7156
-
#2256 olvass vissza.... -
Akylleus #2255 segitsetek mar.
gamepaddal jatszom, es nem ertem sorra eloznek le a tobbiek, mintha feket benyomva mennek.
esetleg valami kulon beallitast kene nezegetnem? -
#2254 Mért nincs FFB Logitech Momo Racing kormánynál Vista 64bit alatt??? -
#2253 játssz multiban, ott nincs AI :) -
#2252 nekem a 3dik szezon végén sikerült értékelhető eredményt elérnem rajta (keyboard, serious nehézség), egy kölcsön lamboval megnyertem a gt2 kategóriát.
-
#2251 Nekem nem sikerült szobát csinálni:(. Valaki csináljon, azt menjünk játszani pls:).
-
#2250 Néha még az idegesít a játékban, hogy a köcsög ellenfelek direct szarrá zuzzák a kocsimat, és sehogy nem tudok törés nélkül előzni, mert mindig egy kupacba tömörülnek...ez iszonyat idegesítő szerintem.
Remélem lesz törés ellen csalás , mint pro street-nél, mert ez igy nagyon fárasztó és ráun hamar az ember. -
Szabi1991 #2249 mint mindenki más :D
mindegyik név a valóságban is azzal a kocsival, és festéssel megy, ami a játékban van :D
(na jó, van 1-2 fejlesztő aki kivétel :) -
#2248 csak egy kis gizdulás :P -
#2247 Gyertek a szobába amikt csináltam: Tokyo(vagy japan nem tom már), privát szoba, a jelszó:szupercsöcs. -
#2246 És ő tényleg versenyzik... -
#2245 Nekem is már sokadjára adta be...egyszerűen nem tudom megcsinálni. -
Szabi1991 #2244 én is találkoztam "vele"
csak sajna már van csapatja :(
de ez az "olasz gyerek" is egész jól driftelget (a csapattársam) -
Szabi1991 #2243 azt akkor adja, amikor "szintet" lépsz :p
az a bónusz feladat, amiért sok pénzt ad ;) -
#2242 Mielött beírtam, megnéztem külsőből. Középpontra számolja a forgást, de már kezdek belejönni, különösebben nem zavar...
Viszont, hogy azt a du mans 24-et negyedszer adja be... Megnyerhetetlen, de köti hozzá magát, menj végig rajta... -
#2241 Én nemrég mentem egy BMW-s futamot és nem fagyott ki.
Most itt tartok. Szenvedek a japán pályákon. -
Szabi1991 #2240 látom lesz mit javítani a pecsben, a végén tényleg csak Open Béta ez :DDD
(bár lehet a krekk miatt van ennyi hiba..) -
#2239 Másnál nem jelentkezett olyan bug, ha a bmw-vel akar menni akkor kifagy a játék pályabetöltés közben? -
ricsa008 #2238 2216 ? pls! -
#2237 Alex, itt LOD-olva vannak a pálya objectek ? -
heringer #2236 1-nek kell lenni az a baj.Mert nem enged tovább,én is még próbálgatom. -
#2235 Azt csak a hátsó-löködős nézet miatt látod úgy, hogy középpont körül forog, annyira azért nem gagyi :)))) -
#2234 nem lehet sajnos -
K0CKA #2233 jaja nehéz 5x próbáltam...eddig mindíg uccsó voltam -
heringer #2232 Ezt a versenyt megtudtad csinálni,elég nehéz nem. -
#2231 Eddig a 320i túraBMW, és a kis BMW formula az, ami alapján érezni, hogy ez jó is lehetne. Ha oda tudtak normálisabb, élvezhetőbb kezelhetőséget alkotni, akkor tuti lehet a többihez is, meg ezekhez rendesebbet :) Nnna, ha hazaértem nekiállok a karriernek, aztán meglátom :) -
K0CKA #2230 Na kipróbáltam!
Jó játék!
Nálam megy wide-ban!1440x900
Jobban megy a drift mint a demóban már az elején nyomattam 1.re 700ezret na jó nem nagy szám de a demóban alig volt 100ezrem...
Kis Porsche verseny:
-
#2229 Már régen írtam, de tényleg így van, kormányal a demoban szinte lehetetlen volt megpörgetni az autót, de árkád lévén este billel teszteltem. Azért a multis futamokon lehet röhögni bőven, hogy start után, meg első pár kanyarban mindenki keresztbe áll, és pörög mint a búgócsiga :) Azon azért meglepődtem, mikor nyílegyenes szakaszon a német ringen nekem jött a srác, mikor elmentem mellette. Ilyen pályákon porfelhő mindenhol, és fel van szántva a földes rész rendesen, Doningtonban végképp. Már ott tartottam, beírom chatbe, hogy van az a szürkés izé középen többnyire, na az az aszfalt, azon kéne maradni, ez a játék egyik célja :) -
#2228 próbáld ki advancedben, hogy deadzone 0 mindenhol, kormány 85%, gáz és fék 50%. Linearity-t állítsd 0-ra. -
#2227 Gondolom, online mukodik a platform atjarhatosag. -
#2226 Kodolt, de hexeditorral szerkesztheto. Kameranezetenkent tucatnyi allitasi lehetoseg van. -
#2225 Kérdés;
Öcskösnek Box-a, nekem pc-m van, de szeretnénk egymás ellen tolni. Lehet? Ha igen, hogyan? -
#2224 játékban. online / private sessions / session list
olyan keress, aminek a nevében HUN van
a jelszó meg supergamez
(én is már ott vagyok :D) -
#2223 Egyáltalán ez hamachis, vagy a játékban kell? Mert én ott úgy láttam profilt kell csinálni nem? Vagy nem muszáj? -
#2222 nemtudom milyen nevet ad neki magától
a helyszínt adja ki
menjél rá a privát szerverekre és keress egy 3 körös szervert
MILANO A HELYSZÍN . classic muscle kocsik.
jelszó meg alantabb. -
#2221 gotcha :) -
#2220 na merre vagy? milyen néven játszol? mert az a szoba neve... -
#2219 senkire ne várjak? :]
inkább mentek a buta botok ellen? :) -
#2218 Az a neve hogy bilistein - milánó? Így? Mert én beírtam, de kiírta hogy nem jó... -
#2217 HI ALL!Hogyan lehet a belso(cockpit)kamera file-okat ugy atirni,hogy a sebesseg erzet nagyobb legyen?Azt hiszem a Fov-ot.?Mintha lekodoltak volna a cameras.xml -eket...