GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is nagyon élveztem.
Szia.<#wave>#wave>
Szia.<#wave>#wave>
Ahhoz képest,hogy ketten voltunk, hihetetlenül jó volt.Észrevetted,hogy a régebbi kettes versenyhez képest mennyivel jobb hangulat van.Én pl.nagyon sokat nevettem közben. Igaz leginkább magamon,de az ember akkor nevet, ha felszabadult, és jól érzi magát.Hát én jól éreztem magam.Köszönöm a játékot. Igyekszem holnap is jönni, majd jelentkezem. Bízom benne, hogy mások is csatlakoznak hozzánk elõbb-utóbb, és meglátják milyen jókat lehet szórakozni.Szerintem vezessük be minden kezdésre a roncsderbyt, mert ez bemelegítésnek is jó, meg tombolásnak is.Egyébként mi megcsináltuk ma más pályán is, más autókkal, mert ügyesek vagyunk.
Jó volt dzsavermadar.
Holnap ilyenkor?
Holnap ilyenkor?
Jó a probléma megoldva
A szeró kész!!!
Ha valaki nem tudná a jelszót:elsotali
A szeró kész!!!
Ha valaki nem tudná a jelszót:elsotali
Na várj van egy kis problémám
Jó!
Jó. csinálj egy versenyt és szólj.Tudod most már, hogy újraindítok és jövök. Viszont, ha kérhetem, akkor ne mindig ugyanoda menjünk.Válassz egy régiót, és mondjuk sorba ahogy jön. A változatosság gyönyörködtet.
Azt csak vagy csalással vagy a használtautóval lehet elérni.
(legalább is szerintem)
(legalább is szerintem)
Ezekról az egyenesekrõl beszélek, de ha tudod a végsebességét az autódnak, akkor meglátod,hogy máshol is el tudod érni. Természetesen egyforma tipusú kocsikról beszélek.
Felõlem mehetünk.
Én már feltettem a kérdést egyszer.
Én már feltettem a kérdést egyszer.
Megyünk ma?
Ez is igaz, de hol lehet a maxon menni?
Én csak spa-ba meg a Le-Mans-on tudtam maxon menni ha jól emlékszem.
De ha többféle autó van akkor a különféle autók lehetnek gyorsabbak vagy lassabbak.
Én csak spa-ba meg a Le-Mans-on tudtam maxon menni ha jól emlékszem.
De ha többféle autó van akkor a különféle autók lehetnek gyorsabbak vagy lassabbak.
Végül is majdnem mindegy,a játék ettõl még jó.Csak érdeklõdtem.
Az elõbb a végsebességrõl beszéltem. Ha én a maxon megyek, akkor csak a többet tudó autó érhet utol, vagy húzhat el.
Én is automatával megyek mert billentyûzettel nem tudok még arra is odafigyelni.
Nálam az más, hogy auto váltóval megyek, és ha a pálya olyan, a kanyaroknál a kigyorsításom lassabb, mint a manuál váltónál, és így hátrányba kerülök. Pár kanyar, és már le is maradtam.
Az lehet még hogy az elõzõ kanyarból jobban jött ki.
Nem tudok róla.
Egy biztos, hogy vannak gyorsabb verdák, mert max sebességnél vagy rám tud jönni, vagy elhúz. Most nem a csalásokra gondolok.
Vagy esetleg valami cheat kóddal.
Ezt még nem próbáltam.(de nem is fogom, mert nem szeretek csalni)
Ezt még nem próbáltam.(de nem is fogom, mert nem szeretek csalni)
A menüben van a Bónusz kódoknál egy menüpont, amiben teljesitménynövelést lehet ki-be kapcsolni. Talán ott.
Ezt én is hallottam,kipróbáltam néhányat/ Lacetti, BMW /, de vagy lassabb volt, vagy ugyanolyan.
Nem max. annyit hallottam valamikor játék közben hogy ha a karrierben használtautót veszel az talán gyorsabb is lehet.
Szia! Kérdeznék. A tegnapi játéknál elhangzott, hogy mitõl vannak gyorsabb autóitok.Tudsz-e erre valamit mondani?
Én itt vok
Van valaki a közelben?
Jó nekem 8 a héten bármelyik nap jó.
Esetleg valaki más???
Törölt felhasználó
Meglássuk, de holnap meg lõni kéne mennem délután, mert már vagy 1 hónapja nem voltam...
Jó értem.
Holnap?
Holnap?
Törölt felhasználó
Én nem érek rá mennem kell edzeni!
De jó ha 17-kor szóltok is!!!
Mostantól egy óra múlva kb. ha lehet szóljon aki akarna játszani.
(csak mert úgy intézem a nap további részét)
(csak mert úgy intézem a nap további részét)
Ja, amúgy csak kérdem hogy valakinek lenne kedve ma játszani 1.2-vel?
17:00-tól
17:00-tól
Külömben meg minek az 1.3. 1 km-el nagyobb látótávolság,stb,minek???
Na újrateszem a cuccot 1.2-vel az 1.3 nem mûködik és kész!!!
Na ez így se megy
Felrakni felbírom, csak épp a játék nem indul el tõle!!!<#szomoru2>#szomoru2>
De még most az egyszer megpróbálom magyarítás nélkül.
Aztán majd megírom hogy sikerült vagy nem.
De még most az egyszer megpróbálom magyarítás nélkül.
Aztán majd megírom hogy sikerült vagy nem.
Törölt felhasználó
Nekem tök mind1 hogy 1.2 vagy 1.3 Bár bevallom sok javítást nem raktak bele, legalábbis olyat amiért én feltenném. Am meg azért nem rakják fel mert valakinek nem fekszik a játékához, és alkalmazkodunk hozzá, de ha jobban utána olvasol, akkor valakinek még a 1.2-t is macerás felrakni....
1.3-al senki?
Mi a picsáért nem bírjátok felrakni az 1.3as javítást?Nem értelek titeket...<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>Van ahhoz is törés ha azzal lenne a gond!
Mi a picsáért nem bírjátok felrakni az 1.3as javítást?Nem értelek titeket...<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>Van ahhoz is törés ha azzal lenne a gond!
Törölt felhasználó
Nézd a topikot oszt gyere:D
Szuper volt a mai nap!!!!
Törölt felhasználó
Na ez fasza volt:D Fõleg a végén ez a destruction derby:D MAjd ha valamikor megint ráérek, akkor csapatjuk:)
Törölt felhasználó
Na akkor ne játszál, hanem keress egy olyan petch-t ami felmegy a játékodra, mert már mindenki 1.2 vel nyomná sztem pillanatokon belül megyek én is am:)
Bocs, nem bírom felpatchelni, valami szarakszik, azt írja,hogy nem kompatibilis verzió... :-(
Marad az 1.0 nekem sajnos nem megy mással... Sorry
Marad az 1.0 nekem sajnos nem megy mással... Sorry
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg vagy már???
2 perc
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kész vagy mert ha igen akkor kezdjük!!!
A szeró megvan úgyhogy be lehet lépni!!!
A szeró megvan úgyhogy be lehet lépni!!!