GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már letöltöttem felraktam csak nem indul el tõle a game
Törölt felhasználó
"Javítják, hogy túl sok típusú autót választhatunk a Long Beach Battle és a Drift Inter GP nevezetû Multiplayer versenyeken."
"Javítják, hogy az ebay-en vásárolt kocsik erõsebbek a Multiplayer módban"
Na ennek a 2 javításnak sztem semmi értelme am...
berczely
Bonyolult letölteni és felrakni az 1.3-as javítást?

Sok multis dolgot javítottak benne!

Újdonságok:
Kiegészítõk csomagok támogatása
Motion Platform D-Box támogatása
1KM-re növelt látótávolság (így teljes hosszában láthatjuk majd San Francisco hegyi utait)
Javítások:
Javítják, hogy a személyes legjobb kör nem váltja fel a világrekord idõt ha internet kapcsolat nélkül játszunk.
Javítják, hogy a Race Day-en belüli versenyeken elért legjobb köridõ csak egy verseny erejéig számít a legjobbnak.
Javítják, hogy túl sok típusú autót választhatunk a Long Beach Battle és a Drift Inter GP nevezetû Multiplayer versenyeken.
Javítják, hogy a Pontiac GTO választható a Túraautó kategóriájú versenyeken a multiplayer módban.
Javítják, hogy az ebay-en vásárolt kocsik erõsebbek a Multiplayer módban
Az ebay.xml fáj módosításának tiltása

Letöltés

Akinek meg nem eredeti az szedje le a www.gamecopyworld.com oldalról a mini image-t és azt használja crack helyett!

Nekem meg nem 1.3-as
Törölt felhasználó
Én most ráérek, de sorry, olyan másnapos vok, hogy az rendesen fáj, szal kihagyom:)
Törölt felhasználó
Én is csak általánosságba irtam mindenkinek, hogy ne legyen ilyen öszeakadás, meg hogy ez meg az nem tud jönni mert nem egyezik a verzió, stb.. Mint tegnap is. Mer az elég vicces volt, hogy 1 hete tervezzük, erre az ucsó pillanatban derül ki hogy amugy nincs 2 ember, akinek eggyezne a verziószáma<#hehe>
berczely
Na én indítottam egy szervert aki ráér most az jöhet!<#wave>

Név: HUN-NoJza
jelszó: supergamez

1.3-as verzió!

akkor majd 45-50 kor add meg
kód ?
Most leléptem,de kb. 35- 40 perc múlva itt leszek.
Engem érdekelne.
Ok! Felteszem az 1.2-t, és 17 órától 1-2 órát ráérek, ha valakit érdekel.
Lehet hogy én is jövök.
Decsak egy félórára tudnék
20 perce én már rátettem
Bocs, de nem írtam oda,hogy kinek válaszoltam.Nem neked.
Törölt felhasználó
Na akkor sztem lassan mindneki csalja rá a gépére az 1.2õt:)
Mire érsz rá?
Kb egy óra múlva ráérek, jó lesz?
igen<#wink>
Én nem próbáltam az 1.3-at, de úgy lenne jó ha látnánk egymást,ezért egységesen kellene beállítani.
Ma nem jó.
berczely
Miért is nem?Nálam teljesen jó!

Ma valaki jön multizni?

Mert az 1.3 nem mûködik.
(legalább is nekem nem)
Az1.2 mûködik nekem is
berczely
Miért nem 1.3-at teszitek fel?

Tegnap én is megcsináltam az 1.2-rõl 1.0-ra, de elkéstem. Csináljam vissza,vagy várjak még. Bár az 1.2 azt hiszem mindenkinél mûködik. Azért várok egy kicsit, míg beválik nálad, és akkor felteszem én is. Írd le, ha megerõsíted.
Itt vagy még?
Most megyek játszani.
Most raktam fel az 1.2-t az mûködik
Jó de majdnem a felétõl ketten voltunk.
Szia! csak éppen bekukkantottam, és itt vagy. Másfél óra nem olyan kevés játék, fõleg nem egy elsõ találkozásban.
Szerintem is jó volt.
DE mért ment el majdnem mindenki olyan hamar?
Akkor lépjünk túl rajta. Inkább azt veszem figyelembe, hogy "tök jó volt".K.
Törölt felhasználó
Nekem se:D
Köszi! Olvastam, de megjelent a "szarakodás", meg a "sértõdés" szó és így már nem teljesen világos számomra, ezért érdeklõdöm.
Törölt felhasználó
Sziasztok! Mégis megcsináltam az 1.0-át, de már abbahagytátok.Sebaj.Jó volt?
Logitech Force EX-et használ vki ? :D

próbálgattam ma vele megint játékot.. nagyon nehéz irányítani az autókat rFactor után.. :)

DeerHunter01
én vagyok martinho95 am.
az egyik képen kivolt irva hogy feladva ,az azért volt mert nem csatlakoztattam a pedál kábeljét a kormányhoz :D

\"Errõl van szó!\"

Törölt felhasználó
Csak egy észrevételem lenne! Sztem azok a képek nem olyan izgalmasak, ahol a statisztikák vagy a playerlist van<#wink>
Törölt felhasználó
Na amberek! Mi volt ez a 6 emberes kezdés, aztán meg a szarakodás? Sztem tök jó volt, majd még be kell lõnöm rendesen a kormányt meg valamit baszni a nettel vagy a géppel, mert igen csak darabosan ment a gamma. Ráadásul az ati driver is küldött valami hibaüzenetet, utána meg kajak volt vagy 10 FPSem:S De jó volt. Majd megismételhetnének valamikor. JA és mindenki próbálja már meg rácsalni az 1.2 es patcht a játékára valamilyen úton módon, mert ha télleg igaz, akkor ezeket a hibákat javítja. Na mindenesetre kösz mindenki, a történéseket, meg sértõdéseket meg valaki vezesse már le!
adikakk
Pár kép a mai online mókáról.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Na én megyek majd holnap is fent leszek vlamikor délután
Na vége van elment mindenki
Ja! Kellemes versenyeket!K.
Köszi, de ma már nem változtatok.Majd csak kibírom valahogy. Lehet,hogy legalább az 1.2-est kellene mindenkinek, mert azért jobb mint az 1.0. Az 1.2-es ha jól tudom mindenkinek OK, és lehet, hogy passzol még az 1.3-hoz is.Itt lejjebb írta valaki, hogy láthatják egymást.
DeerHunter01
1.0-as verzióval toljuk !

\"Errõl van szó!\"

Ma még benézegetek ide, hátha van új hír. Viszont lemaradtam a mai taliról.Úgy látszik az én verzióm nem passzol, de addig nem csinálok semmit vele amíg nem egyeztetünk.Gondolom a publikusban sem tudnánk találkozni emiatt.
Nem jött senki, úgyhogy kiszálltam a privátból.
Úgy látszik valamikor Patcheltem, mert nem látom a versenyt.Ha igen,akkor az 1.2 lehetett. Csináltam egy versenyt az én nevemmel, jelszó ugyanaz. Ha valaki így járt mint én,próbálja meg, és közelítünk a verzió megítélésében.