GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jöhetne már a hull verzsön😊😊
fura, az én Force EX-em el tökéletesen megy...

HKS
egyet értek

grebber
No most mentem 2 drift futamot egymás után.

Elsõre: 99.945 pont
Másodikra: 209.315 (eddigi legjobb eredményem)

Next PC upgrade: 2022

12-es Tahoma, sztem sz*rabb így 😞

faq

Ombika
Sose volt bennt a pipa ott ... Szal szar az egesz game ugy ahogy van....

atenza
Nemtudom, nekem nem g25-ön van, de a cmobined pedals "probléma" nem csak ennél vordul elõ... Gondolom ha eddig nem tudtad beállítani, akkor nem is lehet reméljük csak a demóban felejtették ezt ki...

nekem 1x Jaramában be buggozodot, és 999.999es kombot írt ki xDDD

Új saját drift rekordom. Köv célom a 30 milla.

Dante73
Nekem se engedte az átálitást, én bill-re raktam, és ott álitgattam be a dolgokat. M?ost megy G25-el, többé kevésbé. Viszont nekem a kuplungot nem használja, se a botváltót. Be lehet azt is lõni?

http://www.freetvmaci.info/

atenza
combined axis helyett azthiszem combined pedals van*

atenza
Hát gondolom egy pedálon van a gáz féked beállítva:
Logitech Profiler--> game devices-->g25 tulajdonságok és combined axis-nél a pipát vedd ki!

Ombika
Vki tudna segiteni aki G25-el hasznalja ezt a gamet! Hiaba kattintok ra customnel,hogy G25 es ott valtoztatni akarok iranyitason nemengedi! Eddig kuplung tovig be ott a gaz ,ha felig felengedem akkor meg fekez!! Kikeszit.... <#confused>

Dante73
Eddigi 12 próbából egyszersem nyertem még meg a driftet...
Ilyen 9, meg 12 Milliókat max photoshoppal tudnék összehozni, de annak sok értelme nincs...
Marad a gyakorlás, de ennyit, szerintem sosem fogok csinázni. Összefüggõ drift, 3 körön keresztül, vagy max 1 padlófék? Jesszom, mennyit kell ehhez gyakorolni?
De azért a szívem melengeti, Hogy ATI0021 az én klubom alvezére a TDU-ban. Grat mindkettõtöknek!

w77d
az jó! tehát szerinted én is sima döccenésmentes futtatásra számíthatok? 😊

grebber
Vista alatt sajna nem megy nekem a fraps benchmark felvétele.De megnéztem Xp alatt.

A legalsó versenyt néztem.
Teljes futam alatt ment a fraps benchmark volt füst is de nem az a kipörgéses csak kisebb volumenû gumifalnak csapodás.
Az eredmény:

Minimum FPS: 27
Max: 54
Átlag: 42,7

1280*1024 minden maxon és minden bekapcsolva amit csak lehet 16xQCSAA.

ChuckyHUN
Na, eljutottam én is odáig hogyleszdejem, mert sok jót olvastam, nemsokára újra írok!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

BiG G
#600 😉 btw, tehetnéd azokat a linkeket középre, vagy szedd vastagon, de emeld ki valahogy. mert sötétszürke háttéren a világosszürke szövegtõl nem üt el a közepesen szürke link 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

a fejléc alatt nézd meg azt a 3 szürke felíratott 😉

BiG G
sztornó, csak a szemem nem verték ki a linkek -.- de a betûtípust azért lõdd be egy normálisra, mert most gagyin néz ki.

BiG G
tartalmilag eddig nem rossz, de néhány dologban javíthatnád. elõször is vedd kisebbre ezt az ormótlan betûtípust, legyen mondjuk egy 12-13pt verdana vagy tahoma, az arial nem rulzik. aztán beledobhatnád a demó letöltési linkjét, a minimum és ajánlott konfigot és az autólistát. ennyi, innentõl egy nagyon fasza FAQ lenne. a házigazdaságot pedig támogatom ha javítod a FAQ-ot 😉

grebber
Látom itt sokaknak megy a driftelés milliós nagyságrendekben nekem ha 200ezer a max akkor az már világrekord nálam 😞

F.A.Q.

küldök a modiknak egy levelet, hogy házigazda legyek, aztán megy ki a faq link a fejlécbe,meg beteszek egy pofásabb fejlécképet..

oké ? 😄

Atti12
nah leteszteltem én is. Mint drift mániás egyén egybõl a driftben próbáltam, és meglepetésemre ott tökéletesen ment (virult is a fejem =) ). Aztán rákattintottam a versenyre. Hát nem kellett volna 😄. Volt kb 5 fps em, mire észbekaptam már a falon voltam. Egyébként jó játék nagyon, a drifttel biztos elleszek egy darabig ^^

Dante73
<#eplus2>

arty
ne szépítsük, mindenért ami rossz, a konzolok okolhatóak 😄

Forza.

akinek X64-e van, az mit állított át végülis ? 😄

ezt ?

(nekem 32bites van, de beakarom írni a FAQ-ba a megoldást..)

Gaben17
valaki nem szeretne online tolni egy versenyt? 😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Dante73
Most olyat mondok, amit tõlem nem szoktatok meg... (hol egy pisztoly, hogy leszúrjam magam? <#idiota>)
So speciel, itt nem a box a hibás a grafikáért.... Megnéztem tesóm box-án, kb fele ennyire erõs a blúr. Valahol féluton van a patchelt, és a nem patchelt verzió közt, tehát nem rossz. Egyéb szempontból, grafikailag, tök egyforma a két platformon.
Remélem, a véglegesbe lehet majd álítani, mert a beálitási lehetõségekkel abszolúte nem vagyok megelégedve.
Másrészt, hiába árkád, de ezt a game-t nem lehet a TDU-hoz hasonlítani, szerintem. Egész más a kettõ. NFSPS-hez talán, na azt nagyon csúnyán elveri, már amenyit jelenleg látni lehet.

ezautós game nem stfu matchbox racing
Encore
Vártam már ezt a játékot, mert szimulátoros vagyok ugyan, de egy TDU-hoz hasonló "kellemes autós" játékkal szívesen száguldoznék. NFS túl árkád ezért minden reményem ebben volt/van. Aki arcade játékra vágyik annak tökéletes lehet a Grid, aki szimulátorra az már a bejelentés és a codemasters név felbukkanásánál tudta, hogy ez nem az lesz. Aki viszont átmeneti jó kis autós játékot vár annak talán nem kell sokáig várnia.

Jelenlegi állapotában nem azt hozza, amit vártam. Minden segítség kikapcsolva, kormánnyal is túl arcade. Éles kanyart beveszek úgy, hogy száznyolcvannal hirtelen oldalra rántom a kormányt majd kicsit vissza és kész. Mintha valami visszalökne egyenesbe. Érezhetõen van egy "erõ" ami segít vezetés közben. Sokak szerint irreális a kocsik kipörgése, szerintem viszont még talán kevés is. Mikor elõször kipróbáltam kormánnyal csak szívtam, nehezen áltam rá a játékmenetre, aztán hagytam a kormányt és mentem egy versenyt billentyûzettel. Másodikként értem célba és gondolom ha mentem volna újabb versenyt akkor meg is nyerem (pályaismeret ugye). Látható hogy az elsõdleges irányelv szokás szerint az arcade konzolos megvalósítás volt. Errõl tanúskodik a szerintem már hányingerkeltõen sok elmosás, amit a játék produkál, szerencsére ez egy "patchel" orvosolható már most is. De még így sem az igazi. A kocsiknak sajnos nem érzem a súlyát, ami szintén nagy gond. A felsorolt negatívumok azonban könnyen eltûnhetnek ha a modderek elkezdik buherálni a kész játékot. Ha jól sejtem a beállítások könnyen átírhatok úgy mint a régi Toca sorozatnál és ha sikerül az autók menettulajdonságát kicsit még reálisabbá tenni, akkor etalon születhet az átmeneti autós játékok piacán. Egyedül attól félek, hogy az autóknak nem lehet egyszerû moddolással "súlyt" adni, de talán az is megoldás lehet, ha az FFB effekteket erõsebbre tolják, hogy mondjuk kétszázzal nehezebben lehessen oldalra fordítani a kormányt, vagy valami ilyesmi.

A grafika lenyûgözõ (csak az a mosódás effekt... tényleg ettõl lesz valami nextgen, vagy mint az unreal 3 motor plasztik látványvilága szinte minden u3as játékban?), élvezetes a városi utakon száguldani és vannak apróságok, amik emelik az élémnéyt. A belsõ nézet is pofás (gondolom fájlok átírásával az is állítható, hogy hol helyzkedjen el a pilóta, közelebb a mûszerfalhoz vagy távolabb stb..).

Mindent összevetve a Grid a jelenlegi állapotában jobb mint az NFS, de még messze van a jó autós játéktól (nem szimulátort várok). De van benne potenciál, hála a moddolhatóságnak.

arty
ez kell neked: OpenAL driver (amugy milyen hangkártyád van?)

DarkSector:
"Persze X360-as jellege van a grafikának."
milyen az a x360 jellegû grafika? 😊 annál inkább érdekel, minth a game EGYSZERRE készül PC/X360/PS3 platformokra...

Forza.

lac coo
Kár ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Maxtreme
Ez nem enefos..

lac coo
Nitro van benne ? 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kaposi1
Jó reggelt!

535-re nem tud valaki megoldást?
DirectX 9 frissítés nem oldotta meg.
Legalább tudnám mi ez?<#help>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szpisti
Köszi, de már megtaláltam a választ...
Rendszergazdaként kell futtassam...
Ami Vista alatt még érthetõ is lenne, de ez XP... (amúgy 32bites)

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

X64-es Windows ?

Szpisti
Császtok!
Nem tudjátok vajon miért nem indul el nekem ez a demo?
Rákkattintok az ikonjára, aztán egy kis homokóra után nem történik semmi...
Megnéztem a folyamatokat közben, pár másodperc múlva eltûnik a GRID.exe...
Vajon mi lehet a gond?

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

DarkSector
Tessék a driftrõl is egy videó....<#vigyor3><#eljen>
Nem nyomom profin, de azokat a piros-fehér rudakat néhány helyen sikerült kicentiznem...<#vigyor3>
RaceDriver GIRD videó (drift)

A másik videót a GT-vel itt találjátok: RaceDriver GIRD videó (GT)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

broman191
Assist nélkül jóval élvezetesebb & valóságosabb, a hozzá járó magasabb pontokról nem is beszélve...billentyüzettel nem küszködöm vele, nem vagyok mazoista ^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

JuanG
próbálnátok kormánnyal-pedállal, assist nélkül, jóval nehezebb 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

broman191
Ok, nem vagyok teljesen amatõr, csak nem jön át az irányítás a verseny közben ^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

BiG G
elvileg végig lehet drfitelni az egész pályát, úgyértve hogy komolyan végig driftelsz, nem csak életben tartod a kombót a következõ kanyarig. megvan a pálya optimális íve, amit optimális sebességen véve, optimális szögekben kanyarodva végtelen sokáig lehet nyomni, csak hát baszottul nehéz eltalálni mindig. mondjuk a guminyomok erõsen árulkodóak 😊

broman191
Láttam...nem semmi. Valahogy mindig megszakad a pontszámlálás amikor felengedem a gázt...és pár kört végigkombózni ááá 😄

BiG G
pedig billentyûzetrõl toltam, csak gyakorlás kérdése. mondjuk most nézem hogy kb 70 hozzászólással lejebb egy srác összehozott 21 millió pontot egyetlen folyamatos kombóval, na az a nem semmi. nekem ez 2 darabban jött össze, egyszer satuféket kellett nyomjak - vagy nem fékezek és beleszállok a teherautóba -.-

broman191
Mivel toltad?😄 Mert nekem billentyüzettel elég lehetetlen...és már sok kombinációt próbáltam. :-/

broman191
621.000 megvolt, basic szintre elég...a graf nem rossz, a gyorsaság is jó, de nekem ez az irányítás nagyon rontja az összképet...már a colin dirt-öt sem toltam miatta, bõven elég volt 20 perc havernál-.-'

BiG G
Jó ez a drift mód <#smile>

Kit--Kat
Az majdani autók listájáról tudtok valamit?
Láttam az egyik videóban pár másodpert erejéig egy Ferrarit, de azon kívül, híre hamva sincsen a maranellóiaknak:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"