7156
-
#1473 - Gondolom, a hivatalos oldalt megnezni luxus?!:) http://www.codemasters.co.uk/gridcommunity/features/
- Raadasul csak 5-ot kellett volna itt visszaolvasni...:P -
#1472 nyáron.júli-júni. -
skygt90 #1471 HI ! mikorra várható a game megjelenése ? -
#1470 -
#1469 Valszeg nehez lett a feje, es elore huzza. Egyelore csak teszteltem, hogy miket lehet allitani, nem foglalkoztam vele hog tuti is legyen:)
A szeptol messze van, mert itt ott probaltam rangatni, csuszkalni, hogy lassam mennyit mozog a kamera. A pozicio eppen nem erdekelt:)
Sajnos az extra fekhatasok miatt eleg gyors a jatekmenet, es mivel H-patter-nes valtoval megyek, elegge kapkodni kell kezemet:D Pedig a tapadasokat visszavettem 70%-ra, igy hamarabb blokkol, csuszik a kerek, de meg igy is durva fektavokat lehet venni... -
#1468 nem néz kicsit tulsagosan lefele? :)
amugy szépen mentél :) -
#1467 Es nagyon remelem, hogy a teljes verzio is ugy marad file szinten mint a demo, nem kodolgatjak le meg jobban:) Van benne lehetoseg boven, kisebb nagyobb piszkalgatassal eleg jol fel lehetne turbozni;)
Kiprobaltam a cockpit kameranezeteket, es igen jol allithato;) Tucatnyi ertekkel lehet szabalyozni a pilota mozgasat (kulonfele tavolsagok, elmozdulasok, csavarodasok, rugalmassag, tomeg, stb.)
Peldavideo;) Itt kozelebb van a kamera, kisebb a latoszog, es konyebben fityeg a pilota feje (kicsit meg nehez, de legalabb lehet latni a lenyeget:D)
RDG_Cockpit_01 (AVI, DivX6, 7.7MByte)
-
#1466 A hivatalos oldalon mar nem junius 8. a megjelenes, hanem majus 30.;) Bar nekunk szinte mindegy, mert ki tudja mikor kerul be hozzank?! Jo lenne, ha lenne ez is Steam-en, igy gyorsan, egyszeruen be lehetne szerezni, es meg a DVD-t sem kellene pakolgatni:) Foleg, hogy dual-os lesz, kivancsi leszek mennyire lesz maceras, megdoglos, stb;) -
#1465 Úgy tudom lesz 24 órás, de nem valósan annyi lesz. -
tmisi #1464 Ja köszi a választ, már nézegettem is kormányokat, bár igaz a gamepaded másra is lehetne használni. Egyébként minden segítség be van kapcsolva. :)
Rájöttem billről is az irányításra, csak azért érzik rajta, hogy precízebb kontrollerrel többre lennék képes (pl. driftnél). -
#1463 Nem valoszinu, sot szerintem biztos hogy nem;) Ez azert meg kicsit arkados jatek, sokszor meg a korszamot sem lehet normalisan megnovelni:) -
Szabi1991 #1462 szted ezt honnan tudjuk ? :O -
#1461 haverokkal igen de ez lényegtelen nektek sztem hogy én mit csinálok a kérdés tehát változatlan lehet-e a grid-ben valós 24 órást menni?
-
#1460 te ülnél 24 órát a gép elött egyhuzamban? :O
am a muszáJ az pontos J -
#1459 Sziasztok
Kehet hogy az agyatokra megyek (ez esetben sajnálom de muszály megkérdeznem) a kérdés a következő:láátam hogy van a grid-ben le mans-i verseny ezeken lehet menni 24 órás versenyeket (mármint valós időben)? -
#1458 billentyüzet alá kapcsolj be segítségeket, nemtok jobbat mondani :)
vagy vegyél egy x360 kontrollert, ahol a ravaszok analogok és tudod adagolni a gázt/féket
ha pedig telik rá, akkor ahogy Alexease is irta, kormány a tuti! -
#1457 simán multiplayer, regisztrálsz, és majd ő autómatikusan belép, és rákeresel a szobákra, és ott lesz pár ahove be tudsz lépni -
cumfu #1456 heló! multiba hogy lehet a demóval játszani? -
#1455 Az arkad es a szim kozott van valahol, ehez mar erdemesebb kormanyt hasznalni, mar csak az elvezet miatt is. -
tmisi #1454 Kipróbáltam, jó kis game ez, nagyon teccik, hogy mérföldekkel jobban és szebben megy mint a Dirt, kár hogy az nincs ilyen jól optimalizálva. :(
Viszont billentyűzetről valahogy szokni kell az irányítást, lehet hogy kormány kéne hozzá? Mert eddig nagyon bénázok. :D Pedig azt mondtátok, hogy árkád. Na mind1, még nyúzatom, hátha belejövök. -
Szabi1991 #1453 lesz PCre, ezért van PC-demó is..
várhatóan július elején kapható nállunk a teljes játék.. -
#1452 Szevwasztok
Most látom csak hogy milyen jó játék ez a GRID és azt szeretném kérdezni hogy PC-re kiadják a játékot? és ha igen akkor mikor?
-
#1451 Szólj Uri-nak... -
#1450 Jaham, hát akkor passzolom:( -
#1449 nem akarom kiszedni, csökkenteni szeretném csupán -
#1448 ott van a faqban a cucc ami kiszedi a rohadt bloomot:D -
#1447 rohadt codemasters :(
...\grid_demo\tracks\usa\san_fran\effects.xml
ez a fájlt tartalmazza, h mennyire legyen vakito a HDR (bloom) a san fransiscoi pályán. a dirtben ez még egy szokványos szöveges xml fájl volt, ezúttal viszont már kodolva van vagy nemtom, mindenesetre nem lehet könnyedén csökkenteni a 'vakito' szar effektet :(
tényleg fejlesztettek az endzsinen :( -
#1446 hihetetlen mennyire núbok multiban az emberek >:-| állandóan törnek-zúznak, nem bírnak egy kört normálisan menni... -
#1445 Lusta vagyok visszaolvasni, de azt hiszem, nem neked szólt.
Viszont tényleg zavar egy kicsit, hogy még meg sem jelent a játék, és mindenki drukkol, hogy szar konzolátirat legyen.
Azt pedig, hogy nem kell vele játszani, félreértetted. Azt írtam hogyha nem jó egy játék, akkor felejtő.
Előnyökről, hátrányokrol lehet dumálni, arra való egy fórum, de pont elöttem valahol volt egy nagyon sírós hsz, az akasztott ki.
Gondolom, így már világos, amit írtam. -
#1444 Nem érted a lényeget? Még mindíg nem tudja senki, hogy az hiba, vagy ilyen. -
#1443 szóval leszóltál hogy észrevettem egy hibát...
akkor te ne vedd észre. az hogy milyen jó kibeszéltük már, az meg hogy rossz hát előnyt hátrányt fel kell hozni
nem azt írtam hogy FOS ÉS NEMJÁTSZOK VELE TÖBBET! :CCC
mindegy akkor ne értsd :] -
#1442 ZON.da
Pagani Zonda yeee :D -
#1441 a ZON könyvtár vajon mit takar? -
#1440 Ez mind? :)
Valamiért többre számítottam... Ha már úgy reklámozzák h különbőző kontinenseken különböző versenytípusok vannak, és ezek mind benne lesznek, akkor ez elég kevésnek tűnik. -
Szabi1991 #1439 ..Program Files\Codemasters\GRID Demo\cars
430 mappa = F530 GT
550 mappa = 550 GT -
#1438 Ez 430 ? -
Szabi1991 #1437 a faqban lévő autók tutira benne vannak a játékban...
a GPHungarysba meg a Ferrari F430 nincs benne, pedig az egyik videóban benne volt ;)
-
theodor #1436 jézusom! mennyi idióta dumbshit szájú ember van online Elindulok oszt elém vág, belémjön összevissza mindenki... -
#1435 Mindig is az arkadosabb jatekok kivaltsaga volt, a kulso, sodrodo ivekre fakat, tereptargyakat tenni;)
Eddig a legotvarabb, butabb NFS az volt (nem tudom mar melyik), ahol a gyorsulasi versenynek az volt a nehezsege, hogy mindig, ugyanott, ugyanakkor tolatott be egy kamion az utra:) LOL! Kormanyzas nem volt, csak kotottpalyas savvaltas, egy kattintasra;) Ultra LOL! Raadasul, sokan elhittek, hogy ez valoban igy mukodik az eletben is (ki tudja, azota hanyan kotottek ki valamelyik oszlopon vagy fan?!);D -
#1434 Valoszinuleg a hivatalos oldalon talalhato:)