7156
  • Szasza20
    Te is
  • Riddick21
    Igen. Vedd meg.
  • Dante73
    Rosszul írtam!
    Nem maga a törés zavar, hanem az, hogy elöreverekedem magam, erre hátulról csatt, belém. Összeszedem a kocsit, megint előre verekedem magam, ujra...
    TDU-ban nem volt ilyen. Ha meg krúz közben így vezet valaki, hát akkor többet nem krúzolok vele....Mindegy, majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba...
  • ajem kisa

• Neoncsoves
    na srácok azt szeretném kérdezni hogy replayben lehet-e slow motionba előre-hátra tekerni az egészet... + lehet a kamerát forgatni egérrel valami módon? és esetleg a visszapillantókat bekapcsolni mert nem mindig látszik és nem ártana látni a mögötted levő autot...
  • DarkSector
    srácok nálam 1x elindult azt utána folyton kilép a videó után.
    Valami megoldás?
  • reaper4
    akkor ez megoldva :)
  • reaper4
    ez a régebben belinkelt postprocess off file szerintem megoldaná a gondodat. sajna linket nem tudok. én...
  • Shiver
    postprocess volt a nyerő thx még1x :)
  • Shiver
    thx a motion bluros válszokat mindjárt kiprobalom:)
  • Drizzthsz
    Nekem valamiért a Le Mans-i verseny lefagy mindig menet közben, 24 perces távval. A többivel semmi gond, nem értem ezt a dolgot.
  • macleody
    Itt van a topicban valahol egy link a postprocess kikapcsolásához.
    Vagy esetleg Document and Settings/blablabla/Dokumentumok/Codemasters/Grid/harwaresettings/hardware_settings_config-ban a postprocess enabled="true" helyett írjatok false-t.
  • ntex
    Ezt szerintem a HDR okozza (vagy Bloom), biztos lesz majd ehhez is valami tweaker amivel ki lehet kapcsolni, amúgy engem is zavar hogy ilyen sárgásbarna árnyalatű minden
  • Shiver
    ja és nem grafikai hiba amit leírtam csak zavar hogy nem éles a kép, olyan mintha egy feles hemüveget kéne felvennem:)
  • Shiver
    hi,

tudtok valamit arról hogy mi a szösszel lehet kikapcsolni ezt a fos motion blurt ami mossa az egész képet?
    motion blurt- próbáltam már semmi változás szinte

már a menüben is ez a homályos kép fogad (directx és nvidia driver up to date mielőtt ezzel jönnétek:))
  • arty
    high-on tenne be valaki képet az árnyékokról?
    gyanusan szarul néznek ki nálam ...

• ntex
    Hát akkor nem tom a TDU-val hogy lennél ha abban is így törnének az autók
  • Martins15
    Hát ha annyire zavar a törés ,akkor multira mit mondassz?
    Mert ott aztán tényleg csak az a cél
  • Csokis
    Mert csak Xbox360-as irányítóval megy a menű irányítása. Egyszerű üzleti döntés, sajnos.
  • Casillas
    elég buta kérdés, de: a Flashbacket hogy tudom használni? hagytam default irányításon mindent, megjelenik a jobb alsó sarokban ugye az ikonja, ha lenyomom az F12-t, be is sárgítja, de nem történik semmi "visszatekerés"...
    a demoban nem igazán láttam szükségesnek, de az előbb amikor a Le Mans-i 24 órás vége felé önhibámon kívül kiestem, eléggé jól jött volna
  • cumfu
    Heló! A demóhoz képest van valami változtatás a full játékban? (irányítás, graf., optimalizálás stb.) Előre is köszi
  • Shevchenko
    Ez a progi megoldja az én problémámat is?Hiába van beállítva a gamepad nemmegy.Esetleg tudod rá a válaszrt mi lehet a baj?
  • Dante73
    Lehet, valamit én csinálok rosszul, vagy a fejlesztők túl büszkék a törésmodellre, de egy kört nem tudok menni anélkül, hogy ne törjenek meg. Olyan nincsen, hogy ne rajtam kanyarodjon, ne akasszon be, vagy valami uton-módon ne törjön össze az AI...
    Próbálkozom adni az esélyeket ennek a játéknak, de egyre jobban fogy a türelmem. Ha valakinek van valami ötlete, segítsen ki!
  • Szabi1991
    de belehet, pl. az Xpadder nevű progival ;)
  • Pokerface86
    Az miért van hogy a DEMO-ban gamepaddal nem tudok lépkedni a menübe, de az autót tudom irányítani?
    Nem lehet azt beállítani hogy a menüben is tudjak lépkedni a gamepaddal?
  • Ombika
    En se igazan tudtam g25-el beloni elvezhetore,bill-rol azert megse fogok jatszani! :)
  • pointer4
    Persze hogy könnyebb :D Arcade játék, és a kormánynak csak az a jelentősége hogy élethűbb legyen, nem könnyebb.
  • keepernext
    A demó nekem is bejött a pro street-et üti simán kiváncsi leszek milyen lesz a "vége".
  • Dante73
    Csöpögsz a jóindulattól barátom....
    Volt fél órám kipróbálni, és elsőre nem nyügözött le. Kb ezt irtam, hozzátéve, hogy azért kipróbálom majd rendesen is.
    Egyébként, az első fél óra alapján, ha megvettem volna, most sírnék... De mint mondtam, kipróbálom rendesen, és utána eldöntöm, megéri-e nekem, vagy sem, esetleg akkor majd, ha lemegy az ára, egyebek. De azthiszem, az én vásárlási szokásaimhoz nincsen sok közöd, úgyhogy hanyagoljuk a témát...
    De látom, sokaknak bejön itt a cucc, úgyhogy lehet, (és a demó alapján nekem is ez jött át) hogy nekem is befog, csak kicsit fáradt voltam ahhoz, hogy elsőre átlássam a dolgokat...
  • tmisi
    Lehet h én vagyok béna de billentyűzetről jobban megy a drift mint kormánnyal.
  • kuci06
    A Drift Battlet próbáljátok ki, esti, városi pályán elképesztő feelingje van Nagyon bejövős eddíg a játék, az NFS elbújhat... :D
  • pointer4
    1-2 hét és jön boltba, most kérdeztem. Addig is valaki próbálta már hamachin?
  • ntex
    A karrier mód (GRID World) nagyon durván összetett :

Mindig 3 verseny közül választhatsz eleinte, amin pénzt és REPUT kell szerezni. Egy idő után kell egy csapatot létrehozni, és megnyílik egy olyan lehetőség hogy indulhatsz EVENT-eken.

Ez kb úgy néz ki mint a DiRT-ben a piramisrendszer, csak itt 6-os csomagokban vannak az pályák Eventenként. Mindegyiknél meg van határozva hogy mennyi repu kell hozzá hogy elindulhass benne.

Atomdurva ez a game eddig, kajakra megéri a pénzét, aki tehet vegye meg mindenképp, én is meg fogom. Megérdemli :)
  • macleody
    Nem engedi a reflections-t high-ra tenni. Pontosabban hiába állítom arra visszaáll mediumra.
  • Ombika
    Remeljuk ezeket meg is osztja itt velunk majd vki mihamarabb!! :)
  • Mikiller
    Demo-ban úgy ment nálam az ősrégi gamepad-om (gravis xterminator), hogy a 2. kiosztásra konfiguráltam be.
  • Mikiller
    Nekem még egy Offtopic se működött eddig...
  • keepernext
    Nektek nem lépked ki??havernak verseny közbe kilép
  • BiG G
    Jó hír hogy az open bétával is tökéletesen megy a multi, ráadásul már több fajta is lehet szerver - ranked, nonranked és private (itt jelszavazni lehet, végre!). Délután-estefele lehetne csinálni majd SG szobát és kipróbálni az új verdákat :)

A kampányban ott tartok, hogy már majdnem megvan a második jogsim amcsiba', a roncsderbi nagyon feeling ^^ Az első verdánkba pedig beleszerettem, imádom a Mustangot.
  • gizmoplayer
    Nekem ugyanez a problémám a demónál Logitech FFB-es kormányommal, fullban még nem próbáltam, de akkor valószínű ott is fenn fog állni a dolog