GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rem tetszenek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha a Quick match-re megyek akkor tízbõl kilenc és félszer nem dob ki semmit. Ha pedig a Specified match-re (és nem állítok be semmit, hanem hagyok Any-n mindent), akkor kidob random párat. Van amikor ötöt, két másodpercre rá tizenkettõt, rögtön utána egyet sem. Teljesen rendszertelen az egész.
A chat-része elmegy, cserébe maga a játék úgy lagol hogy öröm nézni. Mondjuk eddig mindegyik versenyen rengeteg nemzetiségûvel játszottam egyszerre (én mint magyar, japók sokan vannak, jópár német, de volt amcsi is, meg még egy rakás zászló amit nem ismerek😊), lehet ha csak magyarok játszanának akkor jó lenne. Csak ugye ez kb. kivitelezhetetlen, mert nincsenek normálisan kezelve a szerverek, még nevet se lehet nekik adni, gyász az egész.
Mivel ez már egy kiadásközeli demó ezért erõsen kétlem hogy gyökeresen megváltozna nyárig a GRID multija. Pedig megérne egy nagyobb patch-el megküldeni a késõbbiekben, mert jelentõsen megnövelné a játék szavatosságát, ezáltal többen meg is vennék. Nem is értem, hogy miért hanyagolják el ennyire, manapság már nem lehet multi nélkül játékot eladni, egyszerûen kevés az egyjátékos mód.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
pont jó hogy van néhány percem és csapatom picit.
a replay-ért meg külön extrapuszi a fejlesztõknek jó kamerák, tempós váltások. egyszóval <#eljen>#eljen>
nfs, sajnos elásta magát, a sivatagba már... 😞
u dont have to listen anybody else but me
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
másnál is elõfordult ez?
konfig ha segít: x2 4600+, 2 giga ram, x1950pro
Vivimos por ti, vence por nosotros.
De igazabol az autok fizikai beallitasat kellene piszkalni - azt is lehet kivul -, de mivel semmi leiras, igy gozom sincs, hogy a tobb szaz beallitasbol melyik melyik😊)) De valszeg a gumi is "javitasra" szorulna😉
A lehetoseg benne van, hogy komolyabb cucc legyen, de igy csak 3 "gombos autos" (leszamitva, hogy szivatos az AI😄).
és az elsõ 4kocsi feltûnt hogy se fék se kanyarív, csak hasít mint az állat, de még csak nem is úgy néz ki mintha versenyeznének hanem mintha egy kisgyerek tolná a boxot 😄
u dont have to listen anybody else but me
de tök mind1 a legfontosabb hogy minél tovább menj keresztbe,és minél közelebb az oszlopokhoz.
Én most a kormánnyal szenvdek.minden segítség ki,aztán ami a csövön kifér...most olyan 400ezernél tartok+van még vagy 200ezer amit elvesztek...
Hackelted vagy a játékon belül állítható?
érdekelne driftnél mi történik.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://alexease.extra.hu/files/RDG_Ice.avi
Már csináltam totálkárt is de az idõvisszapörgetéssel visszaraktam a pályára igaz elhasználtam 1 db olyan izét...
Nemgyengén összetörtem a kocsit a kupufogó leszakadt leért a földre jött a szikra rendesen!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
egyenesben kéne még valamit kitalálnam mert ott néálam holt idõ van nem drifetelek mert nem tudom hogyan kéne...
Szóval ah a nagypontszámúak elárulnák hogyan szereznek 5ösnél nagyobb combo-t akkor a hülye is tudna milliókat csinálni.
Tipp azoknak akik a félmillióig sem jutottak (mint én az elején):
A pontszámmal ne foglalkozz csak a végén nézd meg mert csak elveszi a figyelmedet, a kilóméteróra úgyszintén. Menj pár kört a pályán hogy megismerd melyik kanyar után melyik jön. Miután memorizáltad próbáld érezni a sebességet és tedd az autót határozottan be a kanyarba, várd meg még elindul a fara és a kormánnyal és a gázzal játszadozzál. aki nem meri határozott gázzal betenni az autót a kanyarba az kézifékezzen a kanyarbejáratnál picit hogy meginduljona fara a kocsinak majd játszon a gázzal és a kormánnyal. Csússz keresztbe ameddig csak tudsz had jöjjön acombo ha már nagyo lesett a sebesség akkor hagyd mert pontot nem kapsz érte akkor gyorsíts és jöhet a következõ kanyar.
A combo-kat kérdezzétek mástól nekem max 5ös combo-t sikerült elérni és vele igy a 700ezret.
Várom az ötleteket!
...
ez nagyképû lesz de leszarom: nekem se mondta el senki hogyan kell...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Hanyagoljuk a témát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Te meg rólam mert bunkó vagy, menjél te nintendózni te barom, a vidóknak semmi köze a játékhoz nézegethetd, egy trabanttal szarrá driftelem magam de ezzel a játékkal nem lehet driftelni.
egyetlen gondom a játékkal hogy ha a versenyt megállíítom nem tudok vissza menni a versenybe...nem fagy le de nem tudok a menüben sehova lépni...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.freetvmaci.info/
Már nagyon elegem van belõle, egyik technikával sem tudok sok pontot csinálni.
A kettõt ne keverjük össze. Az irányítás elsõre nagyon rossz szerintem és ez nagyon idegesítõ hogy hirtelen lelassul az autó ha lelógsz az útról és az mégjobban hogy az autó egyszer alul egyszer meg túlkormányzott és akkor hogyan akarsz driftelni?!
itt a Grid-ben sem lett rossz a drift (sõt ez messze a legjobb az egész demóban), kellõen nehéz, de következetes az autó viselkedése, szép íveket lehet menni a megfelelõ technikával...kanyar elõtt kézifék (vagy lehet jobb-bal átlendítés, de a Gridben ezért nem jár pont), majd a megfelelõ kormányzás és gázadás kombóval keresztben tartod az autót amíg lehet 😊))...ha túl sok a gáz és/vagy keveset kormányzol ellent (mint Palik a Dakaron 😛) akkor megpördülsz...ennek ellentetje pedig hogy "egyenesbe" áll a kocsi, megszakad a csúszás...
kormánnyal assist nélkül sokkal élvezetesebb reálisabb, de 35-50 vagy 100 milliót sose érek el 😄DD
Ati: döntsd meg az 50 millát, aztán majd a 60, 70 80 .....1000 millát is 😛P
De rendes versenyeket azokat simán megnyerem!
Next PC upgrade: 2022
Nehogy azt mondja nekem valaki hogy ha 300al megyek és az egyik kerékbõl fél centi lelóg a homokba vagy a fûre akkor az autó 300-ról 0-ra lassól 2 tiezd másodperc alatt...
Ha valaki ezeke tuán is úgy gondolja hogy semmi gond nincs ezzel a játékkal...
és ez nem csak a driftre szól.
Szerintem úgy is tégy egy próbát, ha lesz rá lehetõséged.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én életembe nem drifteltem még, de a silvia korrectnek tûnik igy elsõ benyomásra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akkor emg hogyan játszam amjd végig a játékot.
Sokszor szerintem nem úgy reagál az autó mint kéne ezért képtelenség eldönteni az ellenkormányzá vagy a gázadás mértékét.
csak szétzúzom az autómat és elégetem a gumikat de pontot szinte alig kapok...