GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röviden a videóban a játékot max grafikai beállítások mellett tekinthetitek meg.
Elõre elnézést kérek, de megterheltem eléggé a gépet, és 1-2 apróbb szaggatás van a felvételen.<#worship>#worship>
RaceDriver GIRD videó
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ezt nem értem. Egy codemaster-s játék, és nem hype-olják?!?
Legutóbb nekem a codemasters csakis a Jericho-val volt egyenlõ, de le a kalappal, hogy az autos játékoktól sem állnak messze (tudom...tudom sok autos gémet csináltak már, csak azok szerintem említésre sem méltóak.)
Szerintem ezek mindent fordítva csinálnak....a Dirt-öt hájpolták ezerrel, azt egy kalap sz. lett.
Ennél majdhogynem a demoról sem hallasz, és ez meg olyan mint egy csiszolatlan gyémánt.
Ezt nem értem...<#fejvakaras>#fejvakaras>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bocs de ezt nem hagyhattam ki...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Egyébként eddig ez az év meglepetése. Én nem is hallottam még errõl a játékról. És ahogy elnézem a hsz számokat mások sem nagyon. Hirtelen berobbant. De még hogy... 😊) Az NFS az EA-vel karöltve erõsen felköthetik a gatyót, mert ez, a demo alapján, mindent alázni fog!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Volt már valakinek olyan hiba a játékban ,hogy nem menti el a profilt az elején?
Azt írja,hogy save code error és így a játék sem megy tovább nekem.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Én régi konzolos vagyok, azzal szoktam meg az autos játékokat, tudom, hogy pc-seknek nemfexik csak a billentyü...
Nekem tetszik a fizika!
A Dirt-töl szebben füt, még a többi autoval sem laggol!
A drift nagyon jo lett, de szerintem a többi is ottvan!
Én paddal irányitok, egyböl felismerte a játék, mint manapság mindegyik autos gémet!
Ezt jobban szeretem már most, mint a többi csapatos játékot!
Nekem "átjött"! 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egy autós játékban ha van segítség....ami kipörgésgátló szokott beletartozni, meg visszaállítom könnyûre...akkor ne forogjon nekem körbe-körbe, mert úgy egy kicsit játszhatatlanná válík.
Erre szokták mondani, hogy nem minden valósághûség használ a játéknak...
Nem asszondom, hogy árkád legyen, de eddig egyik játékban sem láttam ilyet.
Max a GT4-ben a Dodge viper ami tunningal megközelítette ezt a stílust, de az ott már kuva nehéznek tünt...háát még itt ha kisodródsz, és hamar vissza akarsz menni az utra.
Gondolom nem csak én vagyok így ezzel.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hankártyám audigy 2 zs.
Dxdiagos dolog alapgyorsításon van.Vmi ötlet.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
néha jól néz ki, de ha megállsz, akkor kicsit ládszódnak a hanyag részek.
Viszont tempó mellett az effecteknek köszönhetõen (sok az elmosódás) elég pofás lett.
Persze X360-as jellege van a grafikának.
Nemtudom miért, de látszik rajta....<#nemtudom>#nemtudom>
Na szóval megnéztem a demót
És röviden....a játék szép, bár nem egy GT gyilkos, ahhogy azt beharangozták, az irányítást meg vagy elcseszték, vagy én nyomtam régóta autós játékokat.
Valahogy az elindulást nem tudom elég finomra venni, hogy ne pörögjek ki mintha jégen csúsznék.
Ez kis sebesség mellett is elõfordul
Ezt egy kicsit túlzásnak tartom, független hogy valóban ilyen e az igazi autók viselkedése vagy nem és ráadásul ez a legkönnyebb fokon segítségek mellett!!!!!
A többi része tetszik így elsõ ránézésre...úgyhogy várom szeretettel.<#eljen>#eljen>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem ez a konfig van és nem akar mûxeni, exe hibával leáll!
Lehet, hogy a proci nem Athlon 64, vagy X2 és ezért?
tudom, hogy nem athlon 64, bár már volt ilyen gondom a the witcher-el is!
valaki írja meg, hogy egyáltalán futna-e, de szerintem nem!
Na sebaj, majd nyáron lesz gép fejlesztés, atán goo Grid, amúgy nagyon jóra sikeredd a képek, videók alapján!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A játék élmény is egyszerüen brilliáns! Ez lehet bekerül a megveendõ gémek közé! <#nyes>#nyes>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Megpróbálom frissíteni.
Köszi a válaszokat.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
nálam néha jön elõ egyes játékoknál
dx-et próbáld frissíteni
amugy passz
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ez érdekes, sose volt még ilyen gondom.
Megoldást nemtudsz rá véletlenül?
Valami hang gondja van alighanem.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ilyennel találkozott már valaki a telepítés után.
Ez jön ki mikor indítanám az exe-t.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Gépigény terén nem találok szavakat. Egy tényleg középkategóriás gépen (P5KC, E6400, 3850) kifogástalanul fut, a monitor natív 1280*1024-es felbontásában 4x-es MSAA-val maximum grafikával. Átlagosan 50 fps körül mozog a sebesség, ami nagy füstben leeshet 30 köré is, de az én leiratomban még az is a játszható kategória. Ennél jobban motort optimalizálni PC-re szerintem nem lehet, de legalábbis nem is érdemes. Persze ezen a téren a Gran Turismo 4 vezet, de ott a PS2 hardvere adott volt, ezért nem versenytárs etéren. Szóval pöpec munkát végeztek minden téren a Codemasters-es srácok, kíváncsi leszek a teljes verzióra.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Mobájl verzsön (még nincs kint...)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Vamos Argentina!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
mert egy bugos szarral csak elvennék az emberek kedvét a játéktól, a véglegestõl!
a sony/ps3 nagy bajban volt, a gt5 fejlesztõje szintén durván elcsuszott a programmal, kényszerhelyzet állt elõ - emellett nézz csak magadra, az átlag emberben akkora a hype a GT széria felé, h MINDENT megbocsjátanak neki 😊 durván tulértékelt jelen állapotában a gt5. h milyen játék LESZ, azt majd jövõre meglátjuk, addig GRID 😊
---
egyébként megnéztem a GRID demot Vista64sp1 és xp32sp3 alatt, xp alatt rajtnál indulás elõtt 40fps, vistán 30fps ... elég durva különbség 😞
(azonos driververzio mindkét oprenceren)
Forza.
Demóhoz meg túl sok minden van benne,mert ez a "Demó" szöveg hülyeség.
ha te ezt nem hiszed el, akkor sztem a gond inkább veled van 😊
Forza.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ati X1??? videókártyáknál fel kell tenni a régebbi ATI catalyst driver 8.2 -t
X64-es Windowsnál meg #517
Aki meg ezt beveszi,az hülye.