7156
  • BiG G
    nem kell ide bő feltöltés, nem igazi hoszt senki. amúgy holnap csaphatnánk egy sg-partit mit szóltok srácok?
  • VRSDM
    enyémnél sokkal jobb..
    na csinálj privát szervert, aztán altab és megyek, aki meg akar majd még jön...
  • armageddon666
    20/3Mbit?
  • VRSDM
    ami viszont roppant mód idegesít, hogy a kormányzás nem változik a sebesség függvényében, nehogymár ki kelljen tekernem a kormány 270°-át hogy 200fölött tudjak kanyarodni :C
  • VRSDM
    akkor akinek van bőven feltöltése írjon már be ide kéremszépen.
  • kuci06
    dehogynem, én jönnék :)
    a demóval is egész jól elvoltunk...
  • bertino
    normál nehézség volt egyébként, de a szívemet kiköptem a legvégén
  • VRSDM
    komolyan senkinek sincs igénye játszani közösen sg-sek? :$
  • grebber
    Tudok olvasni és én is arra irtam hogy én max 3. tudok lenni kategoriában mert másik kettőt nem is látom csak startnál :( Szal közöm nincs első kettőbe lenni kategoriában.
  • grebber
    Pff normálon tolom ott is szenvedek.

• Alexease
    Direkt nem akartam betenni a kodokat, hogy ne rongaljuk masok jatekelmenyet. Gondoltam kuldom neked, aztan eldontod, beteszed FAQ-ba, stb.;) Mar keso;)
    Azt a sok szamot honnan vetted?!:) Amugy kamu;)
  • kuci06
    ... a kreativitás azért megvillan az első pár kódnál :D
    egyegyegyegyegyegyegyegyegyegyegyegy...egy :D
  • Szabi1991
    amúgy ezek a kódok vannak...
  • Alexease
    Van meg nehany kod;) Buschbinder BMW, Gamestation BMW, Aston Martin DBR9, All Drift Cars, All Muscle Cars...

• Cápafogxy
    Első kérdést nem értem.

Nitro tudtommal nincs.
  • DJ Skyline
    Live for Speed, GTR sorozat, GT Legends, Richard Burns Rally, miegymás. ezek közül nekem legjobban az LFS jött be, mert ott nem csak pálya autók vannak, hanem utcai is. igaz kamu autó a java része, de eléggé jó móka multiban azért.
  • Szabi1991
    csak neon van, az esti Japán pályán
  • lac coo
    NFS, mimás...!?

Nitro hol van ebben a gaygiban ?
  • Alexease
    Akkor a tobbi 5-6 kodot mar be sem teszem;) [csakviccel] A tobbin meg "dolgozom"...:P
  • Smicy2
    vagy rFactor :P
  • Cápafogxy
    Nem szimulátor, de nem is egy nfs hogy nyomod a jobbra balrát és első vagy tök lazán. Ezért is élvezem a játékot mert van benne kihívás és nem is monoton.
  • Szabi1991
    pl. GTR2, Race07, és "nemsokára" jöna GTR evolution, amiben a GRID-es "luxus verdák" is benne lesznek :)
    [Koenigsegg,Zonda,Aston M.,Chevi C6..stb..)
  • VRSDM
    nézd meg mikkel fut az ISI ENGINE, és azokat próbáld ki :]
  • armageddon666
    Bonus Codes nem cheat :C
  • armageddon666
    tényleg mondjatok már ilyen IGAZI szimulátort ... kiakartam már egyszer próbálni egyet ^^ am az ilyen IGAZI szimulátorban úgy megy az autó mint a valóságban?
  • Szabi1991
    én nem szeretek csítelni
  • Maxtreme
    Már vagy 2200000000X el lett mondva hogy ez NEM szimulátor.. Aki nem szereti az arcade stílust, az ki se próbálja..
    ennyi..
  • Alexease
    Aki eloszor megkerdezi, hogy mi az a szam a mondat vegen, az inkabb vegye elo a LEGO-jat:))
  • Smicy2
    IGAZI! szimulátorokkal ;)
  • Alexease
    Ha esetleg valakit erdekel;)

Micromania - Pagani Zonda - Prestige sorozat, osszes palya osszes nyomvonalan: M38572343 :)

• VRSDM
    van aki jönne játszani online? erős netje van és csinálna esténként szervert?
  • Cápafogxy
    Akik nem tudják irányítani, azok azért nem tudják mert nfs-el játszottak idáig. Amúgy még szép hogy kicsúszik a kocsi, nincs kipörgésgátló meg ilyenek.

Gagyi fizikai beállítások? Milyen játékkal játszol te?
  • Alexease
    Sajnos elbaltaztak a lehetoseget, hogy lebutitottak a kezelest:( Persze, ez nem szim, de ha mar tudja az engine normalisan is, akkor miert nem lehet vallasztani?!:) Jo persze, az AI es a catchup fix, de akkor legalabb lehetne normalisan egyedul autokazni es/vagy online:)

Amugy, ha at vannak irva a tapadasok, az FFB beallitas (camber es toe), a pilota fejmozgas, akkor mar egy fokkal jobb;)))) Az autok parametereit kellene megpiszkalni, kivenni az extra feket, tapadast meg mitudomenmit:)
  • armageddon666
    első Le Mansnál utolsó lettem :((( na mind1... ellenben a Mustanggal (első választhatóból a 2.) első lettem ^^ Japánost egyszer próbáltam, elég is volt O.o ilyen szemét mapot még nem láttam játékban.
  • Cápafogxy
    Csak a kateriába lett első, nem az egész versenybe.
  • Smicy2
    bocsi, hogy leléptem de nekem nem tetszik a fizika :S
    a többi jó lenne, de így... :D
  • Szabi1991
    nah 2 órát kocsikáztam, a feelingje vmi eszméletlen jó :O

a grafika, hangok tökéletesek :O

az írányitás fura, nem egy szimulátor, de kormánnyal úgy 1 óra után, könnyedén nyerem a drift versenyeket (10x több pontal).

Logitech Force EX, és Logitech Rublepad 2-vel tökéletesen megy a játék, de a kormánnyal azért sokkal hangulatosabb :DD

igen, kihagytam egy I betűt a csapat nevemből :D
  • Sland
    legnehezebb módban?
  • lac coo
    nA, KIPRÓBÁLTAM EZT IS, UGYANOLYAN BUTA NEKEM MINT A DEMO VOLT....
    10 PERCIG ÉRDEKES AZTÁN A GAGYI FIZIKAI BEÁLLÍTÁSOK MIATT UNCSI .... eNNÉL MÉG trd3 IS JOBB VOLT :(((

Upsz ... :))))

Szal : az irányítás nekem nagyon pontatlan, sokszor arra megy amerre akar, finom helyzetekben nem lehet mit kezdeni vele.
    A hang az viszont zseniálasan jó lett !!!!!

Nálam uninstall ....
  • grebber
    Aztadurva első lettél.Fogadd teljes elismerésem!! És a legjobb esetben is csak 3. lehetnék az osztályomon belül mert első kettőt nem is láttam csak a rajtnál :(