7156
  • tobias88
    olvass vissza....
  • Akylleus
    segitsetek mar.
    gamepaddal jatszom, es nem ertem sorra eloznek le a tobbiek, mintha feket benyomva mennek.
    esetleg valami kulon beallitast kene nezegetnem?
  • BaziJoe
    Mért nincs FFB Logitech Momo Racing kormánynál Vista 64bit alatt???
  • kuci06
    játssz multiban, ott nincs AI :)
  • robotnyk
    nekem a 3dik szezon végén sikerült értékelhető eredményt elérnem rajta (keyboard, serious nehézség), egy kölcsön lamboval megnyertem a gt2 kategóriát.

• mama2
    Nekem nem sikerült szobát csinálni:(. Valaki csináljon, azt menjünk játszani pls:).
  • DarkSector
    Néha még az idegesít a játékban, hogy a köcsög ellenfelek direct szarrá zuzzák a kocsimat, és sehogy nem tudok törés nélkül előzni, mert mindig egy kupacba tömörülnek...ez iszonyat idegesítő szerintem.
    Remélem lesz törés ellen csalás , mint pro street-nél, mert ez igy nagyon fárasztó és ráun hamar az ember.
  • Szabi1991
    mint mindenki más :D

mindegyik név a valóságban is azzal a kocsival, és festéssel megy, ami a játékban van :D

(na jó, van 1-2 fejlesztő aki kivétel :)
  • BiG G
    csak egy kis gizdulás :P
  • mama2
    Gyertek a szobába amikt csináltam: Tokyo(vagy japan nem tom már), privát szoba, a jelszó:szupercsöcs.
  • Sland
    És ő tényleg versenyzik...
  • Eagle16
    Nekem is már sokadjára adta be...egyszerűen nem tudom megcsinálni.
  • Szabi1991
    én is találkoztam "vele"

csak sajna már van csapatja :(

de ez az "olasz gyerek" is egész jól driftelget (a csapattársam)
  • Szabi1991
    azt akkor adja, amikor "szintet" lépsz :p

az a bónusz feladat, amiért sok pénzt ad ;)
  • Dante73
    Mielött beírtam, megnéztem külsőből. Középpontra számolja a forgást, de már kezdek belejönni, különösebben nem zavar...
    Viszont, hogy azt a du mans 24-et negyedszer adja be... Megnyerhetetlen, de köti hozzá magát, menj végig rajta...
  • Eagle16
    Én nemrég mentem egy BMW-s futamot és nem fagyott ki.

Most itt tartok. Szenvedek a japán pályákon.
  • Szabi1991
    látom lesz mit javítani a pecsben, a végén tényleg csak Open Béta ez :DDD
    (bár lehet a krekk miatt van ennyi hiba..)
  • Shodan
    Másnál nem jelentkezett olyan bug, ha a bmw-vel akar menni akkor kifagy a játék pályabetöltés közben?
  • ricsa008
    2216 ? pls!
  • lac coo
    Alex, itt LOD-olva vannak a pálya objectek ?
  • heringer
    1-nek kell lenni az a baj.Mert nem enged tovább,én is még próbálgatom.
  • lac coo
    Azt csak a hátsó-löködős nézet miatt látod úgy, hogy középpont körül forog, annyira azért nem gagyi :))))
  • Sland
    nem lehet sajnos
  • K0CKA
    jaja nehéz 5x próbáltam...eddig mindíg uccsó voltam
  • heringer
    Ezt a versenyt megtudtad csinálni,elég nehéz nem.
  • petesilver
    Eddig a 320i túraBMW, és a kis BMW formula az, ami alapján érezni, hogy ez jó is lehetne. Ha oda tudtak normálisabb, élvezhetőbb kezelhetőséget alkotni, akkor tuti lehet a többihez is, meg ezekhez rendesebbet :) Nnna, ha hazaértem nekiállok a karriernek, aztán meglátom :)
  • K0CKA
    Na kipróbáltam!

Jó játék!
    Nálam megy wide-ban!1440x900
    Jobban megy a drift mint a demóban már az elején nyomattam 1.re 700ezret na jó nem nagy szám de a demóban alig volt 100ezrem...

Kis Porsche verseny:

• petesilver
    Már régen írtam, de tényleg így van, kormányal a demoban szinte lehetetlen volt megpörgetni az autót, de árkád lévén este billel teszteltem. Azért a multis futamokon lehet röhögni bőven, hogy start után, meg első pár kanyarban mindenki keresztbe áll, és pörög mint a búgócsiga :) Azon azért meglepődtem, mikor nyílegyenes szakaszon a német ringen nekem jött a srác, mikor elmentem mellette. Ilyen pályákon porfelhő mindenhol, és fel van szántva a földes rész rendesen, Doningtonban végképp. Már ott tartottam, beírom chatbe, hogy van az a szürkés izé középen többnyire, na az az aszfalt, azon kéne maradni, ez a játék egyik célja :)
  • petesilver
    próbáld ki advancedben, hogy deadzone 0 mindenhol, kormány 85%, gáz és fék 50%. Linearity-t állítsd 0-ra.
  • Alexease
    Gondolom, online mukodik a platform atjarhatosag.
  • Alexease
    Kodolt, de hexeditorral szerkesztheto. Kameranezetenkent tucatnyi allitasi lehetoseg van.
  • Dante73
    Kérdés;
    Öcskösnek Box-a, nekem pc-m van, de szeretnénk egymás ellen tolni. Lehet? Ha igen, hogyan?
  • kuci06
    játékban. online / private sessions / session list

olyan keress, aminek a nevében HUN van
    a jelszó meg supergamez

(én is már ott vagyok :D)
  • mama2
    Egyáltalán ez hamachis, vagy a játékban kell? Mert én ott úgy láttam profilt kell csinálni nem? Vagy nem muszáj?
  • VRSDM
    nemtudom milyen nevet ad neki magától
    a helyszínt adja ki
    menjél rá a privát szerverekre és keress egy 3 körös szervert
    MILANO A HELYSZÍN . classic muscle kocsik.
    jelszó meg alantabb.
  • BiG G
    gotcha :)
  • BiG G
    na merre vagy? milyen néven játszol? mert az a szoba neve...
  • VRSDM
    senkire ne várjak? :]
    inkább mentek a buta botok ellen? :)
  • mama2
    Az a neve hogy bilistein - milánó? Így? Mert én beírtam, de kiírta hogy nem jó...
  • Gabisan
    HI ALL!Hogyan lehet a belso(cockpit)kamera file-okat ugy atirni,hogy a sebesseg erzet nagyobb legyen?Azt hiszem a Fov-ot.?Mintha lekodoltak volna a cameras.xml -eket...