7156
-
#1845 Valaki a megoldást tud a gamepad-ra? #1841 -
#1844 akinek nem vilagos ez mit jelent az "OFF TOPIK !
(nem ez, hanem ami a linken van)"
annak ugyanugy nem vilagos, hogy milyen illetve melyik linkrol beszelsz alatta ? :)
Valaki lelkes otthonulo feltolthetne a japan forgalmas palyarol egy rovid kis videot.
koszi
-
#1843 Arra amit írtál..
Értsétek meg már hogy a játék NEM FILM..
Stratégiához többszerivel elég a 25 fps, de kérlek próbálj már nekem mondjuk quake3-azni olnine 25 fps-el... -
#1842 Jah, ha megnézed a videot amit lejebb linkeltem (meg irtam is), hogy a konzolos verziokon (föleg a ps3-an látni), hogy a kanyarok elött laggol, vagy ahogy te irtad, tölt...
Attol függetlenül megveszem, mert nekem nagyon bejött demo alapján! -
#1841 Sziasztok!
Nemtudjátok miért nem jó a gamepad a játékba?Beállítom a gamepadomat,bemegyek a versenyre és semmi pedig be van állítva,de néha a menű ki és be lépkedése után jó 1 verseny erejéig.logitech rumble 2-es gemapedrol beszélünk.Válaszotokat elöre is köszi. -
#1840 25FPS mindenhez elég.
Legyen az akár aknakereső vagy passziánsz, egészen a pókerig. -
djcom #1839 Mármint mire gondolsz? -
#1838 Nah kezdődik..
Kíváncsi vagyok hogy ezt az idióta baromságot, meddig hajtogatják 1esek. -
djcom #1837 Miért ne lenne élvezet?
25 FPS bőven elég egy játéknak, legyen az autóverseny vagy akció.
-
#1836 FPS minimum 40 nálam, belassulás közben is...
Mintha töltögetne közben, főként kanyar elött, közben csinálja. Azért 2 Giga ram melett nem kellene töltögetnie.... -
#1835 autóverseny 20 fps-sel, marha nagy élvezet lehet -
djcom #1834 Eszméletlen jó lett a játék.
A grafikus motort is jobban optimalizálták, 20-23 FPS 1680x1050-ben minden maxon az alábbi konfiggal. -
#1833 király lett szerintem Képek
-
#1832 A dirt nálam nem 1x lement 22-23 fps-re is, 2xxAA-val. (teljesen random kis helyken is)
Ez 4x-essel ultra beállításon, a legnagyobb füstben sem megy 45 alá.. és ne felejtsük el hogy itt 2-3x annyi autó ellen versenyzünk.
Igen..valóban úgy belassul mint a dirt.. -
Chris189 #1831 tegnap este 9 ota , itt is van forgalom szepen ahogy latom ))
Akinek van kedve multizni irjon! -
#1830 Máshogy állnál hozzá, ha megvetted volna. Ilyen egyszerű. Olyat fikázol, ami nem is a Tiéd, hanem loptad.
Majd pár nap múlva leírom, hogy milyen olyenkor a játék, amikor kifizettük érte, amit elkérnek. Ennyi. -
#1829 jó hír:
online-on belül lehet private session-t csinálni, amit le is jelszavazhatsz. szal lehet kulturált magyar háziversenyeket csinálni.
rossz hír:
köv 2 nap 12 órát melózom..:S -
#1828 Akkor en is, "open beta" teszt...;)
- Install, profil, beallitasok OK, talan meg az fps is mintha tobb lenne (?!).
- Rengeteg autot es palyad ad alapbol - talan az osszeset?! De biztos vannak bonusz autok/palyak is.
- Be lehet allitani 50 koros versenyt is! SimBonus+:)
- A 24 oras Le Mans-ban normalis verseny tavokat/idoket lehet autozni. Vagyis a teljes 24 orat be lehet allitani 12, 24, 60 percre, vagy 2, 4, 6, 12, 24 orara! Magyarul, 24 oran keresztul is lehet autozni! SimBonus++:)
- Es ha 24 ora, akkor van normalis napszakvaltozas is! SimBonus+++ :)
Es ami mar inkabb arkad es szivatas: az ejszakai, japan, hegyi palyan van forgalom;) Termeszetesen Japan, vagyis forditott, szembejonnek, mindig ugyanott, mindig a belathatatlan kanyarban:) Tipikus arkad gagyizas...
A karrier (Grid World) nem tudom milyen, de szerencsere anelkul is sok a lehetoseg, vagyis aki nem er ra, nem szereti az arkados szivatasokat, a driftet vagy a tores zuzast, az is elszorakozhat vele a "normal" versenyeken.
Az auto kezelese nem vatozott. Jo lenne, ha nem lenne raaeroltetve az arkadosabb kezeles (kikapcsolt segitsegekkel is). Szerencsere minden fontosabb file szerkesztheto, igy elobb utobb a turelmesebbek kiszedik belole az extra feket, tapadast, stb.:) -
k4rL #1827 Ne az első pálya után mondj ítéletet a játékról, főleg ne a menürendszerről, amikor már saját csapatot alapítassz akkor sokkal rendezettebb felépítésű a menü és sztem korrekt játék lett, én ilyet vártam. -
#1826 Első blikkre;
Egér továbbra sincs, kormánnyal játszóknak marad a billentyűzetet ölbekapom, leteszem...
Intró odatesz, gyönyörű, utánna kreálj profilt, oké. beálitások, megvan. Rögtön bedob egy versenybe, Viper-el. Mire beálitottam a belső nézetet, a mezőny otthagyott. Anyád. Irtózatosan csúszik a verda, pálya ismerős, mégis egész más lessz, mivel másik a kocsi, másképp viselkedik.
Jön a demóbol ismert menü, lehet 3 verseny közül választani, verda véletlen sem az ismert, megint újat kell választani...
3. kör, megint menü, megint uj verda... az összevisszaság teljes... Nem sikerült kiígazodnom az egészen.
Grafika ugyanolyan, mint a demóban, viszont ugyanúgy be-belassul, mint a dirt-ben. Na így vezess, ha tudsz...
Demó alapján ütősnek tünt, de nekem eddig csalódás. Menü tulbonyolitva, illetve teljesen logikátlan sorrenben jönnek a versenyek, egér nincs, a kép be-belassul...
Azért kap holnap még egy esélyt, de eddigi véleményem az, hogy nem ezt vártam / vártuk... -
#1823 min. 100-szor végigmentem már rajta :DDD...alapmű, hibátlan pálya :PP -
#1821 születhetne már magyarországi megjelenés is... -
#1820 //off
nforsz az kérlek egy kalap lószart nem ér már 1-2 éve, de sebaj.
//on
dícséretes hogy a nemhivatalos pc megjelenés óta csak 37 üzenet, és még offtopik is született, így kell ezt. -
#1819 de ez a pálya gondolom kimaradt a listádbol derby -
Neoncsoves #1818 mindenki játszik XD -
#1817 Milyen csend lett hirtelen... -
#1816 ezt lehet hogy nem kellett volna. -
#1815 Jójó csak véletlen idement mert ugyanaz a banner és csak azt néztem:D -
#1814 -
#1811 Látom már a tüzijátékot a háttérben.
Történt valami? -
Szabi1991 #1809 régen NFS:PS ben sokan azt hitték hogy az a off topik, ahol a link volt, és nem a linken lévő topik -.- -
OFF TOPIK !
(nem ez, hanem ami a linken van)
-
#1807 nem zavartatja magát a srác :) -
Szabi1991 #1806 hivatalosan még kevesen :DD -
#1805 valaki ki próbálta már a teljeset ? -
Szabi1991 #1804 #1751
2 hegy van, az 1ik AKINA :)))) -
#1803 na ennek örülök -
#1802 van. -
Drizzthsz #1801 Remélem a teljesben nem lesz irányíthatatlan szar a drift billel, bár nem sok reményt látok rá. A normál versenyek tökre kezelhetők, de a drift. :S -
#1800 lennék én modi erre fele, lenne ám rend usgyiba.
példának okáért ... 1798 - szabályok alapvető tudatos megszegése?