7156
  • N0RB3RT
    dx friss ?
  • N0RB3RT
    Tűzfalad van ?
  • Torkos Borz
    Úgy telepítettem. Amikor az új win7-et felraktam, a 250 GB-s vinyót 500 GB-re cseréltem. Nincs profil beállítva. Pont azon gondolkodtam, hogy a régi profilokat felteszem. De ezek szerint úgy ég rosszabb lesz. Ez az ámítástechnika. Vannak dolgok, amire nincs racionális magyarázat. Pedig most már a fél ország ezen a problémán dolgozik!
  • N0RB3RT
    Nekem is volt már hasonló problémám monitor csere után és persze más játékkal, velvet-tel. Ugyan igy megnyitottam a játékot, töltés aztán nagy semmi, sok probálkozás után réjöttem hogy a visszamásolt játék mentés volt a baj, mert ugye a visszaállitott mentésben más volt a felbontás mint az új monitoron és ezért nem töltötte be. Próbáltad már az üres játékot elinditani ?
  • Torkos Borz
    Köszönöm a segítséget mindenkinek. Sajnos kipróbáltam azt is, a crack file is ugyanazt produkálta. Pedig futattam már win7 alatt, ugyanezzel a géppel. Persze másik videókártyával. Illetve az még a win7 RC változata volt, ez meg a végleges. Azért, ha van valakinek ötlete, várom szeretettel! Az bosszant, hogy annyi játék nem működhetne, fel sem szisszennék. Miért pont ez....? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • csoli31
    Ahogy lentebb írták, próbáltad már meg creckelni? Nálam xp-n az 1.3 javításnál (multi miatt tettem fel) kénytelen voltam a crecket feltenni (aminek hála rendesen működött), mert ugyan ez a problémám volt. Ha még nem próbáltad, egy esélyt megér. Még ha esetleg nem is válik be.
  • Torkos Borz
    Sajnos úgysem indult el! Próbáltam a vírusírtót (Panda) kikapcsolni, de az sem segített. El kagyok keseredve, mert a Dirt 2 messze nem tetszik annyira, mint a Grid. Kezdem feladni a reményt...
  • pxxl
    ha rendszergizdaként indítod akkor sem?
    pff akkor majd jön valami okosabb és talán az... Én kifogytam a tippekből:S
  • Torkos Borz
    Feltettem először patch nélkül. Nem indult. Aztán egyesével próbáltam a patch file-okat. Nem indult sajnos egyik után sem. Az a vicces, hogy évek óta játszom vele, soha nem volt problémám vele. Leszedtem a legújabb VGA drivert is. Az sem használt.
    Hát valakinél a 1.3as pöcs miatt crackelni kell az eredeti gammát. Azt próbáltad már?
  • Torkos Borz
    Sziasztok!
    Hatalmas a probléma! Imádott játékom nem hajlandó alindulni! Bedöglött a 8800 GT videókártyám, kénytelen voltam venni egy 5770-est. Újratelepítettem a rendszert (win7), azóta nem indul el a játék. Semmi hibaüzenet. Megjelenik egy kis lemez, elkezd forogni, pár másodperc és eltűnik. Nem indít el semmit, nem ad hibaüzenetet sem. Más játéknál nem tapasztaltam. Telepítettem a patch file-okat is, az sem segített. Tud valaki segíteni? Nagyon köszönöm!
    Sziasztok!
  • dzsavermadar

Ha valaki keres itt vagyok.

http://itcafe.hu/tema/race_driver_one/friss.html

• zsomboor
    Én is.
  • N0RB3RT
    olyan mint egy rossz munkahely :D
    "csak azok jelentkezhetnek akik mindig meg tudnak jelenni a versenyeken olyat nem akarunk tapasztalni, hogy az illető egyszer jön egyszer nem"

Már kiestem
  • DeerHunter01
    "JELENTKEZÉS A BAJNOKSÁGBA!

A Dirt 2 és Grid BAJNOKSÁGBA csak azok jelentkezhetnek akik mindig meg tudnak jelenni a versenyeken olyat nem akarunk tapasztalni, hogy az illető egyszer jön egyszer nem tehát játszik vagy nem játszik! Sajnos ezt így kell csinálni másképp sosem fog beindulni a szekér:)!!!
    REMÉLEM MEGÉRTITEK!!!
    A CÉL HOGY EGY NAGYON ERŐS CSAPAT JÖJJÖN ÖSSZE!

EZEN A CÍMEN JELENTKEZHETSZ!

MSN: [email protected] *"
    Grid "pontban"??? Na ezt fordítsd már le mert nem értem. Ja és mesélj már erről a versenyről, nem igazán van időm utána nézni:)
  • DeerHunter01
    Itt nézzetek szét a Grid pontban
  • dzsavermadar
    Helló mindenki!
    Hát baszom a gépen a tervező progikat, mert be kéne fejeznem a mobilesztergám és nincs egy hónapom se rá, szal most a szakdoga az első, de ha van időm gurulni vagy itt vagy a TDU-ban, akkor szólok. Am TDUban, rákérdezel pár embernél, meg hogy hol talizzatok oszt lehet tolni:)
  • cbence17
    Most rakom az 1.3-as patch-et ha valaki szeretne ma zúzni az szóljon!!!
  • dzsavermadar
    Mindenkinek ajánlom, aki szeret tisztességesen versenyezni, és nem az őrült száguldozás, és törés-zúzás a célkitűzése. Hajrá!
  • dzsavermadar
    Ma is verseny. Látogass el ide:
    itt egy remek csapat van, és úgy látom minden nap tolják. én is, zsomboor is odamentünk.1.3 -al. Viszont, ha TDU barangolásról tudsz, szólj nekem légyszíves. A múltkor láttalak ott.
  • dzsavermadar
    Ma 17 körül úgy néz ki lesz verseny akit érdekel. Már 1.3 -al nyomjuk. majd hozom az adatokat.
  • dzsavermadar
    Szuper!
    Na én is fellöktem az 1.3at és nem kellet törni. Ha lesz időm valamikor, akkor már fogok tudni csatlakozni;)
  • dzsavermadar
    De! sikerült zsomboornak az 1.3, gyorsan én is feltettem, és már mentünk is egy-két próbakört. Remekül működik. Nekem nem kellett crac, és a magyarítást is rátettem minden gond nélkül. Úgyhogy már ezután 1.3- al gurulunk.
    Nem mondod!!!
  • zsomboor
    működik az 1.3 csak az eredetit is crackelni kellett
  • zsomboor
    Ma játszana valaki 1.2-vel
  • zsomboor
    De a problémát nem sikerült megoldani.
  • zsomboor
    Ellátogattam oda amit mondtál, kösz hogy mondtad
  • dzsavermadar
    DirectX frissítés fennt van ? Más fórumon beszéltem a problémádról, várnak, hogy megoldják. Nagyon segítőkészek, és láthatóan értenek is a dolgokhoz. Látogass el ide, és hivatkozz rám, hogy tudják, hogy rólad beszéltem. Csak beírni tudom, mert még nem engedi a fórum szabályzat másként.

Sok sikert!
  • dzsavermadar
    Vége a mainak. Köszi srácok. Jó volt.
    Pfff akkor más ötletem már tényleg nincs:D
  • zsomboor
    Nekem nem megy pedig eredeti
  • DeerHunter01
    warezes verzióra felraktam gondnélkül ment
    Am nekem eszembe jutott egy olyan lehetőség, hogy az 1.3 nem megy csak eredeti játékkal. Erre senki nem gondolt? Akinek nem megy az eredetivel vagy warezzel nyomja?
  • N0RB3RT
    nah sikerült accuntot csinálni, megy az online game 1.3-al:)