7156
-
zsomboor #6675 a #6673 az kérdés volt. -
zsomboor #6674 én megyek -
zsomboor #6673 Amúgy működik a gépe,,drifter´´-nek -
dzsavermadar #6672 A szeró kész dzsavermadar, jelszó: hardware 16:20-ig várok, ha nem jön senki kilépek. PC - 1.2 -
zsomboor #6671 Az 1.2 működik magyarítással is.
Az 1.3 meg anékül se.
De nem értem mért -
dzsavermadar #6670 Azt mondjátok meg, hogy mitől van az, hogy nem sikerül a patch-eket felrakni, ha a játék eredeti, minden OK vele. Nem hiszem, hogy a patch a hibás, mert akkor másnál sem működne.Én még nem próbáltam az 1.3-at, de a többinél semmi problémám nem volt, még a magyarítás sem zavart be, sőt, töröltem is a játékot, és az újratelepítés után is megtartott mindent.Persze biztonság kedvéért elmentettem a "savegame"-t, de nem kellett. -
N0RB3RT #6669 akkor valami hiba van mert mondom, tavaly nyáron már végig vittem pc-n de csak utána kezdtem el multizni és simán ment minden, mostmeg nemtudok accountot csinálni mert nincs internet kapcsolat -
#6668 Nem kell végig vinni, annyi hogy pár autó nem elérhető, mert azokat először karrierben meg kell venni. -
dzsavermadar #6667 Illetve, nem regisztráltam fiókot/vagy mit/, már nem is emlékszem, pedig csak kb másfél-két hónapja volt. -
dzsavermadar #6666 Hát én nem tudom, hogy végig kell-e vinni, mert én meg sem néztem, amig végig nem vittem. Menj végig, és mondd el, hogy sikerül-e belépni a multiba. Sok sikert! -
N0RB3RT #6665 Ahoz végig kell vinni, nem ? azt irja hogy nincs internet kapcsolat, de az 1.2-es is ugyanezt irta tegnap este. Sajnos elveszett a 100%-os mentésem:( ezért kezdtem el újra végig játszani. De régen az 1.2-est végig vittem és tudtam vele multizni gond nélkül. -
dzsavermadar #6664 Szia! Multiban próbáltad a versenyeket? Mert nekünk ott kell. -
N0RB3RT #6663 Hali srácok.
Nekem sem sikerült eddig felerőszakolni az 1.3-as javitást. RLD verzióm van, eddig 1.2-es javitással nyomtam 2x próbáltam énis de mindig újratelepités volt a vége. Most megpróbáltam megint hátha.. felraktam az 1.3-as javitást az 1.2-re, vissza az 1.1 es törést, perszehogy nemindult, de az 1.2-es verzió indul az 1.1-es töréssel. Kicsit körülnéztem a neten és találtam 1.3-as törést egy dll fájlal párositva, letölttem felülirtam a játék könyvtárában a grid.exe-t, mellémásoltam a dll fájlt és a játék elindult :O nyomtam 3 versenyt, hogy rendesen müködik-e, HIBÁTLAN! A törést becsomagoltam és feltölttem, letölthetitek innen:
http://addat.hu/7516fcad/Downloads.zip.html
Remélem tudtam segiteni !
( bocs hogy így linkelem, friss reg:) ) -
zsomboor #6662 Én már 3-szor próbáltam feltenni az 1.3-at
3próba=3újratelepítés szóval én nem hiszem hogy fel tudom rakni
amúgy 2 napja is próbáltam nem sok sikerrel -
dzsavermadar #6661 Találtam egy társaságot, akik privátban sokat mennek, de 1.3-al. át kellene nézni még egyszer mindenkinek, hogy valami módon rávarázsolja az 1.3-at. Még én sem próbáltam, úgyhogy nem tudom működik-e. -
dzsavermadar #6660 Valami baj van drifter gépével. Ha nem lesz jó, akkor én indítok. Szervernév: dzsavermadar, a többi ugyanaz. -
zsomboor #6659 Amúgy kösz hogy kérded. -
zsomboor #6658 Ja ja
Voltam ma rallycrosson csak az volt a baj hogy esett az eső meg kevés versenyző volt(az eddig általam látottakhoz képest) -
dzsavermadar #6657 Bocs, elfelejtettem odaírni. 16 órakor. Jól telt a Húsvét? -
zsomboor #6656 Kösz az infót én is megpróbálok menni.
Csak annyit kérdeznék hogy mikor? mert egész nap nem tudom azt nézni hogy mikor kezdődik. -
dzsavermadar #6655 Szia mindenki.
Holnap, azaz kedden indul egy privát verseny, nem én indítom, csak tudok róla. Szervernév: drifter, jelszó: hardware Platform: PC- 1.2 patch.
Én elmegyek, jöjjön aki akar, hívnak bárkit. De azért benézek ide előtte meg utána, esetleg közben. -
zsomboor #6654 KELLEMES HÚSVÉTOT!!!
Kedden itt találkozzunk. -
dzsavermadar #6653 OK! Vége. nem tudják mit veszítenek, akik nem jönnek játszani.Több mint másfél órát élvezetesen nyomtuk, pedig csak ketten voltunk.Majd máskor.KELLEMES HÚSVÉTOT!! -
dzsavermadar #6652 OK ,jövök -
zsomboor #6651 A szervert azt amúgy már megcsináltam vagy 10-15perce úgyhogy felőlem kezdhetjük is.
a szervernév:zsomboor
a jelszó: elsotali -
dzsavermadar #6650 Csinálhatod, és szólj! -
zsomboor #6649 Jó, a roncsot az elején. Szerintem az jó lesz bemelegítésnek. -
dzsavermadar #6648 Én is itt vagyok. Jó a globál, meg egy roncs, valamikor.
-
zsomboor #6647 Ma mit menjünk ha ráérsz, a GLOBÁL-t? -
zsomboor #6646 Na én itt vagyok. -
dzsavermadar #6645 Megpróbálok itt lenni. Úgy hiszem menni fog. -
zsomboor #6644 Ma kb. 17:00-kb 1 óra hosszat. -
dzsavermadar #6643 Ma kb. mikor és meddig? -
zsomboor #6642 Én még ma ráérek, a többi napot meg még nem tudom.
Az biztos hogy hétfőn nem érek rá.
Am. csak most ezen a héten értem rá minden nap.(általában csak péntek, szombat, vasárnap érek rá vagy esetleg szerdán. Meg jövőhét kedden. -
dzsavermadar #6641 Benéztem. Nem tudom a napokban hogy érek rá, bárki más, hogy ér rá, de majd meglátjuk. Majd idekukkantok néha. Mindenesetre Kellemes Húsvétot! -
dzsavermadar #6640 Ez a Japán is nagyon jó volt. Kár, hogy ketten voltunk. Sebaj, bízom, hogy jönnek majd többen is. Aki szeret játszani, annak élmény, ha nem a gép ellen kell küzdenie, ami egyébként a könyökén jön ki.A publikus multiban meg elég sok a "furcsa" versenyző, aki csak azért van ott, hogy mások játékát tönkretegye sumák, aljas módon. -
zsomboor #6639 KÉSZ!!!
jelszó:elsotali
szervernév:zsomboor -
dzsavermadar #6638 Persze.Játszhatunk.Csináld meg,írd ki.Utána újraindítok és jövök. -
zsomboor #6637 Én is kb. 2 hónapja játszok ezzel. A másik gép meg 4-6 éves. -
dzsavermadar #6636 A játék rendszerkövetelményében a minimumot tudja. Én nem játékra használom a gépet, hanem dolgozom vele.Ezeket a versenyzős játékokat pedig csak kb. 1 éve ismerem.A Gridet karácsonyra kaptam a fiamtól, de két hónapja kezdtem el vele játszani.