GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Fullon minden.kivétel az fsaa 4x-esen.A gépem amdx2 5200+ 2Gb ram és geeforce 8600Gt.Átlag 40fps.

Rem tetszenek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BiG G
A multival jól el lehet lenni, csak sajnos megint erre figyeltek a legkevésbé a Codemasters-es srácok. Egyik legnagyobb baja az, hogy nincs egy normális lobby, ahol szerverek közül lehetne válogatni.

Ha a Quick match-re megyek akkor tízbõl kilenc és félszer nem dob ki semmit. Ha pedig a Specified match-re (és nem állítok be semmit, hanem hagyok Any-n mindent), akkor kidob random párat. Van amikor ötöt, két másodpercre rá tizenkettõt, rögtön utána egyet sem. Teljesen rendszertelen az egész.

A chat-része elmegy, cserébe maga a játék úgy lagol hogy öröm nézni. Mondjuk eddig mindegyik versenyen rengeteg nemzetiségûvel játszottam egyszerre (én mint magyar, japók sokan vannak, jópár német, de volt amcsi is, meg még egy rakás zászló amit nem ismerek😊), lehet ha csak magyarok játszanának akkor jó lenne. Csak ugye ez kb. kivitelezhetetlen, mert nincsenek normálisan kezelve a szerverek, még nevet se lehet nekik adni, gyász az egész.

Mivel ez már egy kiadásközeli demó ezért erõsen kétlem hogy gyökeresen megváltozna nyárig a GRID multija. Pedig megérne egy nagyobb patch-el megküldeni a késõbbiekben, mert jelentõsen megnövelné a játék szavatosságát, ezáltal többen meg is vennék. Nem is értem, hogy miért hanyagolják el ennyire, manapság már nem lehet multi nélkül játékot eladni, egyszerûen kevés az egyjátékos mód.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

cicai
mai rekordom Billel

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

VRSDM
szvsz iszonyatos jó játék, nem vártam tõle semmit, még csak a trailereket is hébe hóba nézegettem, de az a hangulat amit visszaad :] ford-al száguldok, csúszok, nagyon nagy móka ám ez 😊

pont jó hogy van néhány percem és csapatom picit.

a replay-ért meg külön extrapuszi a fejlesztõknek jó kamerák, tempós váltások. egyszóval <#eljen>

nfs, sajnos elásta magát, a sivatagba már... 😞

u dont have to listen anybody else but me

kovecses
LOL

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kemszi2
nme is gondoltam volna amúgy hogy látok ismerõs arcot a játékban.a driftnél az egyik szurkoló még anno a colin 4-ben indított a rajtnál,ha jól emléxem
Casillas
úgy emlékszem az nem szaggatott

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kovecses
A dirt menüje is szaggatott nálad? Nem tudom haverom szerint AMD-s betegség.

Casillas
nálam a menü szaggat, akárhova veszem a játék beállításait (postproccesst is cseréltem), meg a rajtrács a verseny legelején is, de a versenynek semmi baja, simán játszható...
másnál is elõfordult ez?

konfig ha segít: x2 4600+, 2 giga ram, x1950pro

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Alexease
Kivul allithato, nem hivatalos, de semmi ertelme😉 Talan meg 70-80%-on jonak tunik...
De igazabol az autok fizikai beallitasat kellene piszkalni - azt is lehet kivul -, de mivel semmi leiras, igy gozom sincs, hogy a tobb szaz beallitasbol melyik melyik😊)) De valszeg a gumi is "javitasra" szorulna😉
A lehetoseg benne van, hogy komolyabb cucc legyen, de igy csak 3 "gombos autos" (leszamitva, hogy szivatos az AI😄).
VRSDM
konkrétan 1perc alatt kipróbáltam most miféle is ez :]

és az elsõ 4kocsi feltûnt hogy se fék se kanyarív, csak hasít mint az állat, de még csak nem is úgy néz ki mintha versenyeznének hanem mintha egy kisgyerek tolná a boxot 😄

u dont have to listen anybody else but me

kemszi2
nekem aztán mondhatod milyen az nfs driftje...az utóbbi 3-4 résszel összesen játszhattam 1órahosszát kb<#buck>
de tök mind1 a legfontosabb hogy minél tovább menj keresztbe,és minél közelebb az oszlopokhoz.

Én most a kormánnyal szenvdek.minden segítség ki,aztán ami a csövön kifér...most olyan 400ezernél tartok+van még vagy 200ezer amit elvesztek...
kovecses
Milyen tapadást és hol?
Hackelted vagy a játékon belül állítható?
érdekelne driftnél mi történik.

lac coo
Kicsit nehezen indul el az AI ...😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

berczely
Júúúj derossz!!!
De legalább az a pár számol...

Alexease
Visszavettem a tapadast - kiserlet keppen - 10%-ra😉 Ami azonnal latszik, hogy a mezony (AI) elso fele kamu, vagyis droton huzzak😉))) De a masodik fele, az a nehany auto ami kozvetlenul elottunk megy, az legalabb szamol is valamit a fizikabol😉))

http://alexease.extra.hu/files/RDG_Ice.avi
kovecses
Akkor látnál engem...

Már csináltam totálkárt is de az idõvisszapörgetéssel visszaraktam a pályára igaz elhasználtam 1 db olyan izét...

berczely
Én már fáradt vok a drifteléshez...majd holnap!
Nemgyengén összetörtem a kocsit a kupufogó leszakadt leért a földre jött a szikra rendesen!

kovecses
a baj csak hogy a kanyarok között hosszú egyenes és ezért nem tudod összekötni a kanyarokat mert elveszika tempo emgszakad a drift, ez nem need for speed

kemszi2
combo mi?jobbra csúszás balra csúszás rögtön egymásután...lényeg hogy összekösd a kanyarokat csúszással amennyire lehet
kovecses
90%ig egyetértek.

Sarapetike
valami gyönyörüség ez a játék a grafika a fizika valami isteni jóóó driftelni én sem tok de nagyon tetszik maximálisan meg vok elégedve várom a full játékot nagyon jóóóóó végre egy igazán szép és nagyon jóó autós játék 😊 grat a készitöknek 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

kovecses
ok

egyenesben kéne még valamit kitalálnam mert ott néálam holt idõ van nem drifetelek mert nem tudom hogyan kéne...

berczely
Én voltam 5x kombó felett denemtomhogy...csak csináltam és adta a kombót!ide oda dobáltam a seggét még az egyenesben is kicsit...

kovecses
A lényeg ahogy észrevettem rohadtúl nem a technikákban van hanem a combo-kban.
Szóval ah a nagypontszámúak elárulnák hogyan szereznek 5ösnél nagyobb combo-t akkor a hülye is tudna milliókat csinálni.

Tipp azoknak akik a félmillióig sem jutottak (mint én az elején):
A pontszámmal ne foglalkozz csak a végén nézd meg mert csak elveszi a figyelmedet, a kilóméteróra úgyszintén. Menj pár kört a pályán hogy megismerd melyik kanyar után melyik jön. Miután memorizáltad próbáld érezni a sebességet és tedd az autót határozottan be a kanyarba, várd meg még elindul a fara és a kormánnyal és a gázzal játszadozzál. aki nem meri határozott gázzal betenni az autót a kanyarba az kézifékezzen a kanyarbejáratnál picit hogy meginduljona fara a kocsinak majd játszon a gázzal és a kormánnyal. Csússz keresztbe ameddig csak tudsz had jöjjön acombo ha már nagyo lesett a sebesség akkor hagyd mert pontot nem kapsz érte akkor gyorsíts és jöhet a következõ kanyar.
A combo-kat kérdezzétek mástól nekem max 5ös combo-t sikerült elérni és vele igy a 700ezret.

Várom az ötleteket!

...

lac coo
<#vigyor1>

berczely
Hát am jó lett a drift csak rákell jönni a technikára!Nem egybõl fikázni!Én eddig csak 400alatt drifteltem megse közelítem az ellenfelét de kezdek belejönni!Az a jó amikor a kombót tovább viszed amikor elkapom az iveket naon fasza!

kovecses
Ebben igazad van.

JuanG
többen is elmondtuk hogyan lehet...ha nem megy, akkor nem megy...de azt ne mondd hogy képtelenség, ha nem értesz hozzá <#ejnye1>

ez nagyképû lesz de leszarom: nekem se mondta el senki hogyan kell...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kovecses
Azzal rohadtul kisegitettél.
Hanyagoljuk a témát.

kovecses
Végre valaki aki értelmes választ ad. köszönöm szépen!

BaliBoy
Megkérdezhetem, hogy ezt a pályát ezzel a kocsival, hogy hoztad be?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

JuanG
de lehet 😊...kölcsönkérek egy kamerát, és felveszem majd 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kovecses
Én véleményt nyilvánítottam a játékról nem rólad.
Te meg rólam mert bunkó vagy, menjél te nintendózni te barom, a vidóknak semmi köze a játékhoz nézegethetd, egy trabanttal szarrá driftelem magam de ezzel a játékkal nem lehet driftelni.

kemszi2
szerintem meg teljesen rendben van a drift...
egyetlen gondom a játékkal hogy ha a versenyt megállíítom nem tudok vissza menni a versenybe...nem fagy le de nem tudok a menüben sehova lépni...
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>. Ügyes vagy !

Dante73
Nekem közel sem ennyire drasztikus a helyzet. Viszonylag jól fogja meg a gépet. Valószinû gázt adsz, vagy fékezel épp. Egyiket sem szabad. Finoman vissza a gázt, kormányzás, és megy mint az ágybaszarás....

http://www.freetvmaci.info/

BiG G
Szerintem pedig tudni kéne valamit a driftrõl ahhoz hogy tudj értelmesen játszani és eredményt elérni. Ehhez kéne videókat nézned, hogy miképp is néz ki a dolog. De tudod mit? Szerintem add el a géped (úgyis elég pocsék ahogy elnézem) és menj vissza nintendózni, ahhoz nem kell technika 😉

kovecses
Na errõl van szó, ha ilyet tudna a grid akkor emg lennék vele elégedve, de ilyet nem lehet vele csinálni, képtelenség.

kovecses
Ezzel szép íveket sosem!!
Már nagyon elegem van belõle, egyik technikával sem tudok sok pontot csinálni.

JuanG
ja ez lemaradt, rfactor Hachiroku Drift:

Hachiroku Drift

kovecses
Figyelj ha videót akarok nézni akkor filmet veszek, ha játszani akkor meg játékot.
A kettõt ne keverjük össze. Az irányítás elsõre nagyon rossz szerintem és ez nagyon idegesítõ hogy hirtelen lelassul az autó ha lelógsz az útról és az mégjobban hogy az autó egyszer alul egyszer meg túlkormányzott és akkor hogyan akarsz driftelni?!

JuanG
én kurva régóta probálkozom driftel játékokban, eddig az LFS és rFactor-Drift Revolution a legjobb ami PC-n van...egyáltalán nem könnyû jól csinálni, pláne úgy hogy nincsenek segítségek csak a kormány meg pedálok

itt a Grid-ben sem lett rossz a drift (sõt ez messze a legjobb az egész demóban), kellõen nehéz, de következetes az autó viselkedése, szép íveket lehet menni a megfelelõ technikával...kanyar elõtt kézifék (vagy lehet jobb-bal átlendítés, de a Gridben ezért nem jár pont), majd a megfelelõ kormányzás és gázadás kombóval keresztben tartod az autót amíg lehet 😊))...ha túl sok a gáz és/vagy keveset kormányzol ellent (mint Palik a Dakaron 😛) akkor megpördülsz...ennek ellentetje pedig hogy "egyenesbe" áll a kocsi, megszakad a csúszás...

kormánnyal assist nélkül sokkal élvezetesebb reálisabb, de 35-50 vagy 100 milliót sose érek el 😄DD

Ati: döntsd meg az 50 millát, aztán majd a 60, 70 80 .....1000 millát is 😛P

grebber
Hát asszem én a 209ezres max drift pontommal utolsó vagyok 😞
De rendes versenyeket azokat simán megnyerem!

Next PC upgrade: 2022

kovecses
A másik:

Nehogy azt mondja nekem valaki hogy ha 300al megyek és az egyik kerékbõl fél centi lelóg a homokba vagy a fûre akkor az autó 300-ról 0-ra lassól 2 tiezd másodperc alatt...

Ha valaki ezeke tuán is úgy gondolja hogy semmi gond nincs ezzel a játékkal...

BiG G
Amit eddig az NFS-ekben láttál drift címen az egy nagy kamu. Mielõtt elkezdesz itt okoskodni, nézzél meg légyszíves egy-két felvett ingame videót, hogy hogy is kéne csinálni. De ha valódi versenyek felvételeit megnézed és megpróbálod utánozni a játékban az sem baj. Hipp-hopp fognak repülni a milliók. Csak ne legyetek már ennyire majmok hogy öt percnyi sikertelen próbálkozás után feladjátok... Igen, tényleg kicsit munkásabb eredményt elérni, de legalább reálisabb is ezen a téren a játék.

DarkSector
Sokan asszonyák kormány kell hozzá jobbanmondva "ajánlatos"
és ez nem csak a driftre szól.
Szerintem úgy is tégy egy próbát, ha lesz rá lehetõséged.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
De kiprobálnám gamepaddal de sajnos Vista alatt bugos az xpadder progi 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
háát igen mondjuk, azért vaaljuk be, hogy a mustang-al majdhogynem könnyebben lehet csúsztatni, akár egyhelyben is hirtelen gyorsulva, mint egy driftes járgánnyal.
én életembe nem drifteltem még, de a silvia korrectnek tûnik igy elsõ benyomásra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kovecses
Az a gond hogy a félmilllió semmire sem elég. Nem elég ahhoz hogy az ellenfelet leverd.
akkor emg hogyan játszam amjd végig a játékot.
Sokszor szerintem nem úgy reagál az autó mint kéne ezért képtelenség eldönteni az ellenkormányzá vagy a gázadás mértékét.

csak szétzúzom az autómat és elégetem a gumikat de pontot szinte alig kapok...