7156
-
#1929 Sziasztok!
Kérdés verseny alatt lezutom a verdát egy r betű körül forog egy kör a bal felső sarokban.
na ilyen kor mi van mert a játék csak és kizárolag ctrl+alt+del re reagál, bezárás ujraindítás.
ilyenkor mit kell csinálni ha összetört az autó?
Bocs a lámaságért :) -
#1928 Egy tipp:
Aki sok fps-t akar nyerni, az vegye lejjebb az árnyékokat!
Nekem low árnyékkal +10-20 fps mint a mediumon! -
#1927 DE, mi most fejeztuk be majd holnap este go hamachin
-
#1926 Nem multizik senki? -
Szabi1991 #1925 itt mien király lenne a corolla :S
-
#1924 én is mentem itt előbb... nekem tetszik :P -
Jim79 #1923 Találtam a net-en angol online boltot, árfolyam függvényében 8000HUF körüli az ár és 1 kemény ezresért hozzák haza.
Hát még elvegetálok egy kis ideig, de lehet eldurran az agyam nemsokára...! -
Szabi1991 #1922 azért vicces, hogy a Akina Touge-ban, Akina a pálya neve, van Takumi is, de azt a qva korollát nem bírták volna már lemodellezni -.-"
vagy legalább betenni a Tougére a kupét..
bár legalább van Free Drift..
-
#1921 ?
előrendeltem a demó megjelenésének másnapján. -
Ariakus #1920 a hang bugot orvosolták a fejlesztők a teljes játékban? mert a demo-ban voltak problémák vele, nagyon halk volt a kocsi hangja és néha recsegett is. -
#1919 nálam sokkal gyorsabb... -
#1918 -
#1917 Sajnos nemfog menni! :s
Legfeljebb msn-en átküldöm, vagy ímélben!:P -
Jim79 #1916 Kérjük meg szépen KISA-t, hogy küldjön haza egy raklapnyit...! ;)
Vagy esetleg nem jössz haza véletlenül a héten? Bp-Szolnok és környéke okés lenne. ;) -
#1915 ????? -
hunbalee #1914 hát
kurva jó lett
hétvégére megvan a progi -
#1913 hm, az miért van h külföldön már lehet venni, nálunk meg csak juliusban? :D
sry ne ugassatok le pls, nem nagyon követem figyelemmel a megjelenés dátumát, csak szivesen megvenném már én is, 8ezerért nem drága sztem -
#1912 Jah, külföldön élek, itt vettem az elsö boltban, amit találtam utközben!
Nemkellett rendelnem sehonnan! ;) -
mardal #1911 Hello
Van a játékben 24órás LeMans verseny rendes lmp versenygépekkel? -
Szabi1991 #1910 Franciaországban vette.. -
#1909 van valami különbség az AI-ban nehezebb szinteken? vagy csak a flashback-jeim számát csökkenti?
első kör pályatanulás, következőbe meg odaverem őket :/ -
#1908 Na toltam annyit futamot hogy megalapíthattam saját csapatomat.
Az jó futam volt azon a pályán ahol a demoban bnwvel kellett menni milyen kocsik ellen kellett menni te jó isten kb a rajtnál láttam őket meg még az első kanyarban az utánna semerre senki örültem ha 9. lettem ott :D -
Jim79 #1907 KISA!
Honnan rendelted??
Küld priviben...!
Köszike -
#1906 Valaki elmagyarázhatná a carrier módot. Pld.: nem lehet új karriert kezdeni, ha elrontottam az első versenyt, ha nem sikerül a verseny mindig más van ugyanazt nem lehet elkezdeni
Szerintem nagyon nehéz az irányítás, a carrier módot nem értem -
#1905 Minden marhaságot nem veszünk meg, csak a nagyon jókat. Ahhoz meg még bizonyítania kell a gammának :) -
#1901 Hát ha itthon is lesz és nem csillagászati ára lesz, lehet én is megveszem. -
#1900 GRATULÁLOK! -
#1899 Én aki vagyok...BESENYŐ EMMMM ISTVÁN, azaz Besenyő [URL=http://images.netbag.hu/20080529/20101991703.JPG]"megvettem" [/URL] István...:D -
#1898 Találkozott már valaki Ferrarival? Csalódott vagyok, hogy nincs benne... :(
[ennek ellenére azért ütős kis gém lett :))] -
Szabi1991 #1897 F.A.Q. ? -
#1896 jah, két hét alatt csodákat tettek ;) ... ugyanmár ... ugyan olyan.
ráadásul a 4xMSAA bug is megmaradt, hiába állitok 8/16x-et, semmi nem változik -
#1895 úgy vettem észre, hogy ezt jobban optimizálták és folyamatosabb azért mint a demo meg jobbis. -
#1894 nekem a Colin Dirt-ben ilyen az árnyék, nem tudtam mit csinálni vele :( -
#1893 3870-es ati -
#1892 itt nincs fent a játék?? -
#1891 áh, nemkell, ahogy nézem geforcen ilyen az árnyék :( (m@xtreme képein is látni az anomáliát a screenshotok topikban) -
#1890 Az a baj, hogy mostanában olyan embereknek is lehet PC-je, akik még a vasszöget is elrontanák. Win karbantartás, Direct-X, videókari meghajtók, mittoménmik... ----->ezekhez lövésük sincs. Olyan simán elindul a játék, hogy csak na. Nem is lép ki. Viszont mivel egy GTR2 bajnokságban veszek részt, úgy uninstallálom ezt a programot, hogy ihajj. Mentem vele vagy egy napot, most másodpercekkel vagyok rosszabb az aktuális bajnokság soron kövezkező pályáján, mert ebben a vezetés szimulálása közelít a nullához. Szóval ha nem változtatnak patchel, vagy valami config átirással ezen, akkor én nem leszek a Grid nagy rajongója (még kicsi se) az tuti.
Sajnálom, mert jó kocsik vannak benne, és szép a grafikája...
ON -
#1889 thx!
(ha ez geforce-s kép, tudnál egyet olyan nézetből, mint az enyém? örökhálám...) -
#1888 Én nem, de nem is fogom! -
#1887 Én megvettem!:P