GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
hát továbbra is fenáll ez a baj, de körülnézek

BiG G
nekem billentyûzettel is van FFB <#idiota>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
DFPvel is van FFB -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ombika
Nalam semmi jele ffb-nek g25om van....

BiG G
látjátok megyez mint az ágybaszarás 😊))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

macleody
A momo globális beállításainál /asszem/ vedd ki a pipákat, mert bekavar.
grebber
Billenytûzettel tolom.

Next PC upgrade: 2022

ChuckyHUN
g25 ön rendben van

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

BaziJoe
Az FFB biztos jólenne márha menne megy valakinél???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

tonyr
lol én sem tudok 500e-t csinálni 😊
sokat kell még gyakorolnom...
amugy a full-ban lesz tuning is - optikai+motor ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

kovecses
Ez igaz viszont elég ahhoz hogy a játékot végig tudd játszani, az meg hogy vannak profik is az más dolog 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

BaliBoy
És mivel csinálod? Mert kormánnyal pl én is szenvedek. Sajna nem FFB-s a kormányom, pedig azzal biztos jobb lenne a rátartás miatt. Szóval én is keyboard-al nyomom. Viszont azzal tudok 2-3 millát.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

grrr, ez túl élethû 😄
Mindig teszek 4-5 kört egyhelyben mikor kicsúszok és tovább akarok menni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szasza20
1 milkó körül vagyok de az is édes kevés a 40-50 millióhoz 😊

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

grebber
Na mostmár annyit elértem menjek bármilyen szarul is driftben mindig 200 ezer fölött vagyok de még soha nem értel el az 500ezret sem.

kovecses
nem, billentyûzettel nyomom mert a saitek kormánnyal folyamatosan tolat...

kemszi2
igaz
DarkSector
jó háát arra céloztam, hogy nem egy sega rally.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
lehet hogy te kormánnyal nyomod, és úgy más, vagy tán rutinossabb vagy ebben, de énrajtam még a need for speed is kifogott etéren, pedig asszittem attól nincs nehezebb.
Azért kössz a tippet.
Vagy max szólok haveroknak, hogy lesz egy kis melo. A driftes részeket kiadom alvállalkozásnak.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kemszi2
hát azélrt sztem a szimulátortól még messze áll😊
DarkSector
átállítottam, de így sem megy.
Egyszerûen vagy túlpörög, vagy nekiér a segge egy doboznak, és ugrott az addig összegyûjtött lóvé.
Ezt elég idegesítõ ugy megcsinálni, hogy a pálya végén az a harmada az útnak 1.5 kocsi széles.
Remélem a játékban nem lesz ennyire nehéz.Mármint a ponthatár elérése, mert ez akkor max szimulátor fanoknak lesz jó.

berczely
Akkor sem megy!
Jólenne mer tetszik meg minden de az istennek se akar sikerülni!

kemszi2
tököm tele van az útszéli hordókkal<#idiota>
kovecses
pedig ha igy beállítod akkro könnyeb az egyenesben megcsúsztatni az autót, kisebb hely is elég arra hogy megcsússzon. mert ott is ekll driftelni különben megszakad a combo.

berczely
ááá nekem így se megy!Állandóan összetöröm a kocsit alig tudok csúszni ritka amikor megvan a 100000

kovecses
nem ell cheat azt állítsd át amirõl tettem be képet

kovecses
van rá igény már irhatod is a privátüzenetet!!!

trogerzsiger
Na halljátok emberek mé van az hogy momo racing-el végig nyomja a játék a gázpedált?

ChuckyHUN
Csakakilencszáz!!😄

Ha már van én kihasználom dfullra PTben mindenben..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

grebber
Nyugi nem vagy egyedül nekem 480ezer volt a max.

Ombika
Hany fokra van allitva annak aki g25-ot hasznal! Mondjuk ,ha jol lattam 180 fokot fordul csak a kormany,loooll........

DarkSector
lol
nekem még az 500e sem sikerül.
valszeg cheat-elnem kell, ha kötelezõ lesz a fullban ez a sodródásos izé.

Dante73
<#worship>

http://www.freetvmaci.info/

broman191
paszmek'😮 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tegnap tudom, hogy videót ígértem, de azóta kicsit sikerült megint fejlõdnöm. Így született meg mostani legjobb pontszámom. Asszem a Japó gyerek kezdhet aggódni, mert nem sok hiányzik és megdöntöm a rekordját. És akkor arról teszek YouTubera videót. És ha lesz rá igény írok egy részletes leírást hogy hol, mire kell figyelni.
Képek:

Ombika
Lehet ,hogy ez a bajom nekem is,csak nem vettem eszre eddig! Plane,hogy LFS utan eleg szar a fizika... <#wilting>

broman191
Lehet hogy megveszem én is, kis gyakorlás után nem is rossz...csak annyira más az irányítás elsõre mint bárhol máshol. ^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ombika
Meg mindig keresek jo G25 beallitast ....

ajem kisa
Emberünknek sikerült belöni a gémet, hogy élvezhesse! 😉
Remélem megveszed eredetiben majd, és veretjük akár lanban...megmég sokan mások!😄

kovecses
Mindenki állítsa saját magának be, nekem 85-90% a jó, a felett vagy az alatt sokkal szarabb!

kovecses
Vagyis csökkentsd az értékét ha a kormányzás nem elég érzékeny.

kovecses

DarkSector
THX

macleody
Próbálkozz másik névvel, lehet foglalt már az a név.
berczely
jaja várjuk!

valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem tudok a netre csatlakozni a játékkal?
az account creationnál hibát ír ki. miért?

grebber
Tettem fel egy kis videót egy kör!
Elsõ kör

kovecses
pillanat és rakok be screenshot-ot!
okés?

DarkSector
és te mire állítottad, hogy többet tudtál kihozni driftbõl?

berczely
De melyiket pontosan mert van ott 10féle csúszka!