7156
  • K0CKA
    Valaki nyomul 8800GTS 320mb-ossal?
    Milyen élsimítást használ?Hogy van beállítva a grafika?
  • Szabi1991
    alapon hagytam :D
  • K0CKA
    Nekem ilyen volt a demóval amikor túl magasra állítottam a grafikát és nem bírta!
    Ott volt olyan hogy Safe Mod ami visszaállította kisebbre de itt a teljesnél nem találok ilyet!Pedig nem ártana hozzá!
  • BaliBoy
    3-5 között van nekem.
  • BaziJoe
    A kor mánybeálításnál ki milyenre álította a lineritást???
  • Eagle16
    És ha az intro-nál nem enterezel?
  • Szabi1991
    sztem túl alacsony grafikán játszol :p
  • BaliBoy
    Nem az ideális íven jössz ki sztem a kanyarokból így te lasabban kezdesz el gyorsulni.
  • SzocsA
    észrevettétek a kerékbugot driftnél ha látod a kocsi elejét átlátsz a keréken vagyis ninsc ott semmi ahol a keréknek kell lennie!
  • Szabi1991
    ehh, az egyik hegyi driftverseny után mindig kifagy a gépem :O
  • V43 1105
    Help valaki! :( Egyszer ment a játék, kiléptem .. elinditom.. intronál entereznék .. és lefagy nem tudok bemenni a menübe.. mitcsináljak ?
  • SzocsA
    a féktávon lehet előzni mert előb lassítanak! gépek!
  • Tomsteel
    kapcsoljátok be a "pro mode"-ot.

azzal megnő az autó sebessége, kanyar kigyorsítása is jobb lesz, de viszont nem lesz restart, meg az az idővisszaállító akármi.

Én is szenvedtem vele, csak azért tudom.
  • SzocsA
    ők hosszu egyenesre vannak beállítva te meg a kanyargós részekre!:)
    nálam is ez van!
    csak akkor tud lenyomni ha kanyarból kifele előbb ad gázt előbb gyorsúl mint te!
    kanyarban levered őket de a kigyorsítást elrontod! mást nemtudok!
  • bertino
    ez a lényege, gyakorlatilag aki előtted van kocsival, akár csak pivicel is, azt már "tolni" fogod magad előtt, egészen a következő kanyarig, ahol belassítanak. Nagyrészt csak ott lehet megelőzni őket, sajnos baromira látszik, hogy így van megírva az AI :(
  • SzocsA
    azért akik kormánnyal tolják ők könnyebb helyzetben vannak! mivel ők tudnak egyenletes gázt adni kanyarban.

akik kormányosok, manuális váltot használtok!

és az elején 3 kategória van mikor ebből mennyit kell lenyomni vagy micsoda
  • AdaKiller
    egybe segítsetek légyszíves, azonos kocsitípusnál, hogy lehet az, hogy a többi kocsi is, illetve a csapattársam is egyenesbe legyorsul? kanyarba megverem őket, de egyenesbe úgy mennek el mellettem, pedig padlógázzal megyek...
  • mama2
    Tplem csinálhatunk. Amikor játszottunk VRSDM-mel, meg a többiekkel, akkor is nagyon jól elvoltunk:).
  • armageddon666
    Kormány mellett valszeg azért nem kell már a help ^^ Az inkább billhez van... úgy azért gázos megfogni a csúszkáló autót hogyha csak széltől-szélig tudod rántani a kormányt.
  • bertino
    nem fogom...
  • kuci06
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    persze, szerintem jelenleg a többség azzal nyomja innen
  • armageddon666
    izééé warezverzióval fellehet menni? akkor lehet mennék majd. bár enyhén el leszek páholva van egy olyan érzésem ^^ sosem voltam jó autós gammákban :C
  • kirol
    Valaki árulja már el, a FULL-ban Online módban hogy van DTM?
  • kuci06
    7 körül nem csinálunk egy SG-s szerót?
  • mama2
    Hol lehet ezeket a segítségeket bekapcsolni?
  • Eagle16
    Normál és csak a legfelső segítség be van bekapcsolva. (billentyűzettel játszom)
  • BaliBoy
    Attól függetlenül, hogy kormánnyal tolod még be lehet kapcsolni a segítségeket.
  • bertino
    normál, segítségek ki, mert kormánnyal tolom.
  • BaliBoy
    Milyen nehézségi fokon nyomjátok a le mans-t? Segítségek be vannak kapcsolva? Csak mert szerintem serious szinten segítségek bekapcsolásával teljesíthető simán.
  • mama2
    Lehet, a grapich optionsnal, a gamma...
  • K0CKA
    Fényerőt,kontrasztot lehet állítani a játékban?
    én nem találtam...
  • bertino
    igen, tudom, hogy van skip. Csak attól tartok, ha kihagyom őket, akkor a végén levon valamit, vagy nem jutok ugy a csúcs felé, ahogy kéne :D
  • Eagle16
    Az figyelmeztet téged akkor, ha túl gyorsan esel be egy kanyarba. Azt jelzi hogy fékezni kéne. De ne halgass rá, nagyon buta :)

bertino: egyszerű a megoldás, skip :D Én már vagy kétszer kihagytam. Úgysem tudom megnyerni, és csak kevés pénzt ad. (33 euro)
  • grebber
    Csapattárs tulajdonságai közül melyiket kell nézni ami a legfontosabb?
    Mert az 1 dolog hogy 1 valamilyen futamon jó de a többiben sajnos őlég gyengusz.
  • Mikiller
    Én mini-image eredeti.exe-vel nyomom még nem fagyott ki. Igaz még csak ott tartok, hogy a csapat létrehozva és 2-3 futam utánna.
    Próbáld ki hátha.
  • SzocsA
    a térkép sarkában az a villogó felkiáltójelszerűség micsoda?
  • mama2
    Bedugtam a gamepadot beállítottam és msot már vérprofi vagyok! Valaki nyisson szobát, de csak ha mer, mert szarráverem
  • Akylleus
    koszonom.
  • bertino
    nah, mostmár a 643216165461654-ik le mans verseny után ugy érzem, hogy pihenő...

arról nem beszéltek a kedves fejlesztők, hogy hányszor kell lenyomni a le mans-t miközbe szenvedünk a bajnokságokkal
  • BaziJoe
    Válaszolna valaki????