7156
  • broman191
    Nem lepődnék meg ha a gyárból kiszivárogna egy lemez ami rossz kezekbe kerül...
  • heringer
    Csak az a baj még 1 hónapot várni kell rá.
  • Alexease
    Ennek vannak elonyei es hatranyai is.
    Elonye, hogy ha jol lattam, junius 8-an jelenik meg, vagyis nem kell sokat varni;)
    Hatranya, hogy a demo visszajelzesei alapjan, valszeg semmit nem piszkaltak mar a vegleges jatekon, szokas szerint marad a patcheles...
  • broman191
    Lééééédííííz end dzsentölmeeeeen, elkészült a game aranylemeze !
  • Alexease
    Szerintem teljesen mindegy:)
    Ilyen es hasonlo "hibakat" (?!) tucatjaval lehetne talalni, de nem sok ertelme van.
  • tobias88
    nekem ez 200nál nem tűnik fel...
  • Máté94
    Sztem a régi kocsikba volt hogy van az üveg búra az ízzó és egy alumínium kör,hogy nagyobb legyen a fény:)
  • VRSDM
    sajnos pont nem látszik jól amit magyaráztam
    DE!
    nézzétek emg a szélső lámpákon a törés formáját, aztán nézzétek meg jól (persze ha jól van a monitorotok beállítva) a középső lámpákat.
    ugyan úgy ottvan a törés (mivel ki is volt törve a lámpa) de mégis ilyen fehéresen világos, mivel csillan a rásütő nap. na de mi csillanna ha látszik hogy ki van törve?
  • Dante73
    Erre születni kell. Sajnos, mostanság ez sokaknak összejön. Hiába, no, kopik a kúltúra.
  • Magnum PI
    Én is voltam 8-12 éves de sose voltam ilyen degenerált.
  • JuanG
    árkád stílusú játékoknál ilyen szokott lenni sajna, persze nem meglepő ha a többség 8-12 év körül van :)))
  • JuanG
    ja, arra gondolok én is :)
  • ajem kisa
    Jah, a multkor bementem egy szerverre, és volt egy német "klán" csapat, 4en voltak, és 1-2 megprobált elöremenni, a másik 2 meg feltartotta a többi 8 versenyzöt (visszafelé jött, vagy belökött a kanyarba fél nélkül belémjött...)
    Másik szeron szintén balfékek kanyarba fullgázon belém...alig volt szerver, ahol rendesen lehet veretni!:s
  • Magnum PI
    Az online egy nagy rakat szar. Leglábbis így lobbyban. Rajt után nem az hogy nyomná a gázt a paraszt, neeem, izomból oldalról egyből jön belém.
  • arty
    hagyd a francba, mi majd bérelt pilótával ugorjuk át a driftes pályákat :D
  • ajem kisa
    Belelehet tanulni, nemolyan vészes, ha nemérzel rá nézz meg pár belsö videot, és nézd meg a kézifékkel korigálást a driftben!
    Nemtudom a többiek is biztos nyomkodják a kréziféket, és a továbbcsuszáshoz nyomogatom, és jopárszor megvan a legend is...
  • Magnum PI
    Bevallom észre se vettem eddig a multiplayer menüt. Demo, mondom nem is keresem. Kipróbáltam. Aki azt meri mondani hogy béna az AI, az nem próbálta még online. Az 1. kanyart nem tudtam bevenni mert a sok paraszt úgy jött belém fékezés nélkül 80x körbeprödültem.

Grebber: egyenes szakaszokon csapjad a seggét ne egyenesen menj és a kanyarokban nem kell mindig full gáz, csak úgy finomat adagolni és nem kell brutálisan nagy szögben menni, hogy alig lehessen megfogni.
  • bertino
    hát... részvétem.

:|
  • grebber
    Én nemtudok driftelni ebben pedig már vagy 500x mentem a pályán 481 ezer a rekordom :(
  • arty
    sztem az AI a közeledben okés, a kecsappal van a gond, amikor lemaradnak (vagy épp te maradsz le)
  • Magnum PI
    Nekem sem menta drift. Aztán megpróbáltam belső nézetben, és most meg már megint külsőben megyek és nagyon bejön. Már végig tudom driftelni egyben az egész pályát 37xcombo :).

Ha fel is megyek online játszani akkor is max 30-60perc nekem, mert utána megunom. Eddig csak a TMN tudott tovább lekötni
  • DarkSector
    Háát pont ezt gondolom én is.
  • grebber
    Remélem a full game nem olyan lesz hogy továbbjutáshoz/ előrébb jutáshoz fog kellene a drift is.
    Ez így pont jó lenne hogy lenne 3 külön mod azokban xy számú verseny és mi lennénk a bajnokok.
    Driftelésben semmi esélyem nem lenne :(
  • DarkSector
    Jah a demo az télleg 30 perces ha nem mész fel online ra, és mindegyik versenyen csak 5x mész.
  • Magnum PI
    Nem tudom mi a játék eredeti célja de ha arcade autósjáték akkor kérem tökéletes lett. A need for speed-hez tudom hasonlítani csak 100x élvezetesebb. Nagyon tetszik benne a drift ( a törésről nem érdemes beszélni az codemasters, sose volt vele baj ). Már sikerült csinálnom agy 27x-es combot 9.6 millát ért :). Szerintem nagyon el van találva. Tipikus kis 30 perces kikapcsolódást nyujtó game. Nagyon tetszik
  • DarkSector
    Én bárhogy nézem de nem látok csillogást.
    Ezt kötve hiszem, hogy ezt ráadásul mozgás közben valaki észrevenné.
  • JuanG
    vagy inkább lenne kicsit élethűbb az autók viselkedése, meg az AI :))
  • atenza
    Tudom miért nem figyeltek erre ha tényleg így van ahogy mondod: ez heéyett inkább azzal foglalkoztak, h a felédrepülő gumiabroncs tükröződjön a szélvédőn, és ez így is van... szóval 1 hiba-1 jópont=0 :)
  • Szasza20
    Dejó megfigyelők vannak itt, neked a Codemasters-nél kéne dolgoznod hogy figyelmeztesd őket a pici hibákra
  • VRSDM
    én meg belsőkamerábú.

na szóval ugye mikor kitörik a hátsó lámpa akkor a szélein megmarad még apró szilánk. a közepe meg kitörik.

de ha megnézitek ahol már ki is van törve ott is világos mintha csillanna, na ha nem értitek paintozok.
  • bertino
    én lökhárítóról tolom, szal bazira nem izgat a tengely látszódása és a hátsó lámpa csillogása.

nem, még replaynél sem -.-
  • DarkSector
    Nem értem a problémát.
    Milyen tengellyel van probléma?
    Egyszerűen nem részletes a kocsi felépítése.

A másikban meg mi villog hol?
    Légyszíves karikázd be paint-el, mert így nem látni, hogy mire gondolsz a lámpákkal kapcsolatban.

Én nem mondom, hogy eszméletlen valághű törések vannak a játékba, de ezt szerintem nem is állította senki.
    Nem hiszem, hogy ez miatt ne játszana vele valaki.
  • VRSDM
    picit buggol még a dolog :P
    nincs tengely? öhm, ha már törik (és ilyen kiváló szinten) akkor ...

de ez a kisebbik gond a nagyobbik ez,
    ki van törve a hátsó lámpám, mégis ott lebeg a levegőben a csillanása(ami a kitörtnek persze nem kéne hogy legyen) mozgásban jön át igazán, próbáljátok ki!

ja és sorry hogy ilyen hülye a printsreen de kétmonitor miatt van.
  • Szabi1991
    van Project Torque topik is..

(#1346 -ben ami van az nem a legjobb, a PT legalább angol, de magyaroknak is szól..)
  • DarkSector
    Ezek is sokat GT-vel játszhattak gyerekkorukban.
    A videóban a legelső pálya pl onnan ismerős.
  • BiG G
    Az a Project Torque bizony :) A legjobb ingyenes autós játék amivel eddig dolgom volt, bár elég addiktív :) Most jött ki amúgy az új változat bétája amiben már drag és drift mód is van, über lesz ^^

• JuanG
    akkor inkább inkább innen szedd le, ez angol :)

http://project-torque.aeriagames.com/download
  • JuanG
    elcsesztem :)

http://www.youtube.com/watch?v=1lNOOLfNLY4&feature=related
  • DarkSector
    Fene tudja de nem lehet rossz.
  • bertino
    de.