GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
az irányítást csak a kocsinál tudod a nehézséggel állítani.
a Basic-tõl az Extreme-ig....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgymeg csúszni kell gyorsan, nagy szögben, ez ugye egyértelmû.
de hiába csúsztam jókat szart nem ért, pászszázat, párezret, de ha közel csúszol a szélekhez, akkor viszont sokszorosát adja... ergó zászlókhoz/bólyákhoz köze nincs hanem a pálya széléhez van.
minél neccesebb a kanyar annál többet ad.
u dont have to listen anybody else but me
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Letöltöttem a játékot, ugyanis a az elsõ rész osztott képernyõs multija boldog perceket okozott nekem :-) Namármost egy a baj! A játékben folyamatosan fullosan be van nyomva a gázpedál :S minden oké, csak ez nem :/ Momo Racing kormányom van.
😄
Jah azt nem figyeltem.
Akkor nincs tippem. Csak azt tudom mondani esetleg, hogy pl a JERICHO-val jártam úgy hogy kifagyot egy hibaüzenettel, ha 8x-re akartam tenni.
4x nél nem volt gáz, de 8-nál igen.
Na és rájöttem, hogy kint a driverben mindent ami anti aliasing-al kapcsolatos, azt alkalmazásvezéreltre kell rakni!!!
Próbáld meg hátha összejön.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más.
Lehet, nem lessz kedvencem ez a játék sem, ugyanis vezetés közben nem annyira feltünõ, de visszajátszásoknál igen, hogy kormánymozdulatra nem a kerekekre számolja az elfordulást, hanem a kocsi középpontja köré. Mint ahogy egy kisgyerek játszik a matchbox-al...
Valószinû, a driftnél is ez egyesek baja, ugyanis így nehezebb kiszámolni, (nekünk, embereknek, nem a procinak) hogy mikor lessz alul, ill túlkormányzott a verda.
Azért érdekes, hogy ezt a TDU-ban megoldották, itt meg nem, ez így nagyon gagyi, így 2008-ban....
http://www.freetvmaci.info/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
grid.exe -safemode (parancssor vagy desktop shortcut átirásával)
---
grebber,
igy néz ki a camaro friscoban(gtr.zip):

Forza.
If you changed your graphics settings and now can’t get into the game – don’t panic! This can occur if you enable an option unsupported by your graphics card, or set the resolution beyond what can be handled by your monitor. GRID™ includes a ‘Safe Mode’ to help under such circumstances, which can either be run using the shortcut under the start menu in Windows XP, or by right-clicking the game in the Games Explorer in Windows Vista, or else by launching the game using the ‘–safemode’ parameter. Safe Mode will simply boot the game using the lowest possible resolution and graphics settings, so that any PC meeting the minimum spec should be able to at least reach the options menu to rectify the problem. Alternatively, simply delete the hardware_settings_config.xml file, and the game will generate a new one the next time it is run.
GRID™ can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:
Microsoft X360 controller
Logitech G25
Logitech MOMO
Logitech Driving Force Pro
GRID™ provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.
If you are setting up a wheel manually it is recommended that the pedals are on separate, rather than combined axis.
mert felbontást és Hz-et kivéve ez a max
mert velem együtt már többen elsiklottak 1-2 beállítás mellett.
Meg az élsimításnál kissebb vga-knál nem adja be a 16QXCSAA-t az élsimításnál.
Vagyis a full kifejezés megtévesztõ lehet ha nem ellenõrzöd le.
2 MILLIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt idáig miért nem tudta elárulni senki?
Azta mindenit.
Nekem így megy 60fps-t.
Ami nálam Vsync miatt a max.
---
gtr zip-et leszeded, a régi gtr könyvtárat átnevezed gtr.bak-ra és a letöltött zip-ból kicsomagolod a gtr könyvtárat a \cars -ba
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Charger link:
http://rapidshare.com/files/114297507/charger.zip
hova kell tenni?
...\Program Files\Codemasters\GRID Demo\cars\
megfelelõ fájlok felülirásával
Forza.
---
letoltes
...\Program Files\Codemasters\GRID Demo\cars\ <- ide kell bemásolni, de elõtte érdemes backupolni a régi állapotot
Forza.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Már idegbeteg vagyok és ennél jobban nem megy.
Várom az ÉPÍTÕ JELLEGÛ tanácsokat.
drif balfaszkodásom
ha nem nidforszpid, akkor nagy baj nem lehet de eddig csak bill-el probáltam ami siralmas. este kormányrol meglátjuk kinek lesz igaza, aki fikázza vagy aki nem XDDD LFS után szabadon, annál nem lehet nehezebb 😊)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Utána amikor jönne be a menü!Mivel az is grafikus szal ahogy a beállításoknál bevanállítva úgyjelenik meg!ezek szerint nem bírja a 16XQCSAA-t!
Itt sokkal nehezebb.
Célom elérni az 500ezret!
Next PC upgrade: 2022
kódmester vidi lemegy fekete kép, entert kéne nyomni meg is nyomom hallom a zenét de csak fekete a kép!és egy idõ múlva kilép magától!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt