7156
  • bertino
    na vajon...
  • Game Hunter
    Na akkor most melyik a jo auto lista?
    GP HUNGARY
    F.A.Q.
  • DarkSector
    Ennél jobb képet már csak rajzolni tudok.

Szóval van egy külső burkolat, ami letört a játékban, és van egy belső, ami a fényt visszaveri, és valszeg az fénylik.
    Ennyi, ez nem bug.
  • Lacee86
    Köszi, majd próbálkozom még, hátha jobban sikerül.
  • lac coo
    Az én tanácsom : leszarni a pontokat és játszani ! :D
  • DarkSector
    de például a kitört lámpákat, amiket megbeszéltünk már egyszer asszem.
  • kemszi2
    ettől jobban nem is lehetett volna megfogalmazni
  • Dante73
    Alapból a space-n szokott lenni.
  • DarkSector
    Hülye kérdés, de melyik a kézifék? a le gomb, vagy a space.
  • Dante73
    pár tanács, bár milliós érték eddig csak egyszer jött össze nekem; Ne görcsölj, ne figyeld a pontokat, és a szorzót is csak fél szemmel! Nagyon vigyázz, ne ütközz, de a piros sarok-lufikat vagy mi az, minél jobban közelítsd meg. Minél hamarabb, de ne túl hamar kezd a driftet. használd a kéziféket, utánna a gázzal játsz. Figyeld a pályát, próbáld összekötni a drifteket. Nem kell nagy, csak akkora, hogy a szorzó maradjon a következöig.
    És csak lazán. Ha felhúzott, inkább hagyd abba, akkor tuti nem sikerül.
  • Lacee86
    Hi! Tudtok adni tippet a drifthez? 180000-nél egyszerűen nem tudok több pontot elérni, megnéztem párszor az 5,5 millás videot, hát nemtom hogy csinálja... Látom amúgy kiírva a különbőző nehézségekhez h vannak flashbackek. De az mire jó és mit kell nyomni hozzá?
  • BaliBoy
    Ó ez nem jó. Ez még bőven a vizsgaidőszak. :))))
  • BiG G
    tökéletesen egyetértek veled. nem a recéket és a helytelenül kitört lámpabúrákat kell számolgatni, hanem versenyezni. belesüppedni a kagylóülésbe, két kézzel markolni a kormányt és érezni a benzin szagát...
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen más stílus nem igazán lehet összehasonlítani őket.
  • ajem kisa
    Itt máj. 29.-én jön...(pirossal)
  • tobias88
    ez már vetekedhet a TDU-val, de még ez se sokkal jobb szerintem, ami nagy szó a TDU-ra nézve
  • BaliBoy
    Király! Valamelyik oldalon azt olvastam, hogy 13-án fog megjelenni. De jobb lenne ha már 8-án hozzá lehetne férni. :)))
  • grebber
    Kézisféket egyszer se használtam eddig.Belső nézetben én nemtudok autós game-el játszani csakis külösből mert csak úgy látom rendesen az utat.
    Majd 1 év múlva talán fog menni az 500ezer is.
  • DarkSector
    jah csak itt nem a törésen van a hangsúly, hanem a pontokon, mert nehéz megcsinálni, és ez nem a technika hibája. vagyis nem közvetlen.
  • DarkSector
    Jah a demoban én is mindig megtalálom az összes fadobozt, mintha mindig vonzanának magukhoz.
  • Dante73
    Azért akadnak itt páran, akik nem zúzzák porrá a kocsit. Sőt, ha zúzod, szerintem nem is sikerülhet...
    Ez egy árkád játék gyerekek. Kezeljétek már úgy! Hol van ettől egy NFS? Fasorbase! Meghogy lámpa csillog, mikor már kitört, és társai. Belső nézetben nem zavaró, sőt külsőből sem. Meg nem 16x-os az AA, hanem csak 4x-es. Nekem nem tünt fel, ugyanis nem a recéket nézem, hanem játszok. TDU árnyékai valami iszonyat gányok. Mégis, csak akkor veszem észre, mikor a screen-eket nézem meg, amiket csináltam.
    1, egy hibátlan játékhoz nem mai, hanem 10-20 évvel fejlettebb gépek kellenének,
    2, egy játéknál az élmény a fontos, amit nyújt. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. De azokat, akik folyamatosan a grafika kisebb hibáin lovagolnak, nem tudom megférteni...
    Fizika;
    Sajnos, nem tökéletes. Beáldozták kicsit a grafika oltárán, de pont az a kategória, ami még elmegy. Lehetne jobb? Persze! De olyan, amilyen. ezt kell elfogadni, sírni felesleges rajta...
  • JuanG
    nameg idegesítő pl. a drift pályán, hogy pont az ív ki és bejáratára pakolják a tereptárgyakat, hogy még véletlenül se lehessen a lehető legszebb driftet végigvinni...tipikus árkád hozzáállás, zúzzuk le a kocsit, ha már törik :DDD
  • Ombika
    LEgfobb ami javitani kellene az az iranyitas vs fizika! :)))))) jo jo nem szimultor,de siman lenne otletem... :S

• Istencsászár
    Persze én nem a Pécés verzsönnről beszéltem:)
  • Dante73
    De azon már "dolgoznak"...
  • DarkSector
    1 nagy hibát látok, hogy még nincs a boltok polcain.
  • Alexease
    Nalam nem volt semmi olyan hiba, ami miatt eretvagnek a Codemasteren;)

Persze otletem nekem is lenne, hogy mit lehetne "javitani", modositani;) Pl. a kikapcsolhatatlan extra fek hatasok, stabilitas kontroll, nehezsegi szinttol fuggoen allithato, kikapcsolhato AI catchup, stb.;) De ezek igazabol nem hibak, inkabb a koncepciobol adodo egyeni kivansagok;)
  • DarkSector
    X1391-es üzenetben ráadásul szó sincs hibákról.
  • Dante73
    Három, mindenképp javítandó hibát felsorolnál?
    Nem tudom, lehet vak vagyok, de igazán zavaró hibát nem találtam.
  • Ombika
    Ez rohej,akkor tele bugokkal szokas szerint,semmit se javitottak ! Szanalom....
  • DarkSector
    Hun van a born out???
  • sikura
    Nekem csak egyetlen bug tünt fel , Burn Out közben nem hallani a gumi hangot, a többi úgy jó ahogy van szvsz
  • broman191
    Egy két autós multis hegyi drift vááááá :D
  • theodor
    Ez a game multiban rohadt jó sztem főleg a Muscle Cars os
  • DarkSector
    Én nemtuom.
    Lehet hogy gondol egyet és kitörik.
    AI LIGHT....
  • lac coo
    Külön lámpa-fizika van benne ? :D
  • DarkSector
    Komolyan nem vágom miért lovagolsz ezen.
    Szerintem tökéletes minden.
    a két szélső lápa azért fekete, mert ott gondolom a belső fényes lemez is széttört a 4 középsőben meg nem gondolom ezért fényessek még mindig..
    Szerintem túlságossan is keresed benne a hibákat, ebben max az lehet fura, hogy a három közül miért pont a szélsőnek tört ki a belső lemez, de valszeg azért mert az utközésnél jobban sérül.
    Ennyi Nincs itt semmi hiba.
  • Alexease
    Online biztos hogy rengeteg hiba van benne, de ez nem is az a jatek, aminel az online resz valami nagyon kidolgozott lenne. Eleve nincs dedikalt szerver lehetoseg, raadasul arkad-jellegu, ami nagyreszt meghatarozza a hozzaallast...
    Olvasgattam a hivatalos forumot, azert volt offline is nehany problema (kontrollerek, grafika, hang, kompatibilitas, stb.). Bar azoknak a nagyresze hozzanemertes es barkacs, de azert volt eleg sok "valos" gond is...
  • Istencsászár
    Pedig vannak hibák...

Pl online többször volt olyan hogy egyik fél nem hallotta vagy érezte h ütközés történt... no nem kell itt roncsderybre gondolni hanem csak hozzáértél a másikhoz és neki adott hangot nekem meg nem vagy fordítva.

Virtuális tükör totális hiánya ( demo ide vagy oda, abba is kellett volna... remélem lesz )

Rajtnál nem hallani a másik autó motorhangját hiába járatja max fordulaton, csak a sajátot hallanai...
  • Alexease
    Ezert is lesz erdemes csinalni egy RaceDriver:GRIG - OFF-Topic reszt is, hogy az emberek ott kuzdjenek, ne itt...