7156
-
#2176 Na akkor a force deedback/vibrationnál melyiket vegyem le a három közül, és mennyivel, hogy egy kicsit jobban lehessen irányítani az autót? A három beállítás:force strenght,force weight,effect strenght? -
#2175 milyen segítségekre gondolsz?nekem mondjuk a drift qurvára nem m1, megy ki a kocsi fara a nem tom hova... -
#2174 Nekem speciel semmi problémám nem volt vele. Sőt, most jut tünt fel mintha kapásból első indításnál már 1680*1050-ben lett volna. De nem merek rá megesküdni.
Egyébként a játék a beállításokat a C:\Documents and Settings\....\Dokumentumok\Codemasters\GRID\hardwaresettings\ tárolja xml-ben. Nem tudom, hogy azt lehet-e vhogy szerkeszteni, de abban át lehetne manuálisan írni a felbontást. Vagy esetleg újabb videokari driverrel kellene próbálkozni. -
#2173 Driftet még csak RaceDayben próbáltam... azt hogy kell?... nagyon nem megy :S ellenben most hogy benyomtam a segítségeket végre irányítható billel is a verseny XD
az ilyen 24 órások... nagyon hosszúak? :S -
Bilux #2172 dobna valaki egy linket nem torrentes oldalról ahol fel lelehető? -
#2171 Üdv!
Lehet már tudni, miért nem ajánlja fel a wide felbontásokat wide monitorokon?
Ahogy visszaolvastam már előfordult másokkal is.
Van valami megoldás?
A demoal nem volt ilyen probléma...
Valamilyen config fájlba nem lehet belenyúlni? -
#2170 360°:
-
#2169 Megvolt a harmadik 24 órás verseny is...14. lettem, de csak azért mert az előttem levő versenyző kiesett...ráadásul még a kocsit is összetörtem.
Viszont driftben jó vagyok (amikor csak én megyek egyedül). Az ellenfél csinált 70 ezret é meg 700 ezret :D (Subaru Impreza-val) -
Szabi1991 #2168 én és a csapatom :p
-
#2167 Asszem "holtjáték", mint ahogy Evin is irta!
Az a kis forditás (nagyon kicsi, vagy nagy), amire még nemfordul a kerék! -
#2166 Tudtommal kormánynál az a rész, amire még nem reagál a kerék. -
#2165 szerintem azért a játékkészítőket pénzelik a hardvergyártók, szal valami úton-módon ígyis van bevételük :C igazából én szeretnék megvenni mindent eredetibe csakhát nagyon drága :\ így ha megveszek valamit az max olyan ami multi és valszeg hosszútávon használom majd...
edit: Nascar Heat óta gondolkozom ezen... (jópár éve) Mi ez a Deadzone? -
#2164 Valami van: Indul verseny, nem nyomok semmit,, de a motor felgyorsul, de nem indul el, hanem köpi a füstöt. Mintha fékeznék, pedig nem nyomom egyik pedált se... Ilyenkor mi van? -
#2163 deadzone :P -
#2162 az a kormány holtjáték az melyik? Az első? -
Szabi1991 #2161 azt tedd ON-ra, de ezt nem értem, 1x nem fordul, aztán már túl sokat is ? :O
sztem játsszál 1-2 órát így.. közben megszokod az írányitást :) -
#2160 Lenne egy gondom. Beállítottuk a kormányt, de az autó még így is irányíthatatlan. Nagyot kell a kormányon tekerni mire fordul. Az ilyen forma1 kinézetű autó, meg ha balra tekerjük a kormányt akár egy picit is, kimegy a közönséghezxD. Van egy olyan menű ugye a driving optionsnál hogy force freedback/vibration vagy mi. Ott kéne esetleg valamit állítani? -
Szabi1991 #2159 nemtom.. én kormánnyal tolom, minden off, extrém nehézség, 1x nem pörögtem még ki..ne padlógázzal indulj, ez a lomhaság meg hülyeség... -
Szabi1991 #2158 nevezzem át a topikot "A PC-s Játékoknak NEM áldozott le címre"?... -
#2157 Ezt nem értem én se, a DIRT nagyon jó irányba haladt, azzal élvezet volt menni, harcolni árkád jellege mellett. Ez a mostani, bár lehet sokaknak sokkal szórakoztatóbb, nagy visszalépés a DIRT-höz képest :( -
#2156 Igen, nagyon nagy kár, hogy pro gomb most már csak dísznek van :(
Bár alig próbáltam pár autót, de azok mind unalmasak voltak, és ahogy írod rohadt pontatlan ....
Mikor az ember azt hinné, hogy fejlődini fog a TRD3 óta, akkor csalódik , abban legalább voltak már-már realisztikus autók .
Talán valaki majd írogat hozzá normális fizikai paramétereket, egyszer .... -
#2155 Ha csak ennyit csesztek volna el benne, még jó is lenne a játék. De ezt pofátlanul elárkádosították. Multiban majdnem mindegyik autóval mentem, némelyikben babrálás után lenne fantázia, de sok autónál csak néztem ki a fejemből, micsoda melléfogás. Nehezen tudom elképzelni, még ha árkád is, hogy ilyen drága sportverdák kivétel nélkül lomhán megúsznak mindenhol, kis sebességnél kipörög akkora erő van benne, aztán meg úgy viselkedik mint egy lomha tankhajó, nehézkesen kezelhető, pontosan soha, és elszáll belőlük a dinamizmus. Érthetetlen :( Az is érdekes, hogy Jarmában a 320i-vel lazán lehet 1:17:20-as köröket menni, pedig kótyagosabban viselkedik a demóhoz képest, és demóban nem sikerült. -
#2154 Ez valami iszonyat jó játék:D. Meg a grafika. Nállam szaggatás nélkül megy maxon:D. Már egyszer sikerült átvenni a harmadik helyet billentyűzettel. Kormányom is van Relatek440, csak én azt nem tudom becsatlakoztatni a gépbe:(. -
Alblink #2153 Hello,sorry ha mar kerdeztek,de van ra megoldas hogy 1680x1050-be is mukodjon?mert nalam max 1280 van jelenik csak meg,barmit is allitgatok.koszi. -
#2152 Amazon, lásd link. -
#2151 csak hogy ne érezd magad okosnak... -
#2150 OFF
Van 1080p-ben.
Néztem neten.
Nekem csak egy internetes lap kéne, ahonnét meg tudnám rendelni!!!!
Ha tudsz akkor segíts légyszíves.
Amúgy az eredeti régi szikron a legkúlabb, mert gyermekkoromban rongyosra néztem videón!
Iszonyatmániámmá vált!!!!!!!!!!
Nincs azóta sem ekkora film
Csak Returner-Equlibrium-Casshern van holtversenyben a 2 helyen ezeket is meg akarom venni majd bluray-re!!!!!!!!!!!
Aki tud segítení az kérem privátba írjon.
Előre THX mindenn válaszért!
ON -
#2149 //off
a robocop egy húsz éves film, még a 720p is fake, nemhogy 1080p, egyszerűen remasterelik, magyarul átméretezés. magyar szinkronnal pedig soha nem találod meg hd-ben, ez fix.
//on -
#2148 Brutál game
csak irányítás, meg a törést cseszték el egy kicsit. -
#2147 na már csak ennyire vagyok [igen picit mutat] attól hogy champion legyek multiban x) -
gematta #2146 persze segitett
köszönöm
de megy olyan gamepadal is ami ninc felsoroltak közt
de még 1x köcce -
#2145 Egyébként arcade vs. szimulátor részben számomra az az érdekes, hogy arcadeban nem tudok fejlődni, talán szimes átok, de ha eltalálok egy ritmust, akkor utána nincs ötletem a mandínereken, levágásokon kívül hogyan gyorsulni, mert ha ügyesebben akarnék menni, már bejátszik, hogy nem tudok számolni az autó következetes viselkedésével. pl Gridben visszaváltásos motorfék, és fék szerintem késik, és hirtelen késve érezteti a hatásást. Ha segítségek kikapcsolhatóak, akkor csak megfoghatatlanabb lesz az autó, de nem viselkedik jobban, élethűbben. Ez észrevétel, nem nyafogás, gyönyörködni, billentyűzettel barmolni egyet ha nincs kedvem kormányt felszerelni, még mindig király. -
#2144 Erre számos példa van a kereskedelemben :) Lásd nyomtatók: az összes nagy cég nyomtatója forgalomba kerüléskor jó esetben nullszaldós, esetleg kis nyereség van rajta. Ellenberger a festékeken akkora a haszon, hogy az pótólja a másik oldali kiesést. Konzol ugyanez: X db eladás alatt veszteség, x-y-ig nullszaldós, y felett nyereséges, de odáig asszem a sima Xbox pl el sem jutott. Ezért szintén a szoftvereladás hozza vissza. Ezek eddig ugye 1 fő eszköz, egyben megvásárolható, és kell hozzá pár kieg. Na a PC azért necces, mert az sok darabból van, alkatrészeken már keresnek külön gyártók, és ehhez jön hozzá a játékfejlesztés-eladás-profit. Macerás, de a PC-t használják pénzkeresésre is munkaeszközként, így szélesebb körben jelen van, mint eccerű játékütyükonzol, így kihagyhatatlan szerintem a bizniszből nagy kiadók részéről. -
#2143 konzol témában majd meglátjuk mi lesz pár év múlva, mikor a gyártók már hasznot akarnak csinálni a konzol eladásokból, nem csak lenyelik a veszteséget, hogy nagyobb tömegeket érjenek el. az szinte biztos, hogy másfél évnél nem fog tovább élni egy generáció.
szimulátor/arcade témában van egy nagyon jó ídézet a játékról az xbox magazinos reviewból: "This game isn’t about simulating racing; it’s about creating fun out of it. And it succeeds beautifully, one thrilling white knuckle at a time."
valahogy hiányzott egy ilyen fajta autóverseny játék, ami nem csak az éppen aktuális idióta trendeket lovagolja meg, mint a need for speed mostanában (na jó, a drifttel kicsit elkurvultak, de az is élvezhető, szóval megbocsátható), és sokkal inkább a versenyekre koncentrál, nem a free ridera, mint a TDU. kikalapálták a neon enginet, kukázták a felesleges sallangokat a tocaból (mennyiség<minőség) és kész is. -
#2142 Legtöbb warezes elgondolás azért rossz megközelítés részben, mert nem a warezolós az igazi felvásárló réteg. Ahol sokan vannak, jobban keresnek, az élmény a fontos és nincs kedvük-tudásuk egy PC-t beüzemelni játékra /pl. USA / ott veszik simán konzolra a játékot gondolkodás nélkül ha tetszik, mert futja, és nagyrészt a gyereknek lesz. Pont ezért eccerű, nem koplikált, látvány és élménycentrikus a konzol. Tehát, akik nagymennyiségben felvásárló piac, azok el se jutnak a warezig, a realisztikus fizikáig meg végképp nem. Csak olyan országokban megy az ilyesmi, ahol luxus butának lenni, illetve aki értelmes, nem él egyből átlagon felüli anyagi körülmények között, ezért kevés pénz mellé vannak igényei, így szelektál, mire is költ. DE. Szerintem nem kell félteni annyira a PC jövőjét, ha nagyon nem megy az eladás, max standard lesz az, ami párszor volt már: hibás, minimális ráfordítással PC-re adaptált verzió az optimalizálás szinte teljes hiánya mellett :( -
#2141 Ezt milyen statisztikaban olvastad?!:)
Amit en lattam - meg elozo ev vege - abban, a PC-s jatekok eladasi aranya: Amcsi osszes ~15%, Electronic Arts ~25%, Activision ~10%. Codemasters-t nem tudok;) -
#2140 most miért mondod ezt?!
komolyan mondom lacus, felbosszantasz.
a KRÁJSZIS NEM TETSZETT?! -
#2139 No de ha valaki ,akkor te régi motoros vagy ...
hol vannak már azok az évek, mikor évente volt 5-10 olyan cím amiért mindenki megőrült, és nem csak a jó reklám miatt, hanem mert olyan játékok jöttek ki, hogy az ember esze megállt ...
Mindegy, érdekes a téma de nem ide való, nem megyek nagyon bele :DDD -
#2138 Hogy is van ez ????
Érdekes eszmefuttatás ! -
#2137 Egyébként olvass statisztikákat. Tavaj a pc pont annyit hozott, mint a konzolOK. Igaz, jön felfelé a konzol, míg a pc leszálóágban van. De nagyon korai temetni a pc-t, pláne mindent ráfogni a warezra... Példa; A GTA4-et több mint ezren töltötték le az egyik magyar torrent oldalról. Egy pc-s sikerjátékot 1000-1500-an. Pc-je mindenkinek van, (értelemszerüen) konzolja 40(!)%-nak... No komment...