönni, vagy elhúz. Most nem a csalásokra gondolok. -
zsomboor #6536 Vagy esetleg valami cheat kóddal.
Ezt még nem próbáltam.(de nem is fogom, mert nem szeretek csalni) -
dzsavermadar #6535 A menüben van a Bónusz kódoknál egy menüpont, amiben teljesitménynövelést lehet ki-be kapcsolni. Talán ott. -
dzsavermadar #6534 Ezt én is hallottam,kipróbáltam néhányat/ Lacetti, BMW /, de vagy lassabb volt, vagy ugyanolyan.
-
zsomboor #6533 Nem max. annyit hallottam valamikor játék közben hogy ha a karrierben használtautót veszel az talán gyorsabb is lehet. -
dzsavermadar #6532 Szia! Kérdeznék. A tegnapi játéknál elhangzott, hogy mitől vannak gyorsabb autóitok.Tudsz-e erre valamit mondani? -
zsomboor #6531 Én itt vok -
dzsavermadar #6530 Van valaki a közelben? -
zsomboor #6529 Jó nekem 8 a héten bármelyik nap jó. -
zsomboor #6528 Esetleg valaki más??? -
#6527 Meglássuk, de holnap meg lőni kéne mennem délután, mert már vagy 1 hónapja nem voltam... -
zsomboor #6526 Jó értem.
Holnap? -
#6525 Én nem érek rá mennem kell edzeni! -
zsomboor #6524 De jó ha 17-kor szóltok is!!! -
zsomboor #6523 Mostantól egy óra múlva kb. ha lehet szóljon aki akarna játszani.
(csak mert úgy intézem a nap további részét) -
zsomboor #6522 Ja, amúgy csak kérdem hogy valakinek lenne kedve ma játszani 1.2-vel?
17:00-tól -
zsomboor #6521 Külömben meg minek az 1.3. 1 km-el nagyobb látótávolság,stb,minek??? -
zsomboor #6520 Na újrateszem a cuccot 1.2-vel az 1.3 nem működik és kész!!! -
zsomboor #6519 Na ez így se megy -
zsomboor #6518 Felrakni felbírom, csak épp a játék nem indul el tőle!!!
De még most az egyszer megpróbálom magyarítás nélkül.
Aztán majd megírom hogy sikerült vagy nem. -
#6517 Részemről ok, csak akkor legyen mindenkinek az. -
#6516 Nekem tök mind1 hogy 1.2 vagy 1.3 Bár bevallom sok javítást nem raktak bele, legalábbis olyat amiért én feltenném. Am meg azért nem rakják fel mert valakinek nem fekszik a játékához, és alkalmazkodunk hozzá, de ha jobban utána olvasol, akkor valakinek még a 1.2-t is macerás felrakni....