GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK Tudom már kicsit sok lesz a képbõl, de megvan a 60 fölötti érték is. A replyt felvettem 2 nézetbõl is. Összevágom a videókat(remélem sikerül) és felteszem YouTubera.Ezt persze már csak holnap, mert 12kb/s-es feltöltéssel egy 100-150MB os videó hát nem menne fel gyorsan. És itt a kép is:

broman191
Mit tegyek akkor ha totálkáros az autó és nem jön elõ az ablak hogy totálkáros lett?...soha nem jött elõ eddig, lehetett alt+f4-ezni...nyomtam össze vissza mindent de semmi...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kovecses
mert ez még demo.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

nagy érvágás, hogy nem tudok kontrollert használni:S - ez azért elég negativum.....érdekes módon a dirt-ben meg megy...akkor itt miért nem tudták megoldani...
arty
lehet h kevesebb boxon a blur (gyengébb hw ugye...), nekem nem tünt fel - remélem a dirthez hasonloan lesz ehez is sokféle tweaker, jolenne ha már a demora elkészülnének és a véglegest akkor tuti pcn tolnám, nehezitve/szépitve 😊

Forza.

broman191
Na ja <#eljen> Valaki online-t valamikor? Haverra várok már egy ideje de nincs sehol...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kovecses
te hol voltál idáig? ha nem tetszik ne játsz vele!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

BiG G
nem próbáltam a többit, de a külcsínen kívül szvsz túl sok nem lehet. amúgyis a mustang gtr teh most awesome 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

broman191
Sok különbség van a mustang és a többi muscle között? 😊

BiG G
akkor helyesbítek:

a bömöst, a silvia-t és a mustang-ot, illetve a versenyeket lehet cserélgetni a faq-ban található programmal. ahhoz pedig hogy az ellenfelek kocsijait is kipróbáld, vagy kézileg átnevezgetsz, vagy a codemasters fórumából letöltöd azokat amiket már átalakítottak.

remélem így már minden igényt kielégítõ választ tudtam adni 😉

bertino
na ez engem is érdekel... remélem teljesbe már nem ilyen lesz.

nem mintha a hangokkal bajom lenne, de mégis másabb az, ha be van lõve, meg érzem, hogy azt hallom, amiért a lóvét kiadtam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Danecay
A hang beállításoknál a hardware-s gyorsítást miért nem lehet bekapcsolni nem tudjátok? Egy Audigy 2- hangkártyám van, de ha jól emléxem régebben a Colin 3-nál vagy 4-nél de lehet mindkettõnél le kellett tölteni valami file-t aminek a telepítése után már be lehetett kapcsolni a hardware-s gyorsítást.

VRSDM
megin beokoskodol 😊 Õ azt mondta hogy azokat az autókat amikkel az ellen megy :] és erre nem gyó a program.

sokat akar a szarka ... :]

u dont have to listen anybody else but me

tobias88
Futtatás
"dxdiag"
hang
csikot alapgyorsításra húzd le, de ne tökig
Attelee
Sziasztok!
Nálam nincs hang ill.néha beugrik!Mit csináljak vele?
Gondolom Dx beállitásban ki kell kapcsolnom a hardveres támogatást,csak nem tom h kell behozni azt a DX menüt vagy mit!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

[HUN]FaTaL
8800GTbõl csak 512est vegyél, a 256osok mind hulladék, de ez már erõsen offtopic, van "Milyen videókártya?" topic a hardver részlegen.

http://goo.gl/gd6Zi5

broman191

ja... most léptem ki egy noob lengyel folyton kilökött.. irtam neki angolul h menj anyádba te láma 😊 megunták mások is és kidobták a lengyelt.

DarkSector
Prociba egy 1.8-as is megteszi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Értem..köszi!!!!Amugy a máska sokat számít??Ja és 2 magos procira vmi ötlet??
broman191
Most már jöhet a 70 milla ^^ <#eljen>

bodesz
hát nemtudom sztem ez iszonyat gagyi demó lett :S
a szimuláció nálam = 0
többet vártam volna.tudom régen se volt egy 100%os szimulációs játék de azért jobb volt ennél a fizika.
amúgy ez a dirt motorját használja?a menü is nagyon hasonló a dirtéhez meg fizika ugyanúgy elvan baszva...
jó arcade game amúgy annak elmegy a drift része nem is lett rossz fõleg belsõbõl kormánnyal.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Danecay
Talán érdemesebb lenne inkább egy 8800GT-be beruházni. Pl. ha egy olcsóbb kategóriájú Galaxy márkát nézünk, abból egy 9600GT 30000Ft egy 8800GT pedig 32000Ft és a 8800GT a tesztek szerint kb 20%-al gyorsabb a 9600GT-nél.

Danecay
OK! Köszönöm, kipróbálom.

Alexease
A kontroll panelen a Spring es/vagy a Damper erejet lehet lejebb venni, vagy a jatekban az FFB/Effect-et. Bar nem teljesen realis, de lehet keveset piszkalni a Linearitas vagy a Saturation reszt is...
Danecay
Akkor jobbra, balra mozogni 😊

bertino
balra ficánkolni ? <#fejvakaras>

DarkSector
Háát ezt reméljük sokan látják majd a neten!<#eljen><#eljen><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szerintetek meik a jo nvidia videokari és 2 magos proci amit megvegyek????
Segitsetek pls!!!!Lehetöleg ne nagyon drága legyen!Nvidia 9600GT jo,???irjatok!
Danecay
Alexease, mit kell beállítani ahhoz, hogy nagyobb sebességnél ne kezdjen el jobbra balra ficánkolni a kormány? (Logitech Driving Force Pro)

Alexease
Mindent ki lehet cserelni mindenre, de sok ertrelme nincs😉 Raadasul, ami nem hivatalos demo auto, ahoz nincs is belsonezet - ugy meg NFS-arkad...
bertino
www.synit.extra.hu/race.driver.grid.trailer.taleano.avi

1 perces "elõzetes" a demóból 😛

linkkel beszúrva problémás, ezért csak beírtam a címet...

Ombika
Nekem se megy G25-el, akarhogyan is kinlodok beallitasokkal!!

Dante73
Az utsó mondattal "vitáznék" a többivel egyetértek.
Én is láttam box-on, és pc-n is. Pc-n tft monitoron, box-on pedig egy 100 centi körüli LCD tv-n. Nekem a recésség nem tünt fel, egyiken sem. valahogy engem nem zavar, hacsak nem NAGYON recés egy játék. Mozog állandóan a kép, gondolom ezért. Másik; én a motion-blur ban találtam eltérést. Valahogy nem annyira elmosott minden boxon, kicsit kevesebbnek éreztem, és itt, most a kevesebb minõségileg több.
Viszont, ha PC-n használom ezt a patch-ot, ami eltünteti a motion-t, akkor istentelenül sötét a kép, úgyhogy állitanom kell majd rajta.

http://www.freetvmaci.info/

BiG G
bármelyiket bármelyikkel fel lehet cserélni, lehet driftelni friscoban és versenyezni a kikötõben, a hozzávaló programot a FAQ-ban találod 😊

Ha valaki unná a Mustangot akkor itt nézzen szét: http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=279727

A Cars mappában a GTR mappát kell a Camaro vagy a Dodge GTR mappára lecserélni.
A Silviat pedig a bömös helyére lehet betenni.

Hát gyerekek ez a drift nem megy nekem... az összes segéd kivan kapcsolva (gondolom nálatok is) de igyis 8* os kombora max ilyen 120 ezer pontot birtam összeszedni.. 😞

arty
amikor a dirtben ott van mellette a másik 8 buggy, kizárt, h jobban menjen mint a grid 😊 ne az átlag rallyt vedd alapul, amikor sehol senki körülötted... ott LEHET gyorsabb a dirt, csak az ugye nem mérvado

grid SOKKAL jobban optimalizált, MINDEN gépen

szépségrõl... õ... a fák szebbek, mint az épület? netán az aszfalt szebb, mint a poros út? 😊 azonos engine, azonos effektek, azonos felbontásu texturák: egyformán 'szép' (túlhádéerrezett) mindkettõ

---

Darksector:
"Sírnak, hogy ps3 a szar, mert fakóak a színek.
részben hülyeség mert elállíthatták akár a színeket, de fõleg azért, mert PS3-on valszeg jobbak a motion blur, PP és stb effectek, amik álltal fakóbbnak tûnik. az X360, meg gondolom nincs annyi effect.
Ha meg valaki nem higy nekem, akkor pc-n ki is lehet próbálni."

PS3-on vszeg kevesebb/ugyanannyi a mósönblur, és a többi effekt is, mivel gyengébb a VGA része az xboxénál. Ez nem grid specialitás, minden multiplatform játék kb. randább vagy azonos kinézetû. Emiatt pl GRID-ben gyengéb az AA, nincs VSYNC(!!!) és helyenként akad is, de az átlagos frémráta is kissebb ps-en. (xboxon fix 30, ps3on alacsonyabb és váltakozo is!) Ha már tapasztalataid nincsenek, legalább olvass utána...

Én láttam pc-n és xboxon is és nem láttam semmiféle különbséget, sõt, mintha az AA még boxon szebb is lenne (4x). PC-n hiába allitok be 16xAA-t, mintha ugyan ugy 4x maradna és igy MINIMÁLISAN recésebb.

Forza.

bertino
nekem is sikerült.

onnantól se kameraváltás, se kilépés, semmi, csak esik lefele 500km/h-val 😄

szal alt tab aztán program close.

tobias88
ez szerintem szebb és optimalizáltabb is
tobias88
sikerült már másnak is beugratni az út alá? nekem onlineban sikerült a San Francisco szerû pályán...
BiG G
aranytestû isten vagy ember én mondom 😄DD

DarkSector
Én meg a lotto 5-öst várom, mert akkor én fogom megjelentetni a játékot.<#vigyor3>

bertino
én meg azt, hogy megjelenjen...

DarkSector
Na bazzeg.

Synit HUN
Te állat! <#idiota>

Azt mond még meg hogy a verseny elõtti bekapcsolható dolgok neked hogy állnak. Adnak több pontot?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Francia??? Rekorder??? Driftben??? Ugyanmár. Nekem errõl más a véleményem. Magyar a rekorder. (Egy kis könnyed reggeli falat volt. 😄)
DarkSector
Biztos azért buherálták meg a képeket, mert õk is elõször összekeverték a kettõt, és hogy legyen köztük különbség.<#whatever>

BiG G
Én ezeket a versenyeket várom nagyon 😊

BaliBoy
Lényegében arról szól, hogy eredetileg május 9-én közölték elõször ezt a videót de azon véletlenül az xbox360 helyén a PS3 képe volt. És hogy mennyire sajnálják a dolgot. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End