7156
-
K0CKA #2296 Valaki nyomul 8800GTS 320mb-ossal?
Milyen élsimítást használ?Hogy van beállítva a grafika? -
Szabi1991 #2295 alapon hagytam :D -
K0CKA #2294 Nekem ilyen volt a demóval amikor túl magasra állítottam a grafikát és nem bírta!
Ott volt olyan hogy Safe Mod ami visszaállította kisebbre de itt a teljesnél nem találok ilyet!Pedig nem ártana hozzá! -
#2293 3-5 között van nekem. -
#2292 A kor mánybeálításnál ki milyenre álította a lineritást??? -
#2291 És ha az intro-nál nem enterezel? -
Szabi1991 #2290 sztem túl alacsony grafikán játszol :p -
#2289 Nem az ideális íven jössz ki sztem a kanyarokból így te lasabban kezdesz el gyorsulni. -
SzocsA #2288 észrevettétek a kerékbugot driftnél ha látod a kocsi elejét átlátsz a keréken vagyis ninsc ott semmi ahol a keréknek kell lennie! -
Szabi1991 #2287 ehh, az egyik hegyi driftverseny után mindig kifagy a gépem :O -
#2286 Help valaki! :( Egyszer ment a játék, kiléptem .. elinditom.. intronál entereznék .. és lefagy nem tudok bemenni a menübe.. mitcsináljak ? -
SzocsA #2285 a féktávon lehet előzni mert előb lassítanak! gépek! -
#2284 kapcsoljátok be a "pro mode"-ot.
azzal megnő az autó sebessége, kanyar kigyorsítása is jobb lesz, de viszont nem lesz restart, meg az az idővisszaállító akármi.
Én is szenvedtem vele, csak azért tudom. -
SzocsA #2283 ők hosszu egyenesre vannak beállítva te meg a kanyargós részekre!:)
nálam is ez van!
csak akkor tud lenyomni ha kanyarból kifele előbb ad gázt előbb gyorsúl mint te!
kanyarban levered őket de a kigyorsítást elrontod! mást nemtudok! -
#2282 ez a lényege, gyakorlatilag aki előtted van kocsival, akár csak pivicel is, azt már "tolni" fogod magad előtt, egészen a következő kanyarig, ahol belassítanak. Nagyrészt csak ott lehet megelőzni őket, sajnos baromira látszik, hogy így van megírva az AI :( -
SzocsA #2281 azért akik kormánnyal tolják ők könnyebb helyzetben vannak! mivel ők tudnak egyenletes gázt adni kanyarban.
akik kormányosok, manuális váltot használtok!
és az elején 3 kategória van mikor ebből mennyit kell lenyomni vagy micsoda -
#2280 egybe segítsetek légyszíves, azonos kocsitípusnál, hogy lehet az, hogy a többi kocsi is, illetve a csapattársam is egyenesbe legyorsul? kanyarba megverem őket, de egyenesbe úgy mennek el mellettem, pedig padlógázzal megyek... -
#2279 Tplem csinálhatunk. Amikor játszottunk VRSDM-mel, meg a többiekkel, akkor is nagyon jól elvoltunk:). -
#2278 Kormány mellett valszeg azért nem kell már a help ^^ Az inkább billhez van... úgy azért gázos megfogni a csúszkáló autót hogyha csak széltől-szélig tudod rántani a kormányt. -
#2277 nem fogom... -
#2276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze, szerintem jelenleg a többség azzal nyomja innen -
#2275 izééé warezverzióval fellehet menni? akkor lehet mennék majd. bár enyhén el leszek páholva van egy olyan érzésem ^^ sosem voltam jó autós gammákban :C -
#2274 Valaki árulja már el, a FULL-ban Online módban hogy van DTM? -
#2273 7 körül nem csinálunk egy SG-s szerót? -
#2272 Hol lehet ezeket a segítségeket bekapcsolni? -
#2271 Normál és csak a legfelső segítség be van bekapcsolva. (billentyűzettel játszom) -
#2270 Attól függetlenül, hogy kormánnyal tolod még be lehet kapcsolni a segítségeket. -
#2269 normál, segítségek ki, mert kormánnyal tolom. -
#2268 Milyen nehézségi fokon nyomjátok a le mans-t? Segítségek be vannak kapcsolva? Csak mert szerintem serious szinten segítségek bekapcsolásával teljesíthető simán. -
#2267 Lehet, a grapich optionsnal, a gamma... -
K0CKA #2266 Fényerőt,kontrasztot lehet állítani a játékban?
én nem találtam... -
#2265 igen, tudom, hogy van skip. Csak attól tartok, ha kihagyom őket, akkor a végén levon valamit, vagy nem jutok ugy a csúcs felé, ahogy kéne :D -
#2264 Az figyelmeztet téged akkor, ha túl gyorsan esel be egy kanyarba. Azt jelzi hogy fékezni kéne. De ne halgass rá, nagyon buta :)
bertino: egyszerű a megoldás, skip :D Én már vagy kétszer kihagytam. Úgysem tudom megnyerni, és csak kevés pénzt ad. (33 euro) -
#2263 Csapattárs tulajdonságai közül melyiket kell nézni ami a legfontosabb?
Mert az 1 dolog hogy 1 valamilyen futamon jó de a többiben sajnos őlég gyengusz. -
#2262 Én mini-image eredeti.exe-vel nyomom még nem fagyott ki. Igaz még csak ott tartok, hogy a csapat létrehozva és 2-3 futam utánna.
Próbáld ki hátha. -
SzocsA #2261 a térkép sarkában az a villogó felkiáltójelszerűség micsoda?
-
#2260 Bedugtam a gamepadot beállítottam és msot már vérprofi vagyok! Valaki nyisson szobát, de csak ha mer, mert szarráverem -
Akylleus #2259 koszonom. -
#2258 nah, mostmár a 643216165461654-ik le mans verseny után ugy érzem, hogy pihenő...
arról nem beszéltek a kedves fejlesztők, hogy hányszor kell lenyomni a le mans-t miközbe szenvedünk a bajnokságokkal -
#2257 Válaszolna valaki????