GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Forza.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
a bömöst, a silvia-t és a mustang-ot, illetve a versenyeket lehet cserélgetni a faq-ban található programmal. ahhoz pedig hogy az ellenfelek kocsijait is kipróbáld, vagy kézileg átnevezgetsz, vagy a codemasters fórumából letöltöd azokat amiket már átalakítottak.
remélem így már minden igényt kielégítõ választ tudtam adni 😉
nem mintha a hangokkal bajom lenne, de mégis másabb az, ha be van lõve, meg érzem, hogy azt hallom, amiért a lóvét kiadtam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sokat akar a szarka ... :]
u dont have to listen anybody else but me
Nálam nincs hang ill.néha beugrik!Mit csináljak vele?
Gondolom Dx beállitásban ki kell kapcsolnom a hardveres támogatást,csak nem tom h kell behozni azt a DX menüt vagy mit!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
http://goo.gl/gd6Zi5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a szimuláció nálam = 0
többet vártam volna.tudom régen se volt egy 100%os szimulációs játék de azért jobb volt ennél a fizika.
amúgy ez a dirt motorját használja?a menü is nagyon hasonló a dirtéhez meg fizika ugyanúgy elvan baszva...
jó arcade game amúgy annak elmegy a drift része nem is lett rossz fõleg belsõbõl kormánnyal.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Segitsetek pls!!!!Lehetöleg ne nagyon drága legyen!Nvidia 9600GT jo,???irjatok!
1 perces "elõzetes" a demóból 😛
linkkel beszúrva problémás, ezért csak beírtam a címet...
Én is láttam box-on, és pc-n is. Pc-n tft monitoron, box-on pedig egy 100 centi körüli LCD tv-n. Nekem a recésség nem tünt fel, egyiken sem. valahogy engem nem zavar, hacsak nem NAGYON recés egy játék. Mozog állandóan a kép, gondolom ezért. Másik; én a motion-blur ban találtam eltérést. Valahogy nem annyira elmosott minden boxon, kicsit kevesebbnek éreztem, és itt, most a kevesebb minõségileg több.
Viszont, ha PC-n használom ezt a patch-ot, ami eltünteti a motion-t, akkor istentelenül sötét a kép, úgyhogy állitanom kell majd rajta.
http://www.freetvmaci.info/
A Cars mappában a GTR mappát kell a Camaro vagy a Dodge GTR mappára lecserélni.
A Silviat pedig a bömös helyére lehet betenni.
grid SOKKAL jobban optimalizált, MINDEN gépen
szépségrõl... õ... a fák szebbek, mint az épület? netán az aszfalt szebb, mint a poros út? 😊 azonos engine, azonos effektek, azonos felbontásu texturák: egyformán 'szép' (túlhádéerrezett) mindkettõ
---
Darksector:
"Sírnak, hogy ps3 a szar, mert fakóak a színek.
részben hülyeség mert elállíthatták akár a színeket, de fõleg azért, mert PS3-on valszeg jobbak a motion blur, PP és stb effectek, amik álltal fakóbbnak tûnik. az X360, meg gondolom nincs annyi effect.
Ha meg valaki nem higy nekem, akkor pc-n ki is lehet próbálni."
PS3-on vszeg kevesebb/ugyanannyi a mósönblur, és a többi effekt is, mivel gyengébb a VGA része az xboxénál. Ez nem grid specialitás, minden multiplatform játék kb. randább vagy azonos kinézetû. Emiatt pl GRID-ben gyengéb az AA, nincs VSYNC(!!!) és helyenként akad is, de az átlagos frémráta is kissebb ps-en. (xboxon fix 30, ps3on alacsonyabb és váltakozo is!) Ha már tapasztalataid nincsenek, legalább olvass utána...
Én láttam pc-n és xboxon is és nem láttam semmiféle különbséget, sõt, mintha az AA még boxon szebb is lenne (4x). PC-n hiába allitok be 16xAA-t, mintha ugyan ugy 4x maradna és igy MINIMÁLISAN recésebb.
Forza.
onnantól se kameraváltás, se kilépés, semmi, csak esik lefele 500km/h-val 😄
szal alt tab aztán program close.
Azt mond még meg hogy a verseny elõtti bekapcsolható dolgok neked hogy állnak. Adnak több pontot?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.