GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Egy kis videó a játékból.
Röviden a videóban a játékot max grafikai beállítások mellett tekinthetitek meg.
Elõre elnézést kérek, de megterheltem eléggé a gépet, és 1-2 apróbb szaggatás van a felvételen.<#worship>

RaceDriver GIRD videó

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Valóban én is csak véletlen halottam róla a GAMESTAR oldalán.
De ezt nem értem. Egy codemaster-s játék, és nem hype-olják?!?
Legutóbb nekem a codemasters csakis a Jericho-val volt egyenlõ, de le a kalappal, hogy az autos játékoktól sem állnak messze (tudom...tudom sok autos gémet csináltak már, csak azok szerintem említésre sem méltóak.)

Szerintem ezek mindent fordítva csinálnak....a Dirt-öt hájpolták ezerrel, azt egy kalap sz. lett.
Ennél majdhogynem a demoról sem hallasz, és ez meg olyan mint egy csiszolatlan gyémánt.
Ezt nem értem...<#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nálam csak puska van...az jó lesz???<#hawaii>

DarkSector
"Nekem átjött"....ez nem a megasztár....!
bocs de ezt nem hagyhattam ki...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

BaliBoy
De azért az egyik orcád oda tarthatod mert demo már van. <#beka2>

Egyébként eddig ez az év meglepetése. Én nem is hallottam még errõl a játékról. És ahogy elnézem a hsz számokat mások sem nagyon. Hirtelen berobbant. De még hogy... 😊) Az NFS az EA-vel karöltve erõsen felköthetik a gatyót, mert ez, a demo alapján, mindent alázni fog!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sziasztok.
Volt már valakinek olyan hiba a játékban ,hogy nem menti el a profilt az elején?
Azt írja,hogy save code error és így a játék sem megy tovább nekem.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

trogerzsiger
ja közben rájöttem hogy június, legalábbis galaxison ezt írták, és az egyátalán nincs messze<#eljen>

BiG G
nyáron jön ki

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
nyáron jön ki

trogerzsiger
Vágjatok arcon ha ez most jött ki!<#wow2>

ajem kisa
ííínekem is volt ilyen a dirt után, és a hangkártya driver frissités után jolett, nézz utána!

JuanG
errõl megnéznék egy visszajátszást 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ajem kisa
Nekem a padon a gáz/fék analog, ugyhogy ott forgatom a motort (majdnem) ahol akarom, a féket is tudom enyhére fogni!
Én régi konzolos vagyok, azzal szoktam meg az autos játékokat, tudom, hogy pc-seknek nemfexik csak a billentyü...
Nekem tetszik a fizika!

ajem kisa
Énis kiprobáltam, szerintem nagyon jol sikerült!
A Dirt-töl szebben füt, még a többi autoval sem laggol!
A drift nagyon jo lett, de szerintem a többi is ottvan!
Én paddal irányitok, egyböl felismerte a játék, mint manapság mindegyik autos gémet!
Ezt jobban szeretem már most, mint a többi csapatos játékot!
Nekem "átjött"! 😊

JuanG
igen ez a kipörgés el van cseszve rendesen, nameg a irreálisan rövid féktáv, és nagy kanyarsebesség 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DarkSector
Nem vágom, hogy hogy kapcsolódik ez ide.
Egy autós játékban ha van segítség....ami kipörgésgátló szokott beletartozni, meg visszaállítom könnyûre...akkor ne forogjon nekem körbe-körbe, mert úgy egy kicsit játszhatatlanná válík.
Erre szokták mondani, hogy nem minden valósághûség használ a játéknak...
Nem asszondom, hogy árkád legyen, de eddig egyik játékban sem láttam ilyet.
Max a GT4-ben a Dodge viper ami tunningal megközelítette ezt a stílust, de az ott már kuva nehéznek tünt...háát még itt ha kisodródsz, és hamar vissza akarsz menni az utra.
Gondolom nem csak én vagyok így ezzel.

DarkSector
biztos biodisel-es a tiéd....

lac coo
Próbálj ki egy F1 szimulátort kipörgés-gátló nélkül ! ...<#zavart1><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem olyan gondom van hogy ne mhallom a kocsi hangját csak ha mellém jön egy másik de akkoris az övét hallom sztem.
Hankártyám audigy 2 zs.
Dxdiagos dolog alapgyorsításon van.Vmi ötlet.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

DarkSector
Azé annyira ne túlozzunk.
néha jól néz ki, de ha megállsz, akkor kicsit ládszódnak a hanyag részek.
Viszont tempó mellett az effecteknek köszönhetõen (sok az elmosódás) elég pofás lett.
Persze X360-as jellege van a grafikának.
Nemtudom miért, de látszik rajta....<#nemtudom>

DarkSector
Van 3db race driver gird topic....<#circling>
Na szóval megnéztem a demót
És röviden....a játék szép, bár nem egy GT gyilkos, ahhogy azt beharangozták, az irányítást meg vagy elcseszték, vagy én nyomtam régóta autós játékokat.
Valahogy az elindulást nem tudom elég finomra venni, hogy ne pörögjek ki mintha jégen csúsznék.
Ez kis sebesség mellett is elõfordul
Ezt egy kicsit túlzásnak tartom, független hogy valóban ilyen e az igazi autók viselkedése vagy nem és ráadásul ez a legkönnyebb fokon segítségek mellett!!!!!
A többi része tetszik így elsõ ránézésre...úgyhogy várom szeretettel.<#eljen>

Pepsi Twist
anyátok bakker ez rohatt atom game 😄 1600x1200on max graffal 70FPS qrva jó 😄 (bár kicsit arcade a drift de jó 😄)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BiG G
Akkor az egy 7600GT lesz. Azon mennie kell, bár nem lesz a legnagyobb élmény.

Willi Betz
Geforce 5600gt vagy 7600gt,most nem tudom fejbõl.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

lac coo
Ha jól tévedek SM3 nékül nem indul ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BiG G
elindul, csak nem lesz gyors, de még szép se nagyon. mondjuk nem mindegy hogy az a 256mb memória milyen videókártyán van.

helló! nemtudom valaki próbálta már 2500+-os Athlon Xp procival 1 giga rammal és 7600GS-el?
Nekem ez a konfig van és nem akar mûxeni, exe hibával leáll!
Lehet, hogy a proci nem Athlon 64, vagy X2 és ezért?
tudom, hogy nem athlon 64, bár már volt ilyen gondom a the witcher-el is!
valaki írja meg, hogy egyáltalán futna-e, de szerintem nem!
Na sebaj, majd nyáron lesz gép fejlesztés, atán goo Grid, amúgy nagyon jóra sikeredd a képek, videók alapján!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Willi Betz
Szerintetek ezen elindulna?: 2,4ghz (nem két magos),256 vga,1gb ram

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

BaliBoy
Gyerekek... Leesett az állam. Ez qrva jó lesz! 1680*1050-es felbontásban minden legmagasabb minõségen szaggatás mentesen megy. Pedig nincs is egy izom gépem (4200+, 2giga ram, Ati 3870)

A játék élmény is egyszerüen brilliáns! Ez lehet bekerül a megveendõ gémek közé! <#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kaposi1
Okés.
Megpróbálom frissíteni.
Köszi a válaszokat.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kovecses
nem

nálam néha jön elõ egyes játékoknál

dx-et próbáld frissíteni

amugy passz

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

directx újrarakás?
kaposi1
Hang?
Ez érdekes, sose volt még ilyen gondom.
Megoldást nemtudsz rá véletlenül?

kovecses
Igen.

Valami hang gondja van alighanem.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kaposi1
Sziasztok!

Ilyennel találkozott már valaki a telepítés után.
Ez jön ki mikor indítanám az exe-t.<#fejvakaras>

BiG G
Na nagynehezen lejött az nmagról a demó, és kb 1 óra nyüstölés után az elsõ benyomások jók. Ha árkád-szemmel nézi az ember akkor maximum szõrszálhasogatásképp találhat hibákat, amúgy hibátlan. Ugye az árkád lényege nem a realitás, hanem a tömény és szabályok nélküli szórakoztatás. Namost ennek a GRID tökéletesen megfelel, mert felhõtlen a szórakozás vele. Látványos és élvezetes a játék, a törésmodell kielégítõ, de még épp nem csap át frusztrálóba. Az ellenfelek AI-ja csal, ha nagyon lehagyjuk õket akkor pofátlanul gyorsan beérnek, ha meg nagyon lemaradunk akkor pofátlanul lassan mennek hogy beérjük õket. Ez is a játékélmény része.

Gépigény terén nem találok szavakat. Egy tényleg középkategóriás gépen (P5KC, E6400, 3850) kifogástalanul fut, a monitor natív 1280*1024-es felbontásában 4x-es MSAA-val maximum grafikával. Átlagosan 50 fps körül mozog a sebesség, ami nagy füstben leeshet 30 köré is, de az én leiratomban még az is a játszható kategória. Ennél jobban motort optimalizálni PC-re szerintem nem lehet, de legalábbis nem is érdemes. Persze ezen a téren a Gran Turismo 4 vezet, de ott a PS2 hardvere adott volt, ezért nem versenytárs etéren. Szóval pöpec munkát végeztek minden téren a Codemasters-es srácok, kíváncsi leszek a teljes verzióra.

Milyen egy szar egy törésmodell <#idiota><#idiota><#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Máté94
Ez az!😊
egész jó, remélem lesz 3D-s is 😄

kuci06
Race Driver : GRID
Mobájl verzsön (még nincs kint...)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

chalezlopez
Láttátok azt h. amikor kicsúsztok a pályán kívûlre a nézõk felé, akkor mit csinálnak...? Állat...<#vigyor1>

Vamos Argentina!

wander01
na most néztem,1280x800-ban medium beállitásokkal megy faszán laptopon, márcsak a kormány hiányzik hozzá. zsiros

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

arty
1 évre van a GT5 a megjelenéstõl. szted értelmes kiado miért nem tol ki egy játékból demot 1(!!!!!!!) évvel a megjelenés elõtt? gridbõl miért 2-3 héttel megjelenés elõtt jött demo??

mert egy bugos szarral csak elvennék az emberek kedvét a játéktól, a véglegestõl!

a sony/ps3 nagy bajban volt, a gt5 fejlesztõje szintén durván elcsuszott a programmal, kényszerhelyzet állt elõ - emellett nézz csak magadra, az átlag emberben akkora a hype a GT széria felé, h MINDENT megbocsjátanak neki 😊 durván tulértékelt jelen állapotában a gt5. h milyen játék LESZ, azt majd jövõre meglátjuk, addig GRID 😊

---

egyébként megnéztem a GRID demot Vista64sp1 és xp32sp3 alatt, xp alatt rajtnál indulás elõtt 40fps, vistán 30fps ... elég durva különbség 😞
(azonos driververzio mindkét oprenceren)

Forza.

Én is XBoX360 párti vagyok,de a GT5 azon kevés játékok között van,ami tényleg jó.
Demóhoz meg túl sok minden van benne,mert ez a "Demó" szöveg hülyeség.

w77d
valószínüleg nem véletlen prologue az alcíme 😄

arty
pedig a gt5 pont ennyire vicc, ugyanis DEMO, csak kiadták 1 évvel a befejezés elõtt, mert kellett a pénz meg el akartak adni pár ps3-at

ha te ezt nem hiszed el, akkor sztem a gond inkább veled van 😊

Forza.

wander01
na lejött, rápattintom laptopra, mert csak az van most 😄 meglátjuk hogy viszi a 8600gt meg a 2,4ghz XDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

írtam a módiknak, hogy hagy legyek házigazda, jó lenne ha lenne vmi eredménye, mert akkor írom is ki a fejléc alá az infókat 😄D

Ati X1??? videókártyáknál fel kell tenni a régebbi ATI catalyst driver 8.2 -t

X64-es Windowsnál meg #517

Szánalmasan szar videó, nem vagyok PS3 párti,de ez egy vicc.
Aki meg ezt beveszi,az hülye.

cicai
de a játék nem akad csak a menü, mi lehet a problemo?😮O

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt