7156
  • Shevchenko
    Valaki a megoldást tud a gamepad-ra? #1841
  • alma2
    akinek nem vilagos ez mit jelent az "OFF TOPIK !
    (nem ez, hanem ami a linken van)"
    annak ugyanugy nem vilagos, hogy milyen illetve melyik linkrol beszelsz alatta ? :)

Valaki lelkes otthonulo feltolthetne a japan forgalmas palyarol egy rovid kis videot.
    koszi

• Maxtreme
    Arra amit írtál..
    Értsétek meg már hogy a játék NEM FILM..
    Stratégiához többszerivel elég a 25 fps, de kérlek próbálj már nekem mondjuk quake3-azni olnine 25 fps-el...
  • ajem kisa
    Jah, ha megnézed a videot amit lejebb linkeltem (meg irtam is), hogy a konzolos verziokon (föleg a ps3-an látni), hogy a kanyarok elött laggol, vagy ahogy te irtad, tölt...
    Attol függetlenül megveszem, mert nekem nagyon bejött demo alapján!
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Nemtudjátok miért nem jó a gamepad a játékba?Beállítom a gamepadomat,bemegyek a versenyre és semmi pedig be van állítva,de néha a menű ki és be lépkedése után jó 1 verseny erejéig.logitech rumble 2-es gemapedrol beszélünk.Válaszotokat elöre is köszi.
  • chalezlopez
    25FPS mindenhez elég.
    Legyen az akár aknakereső vagy passziánsz, egészen a pókerig.
  • djcom
    Mármint mire gondolsz?
  • Maxtreme
    Nah kezdődik..

Kíváncsi vagyok hogy ezt az idióta baromságot, meddig hajtogatják 1esek.
  • djcom
    Miért ne lenne élvezet?
    25 FPS bőven elég egy játéknak, legyen az autóverseny vagy akció.

• Dante73
    FPS minimum 40 nálam, belassulás közben is...
    Mintha töltögetne közben, főként kanyar elött, közben csinálja. Azért 2 Giga ram melett nem kellene töltögetnie....
  • Riddick21
    autóverseny 20 fps-sel, marha nagy élvezet lehet
  • djcom
    Eszméletlen jó lett a játék.
    A grafikus motort is jobban optimalizálták, 20-23 FPS 1680x1050-ben minden maxon az alábbi konfiggal.
  • HoReSz1975
    király lett szerintem Képek

• Maxtreme
    A dirt nálam nem 1x lement 22-23 fps-re is, 2xxAA-val. (teljesen random kis helyken is)
    Ez 4x-essel ultra beállításon, a legnagyobb füstben sem megy 45 alá.. és ne felejtsük el hogy itt 2-3x annyi autó ellen versenyzünk.

Igen..valóban úgy belassul mint a dirt..
  • Chris189
    tegnap este 9 ota , itt is van forgalom szepen ahogy latom ))
    Akinek van kedve multizni irjon!
  • Riddick21
    Máshogy állnál hozzá, ha megvetted volna. Ilyen egyszerű. Olyat fikázol, ami nem is a Tiéd, hanem loptad.
    Majd pár nap múlva leírom, hogy milyen olyenkor a játék, amikor kifizettük érte, amit elkérnek. Ennyi.
  • ansell
    jó hír:
    online-on belül lehet private session-t csinálni, amit le is jelszavazhatsz. szal lehet kulturált magyar háziversenyeket csinálni.
    rossz hír:
    köv 2 nap 12 órát melózom..:S
  • Alexease
    Akkor en is, "open beta" teszt...;)

- Install, profil, beallitasok OK, talan meg az fps is mintha tobb lenne (?!).
    - Rengeteg autot es palyad ad alapbol - talan az osszeset?! De biztos vannak bonusz autok/palyak is.
    - Be lehet allitani 50 koros versenyt is! SimBonus+:)
    - A 24 oras Le Mans-ban normalis verseny tavokat/idoket lehet autozni. Vagyis a teljes 24 orat be lehet allitani 12, 24, 60 percre, vagy 2, 4, 6, 12, 24 orara! Magyarul, 24 oran keresztul is lehet autozni! SimBonus++:)
    - Es ha 24 ora, akkor van normalis napszakvaltozas is! SimBonus+++ :)

Es ami mar inkabb arkad es szivatas: az ejszakai, japan, hegyi palyan van forgalom;) Termeszetesen Japan, vagyis forditott, szembejonnek, mindig ugyanott, mindig a belathatatlan kanyarban:) Tipikus arkad gagyizas...

A karrier (Grid World) nem tudom milyen, de szerencsere anelkul is sok a lehetoseg, vagyis aki nem er ra, nem szereti az arkados szivatasokat, a driftet vagy a tores zuzast, az is elszorakozhat vele a "normal" versenyeken.

Az auto kezelese nem vatozott. Jo lenne, ha nem lenne raaeroltetve az arkadosabb kezeles (kikapcsolt segitsegekkel is). Szerencsere minden fontosabb file szerkesztheto, igy elobb utobb a turelmesebbek kiszedik belole az extra feket, tapadast, stb.:)
  • k4rL
    Ne az első pálya után mondj ítéletet a játékról, főleg ne a menürendszerről, amikor már saját csapatot alapítassz akkor sokkal rendezettebb felépítésű a menü és sztem korrekt játék lett, én ilyet vártam.
  • Dante73
    Első blikkre;
    Egér továbbra sincs, kormánnyal játszóknak marad a billentyűzetet ölbekapom, leteszem...
    Intró odatesz, gyönyörű, utánna kreálj profilt, oké. beálitások, megvan. Rögtön bedob egy versenybe, Viper-el. Mire beálitottam a belső nézetet, a mezőny otthagyott. Anyád. Irtózatosan csúszik a verda, pálya ismerős, mégis egész más lessz, mivel másik a kocsi, másképp viselkedik.
    Jön a demóbol ismert menü, lehet 3 verseny közül választani, verda véletlen sem az ismert, megint újat kell választani...
    3. kör, megint menü, megint uj verda... az összevisszaság teljes... Nem sikerült kiígazodnom az egészen.
    Grafika ugyanolyan, mint a demóban, viszont ugyanúgy be-belassul, mint a dirt-ben. Na így vezess, ha tudsz...
    Demó alapján ütősnek tünt, de nekem eddig csalódás. Menü tulbonyolitva, illetve teljesen logikátlan sorrenben jönnek a versenyek, egér nincs, a kép be-belassul...
    Azért kap holnap még egy esélyt, de eddigi véleményem az, hogy nem ezt vártam / vártuk...
  • JuanG
    min. 100-szor végigmentem már rajta :DDD...alapmű, hibátlan pálya :PP
  • bertino
    születhetne már magyarországi megjelenés is...
  • BiG G
    //off
    nforsz az kérlek egy kalap lószart nem ér már 1-2 éve, de sebaj.
    //on

dícséretes hogy a nemhivatalos pc megjelenés óta csak 37 üzenet, és még offtopik is született, így kell ezt.
  • crazyclone
    de ez a pálya gondolom kimaradt a listádbol derby
  • Neoncsoves
    mindenki játszik XD
  • macleody
    Milyen csend lett hirtelen...
  • DarkSector
    ezt lehet hogy nem kellett volna.
  • [HUN]FaTaL
    Jójó csak véletlen idement mert ugyanaz a banner és csak azt néztem:D
  • Alexease
  • DarkSector
    Látom már a tüzijátékot a háttérben.
    Történt valami?
  • Szabi1991
    régen NFS:PS ben sokan azt hitték hogy az a off topik, ahol a link volt, és nem a linken lévő topik -.-
  • PLackó

OFF TOPIK !
    (nem ez, hanem ami a linken van)

• Tomsteel
    nem zavartatja magát a srác :)
  • Szabi1991
    hivatalosan még kevesen :DD
  • tdu Toyota
    valaki ki próbálta már a teljeset ?
  • Szabi1991

2 hegy van, az 1ik AKINA :))))
  • Sland
    na ennek örülök
  • VRSDM
    van.
  • Drizzthsz
    Remélem a teljesben nem lesz irányíthatatlan szar a drift billel, bár nem sok reményt látok rá. A normál versenyek tökre kezelhetők, de a drift. :S
  • VRSDM
    lennék én modi erre fele, lenne ám rend usgyiba.
    példának okáért ... 1798 - szabályok alapvető tudatos megszegése?